Industristøvsuger Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste industristøvsugere på markedet, når man skal ud og købe en ny industristøvsuger. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte industristøvsugere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, lydniveau, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


KÄRCHER AD 4 Premium

En industri støvsuger er ikke en almindelig støvsuger, de fleste kan dog ofte, godt blive brugt til det. Men det er ikke, det som de er designet til, disse 5 forskellige industristøvsugere har forskellige funktioner. Den her model fungerer, enormt godt til at suge aske, eller rengøre efter ombygning af et hus. Den har en god og kraftig motor, der er udstyret med en god effekt, så sugeevnen bibeholder sin høje styrke efter flere års brug. Kapaciteten er i den høje ende, hvilket betyder at du ikke, behøver tømme den hver gang efter brug, selvfølgelig alt efter hvor meget, den bliver brugt. Lydniveauet på en industristøvsuger, som den her er ikke for høj, men selvfølgelig kan den stadig godt høres i brug. Denne industristøvsuger har en pris, der gør den billig at købe, netop fordi den ikke er beregnet, til at blive brugt som almindelig støvsuger.

Effekt

Der sidder en god motor, der har en rigtig fin effekt, hvor sugeevnen er rigtig høj. Der er integreret filterrensning, så du ikke selv, skal stå og rense den når filtret trænger til rengøring. Energiklassen er på A+, mens den har en effekt, der er på 600 Watt og har en sugeeffekt på 150 Watt.

Kapacitet

Når du skal suge støv fra et byggeri op, eller du skal tømme din brændeovn, for aske når den er blevet fyldt. Ved at have en god kapacitet, så slipper du for, at skulle tømme den midt i rengøringen af din brændeovn eller pillefyr. KÄRCHER AD 4 Premium, har en kapacitet der er på 17 liter, den kapacitet er en meget fin kapacitet for en industristøvsuger.

Lydniveau

Det er svært at undgå, at din industristøvsuger ikke, har et lydniveau der er relativt høj. En høj sugeevne betyder ofte, at din industristøvsuger, har et lydniveau er er rimelig højt. Den her model har et lydniveau, der er på 72 dB, hvilket er et gennemsnitligt lydniveau for en industristøvsuger.

Pris

Det behøver ikke koste, spidsen af en jetjager, når du skal købe en industristøvsuger. Selvom den her model, er rigtig kraftig og i høj kvalitet, så er prisen alligevel ikke særlig høj. Med en pris på 901 kr. gør det, at den her industristøvsuger, er tilgængelig for de fleste der mangler den.

Ekstraudstyr

Med flammeresistente materialer, sikrer du dig selv, i at der ikke sker noget med din støvsuger.


NILFISK BUDDY ll 18L Wet & Dry

Denne industri støvsuger er en, af de kraftigste på den her liste, samt en af de største modeller. Det er en industristøvsuger, der er ideel til, både tør men også vådsugning. Derfor kan du let, støvsuge vand eller lignede op, hvis der er kommet en smule på gulvet. Når der skal købes, en industristøvsuger så er en model, som denne en klar favorit. Der er sidder en stor og kraftig motor, der har en meget høj sugeevne, der kan opsuge alt snavs. Kapaciteten på denne industristøvsuger, er også rigtig høj, det gør at der er plads til rigtig meget. Lydniveauet er dog også, ret højt så det er en industristøvsuger, der har et højt lydniveau. Den her industri støvsuger, har en pris der er lav, faktisk er det en meget billig industristøvsuger at købe.

Effekt

Med en kraftig effekt, får du også en høj sugeevne, hvilket er en høj prioritet, når du køber en industristøvsuger. Den her model fra Nilfisk, har en af de bedste effekter, samt sugeevne du kan finde, blandt disse 5 forskellige industristøvsugere. Denne model har en effekt, som ligger på 1.200 Watt, derudover har den en sugeeffekt på 60 liter i sekundet.

Kapacitet

Det er muligvis den, industristøvsuger som har den største kapacitet, hvilket giver dig en rigtig høj kapacitet. Du kan let støvsuge, aske eller lignede op, mere end et par gange før, du skal tømme den. Den har nemlig en kapacitet, der er på hele 18 liter, før den skal tømmes igen.

