Vakuumpakker Test 2024 – De bedste 8 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste vakuum pakkere på markedet, når man skal ud og købe en ny vakuumpakker. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte vakuum pakkere. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, vakuumtryk, vakuum hastighed, effekt, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Caso VC10

Er en meget mobil vakuumpakker, som er designet til at være let, for at den er lettere at flytte rundt på og håndtere. Derfor gør den sig velegnet til at have med rundt, uanset om det er i sommerhuset, campingvognen eller ud i værkstedet, så er denne model et åbenlyst valg hvilket også er grunden til at den er nummer 1 på vores liste. Den har et godt vakuumtryk når den er i brug, imens den hurtigt kan tømme luften ud af posen, den har en stærk effekt som er billig i drift den er desuden også billig i indkøb.

Vakuumtryk

For at du kan få det rigtige tryk inde i posen, så skal maskinen have et godt vakuumtryk, det har denne model fra Caso også. Det er vigtigt at trykket er det rigtige, for at maden kan holde sig i længere tid, ellers vil det ikke kunne holde sig i lang tid fordi der stadig vil være luft inde i posen. Modellen her fra Caso, har et vakuumtryk på 0,8 bar, som er rigeligt til at trække alt luft ud.

Vakuum hastighed

Hvis du har travlt og skal have vakuumpakket mange ting, så kræver det at din vakuumpakker har en høj vakuum hastighed, for at du hurtigst muligt kan få vakuum pakket dine madvarer. Caso VC10 er produceret med en vakuum hastighed på 9 liter i minuttet, hvilket er i den høje ende af vores liste, så derfor kan du roligt købe den hvis du kommer til at skulle bruge en vakuumpakker meget.

Effekt

Selvom den har et højt vakuum hastighed, så er effekten skruet så langt ned som muligt, så den bruger mindst muligt strøm men stadig holder en høj styrke. Modellen her fra Caso er designet så den er billig i drift, mens den stadig holder et højt niveau, kommer den med effekt på 110 Watt ind som en af dem med den laveste effekt på listen.

Pris

På trods af at den ligger nummer 1 på vores liste, har en høj vakuum hastighed, samt et højt vakuumtryk. Så er prisen utrolig lav i forhold til andre på vores liste, det er faktisk den billigste i indkøb, ydermere er den også utrolig billig i drift. Dette gør denne model et nemt valg, hvis man skal ud og købe en vakuumpakker, enten fordi den gamle er gået i stykker eller man pludseligt har brug for en.

Ekstraudstyr

Er udstyret med 1 hastighed, integreret opbevaring af vakuumrulle, integreret skærer samt pulse funktion.


Foodsaver FFS005

På en stærk andenplads kommer den første model fra Foodsaver ind, producenten har gjort meget ud af designet af denne vakuumpakker, hvilket let kan ses på det stilrene design og flotte udseende. Det er ikke en vakuumpakker der er nødvendig at pakke væk, efter den er blevet brugt da den ikke fylder særligt meget, men stadig er utrolig pæn at kigge på. Den har et godt vakuumtryk, mens vakuum hastigheden ikke er ret høj som gør at du skal bruge længere tid, effekten over gennemsnittet, den er desuden også i den høje ende af indkøb.

Vakuumtryk

Med et vakuumtryk på 0,8 bar, får du taget så meget luft som overhovedet muligt, ud af vakuumposerne når du gerne vil holde, dine madvarer i længst mulig tid. Dine madvarer som du vælger at vakuumpakke, kan holde sig i meget lang tid, op til 8 gange så lang tid som det vil kunne uden det var vakuumpakket.

Vakuum hastighed

Foodsaver FFS005 har en mindre vakuum hastighed, end de fleste på vores liste, hvilket gør at den er noget langsommere end de andre vakuum pakkere. Derfor skal du ikke købe den, hvis det er en vakuumpakker du kommer til at bruge meget, da den er langsom til at tømme luften ud af posen. Denne model fra Foodsaver har en vakuum hastighed på 4,25 liter i minuttet, som er det langsomste på hele vores liste.

Effekt

På trods af den lave vakuum hastighed har maskinen en høj effekt, hvilket både er en ulempe og en fordel. Den høje effekt bruger mere strøm men giver stor kraft, men da vakuum hastigheden er lav, skal du bruge længere tid på at vakuumpakke mange mængder madvarer. Den gode motor har en effekt på 140 Watt, hvilket er rigtigt godt for en vakuumpakker.

