Varmluftsbørste Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste varmluftbørster på markedet, når man skal ud og købe en ny varmluftsbørste. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte varmluftsbørste. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, størrelse, indstillinger, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BEURER HT80

Hvis du gerne vil have, en hurtig og effektiv måde, at give dit hår mere volume og styling. Det kan du gøre enormt hurtigt, men det gør det også lettere, i stedet for at du skal bruge lang tid på det. Denne varmluftsbørste er rigtig effektiv, mens den også er blevet rost, af både eksperter men også af forbrugerne. Effekten er meget høj, så du lynhurtigt kan style dit hår, dette gør også at varmluftsbørsten bliver meget hurtig varm. Størrelsen på denne varmluftsbørste, passer perfekt i hånden, da den er meget ergonomisk at bruge i længere tid. Hvis du vil have bedst muligt styr, på hvordan dit hår skal se ud, så kan du vælge en indstilling til varmen. Prisen er i den lave ende, så du ikke skal betale mange penge, selvom du vil have meget flot hår.

Effekt

Når du køber en varmluftsbørste, så skal effekten helst være høj, så du får den mest effektive varmluftsbørste. Denne varmluftsbørste er rigtig god, da den meget hurtig bliver varm, så den er klar til brug, det kan den med en effekt, der er på mellem 800-1.000 Watt.

Størrelse

Det er vigtigt at når du køber, en helt ny varmluftsbørste, at den ikke er for stor men stadig er ergonomisk. Du kan let anvende, en varmluftsbørste som den her i længere tid, uden at du bliver træt i armen. Denne varmluftsbørste er med en længde på 36 centimeter, ikke alt for lang, mens den også har en bredde på 6,8 centimeter og en dybde på 6,8 centimeter.

Indstillinger

Når du skal style dit hår, så behøver du ikke altid, at skynde dig med det. Der er nemlig 2 forskellige, hastighedsindstillinger samt 2 forskellige varmeindstillinger, så du kan gøre det langsomt. Du kan dog også gøre det hurtigt, hvis du har meget travlt, eller du lettere kan gøre det hurtigt.

Pris

Det skal ikke være dyrt, når du gerne vil have flot hår, dette kan du få med BEURER HT80. Den er rigtig god, mens den også er utrolig effektiv, til at give dit hår den bedst styling. Derudover skal du faktisk, kun betale en lav pris, for denne varmluftsbørste da den kun koster 379 kr.

Ekstraudstyr

Der sidder et 360 graders roterende håndtag, så din ledning ikke risikere, at krølle sig sammen når du bruger den.


BABYLISS AS126E

Det her er en af de bedste, samt mest effektive varmluftsbørster, der er placeret på den her liste. Det kan klart anbefales, at købe en varmluftsbørste, hvis du vil have flot hår mens det på samme tid bliver tørret. Takket været en speciel teknologi, giver det håret et løft, når du er ved at bruge denne varmluftsbørste. Effekten er rigtig høj, hvilket også gør at den, er enormt effektiv at anvende mod dit hår. Det er ikke en stor varmluftsbørste, der er meget brugervenlig, det tager meget kort tid, at lære at bruge denne varmluftsbørste. Om du vil have den meget varm, eller en mellem ting, eller du gerne vil bruge kold luft. Det er en billig varmluftsbørste, som alle kan finde råd til, når den skal købes ind til dit hjem.

Effekt

For at købe en varmluftsbørste, der ikke bruger ret meget strøm, men stadig er rigtig effektiv. Så kan det være en god ide, at kigge en ekstra gang på en model, som den her fra Babyliss. Derudover har den en effekt, der er på 1.000 Watt, hvilket er rigtig højt men stadig gør den billig i drift.

Størrelse

Det her er ikke bare en god varmluftsbørste, den er også flot, dog skal den helst være meget effektiv fremfor flot. Der sidder en 38 millimeter rund termisk børste, mens der også er en 20 millimeter rund og blød børste på, den her varmluftsbørste så du får, en flot og holdbar styling.

