Pålægsmaskine Fra Graef 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste pålægsmaskiner fra Graef på markedet, når man skal ud og købe en ny pålægsmaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte pålægsmaskiner fra Graef. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, skærebredde, materiale, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


GRAEF Vivo V10 skær

Den første pålægsmaskine der er på denne liste, over de 5 bedste pålægsmaskiner fra Graef, er denne enormt gode maskine der er en uundværlig del af dit køkken. Det er en pålægsmaskine, som kan forvandle dine rester af en steg, fra dagen før til meget velsmagende pålæg. Den har en meget lav effekt, ikke fordi den er dårlig, men fordi den er enormt effektiv til at skære dit kød til pålæg. Om du vil have tykt, eller meget tyndt pålæg kan du vælge det, fordi den har en meget god skærebredde. Den her pålægsmaskine er produceret, i meget kraftigt materiale, der gør at den kan holde i mange år. Der er selvfølgelig heller ikke, en høj pris for at købe, et holdbart og eftertragtet produkt, som den her pålægsmaskine fra Graef. Den er desuden meget brugervenlig, så alle hurtigt kan lære, at bruge den på meget kort tid.

Effekt

Når du kigger dig om, efter en pålægsmaskine vil det, være en kæmpe fordel at den har en lav effekt. Det har nemlig betydning, for hvor meget strøm, den bruger hver gang du har den i drift. Hvor den her model, har en effekt som kun er på 170 Watt, der er meget lavt, det gør at den er billig i drift hver eneste dag.

Skærebredde

Den kling som følger med, er en bølgeklinge der er beregnet til brød, for at bedst muligt skære rugbrød præcist som muligt. Du kan dog sagtens, anvende til at skære kød med, hvor du kan vælge mellem forskellige tykkelser. Det er muligt at vælge, mellem en tykkelse på 1 millimeter, samt op til en tykkelse på op til 20 millimeter.

Materiale

GRAEF Vivo V10 skær er produceret i rustfrit stål, der er et kraftigt materiale, som kan holde til mange tusind ganges anvendelse. Som navnet indikere så kan det ikke ruste, hvilket gør holdbarheden meget større, dette gør også at den står meget stabilt på dit bord. Det giver en meget større sikkerhed, så du ikke risikere at, du kommer til at skære i dine fingre.

Pris

Selvom kvalitet typisk koster, flere penge end andre modeller, så betyder det ikke, at den her pålægsmaskine er dyr at købe. På trods af den høje kvalitet, lange holdbarhed og sin effektivitet. Det gør at prisen, kun er på 1.253 kr. for at købe denne enormt gode pålægsmaskine.

Ekstraudstyr

Som en sikkerhedsfunktion slukker, maskinen automatisk efter 10 minutters brug, mens der også er børnesikring på den. Det betyder at det ikke bare, er at trykke på en enkelt knap, for at tænde den.


GRAEF Vivo GRV22EU

Hvis du står og skal bage brunkager, så får du det bedste resultat, ved at skære dem meget tynde. Det er ikke altid lige let, hvis du skal gøre det med en almindelig kniv, derfor bruger de fleste en pålægsmaskine. Det gør det desuden også, meget hurtigere og du får et meget bedre resultat. Der sidder en energibesparende motor, der har en lav effekt, men stadig gør den meget kraftig i brug. Du vælger selv hvilken tykkelse, du vil skære dit pålæg, eller hvis du vil have meget tynde brunkager, kan du desuden også vælge det. Maskinen er er i fuld metal, mens den er stående på en hård glas bund, der er let at rengøre efter brug. Prisen er ikke den laveste, men den har stadig en meget attraktiv pris, som de fleste kan være med på, når den skal købes.

Effekt

Med en energibesparende motor, bruger den ikke særlig meget strøm, hvilket er en fordel. Fordelen ved at bruge, en energibesparende motor er at, den bruger meget lidt strøm, især hvis du bruger den flere gange i måneden. Den her pålægsmaskine har en, effekt som er på 170 Watt, der gør den billig i drift, mens den stadig er enormt kraftig.

