Barbermaskine Fra Philips 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste barbermaskiner fra Philips på markedet, når man skal ud og købe en ny barbermaskine fra Philips. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte barbermaskiner fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, arbejdstid, opladningstid, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


PHILIPS S5630/12

Det er vigtigt at når, du køber en barbermaskine, at den er i høj kvalitet og virker ordentligt. Det er sjældent man går fejl, ved et produkt fra Philips, de er nemlig meget anerkendte for deres høje kvalitet. Samt anerkendte for produkter, der kan holde i rigtig mange år, før de skal udskiftes igen. Den her barbermaskine har, en arbejdstid der er rigtig lang, der giver dig meget tid til at gøre arbejdet færdigt. Når det gælder opladningstiden, skal du sikre dig at den er kort, da der ikke er noget mere irriterende, end at skulle vente i lang tid. Designet er meget ergonomisk, så den er rar at holde ved, selv i længere perioder. Prisen er ikke særlig høj, det betyder at de fleste, kan være med når den skal købes, selvom den er i meget høj kvalitet.

[afp id=” 1028″]

Arbejdstid

Hvis du har en meget kort arbejdstid, kan det godt være en stor ulempe, hvis du ikke kan nå at få barberet alle dine hår. Fordi så skal du stå og vente, på at din maskine, er blevet opladet igen og klar til brug. Denne maskine har en arbejdstid, der er på 60 minutters konstant brug, før den løber tør for strøm.

Opladningstid

Der er selvfølgelig også, en meget kort opladningstid, så du ikke skal vente i lang tid. Der er faktisk den samme opladningstid, som der er arbejdstid, på den her fantastiske barbermaskine fra Philips. Den opladningstid der er på, den her maskine er på omkring 60 minutter for en fuld opladning.

Design

Der er sørget for et ergonomisk design, så den er rar at holde ved, selv i længere perioder ad gangen. Derudover vejer den faktisk, også kun sølle 360 gram, hvilket gør den enormt let. Ergonomi er vigtigt hvis du skal barbere, dit skæg en gang om dagen, eller som minimum hver anden dag.

Pris

PHILIPS S5630/12 er ikke en dyr barbermaskine, så selvom du er studerende, vil du kunne spare sammen til den på mindre tid. Prisen er ikke særlig høj, men du køber stadig høj kvalitet, samt en meget holdbar barbermaskine, du kan købe den for kun 799 kr.

Ekstraudstyr

Den er vaskbar under vand, hvilket gør det meget lettere, at gøre den rent efter brug. Den er selvfølgelig genopladelig, hvor der også er en ladestation med i handlen.


PHILIPS S6650/48

Det her er ikke bare, en helt almindelig barbermaskine, men en meget innovativ barbermaskine. Den kan bruges over alt, om det er under bruseren, eller uden for bruseren, så kan du uden problemer gør dette. Forbrugerne har rost den rigtig meget, til at være en effektiv, men også være i høj kvalitet på samme tid. Der er en god arbejdstid, som er en af de mest vigtige funktioner, når det gælder en barbermaskine. Den anden vigtigste funktion, det er opladningstiden på din maskine, den skal nemlig være så lav som muligt. Designet betyder ikke bare, at den er flot at have stående, men også nem at bruge for alle. Prisen er måske lidt høj, men den er med sikkerhed, alle pengene værd at købe. Når du skal købe, en helt ny barbermaskine, så falder valget meget let på en model som den her.

[afp id=” 1029″]

Arbejdstid

Der er en fin arbejdstid, på denne barbermaskine fordi, batteriet har en god holdbarhed. Der sidder et kraftigt batteri, i den her barbermaskine fra Philips, så du får den bedste mulige arbejdstid. Der er mulighed for at, anvende den i op til 60 minutter, før den skal oplades igen.

Opladningstid

Man skulle tro at fordi PHILIPS S6650/48, er meget innovativ at den har, en opladningstid der er meget lang. Det er dog slet ikke, tilfældet med den her barbermaskine, den har en utrolig kort opladningstid. Den her barbermaskine har en opladningstid, der er på 60 minutter fra, den er helt afladet til fuldt opladt igen.

