Vaskemaskine Fra LG Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste LG vaskemaskine på markedet, når man skal ud og købe en ny LG vaskemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte LG vaskemaskine. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, centrifugering, kapacitet, lydniveau og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LG F4J6JY0W

Den første model som, der er placeret på listen, er nok også den bedste vaskemaskine. Det er en enormt effektiv vaskemaskine, som passer ind i stort set alle hjem, store som små familier. Udover at være rigtig god, så er den også meget billig, hvis du skal købe den, så koster den kun 3.199 kr. Den har desuden også, en af de bedste energiklasser, som en vaskemaskine kan have. Det er en vaskemaskine, der centrifugere dit tøj efter vask, så tøjet er så tørt som muligt. Kapaciteten er meget høj, så du kan vaske store portioner ad gangen, hvilket gør det billigere i længden. Lydniveauet er rigtig godt, den kan dog stadig høres under centrifugering, hvilket ikke kan undgås med en vaskemaskine.

Energiklasse

Hvis du vil købe, en vaskemaskine som er billig i drift, fordi den har en fantastisk energiklasse. Så er den her model, det lette valg at købe, fordi den har nemlig en energiklasse som ligger i top. Denne vaskemaskine har den bedste energiklasse, som en vaskemaskine kan have, den er nemlig på A+++ mens den kun har et strømforbrug, der ligger på 143 kWh om året i strøm.

Centrifugering

Det er vigtigt når, du skal handle en vaskemaskine, at du køber en med en høj centrifugeringsevne. Det er nemlig afgørende, for hvor hurtigt dit tøj, det tørrer efter end vask i din tørretumbler. LG F4J6JY0W har den bedste centrifugeringsevne, den har en karakter som, er på A hvilket ikke kan blive højere.

Kapacitet

Hvis du kigger blandt, denne liste over 5 LG vaskemaskiner, så har denne model den største kapacitet. Den her vaskemaskine har en kapacitet, der er rigtig stor, den er faktisk på hele 10 kg. Hvilket er en af, de største kapaciteter som en normal vaskemaskine, kan have udover hvis det er en industrivaskemaskine.

Lydniveau

Det er ikke til at undgå, at når du centrifugere dit tøj, så larmer det altid en smule. Denne vaskemaskine larmer dog, ikke alt for meget, mens den under vask har et lydniveau, der er på 55 dB. Under centrifugering har den et lydniveau, som er på 73 dB.

Ekstraudstyr

Der er både dampfunktion, mens der også er timerfunktion, så du selv bestemmer når den skal starte med at vaske dit tøj.


LG Q4J5TN4W

Det her er afløseren for en testvindende vaskemaskine, den har samme funktioner, som beviser at den er enormt effektiv. Det er også en billig vaskemaskine, som de fleste kan, være med på når den skal købes. Hvis du vil købe, en kvalitets vaskemaskine som denne, skal du betale en pris på 5.499 kr. Energiklassen er selvfølgelig rigtig høj, så du ikke skal være bange, for at den bruger meget strøm hver eneste år. Centrifugeringsevnen er høj og god, så dit tøj tørrer på kortest tid, når du er færdig med at vaske. Kapaciteten er også rigtig god, der er plads til meget tøj, så du skal vaske mindst muligt antal gange. Lydniveauet er meget gennemsnitligt, så den ikke larmer for meget, selvom du centrifugere.

Energiklasse

Dette er en vaskemaskine, som har en rigtig god energiklasse, faktisk kan den ikke fås højeres. Energiklassen hedder A+++, mens den kun bruger 132 kWh strøm om året, vandforbruget er desuden også rigtig lavt, i gennemsnit bruger den 10.700 liter vand hvert år.

Centrifugering

Centrifugeringen er høj så, du skal bruges mindst muligt energi, når dit tøj skal i tørretumbleren. Med en høj energiklasse, samt en høj centrifugeringsevne, ender dit tøj kun med en restfugtighed på 44%. Dette ender du ud med, fordi LG Q4J5TN4W har en centrifugeringsevne, der har en karakter på A.

Kapacitet

Kapaciteten er god og eftertragtet blandt kunderne, kapaciteten som en god vaskemaskine, som den her er på 8 kg. Hvilket er det antal kg, som du kan putte i vaskemaskinen, når du skal vaske dit tøj på en gang.