Indstillinger

En enormt smart funktion, som BABYLISS AS126E er udstyret med, det er en koldfunktion. På den måde undgår du, at dit hår bliver skadet, ved længere tids brug af varm luft. Du kan desuden også, vælge mellem to varmeindstillinger, så du kan få den rette temperatur.

Pris

Der er en særlig attraktiv pris, på en varmluftsbørste som den her, men den er med garanti pengene værd. Hvis du skal købe, en varmluftsbørste som denne, så koster den 486 kr. hvilket er lidt højt, men med sikkerhed dine penge værd.

Ekstraudstyr

Der sidder en 2 meter drejeledning, så du ikke får en ledning, som krøller og gør længden kortere i sidste ende.


BEURER HT50

Hvis du vil have flot hår, men stadig gerne vil gøre det simpelt, så tag at kigge på denne varmluftsbørste. Det er en simpel, men stadig meget effektiv varmluftsbørste, der bare fungerer hver eneste gang. Det er anbefalet at bruge, et hårprodukt både før og efter, du bruger den her varmluftsbørste. På den måde undgår du, at dit hår tager skade, når du bruger en varmluftsbørste. Effekten er høj men, stadig ikke alt for høj, hvilket gør den billig i drift. Det er en aflang varmluftsbørste, som har en god størrelse, der let passer i en taske. Der er flere varmeindstillinger, mens der også er et par, forskellige ventilatorhastigheder som du kan vælge mellem. Selvom den er effektiv, er rigtig god at bruge, så er den faktisk ikke særlig dyr at købe.

Effekt

Med en høj effekt er den rigtig god, til at tørre og style dit hår, mens den stadig holder dit strømforbrug nede. Det her er en varmluftsbørste, der har en effekt, som er på 1.200 Watt. Det er i den høje ende, men det gør at den, meget hurtigt bliver varmt, så du kan tage den i brug efter meget kort tid.

Størrelse

Det er ikke en stor varmluftsbørste, dette gør dog ikke, at det er en dårlig varmluftsbørste i drift. Længden er på 39 centimeter, fra den ene ende til den anden, mens den har en dybde på 6,5 centimeter og en bredde på 6,5 centimeter. Du vil uden problemer, kunne tage den med i en håndtaske, hvis du skal hjem til en veninde og gøre jer klar til byen.

Indstillinger

Med en smart sikkerhedsfunktion, undgår du at din varmluftsbørste, ikke overopheder ved at stå for længe. BEURER HT50 har 3 forskellige indstillinger, når det kommer til varme niveauer, hvor du kan vælg fra lav til høj varme. Der er desuden også, 2 forskellige ventilationshastigheder, så du kan ændre på styrken af luften.

Pris

Selvom den er god, samt meget holdbar i flere år, så er den også meget flot. Det er ikke nogen dyr varmluftsbørste, som selv en studerende, kan finde råd til da prisen er lav. Prisen på den her varmluftsbørste, ligger på 331 kr. hvilket gør den meget billig at købe.

Ekstraudstyr

Med et easy lock-system, kan dine børn ikke starte, den ved et uheld og komme til skade. Mens der også er en løkke, så du kan hænge den på en krog, som gør den let tilgængelig.


OBH Björn Axén Air Styler 3586

Når man kigger på producenten, af denne varmluftsbørste så ved, de fleste at det er produkter i meget høj kvalitet. Det er en kendt producent, der laver produkter i holdbare materialer, der kan holde i rigtig mange år. Det er en fordel, hvis der bliver købt produkter, af god kvalitet fordi det giver, et bedre finish men de kan også holde i længere tid. Effekten er ikke ret høj, men stadig rigeligt til, at gøre dit hår enormt flot og give det mere fylde. Det er en god varmluftsbørste, der ikke fylder for meget, men hvor du selv kan vælge hvilke størrelse krøller du vil have. Du kan selv vælge, hvor hurtigt det skal gå, når du skal bruge den her varmluftsbørste. Der er nemlig forskellige hastigheder, både til varme men, også til ventilation som kan bruges i vådt og tørt hår. Selvom det er et produkt, fra producenten OBH så er den, stadig ikke for dyr når du skal købe den.

