Vakuum pakker fra Foodsaver Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste vakuum pakkere fra Foodsaver på markedet, når man skal ud og købe en ny vakuumpakker. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte vakuum pakkere fra Foodsaver. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, vakuumtryk, vakuum hastighed, effekt, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Foodsaver FFS005

Er du på udkig efter en ny vakuum pakker, fordi du ofte har manglet en eller den gamle gik i stykker, så skal du læse med her for at få et overblik. Den første vakuum pakker fra Foodsaver, som ligger nummer et på vores liste, er den her flotte og utrolige effektive model. Den har et højt vakuumtryk, så du får suget så meget luft ud som muligt, den kan desuden også gøre det hurtigt med en høj vakuum hastighed. Den har en effekt som ikke er særlig høj, hvilket gør at den ikke bruger meget strøm, så den er billig i drift. Det er en af de lidt dyrere modeller, men stadig en model som står til en overkommelig pris, fordi de typisk holder i mange år.

Vakuumtryk

For at du kan få mest muligt luft ud af din pose, så er det vigtigt at din vakuum pakker, har så højt et tryk som muligt. Dog er det også vigtigt at den ikke har for højt et tryk, så den risikere at skade indholdet i posen, denne vakuum pakker har et tryk der får meget luft ud. Den er udstyret med en motor, som har et vakuumtryk på 0,8 bar, så du får næsten alt luft ud uden at skade maden eller lignede.

Vakuum hastighed

Det er desuden også vigtigt, at når du køber en ny vakuum pakker, at du kigger på hvor meget luft den kan hive ud i minuttet. Fordi jo højere vakuum hastighed, jo hurtigere kan du få pakket flere poser ad gangen, så du ikke har brug for at vente i lang tid hver gang. Den her maskine har en vakuum hastighed, som lyder på hele 4.25 liter i minuttet, hvilket er meget gennemsnitligt på den her liste.

Effekt

Derudover er det også vigtigt, at når du kigger på en vakuum pakker, at den har en effekt som er høj. Men som stadig ikke er alt for høj, da strømforbruget vil være højere hvert år, den her vakuum pakker fra Foodsaver er billig i drift. Foodsaver FFS005 har en motor som yder 140 Watt, hvilket gør at den kan yde den rigtige kraft, men stadig ikke koste mange penge om året i strøm.

Pris

Den her vakuum pakker er i den lidt dyre ende, dog stadig med en pris som er retfærdig, den koster kun 1.190 kr. for høj kvalitet. Foodsaver leverer køkkenudstyr af høj kvalitet, som kan holde i rigtig mange år, så længe man behandler produktet ordentligt.

Ekstraudstyr

Den har integreret skærer til poserne, pulse-funktion og integreret opbevaring af poser til maskinen.


Foodsaver FFS017X

Hvis du gerne vil have at dine madvarer skal holde længe, så er en vakuumpakker måske det rigtige valg, fordi de kan gøre at maden holder 5 gange så lang tid. Fordi dine madvarer ikke får ligeså meget ilt, så kan de holde i meget længere tid, hvilket er behjælpeligt hvis du har børn. Den her maskine har et rigtigt fint vakuumtryk, imens den har en vakuum hastighed, som meget hurtigt kan tømme en pose for luft. Effekten er gjort så lav som muligt, så den ikke koster ret mange penge i strøm, den er desuden heller ikke særlig dyr i indkøb. Du skal købe en vakuumpakker, fordi så sparer du penge på ikke at smide mad ud, hvilket både er godt for miljøet men også din økonomi, så sparer du penge hvert år.

Vakuumtryk

For at du kan gøre at dine madvarer holder længst muligt, så kræver det at der er så lidt luft som muligt, når du har vakuumpakket mange former for madvarer. Den her maskine har et vakuumtryk på 0,5 bar, hvilket sørger for at der er minimalt med luft tilbage, når du har vakuumpakket forskellige slags madvarer.

