Vaske Tørremaskine Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste vaske tørremaskine på markedet, når man skal ud og købe en ny vaske tørremaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte vaske tørremaskine. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kapacitet, vandforbrug, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LG F2J7HM1W

Den første vaske tørremaskine der, er placeret på denne liste, er en utrolig effektiv vaske tørremaskine. Det er endda muligt at, putte tøjet i maskinen, tage af sted og starte den lige meget hvor du er. Det er en kæmpe fordel, hvis du ved et uheld glemmer at, starte din vaske tørremaskine i farten. Den har også en energiklasse, som er rigtig fin men, ikke som er den bedste på markedet. Inge vasketørremaskine har samme kapacitet, når det kommer til at vaske, samt tørre tøjet. Der er dog nogle som, er meget tætte på hinanden, hvilket den her model også er. Det er også en vaske tørremaskine, som har et ret høj vandforbrug, hvilket gør at den koster lidt penge at holde kørende. Hvis du ikke har meget plads, så er det her den, ideelle maskine at købe fordi det er en kombination af både vaskemaskine, samt en tørretumbler.

Energiklasse

En vaske tørremaskine har typisk, ikke den bedste energiklasse, fordi det kræver nemlig lidt mere strøm. Netop fordi den ikke, udelukkende er en vaskemaskine, eller tørretumbler derfor koster den lidt mere i strøm. Den bruger omkring 5,67 kWh i strøm, hver gang du anvender vaske tørremaskinen, mens den årligt bruger 1135 kWh i strøm.

Kapacitet

Det er meget forskelligt, hvor stor en kapacitet, den maskine du køber har. LG F2J7HM1W har en kapacitet til vask, som er på 7 kg pr vask, mens den til tørring har en kapacitet, som er på 4 kg. Derfor kan det være en gode ide at, kun putte 4 kg i maskinen, så du både kan vaske og tørre lige efter hinanden.

Vandforbrug

En vaske tørremaskine har bare et større forbrug, når det kommer til både el og vand, det har den her model i hvert fald. Hver år har den, et vandforbrug som er på 25.000 liter, som er ret højt. Derfor skal du være sikker, på at du ikke har plads, til en almindelige vaskemaskine og tørretumbler.

Pris

Selvom LG F2J7HM1W kan begge dele, så skulle man tro at, den kostede rigtig mange penge. Det er dog slet ikke tilfældet, med en effektiv vaske tørremaskine, som den her. Den koster faktisk ikke ret mange penge, hvis du skal købe den koster, den faktisk kun 4.299 kr.

Ekstraudstyr

Det er en vaske-tørremaskine, som har indbygget wifi, så du kan starte den fra lige meget hvor du er i verden. Den har desuden også, et lydniveau som er ret lav, hvilket gør at den ikke larmer ret meget.


AEG L7WDB861G

Selvom den her vaske tørremaskine, ikke ligger på førstepladsen, så er det måske den bedste blandt disse 5. Det er en enormt god, vaske tørremaskine som bare fungerer, uden alt for meget bøvl. Den er heller ikke ret dyr at, holde kørende hvert år, når man kigger på forbruget. Den har en rigtig god energiklasse, som holder strømforbruget nede, selvom du bruger den meget. Den har også en kapacitet, som egner sig til en lille familie, eller et par som bor i et mindre hjem. Vandforbruget er under halvdelen, af hvad den første vaske tørremaskine, på den her liste er. Den er billig i årligt forbrug, mens den heller ikke er dyr at, købe ind til hjemmet. Anmelderne har rost denne model, til at være en brugervenlig vaske tørremaskine, som er enormt let at bruge, selv for den mest uvante person.

Energiklasse

Med en energiklasse som, hedder A er det en af, de bedste energiklasser som den kan have. For hver vask forbruger, den kun et strømforbrug på 5,35 kWh, mens den årligt bruger 1.070 kWh i strøm. Dette gør at den, ikke koster ret mange penge, når det kommer til det årlige strømforbrug, hvilket er en fordel for mange hjem.

Kapacitet

Hvis du kun skal vaske, fordi du vil spare penge, når det kommer til tørring. Så har den en kapacitet, som er på 8 kg til vask, som faktisk er en rigtig god kapacitet. Men hvis du skal tørre tøj også, så har den en mindre kapacitet, som kun er på 4 kg. Det betyder at du, skal tørre over 2 gange, hvis du vasker den fulde kapacitet.

