Vinkelsliber Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste vinkelslibere markedet, når man skal ud at købe en ny vinkelsliber. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte vinkelslibere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, hastighed, lydniveau, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Makita DGA504Z

Næsten uanset hvad du skal lave, så kan en vinkelsliber, blive brugt til behovet. Du skal bare udskifte klingen, til at skære i metal, beton, træ, eller gips, så vil en vinkelsliber kunne blive brugt til det. Det er et fantastisk stykke redskab, hvor du vil blive meget tilfreds, hvis du køber en vinkelsliber. Der er mange muligheder, så længe du ejer, en vinkelsliber uanset mærke. Med en rigtig stor hastighed, får du en effektiv vinkelsliber, der kan skære gennem det meste, så længe den rigtige klinge bliver brugt. Når den ikke bliver brugt til at, skære i noget så har den, et lydniveau som er helt fin, det stiger selvfølgelig når du, skal til at skære i noget. Prisen er i den lave ende, når man kigger på kvaliteten, der desuden er super god. Det er svært at, finde en bedre producent end, producenten af den her vinkelsliber.

Hastighed

Med en super høj hastighed, hvilket giver en bedre effekt, skal du ikke tænke på om den er stærk nok. Fordi den her vinkelsliber, det er en meget god model, som du næsten ikke vil kunne undvære. Hvor denne vinkelsliber, har en høj hastighed, da den kan dreje rundt med 8.500 omdrejninger i minuttet.

Lydniveau

Beskyttelse til dine ører er vigtigt, hvis du ikke vil skade, dem efter længere tids brug af en vinkelsliber. De kan nemlig godt tage skade, hvis du bruger en vinkelsliber, som Makita DGA504Z der har et lydniveau, som ligger på omkring 91 dB under belastning når du anvender den.

Pris

Selvom den er i høj kvalitet, hvor den også er meget effektiv, så skulle man tro at prisen var høj. Det er den dog slet ikke, da du køber en vinkelsliber, der er i rigtig høj kvalitet og effektiv. Derfor behøver du ikke, betale noget alt for høj beløb, for den her vinkelsliber der kun har en pris på 953 kr.

Ekstraudstyr

Der følger et sidehåndtag med, så du holder den mest ergonomisk, mens der også er en skruenøgle med når du skal skifte skiven på den.


Bosch GWS 13-125 CIE

Bosch er en etableret producent, når det kommer til forskellige, redskaber til hjemmet men også til haven. Hvor de er meget kendte, for at produceret maskiner, der er i super høj kvalitet. Men også for at producere, maskiner der opretholder en høj kvalitet, så den er så effektiv som overhovedet muligt i mange år ad gangen. Vælg mellem en lav hastighed, eller vælg en høj hastighed, så den let skærer gennem de materialer du byder den. Lydniveauet er rigtig højt, så det anbefales at man bruger, sikkerhedsudstyr, såsom ørebøffer så du skåner dine ører mest muligt under brug. Prisen er ikke alt for høj, selvom du køber et produkt, hvor du får en af de bedste kvaliteter, der er muligt at få ved en vinkelsliber.

Hastighed

Hvis du ønsker en høj hastighed, når du skal købe, en kraftig og lynhurtig vinkelsliber. Så skal du tage et ekstra kig, på en model som den her, da den har en af de største hastigheder. Du kan vælge en lav hastighed, som kun er på 2.800 omdrejninger i minuttet. Mens den desuden også, kan køre med op til 11.500 omdrejninger, i minuttet som er en rigtig høj hastighed.

Lydniveau

Lydniveauet vil du ikke kunne, undgå at det er ret højt, fordi det er et stykke el værktøj. Anbefalingerne er dog også at, der bliver brugt sikkerhedsudstyr, når du skal skære noget over. Bosch GWS 13-125 CIE har et gennemsnitligt lydniveau, som er målt til 91 dB under drift.

Pris

Den her model har, en pris der er på 1.072 kr. hvilket, måske godt kan lyde lidt høj. Men du vil med sikkerhed, blive meget tilfreds med dit køb, da det er en effektiv og vellidt vinkelsliber. Du køber et produkt, der er produceret i materialer, af rigtig god og høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der følger en beskyttelsesskærm med, så gnister eller lignede op i ansigtet, da det kan lave store skader mod dine øjne.


Einhell TE-AG 18/115 Li Kit

Hvis du går efter kvalitet, men stadig ikke vil betale, noget alt for højt beløb, så er den her model noget for dig. Den her vinkelsliber har, en maksimal skæredybde der er, på hele 2,8 centimeter i skæredybde. Det er en let vinkelsliber, der ikke er for tung, når den skal flyttes rundt på, eller bruges rigtig meget. Den her model har, kun en vægt der er på, omkring 1,65 kg når den skal løftes rundt på. Med en stærk elmotor, der er adskilt fra gearing, så den bliver alt for tung i den ene ende. Du får en stærk og kraftfuld motor, ved at vælge en vinkelsliber som den her, som kan køre med mange omdrejninger i minuttet. Lydniveauet er selvfølgelig til den høje side, da friktion med et roterende objekt, som rammer et stille objekt vil skabe en eller anden form for lyd. Som en af de billigste modeller, skal du kun betale en meget lille sum, for en stærk og effektiv vinkelsliber som den her.