Lydniveau

Under normal vask ligger lydniveauet, på 55 dB hvilket er gennemsnitligt, mens den under centrifugering, faktisk også kun er på 73 dB. Dette er selvfølgelig en vaskemaskine, som du kan høre når, den er i gang med at centrifugere dit tøj, da den kan køre med 1400 omdrejninger i minuttet.

Ekstraudstyr

Med timerfunktioner kan du, sætte maskinen til at starte, når du går ud ad døren. Hvilket sørger for at du ikke, kommer til at blive forstyrret, når den er ved at centrifugere. Det hurtigste program som denne vaskemaskine, kan køre tager kun 30 minutter fra start til slut.


LG F4J5QN4W

Denne mindre vaskemaskine er stadig, en rigtig god vaskemaskine, som de fleste kan finde ud af at bruge. Det er også en vaskemaskine, der er rigtig effektiv, mens den også er rigtig billig. Denne vaskemaskine behøves der kun, være 2 personer til at løfte, fordi den vejer nemlig kun 63 kg. Hvis du skal købe den, så koster den 2.699 kr. Hvilket gør den til en af de billigste, vaskemaskiner blandt disse 5 forskellige. Energiklassen er en af de bedste, hvilket gør den meget billig i drift, selvom det er en billig vaskemaskine at købe. Du vil hurtigt kunne vaske, dit tøj hvis det er blevet beskidt, da tøjet kun skal være kort tid i tørretumbleren efter endt vask. Kapaciteten på den her vaskemaskine, er ikke den højeste, men stadig rigtig god. Lydniveauet er der ikke ændre noget ved, derfor er den stadig gennemsnitlig.

Energiklasse

Med en rigtig høj energiklasse, er den billig i drift, selvom den bliver brugt rigtig meget. Med den velkendte energiklasse, som en vaskemaskine fra LG, det er energiklassen A+++. Dette gør også at den kun, bruger omkring sølle 121 kWh om året i strøm, dette er den laveste overhovedet.

Centrifugering

For at du hurtigt, kan få tørret dit tøj, fordi din nye vaskemaskine er færdig. Så skal din vaskemaskine, også have en god centrifugeringsevne, det er nemlig meget vigtigt. Når dit tøj er færdigt, at tøjet har så lav en restfugtighed, som muligt så det tørrer rigtig hurtigt. Centrifugeringsevnen er på A, det er den bedste karakter, som den kan have.

Kapacitet

Kapaciteten er ikke høj, hvis man kigger på de andre modeller, dog vil man stadig kunne vaske meget tøj. Det er en vaskemaskine, som passer perfekt ind i en, familie på 3-4 medlemmer, der ofte vasker tøj. Kapaciteten på den her vaskemaskine, er på 7 kg, hvilket er rigtig godt.

Lydniveau

Lydniveauet er ikke særlig højt, dog vil du lægge mærke, til når den centrifugere dit tøj. Når du vasker tøjet i hjemmet, er lydniveauet på 55 dB, dette er et helt normalt lydniveau ved vask. Under centrifugering er lydniveauet højere, det kan komme op på hele 73 dB, der kan høres men er der mulighed, for at lukke døren kan det næsten ikke høres.

Ekstraudstyr

Grunden til den lave pris, er at der ikke er noget ekstraudstyr, udover timerfunktion så du selv kan vælge hvornår, den skal starte med at vaske dit tøj.


LG F4J6VY1W

Dette er en stor og flot vaskemaskine, som udover at være effektiv, også står knivskarpt i udseende. Det er dog også en vaskemaskine, som koster lidt penge at købe, dog vil du ikke fortryde dit køb på nogen måde. Det er en vaskemaskine, som kan holde i mange år, hvis den bliver behandlet ordentligt når du anvender den. Energiklassen er selvfølgelig den højeste, som en vaskemaskine kan have, hvilket de fleste gerne vil have. Centrifugeringsevnen er heller ikke, til at tage fejl af, den er nemlig virkelig god. Der er også en høj kapacitet, så du kan vaske større mængder tøj, men med et mindre antal om dagen. På trods af den høje kapacitet, så er lydniveauet ikke særlig højt, så du ikke bliver forstyrret eller vækker de andre i boligen.

