Vinkøleskab Fra La Sommerliere Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste vinkøleskab fra La Sommeliere på markedet, når man skal ud og købe et nyt vinkøleskab fra La Sommeliere. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte vinkøleskab fra La Sommeliere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, størrelse, antal flasker, og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LA SOMMELIERE CTP252A

Det første vinkøleskab blandt, disse 5 forskellige vinkøleskab, er dette store og rummelige vinkøleskab. Det er et vinkøleskab, som har fået rigtig gode anmeldelser, af både forbrugerne men også af eksperterne. Det kan fungere i forskellige temperaturer, som variere fra 16 grader og op til 32 grader, mens det også kun fungerer som et fritstående vinkøleskab. Energiklassen er rigtig høj, hvilket gør den billig i drift, fordi strømforbruget er lavt. Du skal sikre dig, at når du køber dette vinkøleskab, at der er plads til at have det stående. Der er plads til mange flasker, hvilket gør den rigtig velegnet til, at en restaurant eller en stor vinentusiast. Prisen er rigtig god, så der ikke skal betales, et beløb som er alt for høj når det skal købes.

Energiklasse

Et vinkøleskab er tændt året rundt, derfor er energiklassen også vigtig, da de godt kan bruge meget strøm. Hvor dette vinkøleskab har en, energiklasse der er rigtig god, så den er billig i strøm. Energiklassen hedder A, mens den også kun, bruger 166 kWh strøm hvert år den står tændt.

Størrelse

Det er et stort vinkøleskab, der fylder ret meget når, den står i dit hjem. Det er vigtigt du har plads, til at have den stående, derudover burde der være mere end to til at sætte den på plads fordi den er lidt tung. Den vejer nemlig 76 kg, mens den er 183 centimeter høj, 59,5 centimeter bred og 67,5 centimeter dyb.

Antal flasker

Hvis du har mange flasker vin stående, kan det uden tvivl være det hele værd, fordi din vin bliver holdt i den perfekte temperatur. Især hvis du har mange flasker, så kan du putte dem i dette vinkøleskab, der er nemlig plads til 248 flasker vin. Det er dog ikke alle, der har så mange flasker i hjemmet, men ofte en stor entusiast eller restauratør.

Pris

Selvom der er plads, til mange flasker og det er, et kvalitets vinkøleskab så er prisen ikke ret høj. Det vil desuden også, være et køb som du vil være glad for, da det ikke bare fungerer godt men også er utrolig flot. Hvis du skal købe LA SOMMELIERE CTP252A, så koster den kun 9.999 kr.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, hvilket heller ikke er nødvendigt, da det i sig selv er et enormt effektivt vinkøleskab.


LA SOMMELIERE CTP177

Nummer 2 på denne liste, er et mindre vinkøleskab, men som stadig er i højeste kvalitet. Det er vigtigt når du køber vin, at din vin er opbevaret ved den helt rigtige temperatur, for at vinen får den bedste smag. Dette er især meget vigtigt, hvis du køber vin, som koster lidt mere end den billige fra det lokale supermarked. Energiklassen er ikke den højeste, mens den stadig er i den høje ende, så du ikke skal bekymre dig om strømforbruget hvert år. Det er heller ikke et stort vinkøleskab, hvilket gør at du ikke, har brug for meget plads til at have den stående. Der er dog stadig plads, til en del flasker, så du ikke løber tør med det samme. Prisen er rigtig god, så du ikke skal bruge, mange penge på at købe høj kvalitet.

Energiklasse

Det er et vinkøleskab, der har en rigtig god energiklasse, så den ikke bruger for meget strøm. Energiklassen ligger med en karakter på B, rigtig højt på skalaen, når det kommer til energiklasser. Hvert år bruger den, kun 219 kWh i strøm, hvor den står tændt året rundt.

Størrelse

Dette vinkøleskab fylder ikke særlig meget, hvilket gør at du kan, have det stående næsten over alt. Det har en højde på 135,5 centimeter, en dybde på 67,5 centimeter, en bredde på 59,5 centimeter og så vejer det faktisk kun 76 kg. Det er et meget stabilt vinkøleskab, som enhver vinentusiast vil elske at have stående.