Lydniveau

Lydniveauet er i den høje ende, hvilket betyder at den larmer en smule, dette kan godt være en irriterende fornemmelse. Men det indikere ofte, at din industristøvsuger er rigtig kraftig, til opsuge aske og snavs på dit gulv. Når NILFISK BUDDY ll 18L Wet & Dry, bliver tændt er lydniveauet, på omkring 82 dB.

Pris

Det behøver ikke være dyrt, når du skal købe, en helt ny industristøvsuger. Det er den her model, et rigtig godt bevis på, fordi den er nemlig rigtig billig at købe. Har du lyst til, at købe en effektiv industristøvsuger, skal du kun betale en sum, der er på sølle 474 kr.

Ekstraudstyr

Der sidder en kombinations dyse, i den her industristøvsuger, hvilket betyder at du både kan suge vådt men også tørt op.


KÄRCHER WD 1 Compact

Den her lille trådløse industristøvsuger, er et produkt der er let, at tage med rundt omkring. Fordi den har ikke, behov for en stikkontakt, den fungerer nemlig via et batteri. Det er en kæmpe fordel, hvis du har den i din bil, så kan du let rengøre den uden at, du skal bekymre dig om du har en stikkontakt i nærheden. Det er den meget lette løsning, hvis du vil sikre dig, at din bil altid er pæn og ren. Der er en lille effekt, da den fungerer via det genopladelige batteri. Den fungerer dog enormt godt, selvom den kun kan bruges, med et batteri du sætter i den. Den er let at transportere rundt, hvilket også betyder at, kapaciteten ikke er særlig høj. Størrelsen gør at den, ikke er særlig tung, hvilket er en kæmpe fordel. Prisen er enormt god, så den ikke koster, ret mange penge at købe, det er et meget godt køb.

Effekt

Der sidder en mindre motor, som har en meget lav effekt, dette er ikke kun en dårlig ting. Fordi det betyder også, at den er billig i strøm, fordi den stadig kan holde i lang tid. Der sidder en motor, der kun har en effekt som er på 230 Watt, batteriet har en driftstid som er på mellem 10 og 20 minutter.

Kapacitet

Netop det at den ikke er særlig stor, gør også at kapaciteten er mindre, men den er også beregnet til at rengøre bilen med. Den her industristøvsuger, har en kapacitet der kun, er på omkring 7 liter. Det er ikke en stor kapacitet, men rigeligt til at kunne rengøre din bil, for både sand og støv.

Størrelse

Den er som sagt, en meget let transportabel industristøvsuger, det er på grund af den mindre størrelse. Den vejer 3,1 kg når den er tom, mens den har en højde på 31,2 centimeter, en dybde på 38,6 centimeter og en bredde på 27,9 centimeter. Det betyder at den, let kan pakkes væk når, den ikke skal bruges mere.

Pris

Det her er ikke den, industristøvsuger der koster mindst, det er også fordi teknologien skal gøres mindre. Derfor er prisen for at købe, KÄRCHER WD 1 Compact på omkring 693 kr. Det er stadig et beløb, som er givet meget godt ud, fordi du køber et produkt i høj kvalitet, samt en meget effektiv maskine.

Ekstraudstyr

Der følger papirsposer med, når du køber det her produkt, mens der også er mundstykke med til polstring, samt en fleksibel slange.


NILFISK BUDDY ll 12L Wet & Dry

En poseløs industristøvsuger, er lettere at tømme, mens du heller ikke skal tænke på at købe støvsugeposer. Nilfisk er en producent, som har designet og produceret, støvsugere og industristøvsugere i rigtig mange år, det er en meget kendt producent af disse maskiner. Det er nogle af de maskiner, der er de kraftigste, mens de også er enormt holdbare. Det her er en kraftig industristøvsuger, der har en meget høj sugeevne, samt en meget høj effekt gør det den meget effektiv under drift. Kapaciteten er også rigtig høj, der giver dig meget plads, til at støvsuge i længere tid ad gangen. Lydniveauet er faktisk ikke særlig højt, hvilket er en fordel, da en meget larmende industri støvsuger kan være irriterende i længere tid. Der er heldigvis heller ikke, en høj pris for at købe den, som langt de fleste foretrækker når, de har brug for en ny industristøvsuger.