Effekt

Den effekt som denne varmluftsbørste, er udstyret med det, er en af de laveste blandt disse 5 forskellige varmluftsbørster. Det betyder dog ikke, at det er en dårlig model, den er stadig meget effektiv. Dog er strømforbruget meget lavere, end hvis den havde en høj effekt, den her varmluftsbørste har en effekt på 700 Watt.

Størrelse

Med indtage lige pigge, sørger de for at dit hår, holder sin struktur selv når du er færdig. De udskiftelige mundstykker, har en diameter som svinger, fra mellem 22 millimeter og op til 38 millimeter. Der sidder også, en meget lang ledning, der er 2,8 meter lang så du kan stå hvor du vil.

Indstillinger

Der er 2 forskellige varmeindstillinger, så du kan vælge høj, eller du kan vælge lav varme. Du kan også vælge, mellem 2 forskellige hastigheder, som den skal blæse luft på. Derudover er der en Care & Cool funktion, som skåner dit hår mest muligt, da den blæser koldt luft ud, frem for varm luft.

Pris

Du skal ikke betale, et højt beløb for at købe, en varmluftsbørste som OBH Björn Axén Air Styler 3586. Dog har den også, en pris der er lidt højere, men den er pengene værd, fordi den koster kun 429 kr. Det er ikke en meget høj pris, fordi du får høj kvalitet, til få penge.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov for ekstraudstyr, så der følger ikke noget ekstraudstyr, med når du køber OBH Björn Axén Air Styler 3586.


BABYLISS AS82E

Rosinen i pølseenden er denne, varmluftsbørste fra producenten Babyliss, Det er en super god varmluftsbørste, som alle personer der ønsker, lidt mere luftigt og fyldigt hår burde købe. Derudover larmer den minimalt, hvilket mange foretrækker når, de skal stå og ordne håret. Det er en nødvendighed, at eje en varmluftsbørste, hvis du vil have noget meget flot hår. Med en effekt der ikke, er den laveste men heller, ikke den højeste ligger den meget stabilt og er effektiv. Der er både en keramisk børste, mens der også er en blød børste, med når du køber denne varmluftsbørste. Som de fleste varmluftsbørster på, den her liste så har den, ikke kun en enkelt indstilling. Det er en billig varmluftsbørste, som ikke koster mange penge, uanset hvilken indkomst du har.

Effekt

Den her varmluftsbørste har en effekt, som ligger på 800 Watt, hvilket gør den meget effektiv. Dog bruger den også, lidt længere tid at blive varm, men den er derimod meget billig i strøm. Du kan style dit hår med luft, så det bliver mere fyldigt, mens du også kan krølle dit hår med den.

Størrelse

Den keramiske børste har en, diameter der er på 38 millimeter, mens den bløde børste, har en diameter på 20 millimeter. Den keramiske børste bliver, brugt til at lave krøller i dit hår, mens den bløde børste bliver brugt til at give mere fylde og gøre dit hår luftigt.

Indstillinger

Du kan vælge mellem, 2 forskellige varmeindstillinger hvor der, er lav varme men der også er høj varme. Dette ændrer også i, hvor højt lufttrykket skal være, når du er ved at style dit hår. Derudover er der også, en kold luft funktion som skåner, dit hår rigtig meget.

Pris

Som den varmluftsbørste der er, den billigste varmluftsbørste på hele vores liste, prisen er nemlig enormt lav. BABYLISS AS82E har den laveste pris, der er på 271 kr. for at købe den. Det er en pris, de fleste kan være med på, når de har brug for en helt ny varmluftsbørste.

Ekstraudstyr

Filteret som sidder på den, det er et aftageligt filter, så den er let at rengøre når den trænger til det.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste varmluftbørster i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, størrelse, indstillinger, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige varmluftbørster når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse varmluftbørster, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige varmluftbørster og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.