Skærebredde

Ved at kunne vælge, hvilken tykkelse du gerne, vil skære med den her pålægsmaskine i. Får du den præcis samme tykkelse, hver eneste gang hvor, der ikke er forskel på de forskellige tykkelse men, er den helt samme hver gang. Det er muligt at vælge, en tykkelse der går fra 1 millimeter, samt helt op til 20 millimeter, det går desuden stærkt at vælge den tykkelse du gerne vil have.

Materiale

GRAEF Vivo GRV22EU er en tung pålægsmaskine, dette gør at den har, en meget høj stabilitet og ikke flytter rundt på sig meget let. Det er en pålægsmaskine i rustfrit stål, som vejer 7,2 kg mens den har en højde, der er på 30,5 centimeter. Dybden er på 34,5 centimeter, samt en bredde der er på 43 centimeter.

Pris

Selvom en pris der, ligger på omkring 1.800 kr. godt, kan lyde som mange penge. Så er det ikke noget, beløb der er meget højt, hvis man kigger på hvor lang tid, du kan have denne pålægsmaskine i. En pålægsmaskine kan let, holde i rigtig mange år, så længe den bliver vasket og holdt ved lige efter brug.

Ekstraudstyr

Der er klingeafdækning med i plastik, samt overbelastningssikkerhed, samt en madholder med fingerbeskyttelse.


GRAEF UNA 90

Tænker man på en pålægsmaskine, så vil et design som, den her har hurtigt falde i tankerne. Det er en brugervenlig pålægsmaskine, alle kan finde ud af at bruge, det går desuden også meget hurtigt at skære mange stykker. Det er en fantastisk pålægsmaskine, der hurtigt kan skære, mange stykker rugbrød til dine madpakker. Så du får en velsmagende madpakke, med friskskåret rugbrød, samt friskskåret pålæg på dit brød. Effekten er gennemsnitlig når, der skal sammenlignes med, de andre modeller på den her liste. Den har ikke den største skærebredde, dog er den skærebredde, som den er udstyret med stadig mere end rigeligt. Det er ikke en meget tung maskine, men den har stadig, en rigtig høj stabilitet fordi den er lavet i stærke materialer. Prisen er heller ikke alt for høj, hvilket er en kæmpe fordel, fordi du køber en pålægsmaskine i stærke materialer, men til en rigtig attraktiv pris.

Effekt

Der er ikke et behov, for en meget høj effekt når, der skal købes en ny pålægsmaskine. Derfor har den her maskine, kun en effekt der, ligger på 170 Watt under drift. Det er en drift, der er god mod miljøet, men også meget god mod din pengepung, når strømregningen kommer ind ad døren.

Skærebredde

GRAEF UNA 90 er en pålidelig pålægsmaskine, den har en god skærebredde, hvor du kan skære meget tynde skiver, mens du også kan skære rimelig tykke stykker. Den tykkeste skive der er muligt at skære, er på 15 millimeter mens, den mindste tykkelse er på 1 millimeter.

Materiale

Maskinen er selvfølgelig produceret, i materialer af rustfrit stål, der er et kraftigt og meget holdbart materiale. Klingen som følger med, er en klinge som er beregnet, til brød eller lignede fordi det er en klinge med tænder. Den kan dog sagtens, bruges til kød eller lignede.

Pris

GRAEF UNA 90 er en kraftig pålægsmaskine, den har ikke noget høj pris, der skal dog stadig spares lidt sammen for at købe den. Hvis du vil købe, en pålægsmaskine som den her fra Graef, skal du betale en sum på 1.999 kr. det vil dog være dine penge værd, fordi du uden problemer kan holde den i over 5 år.

Ekstraudstyr

De skridsikre fødder sørger for, at den ikke flytter rundt på sig, når den bliver brugt. Derudover er der kabelrum, hvor kablet til strøm kan opbevares.


GRAEF Master M90

For at få den bedste arbejdsvinkel, så kan du justere den her pålægsmaskine, med op til 30 grader. Derfor skader du ikke din ryg, eller dine skuldre hvis, du står og bruger en pålægsmaskine i mange timer om året. Med en madholder falder, enten pålæg, brunkager eller dit brød ned, i en holder fremfor på bordet når, du har startet med at skære det. Der sidder en stille motor, der har en god effekt, mens den stadig er meget stille under drift. Skærebredden kan variere en del, for at du kan vælge den bredde, som passer til dit behov når du bruger den. Hele maskinen er i en form for materiale, det sikrer dig ved at, den kan holde i længere tid fordi, du sjældent skal udskifte mange af delene. Prisen er en af de højeste, når der skal kigges, mellem disse 5 forskellige pålægsmaskiner fra Graef.

