Trampolin Til Nedgravning Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste trampoliner til nedgravning på markedet, når man skal ud og købe en ny trampolin til nedgravning. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte trampoliner til nedgravning. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, diameter, dybde, pris, max personvægt og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.

JumpMaster 365 InGround Grøn

Producenten af den her nedgravningstrampolin, er en meget anerkendt producent, af forskellige nedgravningstrampoliner. Der er blevet fokuseret, på at sikkerheden er i top, af den her nedgravningstrampolin. En trampolin til nedgravning på tilbud, gør at du får et flottere have, fordi den står nede i jorden. Det er en meget stor nedgravningstrampolin, som der kan have, flere personer på ad gangen. Du skal grave et dybt hul, når du har samlet den her nedgravningstrampolin, når du skal placere den i haven. Den er desuden ikke særlig dyr, hvilket er en fordel, hvis du skal købe en nedgravningstrampolin. Næsten alle personer kan, hoppe på denne nedgravningstrampolin, uden problemer da den har en høj max personvægt. Det er en meget god have trampolin til nedgravning, som både er sjov men også, giver dig motion på samme tid.

Diameter

Denne nedgravningstrampolin til haven, er en meget stor nedgravningstrampolin, som passer ind til den større familie. Fordi den har nemlig, en meget stor diameter, så hele familien kan bruge den på samme tid. Den kantpolstring som sidder, på den her nedgravningstrampolin, er meget bred så det hele er sikkert, bredden på kant polstringen er 38 centimeter.

Dybde

Før du vælger at, købe en nedgravningstrampolin som den her, er det vigtigt at læse, hvor dybt et hul du skal grave først. Ved at købe JumpMaster 365 InGround, skal du som minimum grave, et hul på 75 centimeter dybt. Mens det også skal, have en diameter på 325 centimeter.

Pris

Du skal ikke betale, spidsen af en jetjager, for at købe en nedgravningstrampolin som den her. Denne billige nedgravningstrampolin koster, kun sølle 2.499 kr. så du ikke skal, bruge ret mange penge for at købe en kvalitets nedgravningstrampolin. På grund af den lave pris, er det en havetrampolin til haven, som er at foretrække blandt forbrugerne.

Max personvægt

En kæmpe fordel ved at, købe en havetrampolin til nedgravning, som den her er. Den max personvægt som, den kan holde til, dette gør at du som voksen person kan bruge den. Det er en meget høj max personvægt, som denne nedgravningstrampolin kan holde til, du må dog max have en personvægt på 120 kg.

Ekstraudstyr

Udstyret med 72 fjedre, får du en super god hoppe oplevelse, fordi den har en meget god affjedring.


BERG Ultim Champion InGround

Den første og eneste model, som er en firkantet trampolin til nedgravning, på den her liste over trampolin nedgravning test. Hvis du godt kan lide at, lave tricks såsom saltomortaler eller backflips, så er en trampolin til nedgravning firkantet, det helt perfekte valg. Det er en firkantet trampolin til nedgravning, derfor har den ikke, en diameter med andre mål. I skal ikke grave, et dybt hul for at installere denne trampolin, hvilket gør opgaven lettere når det skal fyldes igen. Det er en ret dyr firkantet trampolin til nedgravning, som gør kundekredsen mindre da, prisen er i den høje ende. Næsten alle kan hoppe, på denne firkantet trampolin til nedgravning, da den har en høj max personvægt.

Diameter

Den her trampolin til nedgravning firkantet, er en enormt god trampolin, som er egnet til at lave tricks på. Det er den første og eneste, firkantet trampolin til nedgravning, som er på den her liste. Den måler hele 330 centimeter i længden, 220 centimeter i bredden og så er den 20 centimeter høj.

Dybde

Denne liste over 5 forskellige trampoliner, som er designet til nedgravning, hvilket betyder at denne model også skal graves ned. Du skal kun grave, et firkantet hul som, passer til denne firkantet trampolin til nedgravning. Du skal ikke grave, et hul som er særlig dybt, et hul som er 25 centimeter dybt er rigeligt.