Vandforbrug

Med et betydeligt mindre vandforbrug, er det en fordel, hvis du ikke vil bruge mange penge på at holde, AEG L7WDB861G kørende hvert år. Den har et årligt vandforbrug, som er på 19.400 liter vand, hvilket er betydeligt under gennemsnittet. Når den har centrifugeret dit tøj, som den desuden kan med 1.600 omdrejninger i minuttet, så efterlader den tøjet med en restfugtighed på 44%

Pris

Kigger man på AEG L7WDB861G, skulle man tro at den, med sine rigtig gode funktioner. Gjorde at den kostede, rigtig mange penge at købe, det er dog slet ikke tæt på. Det er en billig vaske tørremaskine, som kun koster 4.899 kr. at købe, så du får en vaske tørremaskine, til en lav pris men som fylder meget mindre.

Ekstraudstyr

Der er mange ekstra funktioner, som gør det lettere at, vaske en lille portion tøj på kun 1 time.


LG F4J8JH2W

Det her er den, vasketørremaskine som er den største, blandt disse 5 forskellige vaske tørremaskine. Den har en højde på 85 centimeter, en bredde på 60 centimeter, mens den har en dybde på 61 centimeter og så vejer den 71 kg. Hvis i er en større familie, så er den her vaske tørremaskine, det helt rigtige valg da den let kan klare jeres behov. Med en rigtig god energiklasse, koster den ikke alt for meget, når du skal betale din strøm og vandregning. Det er en vaske tørremaskine, som har en rigtig god kapacitet, til at både vaske og tørre dit tøj. En ulempe ved en vaske tørremaskine, det er at de har et højt vandforbrug, som gør den lidt dyr i vandforbrug. Fordi den har en høj kapacitet, så gør det også at, den koster lidt flere penge at købe.

Energiklasse

Når en vaske tørremaskine som den her, skal vaske dit tøj, kræver det et energiforbrug på 1,37 kWh. Mens når den skal tørre, dit tøj kræver det et, energiforbrug på 5,77 kWh. Det giver i gennemsnit et strømforbrug på 7,14 kWh pr vask/tørring, som årligt er et energiforbrug på 1.428 kWh, hvilket er rigtig godt med en energiklasse der er på A.

Kapacitet

Om du vil vaske, eller om du vil tørre dit tøj, så har LG F4J8JH2W en rigtig høj kapacitet. Når du skal vaske tøj, har LG F4J8JH2W en kapacitet på 10,5 kg, mens den har en kapacitet, på hele 7 kg tøj når du skal tørre. Hvilket er en rigtig god kapacitet, da der ikke er stor forskel, på kapaciteten til vaske eller tørre.

Vandforbrug

Det vandforbrug en vaske tørremaskine, er i den ret høje ende, hvilket gør at de koster lidt mere hvert år. Det forbrug en vaske tørremaskine, som den her har ved, hver eneste vask og tør er på 174 liter vand. Mens det årlige vandforbrug, er på hele 34,800 liter vand, hvilket er meget højt.

Pris

En god grund til at, denne vaske tørremaskine koster ret meget, er fordi den har nogle stærke funktioner. Hvis du skal købe, en vaske tørremaskine som den her, koster den hele 6,761 kr. som er ret mange penge, men det er en fordel hvis, du ikke har særlig meget plads til at, have en vaskemaskine og tørretumbler stående.

Ekstraudstyr

Denne vaske tørremaskine har dampfunktion, så du kan vaske skjorter, uden at de bliver krøllet i den.


Electrolux EW7W5247A2

En vaske tørremaskine har typisk, et rygte som et produkt, der bruger enormt meget vand og strøm. Det er den her model, dog en helt modsætning af, da den faktisk har et ret lavt forbrug. Både når det gælder vand, men også når det gælder strøm, hvilket gør den til en fantastisk maskine at have. Det er et produkt, som har en god energiklasse, som også holder strømforbruget langt nede. Den har ikke den største kapacitet, dog vil det stadig være en god vaske tørremaskine, til en lille familie eller passe perfekt til et enkelt par. Vandforbruget er ikke særlig højt, hvilket gør at du sparer penge, hvert eneste år du bruger den. I hvert fald i forhold til, flere forskellige vaske tørremaskine, som du kan købe. En anden fordel ved at, købe en vaske tørremaskine som den her, det er nemlig prisen på den.