Design

Philips har et kendt design, når det kommer til toppen, af deres barberings maskine. Hvor de har 3 separate hoveder, så du får den mest effektive barbering, uanset om det skal foregå under bruseren, eller foran spejlet. Den kommer i et design af blå, af gode materialer der, kan holde til det meste.

Pris

Der er selvfølgelig en lidt højere pris, på denne barbermaskine fra Philips, hvilke godt kan virke skræmmende. Men det er ikke en pris, som ikke er fair, fordi du får altså virkelig høj kvalitet når du køber den her maskine. Hvis du vil købe, en barbermaskine som denne, så koster den 1.299 kr.

Ekstraudstyr

Der er en trimmer til langt hår med, mens der også er opbevarings kasse med, den er selvfølgelig vaskbar under vand også.


PHILIPS Series 5000 S5400/06

Den her barbermaskine er blevet, kåret som et godt køb, af den svenske ekspert tester Råd & Rön i 2017. Det er meget velkendt rundt omkring, at hvis du køber et produkt fra Philips, så køber du et produkt i højeste kvalitet. Det går hurtigt at rengøre den, hvilket er fordi den kan, vaskes under vand efter brug. Den har en af de laveste, arbejdstider blandt disse 5 forskellige barbermaskiner, som er fra producenten Philips. Den har dog ikke, en lang opladningstid hvilket, er en kæmpe fordel hvis du skal købe en helt ny barbermaskine. Det er en simpel barberings maskine, når det kommer til design, men den er stadig rigtig flot at kigge på. Prisen er heller ikke særlig høj, hvilket gør at selvom, du er studerende kan du finde råd til at købe den. Det er ikke lettere, end at barbere dit skæg, end med en maskine som den her.

[afp id=” 1030″]

Arbejdstid

Den har ikke en meget lang arbejdstid, hvilket måske kan ses om en ulempe, dog er der stadig en rigtig god arbejdstid. Fra start til slut, er der en arbejdstid, der er på 45 minutter. Efter flere års brug, kan knivene godt træne til en udskiftning, hvilket faktisk er let og selvfølgelig muligt med den her barberingsmaskine.

Opladningstid

Der er en meget gennemsnitlig opladningstid, som man typisk ser, hos produkter blandt den her liste. Når den er helt tom for strøm, så tager det kun en time, til den er helt opladet igen. Dette kan du se på den, fordi den har en batteri indikator, der er en opladningstid på 60 minutter.

Design

For at give en meget tæt barbering, så kan hovederne bevæge sig, i op til 5 retninger så du får alle hår med. Der er 2 knapper på maskinen, en til at tænde den, samt en sikkerhedslås hvis du skal ud og rejse. Der er et beskyttelsesdæksel med, når du har den med rundt omkring, så undgår du at der kommer snavs i den.

Pris

Det behøver ikke koste, mange penge at købe høj kvalitet, hvilket den her er et bevis på. PHILIPS Series 5000 S5400/06, er en af de billigste modeller, blandt disse 5 forskellige barberings maskiner fra Philips. For at købe den, skal du betale et beløb på 579 kr. hvilket er en pris, som de fleste kan være med på.

Ekstraudstyr

Der er en trimmer med, som kan tage dine bakkenbarter, eller dit overskæg så du får en god barbering.


PHILIPS S5110/06

En af de sidste barbermaskiner, er den her simple maskine, der stadig har rigtig mange gode funktioner. Det er en barbering maskine, der er blevet set som, et godt køb af eksperterne fra landet mod øst der hedder Sverige. Der har nogle eksperter, fra Råd & Rön vurderet, at man får et rigtig god produkt ved at købe den her maskine. Det er dog også, den barberingsmaskine som har den, arbejdstid der er mindst blandt hele listen. Dog har den stadig en god opladningstid, der ikke er alt for høj, men helt gennemsnitlig af denne liste. Der er ikke noget vildt, når det gælder det design, som maskinen her har. Den er som sagt, en meget simpel barbermaskine, der ligner en helt almindelig model. Det er meget billigt, når du skal købe, en højkvalitets barbermaskine som den her fra Philips, der er effektiv men stadig i høj kvalitet.

