Tristar Toastmaskine test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste toastmaskiner fra Tristar på markedet, når man skal ud og købe en ny toastmaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte toastmaskiner fra Tristar. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, design, pris, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Tristar GR-2848

Det her er den første på listen, over disse 5 forskellige, toastmaskiner som vi vil vurdere. Tristar er kendt for at producere, køkkenudstyr som kan holde i mange år, fordi de er produceret i meget høj kvalitet, samt stærke materialer der er lavet til at blive brugt. Den her toastmaskine, har en ret høj effekt, hvilket både er en fordel og en ulempe. Derudover har den et simpelt design, som gør at du ikke behøver, læse noget for at kunne bruge den første gang. Selv på trods af at, Tristar er velkendte for deres gode kvalitet, så er de også kendte for deres lave priser. Den har en stor grilloverflade, så du kan tilberede mere end 1 toast ad gangen, det er desuden også muligt at tilberede andre madprodukter, hvis du skulle have lyst.

[afp id=”500″]

Effekt

Denne bordgrill som også fungere som en toastmaskine, har en rigtig høj effekt, så du lynhurtigt kan få sat et par toast over. Det er endda muligt at ændre på temperaturen, når du er i gang med stege, så du kan smutte fra den uden at det brænder på. Den har en effekt på 2.000 Watt, som er rigtig højt på vores liste, dog koster det også mere i strøm i sidste ende.

Design

Der er ikke gjort noget ekstraordinært, da den her toastmaskine blev designet, dette gør dog også at prisen er meget lav. Den har et simpelt design, hvor du kan dreje på en knap for at ændre på temperaturen på toppen. Derudover har den også et håndtag, så du slipper for at brænde dig, hver gang du skal åbne maskinen. Sidst men ikke mindst, har den også en drypbakke, så overskydende fedtstoffer ikke løber ud på bordet.

Pris

God kvalitet skal ikke være dyrt, derfor har Tristar GR-2848 også en meget lav pris, så du ikke skal bruge tid på at spare sammen. Hvis du skal købe denne toastmaskine, har du kun brug for at betale en meget lille sum på kun 341 kr.  hvilket gør at du selv som studerende, vil kunne finde pengene, til at købe en helt ny toastmaskine af utrolig høj kvalitet.

Størrelse

Med en rigtig god grilloverflade, får du en toastmaskine, som kan tilberede mere end 1 toast ad gangen. Denne toastmaskine har nogle mål, som lyder som følgende stegepladen er 29,5 x 26,5 centimeter. Maskinens fulde mål er 15 x 35 x 41 centimeter.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig nonstick belægning, imens der som sagt også, er en drypbakke med når du køber den.


Tristar GR-2849

Det her er nok en af de lidt mere udviklede toastmaskiner, den har stort set de samme specifikationer, som den model der er over denne. Det eneste der er i forskel på dem, det er hvordan udseendet er, hvilket også ser en del anderledes ud. Du kan tilberede stort set alt, som der har brug for at blive grillet eller stegt på denne toastmaskine. Dette kan være grøntsager, fisk, kød eller lignede, den har en rigtig høj effekt, så den lynhurtigt er klar til at blive taget i brug. Designet er gjort mere brugervenlig, samt gør designet at det er lettere, at pakke den sammen så den ikke fylder ret meget. Prisen er selvfølgelig også i den lave ende, så du ikke skal betale en stor sum, for en toastmaskine i stærke materialer. Den har desuden også en stor grillflade, så du kan tilberede flere ting på samme tid, eller forskellige ting på samme tid.

[afp id=”501″]

Effekt

Det er vigtigt med en høj effekt, fordi Tristar har sørget for, at denne model meget hurtigt opnår en høj temperatur. Hvilket selvfølgelig betyder, at du hurtigt kan tilberede din mad, så du ikke skal vente i lang tid før du kan starte med at lave dine toast. Denne model har en effekt på 2.000 Watt, som selvfølgelig koster lidt i strøm, men det er ikke en effekt, som vil ødelægge dit budget til din elregning.