Pris

Foodsaver FFS005er den tredje dyreste på vores liste, hvilket kan gøre den mindre attraktiv, for personer som ikke har et meget stort budget hvis de skal købe en ny vakuumpakker. Med et prisskilt som lyder på 1.399 kr., kan prisen muligvis lyde som mange penge, dog får du en meget holdbar vakuumpakker.

Ekstraudstyr

Med 3 forskellige hastighedsindstillinger, vælger du selv hvor hurtigt det skal foregå, den har desuden også integreret skærer, integreret opbevaring af vakuumrulle og en pulse funktion.


Profi Cook VK1133

Er du på udkig efter en vakuumpakker, som er billig i indkøb men som stadig er meget effektiv, så kan denne vakuum pakker være et meget godt valg. Det er en meget simpel vakuum pakker, som ikke bliver leveret med nogen form for ekstraudstyr, dog opvejer prisen også dette. Den har et vakuumtryk som er lidt lavere end gennemsnittet, mens vakuum hastigheden er høj, ydermere er effekten skruet så lang ned som muligt.

Vakuumtryk

Selvom vakuumtrykket er lavere end gennemsnittet, så skaber den stadig det perfekte tryk for dine madvarer, hvilket er afgørende for dine produkter holder sig i lang tid. Den første og eneste model fra Profi cook på vores liste, har et vakuumtryk som er 0,8 bar under drift, som er mere end rigeligt for at trække så meget luft ud af vakuumposen som muligt.

Vakuum hastighed

Selvom den kun har et vakuumtryk på 0,8 bar, så er det en hurtig arbejdende maskine, som kan trække meget luft ud af vakuumposerne hurtigt. Den kan faktisk trække 12 liter luft ud i minuttet, som er helt oppe i den høje ende, af alle vores vakuum pakkere.

Effekt

På trods af at den gode vakuum hastighed, også selvom vakuumtrykket ikke er det højeste, så er effekten meget lav da producenten har valgt en god motor. De har valgt en motor som er effektiv men meget billig i drift, som er afgørende for dit strømforbrug, på den måde sparer du penge i drift men også i indkøb. Profi Cook har valgt en motor der har en effekt på 110 Watt, som ligger i den helt lave ende af effekt.

Pris

Netop på grund af den lave effekt, kan det tydeligt mærkes på prisen når man skal ud og købe Profi Cook VK1133, den er gjort så billigt som muligt i indkøbspris. Prisen for at købe den her vakuumpakker, ligger på cirka 699 kr. som er meget billig for personer selv med et lavt budget.

Ekstraudstyr

På grund af den meget lave pris, så kommer denne model ikke med noget ekstraudstyr, det eneste den har er 4 forskellige hastighedsindstillinger.


Caso VC300

Er en vakuumpakker som blev testvindende hos politiken.dk i januar 2015, på grund af sin pris i indkøb, den høje vakuum hastighed har også spillet en stor rolle i prisen som testvinder. Med et næsten gennemsnitlig vakuumtryk, en effekt som næsten er i den laveste ende, samt en rimelig billig pris når du skal købe den. Dette er den anden model fra Caso som er kommet ind på vores top 8 liste, der vil dog komme flere fra denne producent.

Vakuumtryk

Modellen her har et vakuumtryk på 0,8 bar, hvilket gør at du får det perfekte tryk inde i dine vakuumposer, dette gør at din mad kan holde sig i meget lang tid. Ilt får din mad til at fordærve hurtigere, det undgår du ved en vakuumpakker da du trækker alt ilt ud af posen, derfor kræver det også det rigtige vakuumtryk for at din mad holder sig længst mulig.

Vakuum hastighed

Uanset hvad du skal bruge din vakuumpakker til, er det altid rart at du hurtigst muligt, kan få vakuumpakket dine madvarer. Det kan være fisk, grønsager, kød eller lignede, derfor er Caso VC300med en vakuum hastighed på 12 liter i minuttet, helt perfekt til et normalt forbrug. Det kan dog godt være nødvendigt at have en højere hastighed, hvis det er en maskine som du skal bruge meget i løbet af hver uge.

Effekt

Det er altid en god ting at spare penge, derfor er en lav effekt nødvendig for at spare flest penge, denne model har dog ikke den laveste effekt. Men den har stadig en effekt som er så tæt på, som det er muligt at være, fordi den har en effekt på 120 Watt. Dette er stadig en meget lav effekt, så du kan spare penge hvert år i strøm, fremfor en med en højere effekt.

Pris

Caso VC300 har en meget gennemsnitlig pris, dette betyder dog ikke at den er i nærheden af den dyreste, men heller ikke den billigste model på vores liste. Denne model koster i omegnen af 1.065 kr. hvis du skal ud og købe den, den kan dog godt findes til en højere pris, men hvem gider betale mere for noget der kan findes billigere.