Hastighed

Hastigheden er meget vigtig, før du køber en vinkelsliber, da det har stor betydning for hvor effektiv din maskine er. Jo hurtigere hastighed, jo stærkere er den ofte, da den lettere kan skære gennem de materialer du byder den. Einhell TE-AG 18/115 Li Kit har mulighed, for at give mulighed, for denne vinkelsliber, kan køre med op til 8.500 omdrejninger hvert minut.

Lydniveau

Denne vinkelsliber er kraftig, men den har stadig ikke, et lydniveau som er alt for højt. Det ændrer dog ikke på at, du skal sikre dig selv og din krop, når du skal anvende nogen som helst form, for el værktøj. Denne model af en vinkelsliber, har et fint lydniveau, der ikke er alt for højt under brug.

Pris

Som den billigste vinkelsliber, så sparer du ret mange penge, på at købe den her model. Det betyder dog ikke at, det er en dårlig vinkelsliber, fordi den er stadig super god og effektiv når du bruger den. For at købe den her vinkelsliber, skal du kun betale et beløb, der er på 750 kr. så den er super billig at købe.

Ekstraudstyr

Der er et håndtag med, så den er behagelig at skære med, mens der også er en sikkerhedsskærm med.


Dewalt DCG412N-XJ

Når man snakker udstyr til en håndværker, så faldet ordet let på Dewalt, når det omhandler de forskellige mærker. Dewalt har slået sig fast, som en stabil og slidstærk producent, af forskellige former for el værktøj på markedet. Der behøves desuden ikke, noget værktøj for at udskifte klingen, når du skal ændre klinge til en ny eller, til en anden klinge til et anden form for arbejde. Med en høj hastighed, så skærer du rent og hurtigt gennem, selv stærk metal på kort tid. Det kan den fordi, hastigheden er i den høje ende, men stadig giver dig høj præcision. Selv når den larmer mest, så er lydniveauet ikke alt for højt, dog skal du stadig bruge beskyttelse mod dine øre, så de ikke tager skade. Dewalt er et mærke, man hurtigt nævner når det, gælder om at finde en producent i stærk og høj kvalitet. Det betyder dog ikke at, prisen er alt for høj, når det skal købes.

Hastighed

Selvom denne vinkelsliber ikke, har den største hastighed, så ændrer det ikke på hvor god og stærk den er. Fordi har en stærk effekt, samt en god hastighed, når den skærer på fuld styrke. Den har en effekt, der er på 405 Watt, mens den kan opnå op til 7.000 omdrejninger hvert minut i brug.

Lydniveau

Lydniveauet er gjort lavt, så den ikke larmer alt, for meget under brug. Det betyder at, den her vinkelsliber kun, har et lydniveau der er på 87 dB. Dewalt DCG412N-XJ er en stille, men stadig en super kraftig vinkelsliber, der bliver brugt af forskellige håndværkere, verden over til mange forskellige opgaver.

Pris

Det er en kraftig vinkelsliber, der bliver brugt verden over, hvor den også har en lav pris for at blive købt. Den pris som den her vinkelsliber, den koster 970 kr. som er en pris, der er meget skarp og de fleste kan være med på. Du køber en vinkelsliber, der kan holde i mange år, fordi den er bygget i kraftige og stærke materialer.

Ekstraudstyr

2 positioners sidehåndtag, mens der også er en nøglefri beskyttelsesskærm med, samt en klingenøgle når den skal skiftes.


Makita DGA517Z 18V

Rosinen i pølseenden er ikke, placeret på sidstepladsen, fordi det er nogen dårlig vinkelsliber. Det er stadig en vinkelsliber, der er super effektiv, mens den også er meget let at bruge under driften. Hvis du vil købe en slidstærk vinkelsliber, som uden problemer holder i mange år, så skal du bestemt tage et ekstra kig på den her model. Når den kører på sit højeste niveau, så er hastigheden også, rigtig høj og gør den til en stærk vinkelsliber. Den har desuden et af de lydniveauer, som er det laveste på hele listen, det betyder dog ikke at, du ikke skal bruge en form for udstyr. For at sikre dine ører mest muligt, så du i længden ikke tager skade. Prisen kan virke lidt høj, men du skal se det som, en investering i et hurtigere stykke arbejde gjort, når du anvender den her form for vinkelsliber.

Hastighed

Du har mulighed for at, vælge mellem flere forskellige hastigheder, så du finder det niveau som passer dig. Hvor den laveste hastigheder, drejer skiven rundt med, omkring 3.000 omdrejninger i minuttet. Mens den højeste hastighed, den er på 8.500 omdrejninger hvert minut.

Lydniveau

Lydniveauet er et af de laveste, så den larmer mindre end, de andre forskellige 5 vinkelslibere på denne liste. Når den er på omdrejninger, så er lydniveauet i den lave ende, hvor den kun er målt til 79 dB. Det er ikke noget højt lydniveau, så det ikke er et lydniveau som laver for meget støj.

Pris

Prisen er måske lidt høj, men så ved du at, du køber et produkt der er super godt. Det er også ofte, den opfattelse man har af, produkter som er produceret af Makita. Makita DGA517Z 18V har med en pris, der er på 1.143 kr. en af de højeste priser på denne liste.

Ekstraudstyr

Der er en sikkerhedsfunktion, som sikrer dig at, den ikke bliver overbelastet under brug.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste vinkelslibere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom hastighed, lydniveau, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige vinkelslibere når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af vinkelslibere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige vinkelslibere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.