Energiklasse

Denne vaskemaskine har den bedste energiklasse, som et hårde hvidevare produkt kan have, den bruger dog lidt mere strøm på grund af kapaciteten. Energiklassen hedder A+++, det betyder at den er billig i drift, den har nemlig kun et forbrug på 160 kWh om året i strøm.

Centrifugering

Når din vaskemaskine er færdig, med at centrifugere dit tøj, så har dit tøj kun en restfugtighed på 44%. Dette kan den gøre, fordi den kan centrifugere med, op til 1400 omdrejninger i minuttet. Derfor har den også, en centrifugeringsevne som er på A.

Kapacitet

Den her vaskemaskine har, den næsthøjeste kapacitet på, hele den her liste over 5 vaskemaskiner fra LG. Hvor denne maskine har en kapacitet, som er på 9 kg, hvilket er den størrelses tøj den kan tage, hver eneste gang du bruger den. Det betyder at LG F4J6VY1W, gør sig meget egnet, til en familie der har et stor behov, for at en vaskemaskine vasker ofte.

Lydniveau

Et lydniveau på en vaskemaskine, skal være passende nok til, at den ikke larmer for meget i hjemmet. Når du er ved at centrifugere, dit tøj så er lydniveauet på 74 dB, mens den ved normal vask af tøjet, har et lydniveauet som er på 53 dB.

Ekstraudstyr

Der er meget ekstraudstyr, med når du køber LG F4J6VY1W, der kan blandt andet nævnes, dampfunktion til skjorter. Derudover kan den også, styres via Wifi, rense tromlen.


LG F94J54WH

Er i en stor familie, som måske ikke har det største rådighedsbeløb, hver måned når regningerne er betalt. Hvis jeres vaskemaskine pludselig, går i stykker og ikke virker længere, så kan der være lang udsigt til en ny vaskemaskine. Der kommer den her vaskemaskine, ind som en super god løsning, på det problem da den er billig at købe. Prisen er på kun 3.199 kr. hvilket er meget billigt, når man kigger på funktionerne. LG leverer ofte maskiner, til hjemmet som har en god energiklasse, faktisk nogle af de bedste energiklasser. Centrifugeringen er også rigtig god, da den kan centrifugere med mange, omdrejninger hvert minut du bruger den, hvis du sætter den på højeste niveau. En kæmpe fordel ved, at købe denne vaskemaskine, er med garanti kapaciteten på maskinen som er meget høj. Der er ikke noget ændret, når det kommer til lydniveauet, da det er helt gennemsnitligt.

Energiklasse

Det er vigtigt, at når du skal købe, en vaskemaskine som du skal bruge mange gange om dagen. Det er at du kigger på energiklassen, da en dårlig energiklasse, kan betyde at den kommer til, at være meget dyr i drift. Det er dog slet ikke tilfældet, med en vaskemaskine som denne fra LG, den har en A+++ energiklasse, med et årligt forbrug på 160 kWh.

Centrifugering

Centrifugering er afgørende for, hvor lang tid dit tøj, skal hænge på tørresnoren eller, være i tørretumbleren. Jo mindre tid det, skal være i tørretumbleren, jo mindre strøm skal du bruge på dette. Centrifugeringsevnen på LG F94J54WH, har en karakter på A, hvilket er det bedste mulige.

Kapacitet

En høj kapacitet er vigtig, hvis i er mange i hjemmet, som vasker tøj flere gange dagligt. Hvor den her vaskemaskine, er helt i toppen, når det gælder kapacitet for en vaskemaskine. Kapaciteten ligger på hele 9 kg, hvilket er rigtig højt, særdeles egnet til en stor familie.

Lydniveau

Om det er en stor eller mindre vaskemaskine, når det gælder vaskemaskiner fra LG, så er lydniveauet stadig lavt. Under normal vask er lydniveauet, på 53 dB hvilket ikke er højt, du kan let have en samtale på samme tid. Dog skal du tale højere, når vaskemaskinen centrifugere, da lydniveauet på dette er 74 dB.

Ekstraudstyr

Grunden til den lave pris, er fordi der ikke er meget ekstraudstyr med, hvilket hiver prisen langt ned.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste LG vaskemaskine i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, centrifugering, kapacitet, lydniveau, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige LG vaskemaskine når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse LG vaskemaskine, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige LG vaskemaskine og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.