Design

Den eneste forskel der er på denne toastmaskine, end den tidligere nævnte model, er udseendet i hvordan den ser ud. Den her model har en stor knap på fronten, hvor du kan ændre temperaturen, som bliver vist med 2 lys, hvor den ene lyser for at indikere at den er tændt, imens den anden lyser op når den rette temperatur er ramt.

Pris

Fordi Tristar GR-2849 har et bedre design, så koster den også lidt mere, det er dog en meget lille del mere. Hvis du skal købe den, så skal der kun betales en pris, som ligger på kun 420 kr. Du kan købe den, via et link herunder hvis det skulle have interesse, det er selvfølgelig helt op til dig.

Størrelse

Som den første model, hvor du kan stege made på begge overflader, kan du tilberede mange ting ad gangen. Disse grillplader måler 290 x 230 millimeter, på hver plade på toastmaskinen, dog anvender du selvfølgelig begge overflader når du tilbereder en toast eller 2 på samme tid.

Ekstraudstyr

Aftagelige plader så de er lette at rengøre, disse er selvfølgelig også med nonstick belægning, imens der også er en drypbakke.


TRISTAR GR2846

Den sidste toastmaskine, som også kan fungere som en bordgrill, imens den også kan bruges som en toastmaskine. Den har fået enormt gode anmeldelser, af forbrugerne efter de har købt den, eksperttesterne har rost den her toastmaskine meget efter de har testet den. Selvom den ikke har en høj effekt, så kan den sagtens klare, de udfordringer som du giver den. Den har et utrolig simpelt design, der er ikke noget ekstraordinært ved denne maskine, den kan det som den er designet til. Det er desuden også en af de billigste toastmaskiner, som der er at finde på vores liste, den er utrolig billig at købe. Det er ikke en stor toastmaskine, som gør at du let kan transportere den, hvilket også gør at grilloverfladen ikke er så stor.

[afp id=”502″]

Effekt

Det er ikke altid meget vigtigt at kigge efter en toastmaskine, som har en meget høj effekt, fordi nogle gange er det ikke nødvendigt. En toastmaskine som den her, har en effekt der er på 700 Watt, hvilket stadig sørger for at du, kan få grillet dine madvarer. Derudover koster den ikke ret mange penge i drift, på grund af den lave effekt, er den utrolig billig i strøm.

Design

Der er ikke noget specielt ved denne toastmaskine, den kan gøre det, som den er designet til. Den kan lave toast, eller grille kød og grønsager, imens den stadig ser rigtig fin ud. Den fylder ikke ret meget, hvilket gør at den let kan gemmes væk, derudover har den et håndtag til at åbne den med. På den måde er der ikke en chance, for at du brænder dig på grill pladerne, når dine toast er færdige med at blive grillet.

Pris

Det er den billigste toastmaskine, som der overhovedet er at finde, på vores liste over disse 5 forskellige toastmaskiner fra Tristar. TRISTAR GR2846 har en indkøbspris, som kun er på 172 kr. så uanset indkomst, vil det være muligt at købe den. Fordi 172 kr. ikke er en ret høj pris, for et produkt af denne type.

Størrelse

Fordi det er en af de mindre toastmaskiner, så måler den kun 24,4 x 10,9 x 29 centimeter i størrelse, imens grill fladen er på 22,5 x 14 centimeter. Hvilket giver dig rigeligt med plads, til at tilberede dine toast på.

Ekstraudstyr

Der kan blive tilberedt mad på begge stegeflader.


Tristar SA-3050

Det her er en toastmaskine, som har et udseende som man kender dem, den ligner en meget traditionel toastmaskine. Du får nogle perfekte tilberedte toast, hvis du køber en toastmaskine, som tilbereder dem til perfektion hver eneste gang. Det eneste du skal gøre, er at når du har klargjort dine toast, putter du dem i maskinen og kigger dem engang imellem. Den har en rigtig fin effekt, så dine toast hurtigt bliver færdige, hvis du har meget travlt i hverdagen. Designmæssigt er den ikke noget vildt, da den er produceret i lette materialer, skal du ikke tabe den fordi du risikere at den går i stykker. Desuden har den en rigtig lav pris, hvilket er meget dejligt, hvis man ikke havde regnet med at skulle købe en ny toastmaskine. Der er plads til hele 2 toast ad gangen, selvfølgelig alt efter hvilken størrelse disse har, det betyder at størrelsen er rigtig god til lille familie.

