Valg af afbetalingsudbyder: Dette skal være i fokus

I dag er der rig mulighed for at foretage køb på afbetaling – både i fysiske butikker og på nettet. Flere og flere forretninger har taget det til sig, da mange kunder efterspørger, ligesom der findes et stort antal udbydere af disse ordninger på det danske marked.

Leder du selv efter en udbyder af afbetaling, har du derfor et hav af aktører at vælge mellem. Det kan betyde, at det bliver svært at vælge mellem dem, hvis man ikke ved, hvad man skal holde øje med. Dette kan du heldigvis blive meget klogere på herunder.

#1: Kreditperiode

Når du skal vælge din kreditudbyder, er der mange ting, du skal have fokus på. Blandt andet skal du sikre, at du finder en udbyder, der kan tilbyde en kreditperiode, der passer til din økonomi. Der er nemlig stor forskel på, hvad de enkelte udbydere tilbyder i denne forbindelse.

Hvis du har et ønske om at få en meget lang kreditperiode, er det langt fra alle udbydere, du kan benytte dig af. De fleste aktører har nemlig en begrænsning på længden af kreditperiode. Hos hovedparten af dem lyder den på 12 eller 24 måneder.

#2: Samlet tilbagebetalingsbeløb

Der er mange, der tror, at de kan finde ud af, hvad det koster at bruge en kreditudbyder, ved at se på deres rente. Det er dog ikke helt sandt. Ganske vist er det en af de udgifter, du skal betale, men som regel er der også flere andre udgifter forbundet med kreditaftalen.

For at sikre, at du ikke bliver snydt til at tro, at en aftale er billig, fordi den har en lav rente, skal du i stedet holde øje med det samlede tilbagebetalingsbeløb. Trækker du ordrebeløbet fra dette beløb, vil den resterende sum være, hvad du skal betale for din kreditaftale.

#3: Antal samarbejdspartnere

Du bør vælge din kreditudbyder, inden du vælger webshop. Dermed er du sikker på, at du kan få lov til at betale, som du gerne vil. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle udbydere, der samarbejder med lige mange webshops.

F.eks. vil du finde færre Qliro butikker, end butikker, der har en aftale med ViaBill eller Klarna, som er de to største aktører på det danske marked. Derfor er du også nødt til at huske, at dit valg af udbyder kan have sine begrænsninger på, hvor du kan få lov til at handle henne.

#4: Kreditvurderingsproces

Har du et ønske om at gennemføre hele processen på kort tid, er det vigtigt, at du vælger en udbyder med en kort kreditvurderingsproces. Gør du ikke det, kan det faktisk tage flere dage, før du bliver godkendt til en kreditaftale, hvilket ikke alle har tid eller tålmodighed til.

Er du i tvivl om, hvilke udbydere, du kan vælge mellem, bør du lægge vejen forbi https://paa-afbetaling.dk/. Her kan du nemlig få et godt overblik over de mange udbydere. Med et sådant overblik, vil du naturligvis få lettere, ved at finde den rette udbyder for dig.