Vakuum hastighed

Hvis du skal bruge din ny købte vakuumpakker ofte, så er det vigtigt at du har en med en høj vakuum hastighed, da det er afgørende for hvor lang tid det tager pr pose. Denne model fra Foodsaver har en vakuum hastighed, som lyder på 6,5 liter i minuttet, som betyder at du hurtigt kan få pakket en stor mængde mad.

Effekt

Foodsaver FFS017X har en effekt på kun 130 Watt, som betyder den har et lavt strømforbrug, hvilket er altafgørende for din strømregning, der er jo ingen der vil bruge mange penge på en stor strømregning. Ved at den har et lavt strømforbrug, betyder det også at den er meget miljøvenlig, hvilket mange er er glade for.

Pris

Selvom den har mange rigtige gode funktioner, samt er produceret i rigtig høj kvalitet, så er det faktisk ikke en meget dyr vakuum pakker. Den koster nemlig kun 1.174 kr. i indkøb, hvilket betyder at du kun skal betale 1.174 kr. for en maskine, som kan fungere perfekt i mange år, hvis man behandler den pænt.

Ekstraudstyr

Foodsaver FFS017X er udstyret med integreret opbevaring af vakuum poser, samt integreret skærer når den har tømt posen for luft.


Foodsaver V2860

Denne vakuumpakker er blevet kåret som testvinder hos tænk.dk i oktober i år 2016, hvor den er blevet testet igennem flere kriterier, som fx dem som bliver nævnt herunder. Derudover har den fået meget gode anmeldelser af forbrugerne, samt eksperttesterne som enten har købt dem eller testet den, som også har gjort at den er havnet på vores liste. Den har et højt vakuumtryk, der gør at den kan fjerne næsten 100% af alt luft, det kan den desuden også gøre hurtigt med en flot vakuum hastighed. Derudover har den en meget lav effekt, så strømforbruget er så lavt som muligt, imens prisen på maskinen ikke er særlig høj. Hvis du som studerende gerne vil spare penge, på at vakuum pakke dine madvarer, så de ikke fordærver med det samme.

Vakuumtryk

Hvis du aldrig har købt en vakuumpakker før, så skal du kigge på hvor højt et vakuumtryk maskinen har, fordi det er afgørende for hvor lidt luft der er tilbage i posen. Den her maskine fra Foodsaver har et vakuumtryk på 0.8 bar, som ligger i den høje ende af vores liste, dette gør at du ikke har meget luft tilbage. Fordi du har minimalt luft tilbage i posen, så vil dine madvarer kunne holde sig i meget længere tid, fremfor hvis de lagde i en almindelig pose med dine madvarer i.

Vakuum hastighed

Selvom du har et højt vakuumtryk, så er det også afgørende at du hurtigt kan pumpe luften ud af posen, det kan gøres med en vakuum hastighed der er så højt som muligt. Foodsaver V2860 har en vakuum hastighed, som lyder på 3,87 liter i minuttet, dette er ikke det højeste på vores liste men faktisk det laveste. Dette betyder dog ikke at den er dårlig, tværtimod er den faktisk rigtig god og effektiv.

Effekt

Foodsaver V2860 har den laveste effekt på vores liste, hvilket betyder den ikke koster ret mange penge i drift, hvem kan ikke lide at spare penge i strøm. Den har nemlig kun en effekt på 105 Watt, der gør den meget god hvis budgettet ikke er til en maskine, som har et stort forbrug af strøm.

Pris

Den har en lidt højere pris end de fleste på listen, det kan dog godt betale sig at bruge nogle flere penge, fordi det er et engangsbeløb men fordi den er billig i drift. Det betyder at du vil spare pengene ind igen, ved at den har et lavere strømforbrug, den koster faktisk kun 1.387 kr. i indkøb.

Ekstraudstyr

Den er desuden udstyret med pulse-funktion, integreret opbevaring af vakuum poser og integreret skærer.