Energiklasse

Med en energiklasse som, har kategorien A får du en maskine, som ikke har et alt for højt strømforbrug. For hver vask plus centrifugering, har den kun et forbrug, på sølle 0,59 kWh. Mens den ved både vask og tørring, har et lavt strømforbrug på 4,69 kWh, dette giver et totalt energiforbrug på kun 938 kWh om året.

Kapacitet

Electrolux EW7W5247A2 er ikke, en vaske tørremaskine som har den største kapacitet, hvilket gør at en stor familie, ikke skal købe den her vaske tørremaskine. Når du skal vaske tøj, så er kapaciteten på 7 kg, mens den ved tørring har en kapacitet, som er på 4 kg. Derfor er det en god ide at, kun vaske 4 kg tøj ad gangen, så du kun skal tørre en enkelt gang.

Vandforbrug

Går du efter en vaske tørremaskine, som har så lavt et forbrug, som overhovedet muligt. Så kan du tage et ekstra kig, på en vaske tørremaskine som Electrolux EW7W5247A2, den har nemlig kun et årligt vandforbrug, som kun er på 18.400 liter hvert år.

Pris

Udover at være billig i, både strømforbrug men også vandforbrug, så er det en billig vaske tørremaskine at købe. En meget effektiv og brugervenlig vaske tørremaskine, som den her koster, kun et lille beløb på 4.669 kr. Som gør at du eller i, ikke skal spare sammen i ret lang tid, før der er råd til den her maskine.

Ekstraudstyr

Der er mulighed for udskudt start, dampfunktion, som bare er nogle få af mange, ekstra funktioner som den her vaske tørremaskine har.


LG FH4G1JCH2N

Den sidste model som, bliver omtalt på den her liste, over 5 forskellige vaske tørremaskine. Det er den her vaske tørremaskine, som er fra producenten LG, det er en meget gennemsnitlig vaske tørremaskine. Som ikke har nogle vilde funktioner, men egentlig bare kan gøre, hvad en vaske tørremaskine skal kunne gøre. Den har en god energiklasse, men et gennemsnitligt strømforbrug, som stadig koster lidt penge i strøm. Det er en vaske tørremaskine, som har en god kapacitet, så du kan vaske store portioner ad gangen. Vandforbruget er ret højt, så den er ikke billig, når det kommer til vandforbrug da det er rimelig højt. Det er den vasketørremaskine, som koster mest på den her liste, ikke med et stort beløb, men koster stadig mest blandt disse 5.

Energiklasse

Med en god energiklasse, som har karakteren A, hvilket gør at den er god mod miljøet. Når den vasker koster den 1,37 kWh, mens den ved tørring bruger 7,14 kWh, det giver ved et årligt forbrug, et forbrug på 1.428 kWh. Som ikke er alt for højt, så den ikke koster, dig alt for mange penge i strøm.

Kapacitet

LG FH4G1JCH2N er en vaske tørremaskine, som har en rigtig god kapacitet, når det kommer til både vask og tørring. Når du skal vaske, kan du putte op til 10,5 kg tøj, i denne vaske tørremaskine. Mens den ved tørring, kan du putte hele 7 kg tøj, i uden problemer så dit tøj, hurtigt kan blive vasket og tørret.

Vandforbrug

Med et højt vandforbrug, bliver det en vaske tørremaskine, som koster lidt penge i drift. Det årlige vandforbrug er, på omkring 35.000 liter vand, hver eneste år taget ud, fra omkring 200 vaske. Det hurtigste program, som LG FH4G1JCH2N kan køre, tager kun 30 minutter fra start til slut.

Pris

Den største ulempe kan kun, være at den er ret dyr at købe, det er nemlig den, vaske tørremaskine som koster mest. LG FH4G1JCH2N har en pris, som er på 6.999 kr. hvilket er ret højt. Så du skal være sikker, på at du har brug for, en vaske tørremaskine som den her før du køber den.

Ekstraudstyr

Hvis du har glemt at, putte alt tøjet i maskinen, men kommet til at starte den. Så er det faktisk muligt at, tilføje et program til vaske tørremaskinen, som hedder tilføj vask. Dette gør at du kan åbne maskinen, før den er færdig og putte, det i du har glemt før start.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 vaske tørremaskine i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, energiklasse, kapacitet, vandforbrug, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige vaske tørremaskine når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse vasketørremaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige vaske tørremaskine og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.