Webcam Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste webcam på markedet, når man skal ud og købe et nyt webcam. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte webcam. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, opløsning, pris, maksimal billede hastighed, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Logitech BRIO 4K Ultra HD

Er du en livestreamer, som udsender dit spil dagligt, samt op til flere timer om dagen. Eller kan du bare godt lide at hygge dig, med at udsende dit spil, til nogle få mennesker om dagen. Så er det en god, ting at have et godt webcam, så folk kan se hvem der sidder og spiller. Det her webcam kan sende billeder ud, som har en meget høj opløsning, der giver et enormt skarp billede. Den har dog også en pris, som er i den lidt høje ende, men så høj kvalitet koster også lidt penge. For at du får et stabilt billede, så kræver det at dit webcam, har et højt maksimalt billede hastighed. Det er et lille og let webcam, som ikke fylder ret meget, men der er let at sætte til og flytte rundt med.

[afp id=”539″]

Opløsning

For at du skal få et billede, som ikke er grumset, eller ligner der er støv på billedet. Så kræver det at du køber et webcam, som har en høj opløsning, så du får et skarpt og klart billede. Det her webcam, har en meget høj opløsning, så du kan live streame i 4k. Det er en af de bedste opløsninger, som et almindeligt webcam, kan have på markedet. Det her webcam, har en maksimal opløsning der lyder på, hele 4096 X 2160 når du udsender dit billede.

Pris

Når du skal købe et webcam, som er så godt og effektivt, så koster det også en portion penge. Logitech BRIO 4K Ultra HD har en pris, som er i den høje ende, når det kommer til disse webcam. Den koster 1.349 kr. hvis du gerne, vil ud og købe den, hos en forhandler.

Maksimal billede hastighed

Det er vigtigt med et højt antal, når man snakker maksimal billede hastighed, da det giver et mere flydende billede. Når dette webcam sender dit billede ud, så har den et maksimalt billede hastighed, som er på hele 30 billeder i sekundet.

Størrelse

Logitech BRIO 4K Ultra HD er et lille og kompakt webcam, som ikke fylder ret meget, eller vejer særlig meget. Målene lyder som følgende, bredde 10,2 cm, dybde 2,7 cm og højde på 2,7 centimeter. Derudover har den en vægt, som kun er på 63 gram, hvilket gør du let kan flytte rundt med den.

Ekstraudstyr

Automatisk fokus, så du ikke skal ændre i nogle indstillinger.


Logitech C922 Pro Stream

Det her webcam, er nok et af de webcam, som der er blevet solgt flest af. Det er nemlig, et utrolig effektiv og godt webcam, som fungerer rigtig godt for forbrugerne. Stort set alle de unge, mennesker som livestreamer, anvender et webcam som dette. Det giver nemlig et krystalklart billede, fordi den har en god opløsning, så du ikke går ned på kvaliteten af dit webcam. Derudover er det faktisk, et webcam som ikke er dyr, at købe for selv en ung person. Det har en pris, som er meget gennemsnitlig, dog koster god kvalitet jo alligevel lidt penge. Med et fint antal billede hastighed, får du mange billeder i sekundet, så din liveudsendelse går meget flydende. Det er et af de webcams, som er en af de lidt større modeller, hvilket du skal være klar over fra start.

[afp id=”540″]

Opløsning

Dette webcam kan live streame, dig online i HD kvalitet, hvilket er super dejligt for kunderne. Den kan sende i HD, fordi den har en høj opløsning, som giver et skarpt billede. Selv hvis der ikke er meget lys, så kan det her webcam, opfange dig i høj skarphed og kvalitet. Den har en opløsning, som er på 1920 X 1080, det er den mest normale opløsning et webcam skal have.

Pris

En af grundene til at det er et, meget populært webcam, som der bliver solgt enormt mange af. Det er fordi den har en pris, som ikke er alt for høj, men en helt fair pris som er overkommelig. Når du skal ud og købe den, koster det kun en pris, på små 693 kr. hvilket er en lav pris, for et webcam der bare fungerer rigtig godt.