Foodsaver FFS006X

Det her er en vakuum pakker til de mere professionelle, fordi den koster lidt mere i indkøb, men også fordi den har en enorm vakuum hastighed. Den fylder desuden også mere end de andre, den har fået enormt flotte anmeldelser af forbrugerne, så vi kan roligt anbefale denne maskine hvis du forventer at have et højt forbrug af en vakuum pakker. Den har et meget gennemsnitligt vakuum tryk, blandt de forskellige vakuum pakkere på vores liste, derudover har den en meget høj vakuum hastighed som er den højeste på vores liste overhovedet. Selvom den har nogle gode funktioner, så er effekten meget lav, det er den vakuum pakker med den højeste pris på denne liste over Foodsaver vakuum pakkere.  

Vakuumtryk

Den har et mindre vakuumtryk end nogle andre på listen, dog er den stadig meget effektiv, den vil sagtens kunne leve op til de behov som en familie har. Denne model har et vakuumtryk på 0,6 bar, som stadig sørger for at der ikke er luft tilbage, i posen efter du har brugt maskinen her til det.

Vakuum hastighed

Foodsaver FFS006X er den vakuumpakker med den største vakuum hastighed, den er udstyret med en vakuum hastighed på 16 liter i minuttet, hvilket er meget mere end alle andre Foodsaver vakuum pakkere. Der er ikke en eneste som kommer i nærheden, derfor anbefales den også kun, til personer som skal bruge den enormt meget.

Effekt

Selvom Foodsaver FFS006X har så gode funktioner, så har den faktisk en relativt lav effekt, hvilket også betyder den er billig i drift. Med en effekt som kun måler 130 Watt, bruger den minimalt strøm på trods af, at den har en enormt stor vakuum hastighed.

Pris

Ved at den har så høj en vakuum hastighed, betyder det også at den koster lidt mere end de andre, hvis du gerne vil købe en vakuum pakker som denne. Betyder det at du skal betale cirka 1.899 kr., hvilket godt kan lyde som mange penge, men derfor egner den sig også kun til personer med et stort behov.

Ekstraudstyr

Denne model har indbygget pulse-funktion, integreret skærer og integreret opbevaring af poser til maskinen.


Foodsaver FFS001X

Ønsker du dig en vakuum pakker, som ikke fylder særlig meget i hjemmet, så kan denne model måske være noget for dig. Den har fået rigtige gode anmeldelser, samt har den også nogle rigtige gode funktioner, men det er ikke unormalt for producenten Foodsaver. Den er udstyret med et flot vakuumtryk, der vil være behjælpeligt til at fjerne så meget luft som muligt, den har en gennemsnitlig vakuum hastighed blandt disse vakuum pakkere, den har den højeste effekt af vores liste. Den har desuden også en rimelig lav pris, hvis man går og mangler en helt ny vakuum pakker, når budgettet ikke er så stort til det.

Vakuumtryk

Med et vakuumtryk på 0,8 bar, kan du suge mest muligt luft ud af poserne, så din mad kan holde sig i 5 gange så lang tid end normalt. I det her tilfælde kan en model som denne, både sørge for at din mad holder sig længere, men det fylder også en del mindre fordi der ikke bliver noget ekstra luft.

Vakuum hastighed

Fordi der er en af modellerne på denne liste, som trækker gennemsnittet meget højt op, så kan det være meget svært at ramme det præcise gennemsnit. Dog har Foodsaver FFS001X stadig en vakuum hastighed, på hele 4 liter i minuttet, så du kan vakuum pakke mange poser i timen.

Effekt

Foodsaver FFS001X er en mindre vakuum pakker, dog har den stadig en høj effekt på 140 Watt, hvilket kan være en fordel og ulempe. Fordelen er at den sørger for at motoren har rigeligt med strøm, ulempen er at den bruger mere strøm hvert år.

Pris

Udover de andre gode funktioner, så er den faktisk meget billig, hvilket er afgørende for dig hvis du har et mindre budget. Derfor koster denne model faktisk kun 720 kr., det kan måske godt lyde som mange penge, men det kommer til at spare dig i det lange løb.

Ekstraudstyr

På grund af den billige pris, så er den ikke udstyret med nogle former for ekstraudstyr.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste vakuum pakkere fra Foodsaver i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom vakuumtryk, vakuum hastighed, effekt, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige vakuum pakkere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse vakuum pakkere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige vakuum pakkere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.