Effekt

Det er rigtig vigtigt, at du køber en industristøvsuger, som har en høj effekt. Det gør nemlig brugen af den, en del mindre når, du skal gøre rent efter byggestøv. Jo bedre sugeevne, jo bedre resultat får du når du gør rent. Denne model har en effekt, der er på 1200 Watt, hvor sugeeffekten er på 250 Watt.

Kapacitet

Kapaciteten er let at læse, ud fra navnet på maskinen, dog er den kapacitet rigtig god. Du vil have mulighed, for at fylde den her industristøvsuger, med op til 12 liter i alt. Det er en kapacitet, der er meget gennemsnitlig når, det gælder industri støvsugere fra Nilfisk, hvilket er et anerkendt mærke.

Lydniveau

Lydniveauet er ret højt, hvilket skal huske før du vælger, at købe den som ny. Dog er det en industristøvsuger, som ofte bliver brugt, når huset skal renoveres og der er byggestøv over alt. Hvor den næsten altid, bliver brugt hvor der bliver luftet ud, derfor vil et lydniveau på 82 dB ikke forstyrre dig.

Pris

Kvalitet behøver slet ikke, være noget dyrt at købe, det kan du let se ved NILFISK BUDDY ll 12L Wet & Dry. Du kan købe en industristøvsuger, der kan bruges til vådt og tørt støvsugning, for en pris på 406 kr. Det er en speciel lav pris, for et kvalitetsprodukt du kan, anvende i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Der er mundstykke med til parket, samt mundstykke med til fuger. Teleskoprør og sugestyrkeregulering medfølger også, så du ikke behøver køre på fuld styrke.


KÄRCHER WD 3 Premium

Den sidste industristøvsuger, der er på denne liste, er en industristøvsuger som, også er tilsluttet med et batteri. Det er en kæmpe fordel, at købe en med et batteri, fordi du ikke skal slåsse med en ledning der er i vejen. Det er en støvsuger, som både kan støvsuge et tørt område, mens du også kan støvsuge et vådt område med væske. Der er ikke en høj effekt, hvilket er fordi den fungerer, via et batteri og ikke ledning. Den har dog stadig, en rigtig høj kapacitet, der giver dig meget plads til snavs eller væske. Lydniveauet er som en, meget gennemsnitlig industristøvsuger, hvilket betyder at den ikke larmer for meget, men stadig har et lydniveau der kan høres. Teknologien som gør at, den er trådløs og ikke behøver ledning, betyder også at prisen er ret høj.

Effekt

Med en effekt på kun 300 Watt, skulle man tro at den ikke var kraftig, eller kunne suge noget støv op. Det er dog ikke tilfældet, med den her model, fordi den starter med et batteri. Det holder effekten nede, samt gør den billig i strøm, mens den stadig har en høj sugeevne.

Kapacitet

Hvis du har brug, for en trådløs industristøvsuger, der har en høj kapacitet til snavs. Så er den her model, et super let valg, når du skal kigge på forskellige industristøvsugere. Det her er en industristøvsuger, der har en kapacitet, på hele 17 liter som er en høj kapacitet.

Lydniveau

KÄRCHER WD 3 Premium er designet således, at de har deres traditionelle farver, som er gul og sort. Mens motoren ikke er en larmende maskine, som skader din hørelse, fordi lydniveauet er rimelig gennemsnitligt.

Pris

Det er en rimelig dyr industristøvsuger at købe, hvilket godt kan virke skræmmende, men du skal kigge på hvad du får for dine penge. Du køber nemlig en industristøvsuger, meget rigtig meget teknologi, samt den er trådløs, dette gør dog også at den koster 1.604 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger selvfølgelig et batteri, så du ikke behøver bruge penge, på at købe et ved siden af.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste industristøvsugere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, lydniveau, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige industristøvsugere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse industristøvsugere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige industri støvsugere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.