Maksimal billede hastighed

Jo højere billede hastighed, jo bedre er det, derfor har Logitech C922 Pro Stream, også en maksimal billede hastighed på 30 billeder i sekundet. Hvis man kigger på nettet, viser det at du, køber et webcam som sender billeder ud, der kommer meget flydende.

Størrelse

Som tidligere nævnt, så er det her webcam, en af de større modeller på vores liste. Den har en bredde på 9,5 centimeter, en højde på 4,35 centimeter og en dybde på 7,1 centimeter. Derudover har den en vægt, som er på 162 gram, dette gør dog også at den står mere stabilt, hvor du end sætter den op henne.

Ekstraudstyr

Køber du det her produkt, så er 3 der måneders licens, med til en streaming software. Mens der også medfølger, et stativ til dit webcam, så det ikke behøver sidde på din skærm, men også kan stå på bordet ved siden af.


Logitech C925e

Logitech har her produceret, et webcam som er særdeles velegnet, til personer som foretager mange videomøder. Det eneste du skal huske, når du rejser meget, det er det her webcam. Fordi det kræver ingen software, det eneste du skal gøre, det er at sætte stikket i computeren og du er klar. Dette webcam kan selvfølgelig, levere en høj opløsning, så dem du snakker med kan se dig klart og tydeligt. Den har desuden en pris, som ikke er særlig høj, hvilket gør at du kan købe mere end et, så du kan have et hjemme men også med på farten. Du kan købe det her webcam, som har mange billeder i sekundet, hvilket gør du får et velbalanceret webcam. Det er et bredt webcam, som du ikke kommer til, at lægge mærke til når det sidder oven på din computerskærm.

[afp id=”541″]

Opløsning

Det er muligt at holde videokonferencer, verden over men du sender et billede i HD, hvilket giver et budskab om en professionel person. Som har styr på, at du giver et godt interview, selvom du er på den anden side af jorden. Derfor har dette webcam, en opløsning på 1920 X 1080, som selvfølgelig er i HD kvalitet.

Pris

Hvis du ikke har mange penge, men gerne vil live streame, så kan denne model være en mulighed. Den har nemlig en pris, som ikke er særlig høj, men du får stadig, et webcam som fungerer rigtig godt. Prisen lyder på kun 520 kr. for et webcam, der udsender et skarp billede, men som stadig har en overkommelig pris.

Maksimal billede hastighed

Den her funktion, bliver også kaldt fps, men for nogle personer, som ikke kender til det udtryk. Der hedder det bare maksimal billede hastighed, som afgør hvor mange billeder, dit webcam kan sende i sekundet. Logitech C925e kan udsende, hele 30 billeder i sekundet, dette kan dog også gøres lavere hvis nødvendigt.

Størrelse

Det er et ret bredt webcam, som har en bredde på 12,6 centimeter, samt en dybde på 4,5 centimeter og en højde på 7,3 centimeter. Derudover har den, en vægt på 170 gram, som giver en høj stabilitet.

Ekstraudstyr

Med i handlen medfølger der et stativ, samt en klemme, så du kan montere den på din skærm eller hvor der er plads til den.


Razer Kiyo Bordkamera

Har du ikke det bedste lys, i det rum som du har dit webcam i, så er det her webcam en perfekt mulighed. Det har nemlig led-lys, som lyser området op, hvor dit webcam peger hen. Hvilket gør at du får et billede, som er meget bedre, fordi dit webcam bedre kan fokusere. Med en høj opløsning, får du et webcam som dine seere, der ser dig live streame ikke bliver trætte af. Derudover har det en pris, som ligger stort set i midten, af priserne som er på vores liste. Prisen er lidt højere, fordi der på webcamet, som sagt sidder 12 LED-lys. Det er et af de webcam, som er på vores liste, der har et meget højt antal maksimal billede hastighed. Da det her er et webcam, som er beregnet til at stå på bordet, så er det også et rimelig stort webcam.  

