Trampolin med sikkerhedsnet test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste trampoliner på markedet, når man skal ud og købe en ny trampolin. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte trampoliner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, maksimal personvægt, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.

BERG – Favorit 330cm Trampolin + Comfort Sikkerhedsnet

Den første der bliver nævnt på denne liste over disse 5 trampoliner, er denne trampolin fra Berg, som er et godt valg hvis i mangler en ny. Den har en rigtig god størrelse, som passer ind til en normal familie, der godt kan lide at hoppe på trampolinen i haven. Imens den har en maksimal personvægt, som godt kan klare halv tunge voksne mænd, den har dog også en ret høj indkøbspris. Men kvalitet koster penge, derfor skal du ikke være skræmt, når du ser prisen.

Størrelse

Uden sikkerhedsnet er den her trampolin 85 centimeter høj, når der er sat sikkerhedsnet på den, så er den 265 centimeter højt. Springmåtten måler hele 330 centimeter i diameter, som bliver holdt fast med 72 fjedre hele vejen rundt, den har desuden en totalvægt på 63 kg. Målene er foretaget inklusiv kant polstring, som tilføjer nogle få centimeter, men ikke særlig meget.

Maksimal personvægt

Det er ikke de største og mest fyldige voksne mennesker, som kan anvende den her trampolin, fordi den har ikke den største maksimal personvægt. BERG – Favorit 330 cm Trampolin + Comfort Sikkerhedsnet har en maksimal personvægt, som ligger på 100 kg. Du kan dog godt veje lidt mere end dette, der er bare en chance for at springmåtten, ikke kan holde til det tryk der kommer i længden.

Pris

Berg producerer højkvalitets produkter, hvor den her trampolin, ikke er nogen undtagelse. Den koster dog et lidt højt beløb, som lyder på 3.589 kr. hvilket er et rigtig fint beløb, fordi du får en trampolin i meget høj kvalitet der kan holde i mange år.

Ekstraudstyr

Det eneste ekstraudstyr der er med i handlen, det er et stort sikkerhedsnet.


JumpMaster 365 grøn inkl sikkerhedsnet

Den første trampolin på vores liste, som er fra producenten JumpMaster, er den her model som har nogle rigtig gode funktioner. Den har fået meget gode anmeldelser, af forbrugerne samt eksperterne som har testet dette produkt. Den har en rigtig fin størrelse, der giver en stor diameter, imens den har en stor maksimal personvægt til flere personer ad gangen. Derudover har den et lavt prisskilt, så de fleste kan være med på vognen, hvis de går og mangler en helt ny trampolin.

Størrelse

Tænker man sig lidt om, så kan man læse på navnet at denne trampolin, har en diameter på 365 centimeter. Den har desuden også hele 72 fjedre som holder måtten, det giver en rigtig god hoppeoplevelse, for alle som anvender den her trampolin fra Jumpmaster. Det er muligt at flere personer, hopper på trampolinen på samme tid, fordi den har en stor diameter og giver masser af plads, til af flere kan hygge sig på den uden at skulle stå på jorden og kigge på.

Maksimal personvægt

Dette er en trampolin som egner sig til næsten alle, den har nemlig en meget stor maksimal personvægt, der gør sig egnet til de lidt større personer. JumpMaster 365 grøn inkl. sikkerhedsnet har en maksimal personvægt, som ligger på hele 120 kg, som er grænsen men det er selvfølgelig muligt at veje mere. Dog skal der være et vejledende tal, som viser en grænse.

Pris

Jumpmaster er et billigere mærke end Berg, dette betyder også at du får mere for pengene, kvaliteten er også det samme. Men hvis du ikke har et stort budget, så er en trampolin fra Jumpmaster helt klart at fortrække, fordi en model som den her koster kun 3.499 kr.

Ekstraudstyr

Som der også kan læses i titlen, så medfølger der et stort sikkerhedsnet, samt en stige til at komme op på trampolinen med i handlen.


JumpMaster 430 grøn inkl sikkerhedsnet

Ønsker du en meget stor trampolin, hvor du ikke skal bekymre dig om den er stor nok, hvis du har mere end 2 børn. Fordi det her er den største på vores liste, som har en meget stor diameter, dette kan være en fordel og ulempe. Den har en meget høj maksimal personvægt, så selv voksne mennesker kan hoppe på den, derudover har den en meget overkommelig pris. Den ramme som trampolinen står på, den har livstids garanti hvis der skulle ske nogle fejl med den, så kan du få en ny. Derudover er springmåtten UV beskyttet, så den ikke tager skade af solens stråler.

Størrelse

Det her er den største trampolin, som er placeret på denne liste, den har en rigtig stor diameter. Den har en stor springmåtte, som måler hele 430 centimeter i diameter, dette kan være en fordel og ulempe. Fordelen er at du ikke skal være bange, for om den er stor nok til flere ad gangen, som gerne vil benytte den til at hoppe på. Ulempen er at hvis du ikke får den sikret godt nok, så har den en større overflade, som vinden vil kunne tage hvis der er storm, så risikere du at flyver væk.

