Varmeskuffe Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste varmeskuffer på markedet, når man skal ud at købe en ny varmeskuffe. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte varmeskuffer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, kapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BAUKNECHT WD180SW

Hvis du gerne vil, have at dine tallerkener eller, anden form for service skal være lun. Når du får gæster på besøg, så er en varmeskuffe det rigtige valg, fordi der kan du vælge, hvilken temperatur du ønsker. En varmeskuffe er rigtig god at have, fordi den kan du faktisk også, tilberede mad inden i. Det er en god mindre varmeskuffe, som har en okay belastning, hvor den ikke er for høj, men heller ikke for lav. På grund af den mindre kapacitet, så er det heller ikke, den største varmeskuffe når det kommer til størrelsen. Det her er et produkt, som de fleste vil kalde, en luksusvare hvilket også gør at, prisen måske kan virke en smule høj. Den er let at bygge, ind i dit køkken eller, gøre dit køkken klar når du skal bygge et nyt køkken. Den har en fin kapacitet, så du har plads til en smule service, så en mellemstørrelses familie har god brug af den. Det er en billig varmeskuffe, så du ikke behøver betale, noget alt for højt beløb for at købe den.

[afp id=” 1293″]

Størrelse

Der er forskellige dimensioner, når det gælder en varmeskuffe, hvor den her også har en almindelig størrelse. Mens den også har, en indbygningstørrelse som er den, størrelse det hul du skal skære. Før den kan installeres, indbygningshøjden er 13,4 centimeter, indbygningsbredden er 59,5 centimeter. Derudover har den en, indbygningsdybde der er på 55 centimeter.

Kapacitet

Den kan bruges til mange, forskellige ting når der, skal enten opbevares ting eller langtidssteges fødevarer. Hvor kapaciteten på denne model, den er ret stor så, der kan være plads til mange tallerkner. Kapaciteten på denne varmeskuffe, det er en kapacitet, der er på 20 liter.

Pris

BAUKNECHT WD180SW er ikke en dyr varmeskuffe, det er dog en luksus ting at have, når du skal ombygge dit køkken. Hvor prisen på en varmeskuffe, som den her faktisk er i den lave ende, hvilket betyder at du kan købe, den til et rimelig lavt beløb på kun 4.399 kr.

Ekstraudstyr

Der er ingen håndtag, hvilket betyder at du bare, skal skubbe til den så hopper skuffen ud.


GRUNDIG GWS 2152 B

Grundig er en stor producent, af forskellige former for køkkenprodukter, hvor de laver rigtig høj kvalitet. Den her varmeskuffe er produceret, som en varmeskuffe der er rigtig god, mens den kan passe ind i de fleste hjem. Derudover har den teleskopskuffe, så det er lettere at tilgå, den når du tilbereder noget eller bare opbevarer dit service i den. Selve varmeskuffen fylder ikke, ret meget når den skal installeres, fordi størrelsen er i den mindre ende af skalaen. Når det gælder kapaciteten, så er den faktisk ret god, så den kan bruges af en større familie, der både har børn men også gæster. Selv hvis du vil købe, en varmeskuffe i rigtig høj kvalitet, så behøver du ikke betale, nogen alt for høj pris. Den her varmeskuffe er nemlig, ikke særlig dyr at købe, hvilket er en kæmpe fordel.

[afp id=” 1294″]

Størrelse

Hvis du ikke har, den største ovn i dit køkken, eller bare ikke har plads nok. Så er en varmeskuffe rigtig god, fordi den fylder ikke ret meget, men stadig er rigtig god at bruge. Den her model har en størrelse, hvor højden er 14 centimeter, bredden er på 59,4 centimeter og så har den en dybde på 55,5 centimeter.

Kapacitet

Det er vigtigt med en kapacitet, der ikke er for lille, uanset størrelsen på familien i husstanden. Den har en kapacitet, hvor der er plads til, op til 6 tallerkner med størrelsen, der er på 6 gange 24 centimeter. Det giver i alt, en kapacitet der er på, hele 22 liter i alt.

Pris

Det er muligt at, finde den her varmeskuffe på tilbud, så den er rigtig billig. Så du skal slå til, når prisen er helt i bund, hvor den er så billig som muligt. Den normale pris er på 3.899 kr. Dog er det muligt at, købe GRUNDIG GWS 2152 B til, en pris på kun 1.999 kr. på tilbud.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr, hvilket heller ikke er nødvendigt, fordi den er utrolig effektiv at bruge.


SIEMENS BI630CNS1

En varmeskuffe kan bruges, til flere forskellige ting, hvis du har lyst til det. Det er fx muligt at, vælge optøning af frosne madvarer, eller opvarme service, sidst men ikke mindst. Så er det faktisk muligt at, tilberede en steg eller lignede, som skal langtidssteges. Der er mulighed for at, vælge mellem 4 forskellige temperaturer, som går fra 30 grader og helt op til 80 grader. Det kræver en smule plads, i dit køkken for at, installere den her varmeskuffe. Fordi den er en lidt større model, så der er plads til mere, når den er blevet sat på plads. Kapaciteten er rigtig god, så du har plads til at, forvarme et stort antal tallerkener eller kopper. Det er vigtigt at kigge, på kapaciteten før du vælger at, købe en ny varmeskuffe. Man skulle tro at, produkter som har et navn fra Siemens at, de koster enormt mange penge. Det er slet ikke tilfældet, med den her model, den har faktisk en lav pris.