Ekstraudstyr

Er udstyret med integreret skærer, integreret opbevaring af vakuum poser, 5 forskellige hastighedsindstillinger og puls funktion.


Caso FastVac 500

Caso er kendt for deres meget holdbare og effektive vakuum pakkere, de har brugt mange ressourcer på at få den bedste vakuumpakker, hvilket tydeligt kan mærkes på kvaliteten af deres produkter. Modellen her har et vakuumtryk som er rigtig godt, samt en høj vakuum hastighed, mens effekten er lav og billig i drift, er prisen i den lidt høje ende af vores liste men er det hele værd.

Vakuumtryk

Har et meget fint vakuumtryk som trækker meget luft ud, selvom den kun er 0,1 bar højere end den model før denne, er det stadig en del når man tænker på det er over 10% mere i gennemsnit. Modellen her fra Caso, har et vakuumtryk på hele 0,9 bar, som betyder du har minimalt luft tilbage i dine vakuumposer når du har tømt den for luft.

Vakuum hastighed

Er udstyret med en høj vakuum hastighed, som afgør hvor hurtigt du kan vakuumpakke dine madvarer, på den måde sparer du meget tid på at vakuumpakke. Den gør sig velegnet til at pakke fisk, kød, grønsager, grød eller noget lignede der skal være holdbar i lang tid. Denne model er udstyret med en vakuum hastighed på 15 liter i minuttet, som ligger i den gode ende af vores liste.

Effekt

Caso FastVac 500har en utrolig stærk motor, men selvom den er produceret med en meget effektiv motor, der kan holde sig brugbar i mange år ud i fremtiden hvis man bare behandler den ordentligt. Så har motoren faktisk kun en effekt på 130 Watt, hvilket gør den utrolig billig i drift, den tilføjer ikke noget stort tal på din strømregning hvert år.

Pris

Den har en utrolig høj pris, hvis man skal sammenligne den med de andre på vores liste, det gør at det ikke er alle som har råd til at købe denne model fra Caso. Derfor kan det anbefales at du sikrer dig, at dit budget er højt nok når du skal ud og købe den her vakuumpakker, Den koster nemlig 1.949 kr.  som gør den til den anden dyreste på listen.

Ekstraudstyr

Er udstyret med det samme ekstraudstyr som de tidligere nævnte på vores liste såsom, integreret skærer, integreret opbevaring af pose, pulse funktion imens den kun har 1 hastigheds indstilling.


Caso Fast Vac 4000

Er den mest kraftfulde vakuumpakker på vores liste, som kommer med en enorm kraftfuld motor som yder en meget høj effekt, dog er det også den dyreste på vores liste. Den er designet i rustfrit stål, som gør den til en lidt tungere en af slagsen, men meget elegant at have stående fremme. Derfor egner den til bedst til folk, som kommer til at bruge den rigtig meget, ikke bare folk som bruger den en enkelt gang i måneden. Den har et gennemsnitlig vakuumtryk, mens den har den højeste vakuum hastighed på hele vores liste.

Vakuumtryk

Med et vakuumtryk som er cirka gennemsnitlig, får du så meget luft ud af poserne som muligt, dette bliver gjort fordi at dine madvarer holder meget længere. Det kan faktisk holde sig i op til 8 gange så lang tid, netop fordi der ikke er noget ilt til at fordærve maden med, denne model har et vakuumtryk på 0,8 bar.

Vakuum hastighed

Caso Fast Vac 4000 kan med sin kraftfulde motor, meget hurtigt trække store mængder luft ud, den ligger foran alle de andre modeller uanset hvilken producent på vores liste. Den kan trække hele 20 liter luft ud i minuttet, som betyder at du hurtigt kan vakuumpakke store mængder mad.

Effekt

Er udstyret med en meget stor motor, der yder en kraftfuld effekt på hele 350 Watt, dette betyder dog også at du får en vakuumpakker med et højt strømforbrug. Hvis strømforbruget ikke har nogen betydning, fordi du skal bruge en maskine der kan vakuumpakke mange poser i timen, er dette i hvert fald det åbenlyse valg.

Pris

Netop fordi motoren har en betydning for prisen, da motoren er det der koster mest på en vakuumpakker, så er denne model også den dyreste på hele vores liste. Dog er det stadig en pris som man kan overskue, den koster faktisk kun 2.199 kr. hvis man vil købe den.