Pris

Netop fordi BERG Ultim Champion InGround, er designet til at, lave tricks på samt, fordi den har en meget god dug. Så har den også, en pris som er lidt høj, dog vil du ikke fortryde dit køb. Hvis du skal købe, en trampolin til nedgravning firkantet, skal du kun betale 4.779 kr.

Max personvægt

Stort set alle voksne personer, som har lyst til at hoppe, på en super god trampolin som den her. Så er en firkantet trampolin, til nedgravning det rigtige valg, da den har en max personvægt på 100 kg. Denne model er en, af de bedste trampoliner til nedgravning, på hele den her liste.

Ekstraudstyr

Udstyret med en anden dug, som hedder Airflow hoppedug, giver en meget større luftgennemstrømning. Hvilket betyder at du, kan hoppe højere og giver meget mindre modstand.


BERG Favorit 380 InGround

Den her nedgravningstrampolin, er den bedste trampolin, til nedgravning på tilbud. Denne have trampolin til nedgravning, er en enormt god trampolin til nedgravning, som er et must at have til haven. Det er en trampolin til nedgravning, som har fået meget høje anmeldelser, af både forbrugerne men også eksperterne. Den har en meget stor diameter, når det kommer til, en trampolin til nedgravning. Der skal graves en stor portion, jord op når denne trampolin, skal graves ned i jorden. Det er dog ikke, nogen dyr post når, det kommer til at købe en trampolin til nedgravning på tilbud. Næsten uanset størrelsen kan, de fleste faktisk bruge, den her trampolin uden problemer. Denne nedgravningstrampolin er designet, til at tåle at være nedgravet, fordi der er gjort ekstra meget ud af stellet.

Diameter

Som den største nedgravningstrampolin, har den her model, en meget stor diameter. Det er en havetrampolin, som har en kæmpe stor diameter, der er på hele 380 centimeter. Det betyder at der, kan være mange personer på, en nedgravningstrampolin som den her på samme tid.

Dybde

Fordi det er den største, trampolin til nedgravning test, så skal der også graves, et hul som er meget dybt. Det hul som du skal grave, skal som minimum have, en diameter på 340 centimeter. Mens hullet også skal, have en dybde som, er på minimum 75 centimeter.

Pris

En af grundene til at, prisen på den her model, er i den høje ende. Er fordi der skal, bruges flere materialer til at, fremstille en nedgravningstrampolin som den her. BERG Favorit 380 InGround, koster dog ikke en bondegård, den her nedgravningstrampolin har en pris på kun 3.379 kr.

Max personvægt

På trods af at, du måske har et par kilo ekstra, på din krop kan du let bruge den her nedgravningstrampolin. Det er en af de bedste trampoliner til nedgravning, som du kan købe uden at, du skal betale mange penge. Det er en nedgravningstrampolin, som har en max personvægt, der er på hele 110 kg.

Ekstraudstyr

Den er specielt designet, til at være en nedgravningstrampolin, fordi stellet er galvaniseret både på ydersiden men også indersiden af metallet. Der er desuden også, et ned på undersiden af trampolinen, så bolde eller lignede ikke ryger under den.


BERG Talent 180 InGround

Når man skal købe, en nedgravningstrampolin på tilbud, er det vigtigt du kigger, efter de rigtige kriterier. Vi har her foretaget en test, af de bedste trampoliner til nedgravning, samt de bedste trampoliner til nedgravning på tilbud. En trampolin til nedgravning, giver en bedre sikkerhed, da det ikke er muligt at falde ud over den og ned på jorden. Den her trampolin til nedgravning, har en god diameter, så flere personer kan hoppe på den. Du skal også huske at, grave et dybt nok hul, når din trampolin til nedgravning skal sættes på plads. Det er desuden heller ikke, en dyr trampolin til nedgravning, da den kan købes på tilbud. Det er en trampolin til nedgravning, som er beregnet til børn, som er vigtigt du ved før du køber den.