[afp id=”503″]

Effekt

Med en effekt på kun 750 Watt, får du her en toastmaskine, som er billig i drift. Fordi den bruger ikke særlig meget strøm, til at opvarme sine grillplader med, hvilket gør at den er god imod din pengepung og miljøet. Dette betyder selvfølgelig ikke, at den er lang tid om at lave dine toast, dette gøres nemlig meget hurtigt. Når du tænder den her toastmaskine, så har den en indikator som lyser når den har nået den rette temperatur.

Design

Det her er en rigtig fin toastmaskine, som bliver leveret i materialer af plastik, som gør at den er let at transportere rundt. Dette kan dog også betyde, at hvis den ryger på gulvet, så kan den gå i stykker. Dog er den udstyret med skridsikre fødder, så den ikke kører rundt på bordet, hvis den bliver skubbet til under stegning.

Pris

Det her er en meget billig toastmaskine, den koster kun 228 kr. hos en af nedenstående forhandlere, det er et lavt beløb for en toastmaskine. Hvis du som studerende, eller på anden offentlig indkomst, har en travl hverdag så er en toastmaskine det rette stykke køkkenudstyr.

Størrelse

Fordi den kun kan bruges til at tilberede toast, imens den ikke kan bruges som bordgrill, så har den også en mindre grillplade. Tristar SA-3050 har nogle mål som lyder på 24 x 23 x 7 centimeter i størrelse.

Ekstraudstyr

Skridsikre fødder, automatisk sluk og beskyttelse mod overophedning.


Tristar SA-3065

Er du på udkig efter en toastmaskine, som kan lave mere end 2 toast ad gangen, så skal du helt sikkert tage et ekstra kig på denne model. Forbrugerne som har købt den, fortæller at det er en meget effektiv, samt utrolig hurtig toastmaskine. Dette er en meget simpel toastmaskine, som har en meget stor kapacitet, så den passer til en større familie. Det kræver en høj effekt at skulle tilberede 4 toast på samme tid, det har den her også, men stadig ikke en alt for høj effekt til at koste mange penge i strøm. Det er ikke nogen smart toastmaskine, den kan ikke noget vildt, eller ligner en million i udseende. På trods af den høje kapacitet, så er den meget billig, hvis du skal ud og købe den. Den har som sagt en stor grill plade, så den kan tilberede flere toast ad gangen, så selvom du er en større familie vil du hurtigt kunne lave et helt måltid.

[afp id=”504″]

Effekt

Tristar SA-3065 har en effekt der ligger på 1.300 Watt, der giver der nok kræfter til hurtigt at få en varm maskine, men også lav nok til ikke at koste for meget i strøm. Det er en kæmpe fordel at den er billig i strøm, fordi hvis du ikke har en høj indkomst, så er det et let sted at spare penge.

Design

Den funktion som burde tiltale de fleste, det er at der faktisk er plads, til at tilberede 4 toast på samme tid. På den måde bruger du ikke ekstra tid, hvis du skal lave mange, da du hurtigere vil blive færdig, imens den er simpel men stadig flot at se på når den står på bordet.

Pris

Selvom du får en stor kapacitet, et simpelt design, utrolig effektiv toastmaskine, så koster Tristar SA-3065 kun 250 kr. så du skal ikke ud og spendere en bondegård, bare fordi du gerne vil have en kvalitets toastmaskine.

Størrelse

Med en grillflade på 26 x 24 centimeter, får du en toastmaskine som har meget plads, også selvom du får en toastmaskine der er utrolig let og kun vejer 2 kg. Desuden måler den ved forsendelsen 38,5 x 27,3 x 14 centimeter i indpakningen.

Ekstraudstyr

Skridsikre fødder, låg med sikkerhedsfunktion, non-stick belægning og opbevaring til ledningen. Er nogle af de ting som er med som ekstraudstyr, hvis i køber maskinen.  


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste toastmaskiner fra Tristar i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, design, pris, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige toastmaskiner fra Tristar når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse toastmaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige toastmaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.