Ekstraudstyr

Er udstyret med integreret skærer, integreret opbevaring af poser, samt pulse-funktion


Foodsaver FFS017X

Har du ikke meget plads i hjemmet til at have en vakuumpakker stående, kan det være du skal kigge en ekstra gang på en model som denne, det er en model der ikke fylder særligt meget men som heller ikke har de bedste kriterier. Da det er en mindre model har den også et lavere vakuumtryk, mens vakuum hastigheden også er en af de laveste, dog er effekten ret høj i forhold til det andet. Prisen er en helt fair pris, hvis man er ude efter en mindre vakuumpakker.

Vakuumtryk

Fordi det er en lille model har den ikke et særlig højt vakuumtryk, den har et vakuumtryk som er betydeligt lavere end gennemsnittet, dette gør den ikke egnet til dagligt brugt eller hurtigt brug. Modellen her har et vakuumtryk som ligger på 0,5 bar, som ikke er ret højt i forhold til mange på vores liste.

Vakuum hastighed

Foodsaver FFS017X ligger andensidst på listen, hvis man kun kigger på vakuum hastighed, dette gør at du skal bruge længere tid på at vakuumpakke store mængder mad. En model som den her har kun en vakuum hastighed på 6,5 liter i timen, som er specielt lavt hvis man skal sammenligne den med de andre på vores liste.

Effekt

På trods af det mindre gode vakuumtryk og langsomme vakuum hastighed, har den en rimelig høj effekt på hele 130 Watt, hvilket gør at selvom den ikke er så super effektiv. Så betyder det ikke den er alt for dyr i drift, der findes nemlig andre modeller som er noget dyrere i drift.

Pris

Det er en lille model, hvor det er mere kompliceret at konstruere modeller som denne, derfor er prisen også cirka gennemsnitlig af vores liste. Hvis du skal ud og købe en model som den her, skal du regne med at betale omkring 1.240 kr. hvilket kan lyde som mange penge, men du får en effektiv og langtidsholdbar vakuumpakker.

Ekstraudstyr

Bliver kun leveret med en mindre del ekstraudstyr, hvor der blandt andet kan nævnes, integreret skærer og integreret opbevaring af poser.


Caso VC100

Er en meget gennemsnitlig vakuumpakker, som lever op til de fleste kriterier, som man forventer af en vakuumpakker før man køber den, dette gør at får en billig vakuumpakker. Men også en vakuumpakker, der ikke burde være problemer med når du skal bruge den, den er designet så brugervenlig som den kan være. Vakuumtrykket er helt fint, hvor det ikke er nødvendigt med mere eller mindre, samt vakuum hastigheden er også rigtig god. En gennemsnitlig effekt, samt en rigtig god pris der gør at næsten alle har råd til at købe den.

Vakuumtryk

Når du køber en vakuumpakker, så skal man kigge på vakuumtrykket, da det har betydning for hvor meget luft der er tilbage i posen når du er færdig med at suge det ud. Modeller her har fx et vakuumtryk på 0,8 bar, hvilket er mere end rigeligt til at få et godt resultat af dit færdige produkt, uanset om du skal vakuumpakke mos, grønsager, fisk eller andet kød.

Vakuum hastighed

Hvis du kigger på vakuum pakkere, når du ser vakuum hastigheden og ikke ved hvad det er, så er det hvor meget luft den kan trække ud i minuttet. Hvilket er afgørende for hvor meget du kan vakuumpakke i timen, jo højere vakuum hastighed jo større mængder kan du vakuumpakke. Derfor skal du kigge godt efter dette, mens denne model har en vakuum hastighed på 12 liter, dette er meget gennemsnitligt.

Effekt

Med et meget fint vakuumtryk samt en god vakuum hastighed, kræver det en stærk og stabil motor, som kan sørge for det holder sig en høj standard. I tilfældet med den her maskine, har den en motor som yder hele 130 Watt, der gør at den ikke er for dyr i drift.

Pris

Da den her model ikke har noget specielt ekstraudstyr, motoren er heller ikke særlig stor, så er prisen også skruet så lang ned som producenten har kunne lade sig gøre. Med en pris som lyder på 739 kr. det er en meget god pris, for en stabil, effektiv og meget holdbar vakuumpakker, hvis man bare behandler den pænt kan den holde i mange år.

Ekstraudstyr

Er desværre ikke spækket med ekstraudstyr, det eneste som medfølger den hvis du køber en model som denne, det er integreret opbevaring af poser.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste vakuum pakkere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier vakuumtryk, vakuum hastighed, effekt, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige vakuum pakkere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse vakuum pakkere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige vakuum pakkere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.