Effekt

Med en meget stille kondensatormotor, er det ikke en larmende pålægsmaskine, på den måde skader du ikke dine ører. Det vil du nemlig godt kunne, hvis du har en maskine, som larmer meget over længere tid. Den har en effekt på 170 Watt, som sammen med sin stille motor, gør den effektiv men alligevel meget stille. 

Skærebredde

Det er enormt let, at ændre på den skærebredde, som du ønsker at bruge. Det eneste du skal gøre, det er at dreje på en stor knap, hvor det er let og præcist at vælge, den skærebredde du vil have. Der kan vælges en skærebredde, der går fra 1 millimeter og op til 20 millimeter.

Materiale

Størstedelen af GRAEF Master M90, består af rustfrit stål der, er et kraftigt materiale samt meget effektivt. Klingen er en glat klinge, i et stærkt materiale som, du ikke behøver slibe fordi friktionen sikrer, dig at den skærer gennem brødet eller kødet uden problemer.

Pris

Som den eneste pålægsmaskine, der ikke er egnet til et professionelt brug, har den her model den højeste pris. Den her meget stærke pålægsmaskine, har en pris der er på 2.500 kr. Det er en lidt høj pris, men den er med sikkerhed, dine penge værd at købe ind til dit køkken.

Ekstraudstyr

Børnesikring, kabelrum og en slæde med en stor metal større. På den måde sørger, du for at du ikke risikere, at skære dig selv i dine fingre.


GRAEF GRSKS900EU

Den første og eneste pålægsmaskine, som er en professionel pålægsmaskine, der er stor og yderst effektiv. Hvis du arbejder i et køkken, så skal kvaliteten være ordentlig, samt skal den være meget effektiv. Det er en af de stærkeste, pålægsmaskiner på vores liste, over disse 5 forskellige pålægsmaskiner fra Graef. Den har en høj effekt, de fleste vil være tilfredse med, når de bruger den flere gange dagligt. Skærebredden er ikke den største, men er stadig rigeligt, til et almindeligt brug af en professionel pålægsmaskine. Det er en stor og kraftig pålægsmaskine, der har en god størrelse, samt fremstillet i kvalitets materialer. Prisen er måske den eneste ulempe, men da den er egnet til et køkken, hvor den bliver brugt meget, så er prisen det hele værd. Den her pålægsmaskine er perfekt, når der skal skæres større mængder brød, til en arbejdsplads eller mange personer.

Effekt

Der sidder en stor og kraftig motor, med den største effekt, det er desuden også den kraftigste pålægsmaskine på den her liste. Den har en effekt, der er på hele 185 Watt, hvilket er 15 Watt større end, de fleste andre modeller på listen. Fordi den kan rotere klingen rundt, med mange omdrejninger i minuttet, får du meget præcise skiver hver eneste gang.

Skærebredde

Der er en glat og fuldhærdet klinge, med når du køber denne maskine, den har en diameter der er på 190 millimeter. Du kan vælge en skærebredde, der variere fra meget lille på 1 millimeter, samt op til 15 millimeter hvis det er ønsket.

Materiale

Det er en tung men også kraftig pålægsmaskine, den har en totalvægt på 9,6 kg, der gør den meget stabil under brug. Højden er på 45 centimeter, mens bredden er 33,5 centimeter og en dybde på 27,7 centimeter. Den størrelse gør at du skal sikre, dig at der er plads til, at den kan stå på bordet.

Pris

Prisen er ret høj, hvilket begrænser antallet af almindelige kunder, der køber den ind til hjemmet. Dog er GRAEF GRSKS900EU, et produkt der ofte, bliver solgt til et professionelt køkken, såsom en restaurant eller køkkenet på en skole, den her pålægsmaskine koster derfor 4.860 kr.

Ekstraudstyr

Der er en aluminiums base, som kan sættes fast til et køkkenbord som passer, ind i denne base.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste pålægsmaskiner fra Graef i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, skærebredde, materiale, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige pålægsmaskiner fra Graef når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse pålægsmaskiner fra Graef, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige pålægsmaskiner fra Graef og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.