[afp id=”542″]

Opløsning

Dette webcam fra Razer, har en høj opløsning, hvilket gør du kan anvende det, til at optage videoer i HD kvalitet. Det har en opløsning, som lyder på 1920 X 1080, men fordi det har LED-lys indbygget. Betyder det at det LED-lys, sørger for at lyset altid, er meget godt og du får et meget skarpt billede.

Pris

Netop fordi den har indbygget LED-lys, betyder det desværre også, at den har en pris som måske er lidt højere end normalt. Dog har den faktisk stadig en pris, som er meget gennemsnitlig, når man sammenligner den, med de andre på den her liste. Når du skal ud og købe Razer Kiyo Bordkamera, skal du betale, en sum på kun 664 kr.

Maksimal billede hastighed

Hvis du live streamer dig selv, med en opløsning på 1280 x 720, vil du kunne opnå en maksimal billede hastighed på hele 60 billeder i sekundet. Men hvis du live streamer dig selv, med en opløsning på 1920 x 1080, kan opnå en maksimal billede hastighed på 30 billeder i sekundet.

Størrelse

Som tidligere nævnt, så er det her et bord webcam, hvilket betyder at den er beregnet til at stå på bordet. Derfor har den også en størrelse, som er en del større, end hvad de andre som jeg har fortalt om er. Det her webcam har en størrelse på 17 centimeter i bredde, mens højden er på 17,5 centimeter og dybden er 7,1 centimeter.

Ekstraudstyr

En ring med hvide LED-lys indbygget, som hjælper webcamet til at fokusere bedre.


Creative Live! Cam Sync HD

Er du på udkig efter et webcam, som er meget billigt, hvilket gør at alle kan finde råd til den. Det er ikke noget super webcam, men den kan gøre arbejdet for dig, fordi det er et webcam som leverer en fin kvalitet. Den har en fin opløsning, som ikke er i fuld HD, men stadig så folk ser et fint billede af dig. Det er det absolutte billigste, webcam som der er at finde på den, her liste over 5 forskellige webcam. Den kan sende et fint antal, billeder i sekundet, så du ikke får en video som hakker for meget. Mens det er et lille webcam, som fylder enormt lidt, er det både let og hurtigt at sætte til.

[afp id=”543″]

Opløsning

En fuld HD opløsning, ligger på 1920 X 1080, det har den her model IKKE, dog har den en opløsning. Som kommer så tæt på, som overhovedet muligt, da den har en opløsning på 1280 X 720. Det er ikke den bedste opløsning, men heller ikke i nærheden, af den ringeste som et webcam kan have.

Pris

Den primære grund, til at Creative Live! Cam Sync HD, er kommet på vores liste, er på grund af prisen på produktet. Den har en super lav indkøbspris, som er på kun 127 kr. hvilket du ikke kan finde billigere, for et webcam af den her kvalitet.

Maksimal billede hastighed

Selvom du ikke har en høj opløsning, så kan den faktisk udsende video, med en maksimal billede hastighed, der er på hele 30 billedet i sekundet. Som med den mindre opløsning, betyder du får et glidende billede, som kører meget flydende, uden at du får små hakker i det.

Størrelse

Creative Live! Cam Sync HD er jo et mindre webcam, som har nogle små mål, når det kommer til højde, bredde og dybde. Den har en bredde der lyder på 14,4 centimeter, en højde der lyder på 8,4 centimeter og en længde på 6,1 centimeter.  

Ekstraudstyr

Med i handlen er der en klemme, som gør at den sidder godt fast, i din skærm når den er monteret. Mens der også er en fod, så du kan have den, til at stå på bordet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste webcam i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom opløsning, pris, maksimal billede hastighed, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige webcam når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse webcam, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige webcam og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.