[afp id=” 1295″]

Størrelse

Kan du lide en varmeskuffe, der har et flot design, hvor størrelsen stadig er rigtig god. Der kan næsten ikke, købes en varmeskuffe som er, flottere end en model som den her. Størrelsen på den når, den er blevet installeret, det er en god størrelse. Højden er på 14 centimeter, mens bredden er 59,5 centimeter og så, har den en dybde på 54,8 centimeter

Kapacitet

SIEMENS BI630CNS1 har en høj kapacitet, hvor den kan belastes med, en meget høj vægt. Faktisk kan den klare, en belastning der er helt, op til en vægt på 25 kg. Det giver dig rigeligt med mulighed, hvis du vil lave, en stor steg eller vil holde din mad varm.

Pris

Rigtig høj kvalitet koster selvfølgelig, en lille smule men det giver, ofte også et produkt der holder i lang tid. Dog er den her varmeskuffe, stadig ikke alt for dyr, når den skal købes. Det er en varmeskuffe, der kan købes til en pris, der er på 3.705 kr. som er en pris der er lav, men kvaliteten er rigtig høj.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med teleskopudtræk, derudover har den en front, der altid er kold uanset temperatur indvendigt.


MIELE ESW7010OBSWNER

Hvis du som person, gerne vil have det bedste af det bedste, så skal du med god samvittighed, tage et ekstra kig på denne model. Det er muligvis den bedste, varmeskuffe blandt disse 5 forskellige, varmeskuffer på hele den her liste. Den har nogle meget gode funktioner, der gør den til en vellidt model, størstedelen er blevet utrolige glade for. Det er desuden også, måske en af de mest rummelige, men også mest effektive varmskuffer. Den har en rigtig god størrelse, men det betyder også at, den fylder en smule mere. Det er en rummelig varmeskuffe, der også betyder at, den har en rigtig god kapacitet til opbevaring. Prisen er en smule høj, men det er dine penge værd, fordi du køber et produkt, som fungerer hver eneste dag uden problemer. Det er en varmeskuffe, der har rigtig meget udstyr, hvilket gør dagligdagen lettere.

[afp id=” 1296″]

Størrelse

Det er en meget gennemsnitlig størrelse, når man kigger på den her varmeskuffe, hvor den ikke skiller sig ud fra mængden. Der er dog en forskel, fordi den her er nok, den varmeskuffe som er den mest brugervenlige varmeskuffe. Dybden er på 57 centimeter, bredden er på kun 59,5 centimeter og så, har den en højde på 14 centimeter.

Kapacitet

Når det gælder kapaciteten, så er den også meget gennemsnitlig, hvor den har en god plads. Til både at holde din aftensmad varm, men også til at tilberede et stort, stykke kød som skal langtidssteges. På den måde slipper, du for at optage plads, i din ovn som måske bliver brugt, til noget helt andet.

Pris

Fordi den har meget mere udstyr, så er prisen også højere, hvilket næsten er en selvfølge. MIELE ESW7010OBSWNER kan købes, på tilbud lige nu til, en pris på 6.629 kr. mens den normale pris, den er på 7.799 kr. Det kan godt virke, som en stor sum penge, men du vil med garanti blive rigtig glad for dit køb.

Ekstraudstyr

Der er timerfunktion, touch betjening så der ikke er nogle knapper, hvor der kan ophobe sig skidt. Du skal derudover bare skubbe til lågen, så åbner den sig, så der ikke er nogle håndtag.  


SIEMENS BI510CNR0

Rosinen i pølseenden er den, her model fra Siemens som er en, varmeskuffe der er rigtig god at have. Det er et vellidt stykke produkt, der er rigtig godt at have, hvis du ikke vil have meget kold mad. Hvis du har lavet maden for tidligt, så er en varmeskuffe ideel, fordi den kan holde maden varm, ved den helt rigtige temperatur. Når det gælder størrelsen, så passer den ind, ved de fleste forskellige køkkener som, den bliver købt til, især et nyt køkken. Det er ikke den største varmeskuffe, men den vil stadig være, nok til en mindre familie som har brug for en varmeskuffe. På grund af størrelsen, så koster den heller ikke, særlig mange penge at købe. Så det er ikke en stor post, når du skal have nyt køkken, fordi prisen er rigtig lav.

[afp id=” 1297″]

Størrelse

Når du er ved at, bygge et helt nyt køkken, så er der mange muligheder for udstyr. Hvor en varmeskuffe også er, en af mulighederne at købe, så din hverdag bliver lettere at overskue. Hvor højden på denne model, den er på 14 centimeter, dybden lægger på 54 centimeter og så har den en bredde, der også kun er på 59,4 centimeter

Kapacitet

Det er en af de mindre varmeskuffer, som betyder at den har en kapacitet, som ikke er alt for stor. SIEMENS BI510CNR0 har mulighed, for at opbevare op til 14 tallerkner, mens den har en vægt kapacitet, der er på 15 kg. Det er en varmeskuffe, som passer fint til en mindre familie, der stadig ønsker et godt produkt.

Pris

Prisen gælder meget efter, hvilken størrelse din nye varmeskuffe har, hvor denne model kommer ind som en billig varmeskuffe. De fleste vil kunne finde, råd til at købe det her produkt, som Siemens har produceret i rigtig høj kvalitet, den har en pris på sølle 2.709 kr.

Ekstraudstyr

Den eneste form for ekstraudstyr, det er push-pull funktion, hvor du skubber og så åbner den sig, hvor du så kan trække den ud.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste varmeskuffer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, kapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige varmeskuffer når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse varmeskuffer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige varmeskuffer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.