Antal flasker

Det er ikke et stort vinkøleskab, dog har LA SOMMELIERE CTP177, stadig en rigtig god kapacitet til mange antal flasker. Dette vinkøleskab har en høj kapacitet, der er plads til hele 165 flasker vin, der har et indhold på 75 centiliter, så det vil tage lang tid at tømme den.

Pris

Dette vinkøleskab er ikke et dyrt vinkøleskab, så den helt almindelige borger, faktisk også kan finde råd til at købe den. Det er dog et vinkøleskab, som vil pynte i hvilket som helst hjem, så koster det kun 7.979 kr. Det er en pris, hvor du kan købe et vinkøleskab, der kan holde i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Der er kun et lydniveau på 41 dB, mens der også er 5 hylder, samt 1 kølezone.


LA SOMMELIERE CTPNE142+

Har du pladsmangel men, stadig gerne vil købe et vinkøleskab, hvor der alligevel er plads til mange flasker vin. Så vil det være en god ide, at tage et ekstra kig, på denne mindre model fra La Sommelier. Det ville være en god investering, til at din vin har den, ideelle temperatur så du får den bedste smag. Energiklassen er den højeste, der er blandt disse 5 forskellige vinkøleskab, så den er meget billig i drift. Det er ikke noget stort vinkøleskab, som også betyder, at du ikke behøver særlig meget plads for den. Det er det vinkøleskab, som har den mindste kapacitet, når det gælder antal flasker som det kan have i sig. Det er det billigste vinkøleskab, hvor prisen er rigtig lav, men der er ikke gået ned på kvaliteten af produktet.

Energiklasse

Med en enormt god energiklasse, er dette vinkøleskab helt i top, når man skal købe et nyt vinkøleskab. Så gælder energiklassen rigtig meget, da det er afgørende for, hvor dyr dit vinkøleskab er i drift. Det årlige strømforbrug er meget lavt, dette vinkøleskab bruger kun 125 kWh strøm, hvert år hvilket er det laveste.

Størrelse

Det er som sagt, det mindste vinkøleskab på denne liste, derfor fylder den også minimalt i dit hjem. Det er vigtigt du kigger på størrelsen, når der skal købes et nyt vinkøleskab, da det hurtigt kan fylde for meget. Det målet 125 centimeter i højden, 71 centimeter i dybden, 59,5 centimeter i bredden og vejer 53 kg.

Antal flasker

Selvom LA SOMMELIERE CTPNE142+ ikke, er det største vinkøleskab, så er der stadig plads til rigtig mange flasker i det. Dette vinkøleskab har stadig, en god kapacitet der ligger på 149 flasker, som det kan have på samme tid opbevaret i sig, det er rigtig mange flasker vin.

Pris

Der skal ikke bruges mange penge, når det her vinkøleskab skal købes, det er en fordel for mange kunder. Fordi selvom kvaliteten er helt i top, så er prisen heldigvis ikke for høj, den ligger nemlig kun på 7.999 kr. det er en pris, hvor mange potentielle kunder kan finde råd til.

Ekstraudstyr

Du kan regulere i fugtigheden, hvor den laveste fugtighed er på 50%, mens den højeste fugtighed er på 80%. Dette kan gøres med, de medfølgende lavasten, når du køber det her produkt.


LA SOMMELIERE CTPNE230A+

Hvis du ligesom mange andre, elsker vin og gerne, vil have opbevaret dem optimalt. Så er du nødt til, at eje et vinkøleskab, som holder dem sikkert men også ved den rigtige temperatur. Dette vinkøleskab egner sig, til den store samler, der vil have opbevaret rigtig mange flasker vin på samme tid. Dette vinkøleskab har en stor kapacitet, mens energiklassen også er rigtig høj, så den bruger minimalt med strøm. Det er et stort vinkøleskab, der fylder ret meget i dit hjem, derfor skal du tjekke størrelsen før du køber den. Det er det vinkøleskab, som har plads til anden flest antal flasker, hvilket er en rigtig høj kapacitet. Prisen er dog også ret høj, men du vil ikke på nogen måde, fortryde dit køb hvis du elsker vin.