[afp id=” 1031″]

Arbejdstid

Med en lav arbejdstid, betyder det ikke at du ikke, kan nå at få barberet dit skæg. Det tager i gennemsnit omkring, kun 3 minutter at barbere skægget, så du kan let barbere skægget mange gange. Før du skal oplade den igen, der er en arbejdstid, som er på 40 minutter på den her barbermaskine.

Opladningstid

Dette er den sidste model, der har den mest gennemsnitlige opladningstid, blandt disse 5 forskellige barbermaskiner fra Philips. Det er en maskine der har, en opladningstid på 60 minutter, der ikke er en for høj opladningstid. Du kan dog let, sætte den til opladning i 5 minutter, hvor du har strøm nok til en enkelt barbering.

Design

Der er ikke noget fantastisk, ved designet af PHILIPS S5110/06, dog er den stadig stilren som, de fleste produkter fra Philips er. Maskinen kommer i et design, af hårde materialer, der har en sort farve. På grund af farven, vil du ikke se pletter på den, hvilket betyder du ikke altid skal gøre den rent.

Pris

Den største fordel ved, den her barbermaskine det er prisen, den er rigtig lav. Næsten uanset indkomst vil du, have mulighed for at få, at finde råd til at købe den. Det er den billigste maskine, på hele den her liste, det er dog også fordi den er simpel i design.

Ekstraudstyr

På trods af det er en simpel maskine, så er den stadig vaskbar under vand, samt trimmer til overskæg og bakkenbarter.


PHILIPS SP9860/13

Det sidste skud på stammen, det er nok den bedste barbermaskine, du overhovedet kan købe. Den giver dig tætteste barbering, når det gælder en elektrisk barbermaskine, i hele verden af maskiner. Det er en meget avanceret barbermaskine, der har rigtig meget teknologi, hvilket giver dig en rigtig god maskine. Arbejdstiden er høj og gør at, den er meget funktionsdygtig, så du får en af de bedste barberinger som overhovedet muligt. Den eneste ulempe ved den her barbermaskine, det kan kun være opladningstiden, den er nemlig rigtig lang, så du skal vente i lang tid på den er fuldt opladet. Designet er et af de flotteste, som du overhovedet kan finde, dog er det ikke udseende der skal være den største faktor. Der er dog også en rigtig høj pris, som du skal betale, før du kan købe den her barbermaskine, men du køber et produkt i rigtig høj kvalitet.

[afp id=” 1032″]

Arbejdstid

Arbejdstiden er i den høje ende, hvilket gør det til en maskine, der giver dig den bedste og tætteste barbering. Du får desuden en barbermaskine, der har en arbejdstid, som er på hele 60 minutter. Det er mere end rigeligt, til at barbere dit skæg, mange gange før den skal til opladning.

Opladningstid

Med et digitalt display, kan du uden problemer, følge med i hvor meget strøm der er tilbage. Derudover følger der en trådløs oplader, med i handlen så du ikke behøver, rode rundt med nogle ledninger. Det betyder dog også, at den har en lang opladningstid, der er på hele 180 minutter før den er helt opladt.

Design

Hvis du ikke kun, går efter effektivitet men også, et meget flot design. Så er den her barbermaskine, et let valg for dig, fordi den er enestående i udseende. Den her barbermaskine bliver leveret, i et design hvor plastikken, har en forkromning der gør den ekstremt flot at kigge på.

Pris

Når man kigger på prisen, kan det godt virke meget skræmmende, fordi prisen er nemlig rigtig høj. Det er en barbering maskine, der koster ret mange penge at købe, men PHILIPS SP9860/13 koster hele 3.195 kr. at købe. Det er en høj pris, men du vil blive meget tilfreds, med dit køb når du vælger det her produkt.

Ekstraudstyr

Du kan bruge den, både inde under bruseren, men selvfølgelig også uden for. Den er let at rengøre, det eneste du skal gøre, er at åbne hovedet og skylle den ren med vand.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste barbermaskiner fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom arbejdstid, opladningstid, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige barbermaskiner fra Philips når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse barbermaskiner fra Philips, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige barbermaskiner fra Philips og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.