Maksimal personvægt

For at du kan være flere på samme tid, som endda er fuldvoksne mennesker, så kræver det en høj maksimal personvægt. Det har den her trampolin selvfølgelig også, den kan klare mennesker som vejer op til 120 kg, som kan hoppe på samme tid.

Pris

Størrelsen på JumpMaster 430 grøn inkl sikkerhedsnet, gør også at prisen er i den høje ende, den koster ret mange penge. Men du skal ikke være bange for om den er stor nok, fordi den burde være mere end rigeligt, til en familie med et stort behov, den koster 3.999 kr. som godt kan være et stort beløb at skal betale på en gang.

Ekstraudstyr

I handlen medfølger der en stige, så du let kan komme ind i trampolinen, imens der også er sikkerhedsnet med.BERG Favorit 270 inkl Comfort sikkerhedsnet

Er du på udkig efter en trampolin til haven, som er stor men alligevel ikke fylder alt for meget, så kan det være du skal tage et ekstra kig på den her model. Det er en trampolin som er i meget høj kvalitet, samt utrolig holdbar i mange år, selvom den bliver brugt hvert eneste dag. Den har en rigtig fin størrelse, som passer ind i de fleste haver i Danmark, Dog har den ikke så høj en maksimal personvægt, så den er klart anbefalet til børn og unge mennesker. Fordi den ikke fylder alverdens, så har den heller ikke nogen høj pris, hvis du gerne vil ud og købe den, derimod har den en af de vigtigste former for ekstraudstyr

Størrelse

Højden på denne trampolin uden der er blevet sat sikkerhedsnet på, ligger på cirka 70 centimeter, imens den har en højde på 250 centimeter med sikkerhedsnet. Den er udstyret med 48 fjedre rundt i kanten, den er desuden 270 centimeter i diameter. Dette betyder at du får en god størrelses trampolin, men som alligevel ikke fylder alt for meget, derfor kan du roligt købe den hvis du har en mindre have.

Maksimal personvægt

Den er udstyret med en måtte, som ikke kan klare fuldvoksne personer, der har en høj krops vægt. Derfor er den også kun egnet, til børn eller unge mennesker, som vejer til og med 70 kg. Der kan dog købes en anden måtte, som kan holde til en større krops vægt, men det vil næsten være spild af tid. Fordi det er lettere at købe en model, som kan holde til en større personvægt til at starte med.

Pris

Hvis du gerne vil købe en trampolin som BERG Favorit 270 inkl Comfort sikkerhedsnet, skal du kun betale 3.229 kr., som godt kan lyde som en god portion penge. Du skal dog huske på, at du får en trampolin som er i meget høj kvalitet, som også kan klare flere personer ad gangen.

Ekstraudstyr

Sikkerheden skal altid være førsteprioritet, når man skal ud og købe en ny trampolin, derfor medfølger der også et sikkerhedsnet med i handlen. Det her sikkerhedsnet er utrolig kraftfuldt, så dine børn ikke springer igennem det, derfor kan du roligt lade dem hoppe alene.


BERG Talent 180 cm inkl Comfort sikkerhedsnet

Nummer tre på vores liste, er den her model som ikke er særlig stor, hvilket gør at den heller ikke fylder ret meget. Det er en af de mindre trampoliner, som er placeret på den her liste, den har en lille diameter, som gør at den ikke er egnet til store voksne mennesker. Den har desuden også en meget lavt maksimal personvægt, som begrænser anvendelsen af en trampolin som denne, dog har den en meget lav pris som næsten alle kan finde pengene til.

Størrelse

Fordi det er en af de mindre modeller, så har den også en mindre diameter af springmåtten, som gør at den passer rigtig godt til dine børn. Det betyder nemlig at de ikke kan hoppe ligeså højt, som de kan ved en større trampolin, så kan du roligt lade dine børn lege alene uden at være bange for at de kommer til skade. Den har en springmåtte, som har en diameter på 180 centimeter, imens den har 36 fjedre der giver en god spring evne.

Maksimal personvægt

Det her er en trampolin som kun gør sig egnet til børn, eller unge mennesker som ikke vejer ret meget, da den har en mindre maksimal personvægt. Den maksimale personvægt som den her model kan klare, det er 50 kg pr person, der må dog godt være mere end 1 person ad gangen på den.

Pris

Fordi BERG Talent 180 cm inkl Comfort sikkerhedsnet er en mindre model, så er prisen heller ikke særlig høj, hvilket også gør at du let vil kunne købe en større model. Hvis den her trampolin bliver for lille, da dine børn er blevet større, den koster kun 1.849 kr. i indkøbspris hvis du gerne vil ud og købe den.

Ekstraudstyr

Som der står i produktnavnet, så medfølger der selvfølgelig også sikkerhedsnet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste trampoliner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, maksimal personvægt , pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige trampoliner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse trampoliner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige trampoliner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.