Energiklasse

Dette vinkøleskab er et fantastisk produkt, der har en utrolig god energiklasse, hvor du får et vinkøleskab som ikke koster meget i strøm. Med en af de højeste energiklasser, blandt disse 5 forskellige vinkøleskab, har den en energiklasse der ligger på A+, derudover bruger den også kun 137 kWh i strøm om året.

Størrelse

Det er både et højt, men også et bredt vinkøleskab, der har en god og stabil vægt. Du skal som minimum, havde plads til at et vinkøleskab, der har en højde på 188 centimeter kan være der. Derudover er den også 59,5 centimeter bred, 71 centimeter dyb og så vejer den 65 kg.

Antal flasker

Der er plads til enormt mange flasker, når du vil fylde, et vinkøleskab som LA SOMMELIERE CTPNE230A+. Der er et enkelt kølezone, som holder din vin ved den rette temperatur, dette kan denne kølezone gøre ved 236 flasker i alt.

Pris

Den pris som dette vinkøleskab har, kan godt virke som en høj pris, men det er et vinkøleskab der kan holde i rigtig mange år. Derfor vil du på ingen måde, fortryde dit køb hvis, du vælger at købe dette vinkøleskab, der har en pris på 12.799 kr.

Ekstraudstyr

Der er 5 hylder i dette vinkøleskab, så dine mange flasker, er fordelt rigtig pænt.


LA SOMMELIERE CTV177

Sidste skud på stammen, er et rigtig vellidt vinkøleskab, der er blevet rost gennem tiden af eksperterne. Det er er derfor et let valg, når der skal købes et vinkøleskab, om det er en stor eller mindre samling. Der er en visuel og akustisk alarm, som gør at du får en tone, hvis temperaturen falder drastisk eller ikke er ens i både top og bund. Energiklassen er ikke særlig god, det kan godt være en grund, til ikke at købe det her vinkøleskab. Det er ikke et højt vinkøleskab, men den har stadig en god størrelse, så der er plads til mange flasker vin i stor størrelse. Prisen på det her vinkøleskab, er ikke ret høj, som gør den rigtig attraktiv til flere kunder.

Energiklasse

Det er ikke et vinkøleskab, som har en god energiklasse, hvilket også kan ses på strømforbruget. Det er et vinkøleskab, hvor den har et årligt strømforbrug, der er på svimlende 322 kWh om året. Derudover hedder energiklassen D, hvilket ikke er langt fra det laveste, som godt kan være en ulempe.

Størrelse

En fordel ved at købe, et vinkøleskab som det her, det er størrelsen på vinkøleskabet. Det er nemlig ikke særlig stort, den har en højde på 135,5 centimeter, en bredde på 59,5 centimeter, dybde på 67,5 centimeter og så vejer det 76 kg.

Antal flasker

Der er rigtig god plads, så du ikke skal bekymre dig, om du har nok plads til at have et stort antal flasker. Der er 5 antal hylder, hvor du kan fordele op til 165 flasker vin, der maksimalt må have et indhold på 75 centiliter i sig. Disse hylder betyder også, at du let kan få et overblik over hvilken vin du gerne vil have frem.

Pris

Det er vigtigt at købe et vinkøleskab, hvis du desuden også vil have høj kvalitet, men stadig købe det til en god pris. LA SOMMELIERE CTV177 har ikke en høj pris, fordi det er et vinkøleskab, som kun koster 10.799 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Med børnesikring kan dine børn, ikke ændre på temperaturen ind i maskinen, det bliver holdt ved den du selv har valgt.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste vinkøleskab fra La Sommeliere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, størrelse, antal flasker, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige vinkøleskab fra La Sommeliere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse vinkøleskab fra La Sommeliere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige vinkøleskab fra La Sommeliere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.