Diameter

Hvis i er flere mennesker, som vil bruge den her nedgravningstrampolin, så er det vigtigt at kigge på diameteren. Ofte kan diameteren læses, ved at kigge på navnet på modellen, hvor den her model har en diameter på 180 centimeter. Det her er nok, den bedste trampolin til nedgravning, som du kan købe på den her liste.

Dybde

Når du køber en nedgravningstrampolin, skal du være opmærksom, på hvor dybt den skal graves ned. Denne havetrampolin til nedgravning, kræver at du graver et hul, som har en diameter på 140 centimeter, mens det også er har en dybde på minimum 55 centimeter.

Pris

Det skal ikke være dyrt at, købe en nedgravningstrampolin på tilbud, hvilket BERG Talent 180 InGround, er et meget godt bevis på. Den koster nemlig kun, et lavt beløb på 1.459 kr. som er et lavt beløb, når man køber en nedgravningstrampolin på tilbud. Du kan købe denne nedgravningstrampolin, selv hvis du ikke har, en ret høj indkomst i hjemmet.

Max personvægt

Den her have trampolin til nedgravning, er beregnet til børn, hvilket gør at den max personvægt. Som den kan holde til, ikke er særlig høj, dog kan store børn også bruge den. Den her nedgravningstrampolin, har en max personvægt som, er på 50 kg pr person.

Ekstraudstyr

Rammen er beskyttet mod rust, mens hoppedugen er UV beskyttet, så den ikke bliver slidt af solens stråler.


BERG Talent 300 InGround

Har du mange børn, som godt kan lide at, hoppe på ned nedgravningstrampolin. Så er den her model, det helt rigtige valg at købe, den er nemlig rigtig stor. Når det kommer til størrelsen, er det her en af de, bedste trampoliner til nedgravning, som du kan købe på markedet. Det er en nedgravningstrampolin, som har en stor diameter, når det kommer til en nedgravningstrampolin test. Det er forskelligt hvor stort, et hul du skal grave, når din nedgravningstrampolin skal ned i jorden. Selvom den her nedgravningstrampolin er stor, så er den faktisk ikke særlig dyr, når det er en nedgravningstrampolin på tilbud. En meget god fordel, det er den max personvægt, som denne nedgravningstrampolin kan holde til. Den er nemlig rigtig høj, så selv de fleste voksne mennesker, kan anvende den her nedgravningstrampolin.

Diameter

Efter grundige test af den her nedgravningstrampolin, er en diameter som, den her nedgravningstrampolin har. Nok en af de mest, eftertragtede nedgravningstrampoliner som man kan købe. Det er en nedgravningstrampolin, som er den bedste nedgravningstrampolin, du kan købe har en diameter på 300 centimeter i diameter.

Dybde

Når du skal nedgrave, en nedgravningstrampolin som den her, kræver et stort hul i jorden. En trampolin nedgravning til denne nedgravningstrampolin, kræver et hul som er minimum 55 centimeter dyb, mens det også skal være 260 centimeter i diameter.

Pris

En trampolin til nedgravning, skulle man ofte tro at, de kostede rigtig mange penge. Det er ikke tilfældet med BERG Talent 300 InGround, det er en billig nedgravningstrampolin, som kun koster 2.079 kr. Det er uden at, det er en nedgravningstrampolin på tilbud, hvilket er meget eftertragtet blandt forbrugerne.

Max personvægt

Mange personer kan anvende, en trampolin til nedgravning som den her, fordi den har en høj max personvægt. Det er endda muligt at, voksne personer kan bruge den, så længe de kun har en max personvægt på 70 kg. Fordi den har en stor diameter, kan der være flere person på ad gangen, uden at den går i stykker.

Ekstraudstyr

Med kantpolstring er sikkerheden i top, mens rammen er galvaniseret som, betyder at den er meget beskyttet mod rust.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 trampoliner til nedgravning i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, diameter, dybde, pris, max personvægt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige trampoliner til nedgravning når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse trampoliner til nedgravning, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige trampoliner til nedgravning og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.