Tørretumbler test 2023 – De bedste tørretumblere, kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 14 bedste tørretumblere på markedet, når man skal ud og købe en ny tørretumbler. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-14-liste med de bedste bedømte tørretumblere. Disse 14 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, tørrekapacitet, pris, lydniveau, ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Tørretumblere med aftræk

Zanussi ZTE7101PZ

På en stærk førsteplads kommer denne fine tørretumbler, som er den bedste af alle vores aftrækstørretumblere, den har fået utrolige gode anmeldelser af forbrugerne og eksperterne. Det er en af de billigste på vores liste, energiklassen er ikke særlig god, tørrekapaciteten er også rigtig fin. Det er en tørretumbler som har et fint lydniveau, dog har den ikke meget ekstraudstyr.

Energiklasse

Typisk har en tørretumbler med aftræk, ikke en særlig høj energiklasse, dog er det heller ikke de dårligste i energiklasse. Den har modtaget energiklassen C, hvilket er en fin energiklasse, den har et forbrug på 512 kWh om året. Hvis man skal regne strømprisen ud på de 512 kWh, giver det et totalbeløb på 1.228 kr. årligt i strøm.

Tørrekapacitet

Zanussi ZTE7101PZ har en tørrekapacitet, som rammer gennemsnittet af vores liste, hvilket ligger på 7 kg i tørrekapacitet. Hvilket er velegnet til almindelig familie, på omkring 4 personer, som dagligt skal bruge en tørretumbler.

Pris

Som en anden billigste på vores liste, får du en tørretumbler som har en god tørreevne, samt en sensor så den automatisk vurdere hvor lang tid tøjet skal tørre i. Du kan købe denne tørretumbler, for kun en pris på 1.809 kr.

Lydniveau

Zanussi ZTE7101PZ har et fint lydniveau, som ikke larmer for meget men som stadig kan høres, dette betyder at den ikke er helt lydløs. Dog er lydniveauet kun på cirka 64 dB, som er et meget gennemsnitligt lydniveau af tørretumblerne på vores liste.

Ekstraudstyr

Grundet den billige pris får du ikke noget ekstraudstyr med, når du køber denne tørretumbler.


AEG T75170AV

Er en tørretumbler som kan de mest basale ting, den har desuden også lidt ekstrafunktioner, som passer godt med prisen. Når man vurderer energiklasse på aftrækstørretumblere, så har den en fin energiklasse, samt en god tørrekapacitet der er gennemsnitlig. Det er en tørretumbler som har fået rigtig gode anmeldelser, af både forbrugerne og eksperterne som har testet den.

Energiklasse

Når man skal vurdere en tørretumbler med aftræk, så kan man slet ikke sammenligne det med en kondenstørretumbler, da det er to vidt forskellige teknologier de er bygget med. Denne tørretumbler har fået energiklassen C, hvilket er gennemsnitligt på vores liste, den bruger 512 kWh om året i strøm. Med et forbrug på 512 kWh om året, koster den cirka 1.228 kr. årligt på din strømregning.

Tørrekapacitet

Det er vigtigt at have en fin tørrekapacitet, da man helst gerne vil undgå at skulle tørre dit tøj over flere gange efter vask. Det vil du ikke opleve med AEG T75170AV, da den med en tørrekapacitet på 7 kg, vil kunne tørre en rigtig fin portion tøj. Den har desuden også en sensor som vurdere, hvor fugtigt tøjet er så den kan enten blive hurtigere færdig, eller tørre i længere tid.

Pris

Du får en fin tørretumbler, som er blevet produceret i gode materialer der giver en god kvalitet, en aftrækstørretumbler er typisk billiger end en kondenstørretumbler. AEG T75170AV koster 2.661 kr. som gør at det er en billig tørretumbler, det kræver dog at du har aftræk til at sætte den til.

Lydniveau

Med et lydniveau som rammer gennemsnittet, får du en rimelig stille tørretumbler som kun udgiver et lydniveau på 64 dB. Det er som sådan ikke særligt højt, du vil stadig godt kunne høre den i gang, men ikke noget du vil blive forstyrret af.

Ekstraudstyr

Er udstyret med sensor som vurdere fugtigheden af tøjet, den har også udskudt start, så du kan sætte den til at tørre når du ikke er hjemme.


Electrolux EDE1072PDW

Hvis du gerne vil have en tørretumbler, som ikke udgiver fugt i rummet som den står i, så er en tørretumbler med aftræk den perfekte løsning. Dog vil du ikke kunne undgå lidt fugt, men slet ikke noget i forhold til en kondenstørretumbler, da den fugtige luft bliver sendt ud i naturen. Den har en energiklasse som typisk hænger sammen med aftrækstørretumblere, samt et relativt højt strømforbrug om året, tørrekapaciteten er cirka gennemsnitlig af vores liste.

Energiklasse

En tørretumbler med aftræk har typisk ikke nogen super høj energiklasse, dette er fordi det er en helt anden teknologi den er designet med, derfor har denne tørretumbler en energiklasse som hedder C. Når en tørretumbler bliver vurderet i energiklasse, kan den få karakteren A+++ og ned til G, hvor A++ er det bedste og G er det laveste. Den her bruger cirka 512 kWh om året i strøm, hvilket giver et beløb på 1.228 kr. på din strømregning om året.

Tørrekapacitet

Når du skal have tørret dit tøj, så er det vigtigt med en fin kapacitet til vådt tøj, dette er også tilfældet her da du får en tørrekapacitet på 7 kg. Den gør sig velegnet til en familie på 2-4 personer, hvor 2 af dem er børn og de andre er voksne.

Pris

Som den billigste tørretumbler med aftræk på vores liste, får du en rigtig fin tørretumbler til en lav pris, Electrolux EDE1072PDW har et prisskilt på kun 1.799 kr. Derfor burde de fleste som mangler en ny, have råd til at gå ud og købe denne.

Lydniveau

De fleste vil gerne have en tørretumbler som er støjsvag, en tørretumbler som ikke larmer særligt meget, det gør denne tørretumbler heller ikke. Den har et lydniveau på cirka 64 dB under drift, hvilket ikke er meget højere end samtale imellem 2 voksne personer.

Ekstraudstyr

Bliver leveret med en sensor der måler fugtigheden i tøjet, dette vurdere om tøjet skal have længere tid til at tørre, eller om det bliver tørt hurtigere. Den har desuden også udskudt start, så du selv kan vælge hvornår den skal starte med at tørre dit tøj.


Miele T 8302

På en flot fjerdeplads får du her en tørretumbler, som deler pladsen med det laveste strømforbrug, på vores liste af tørretumblere med aftræk. Den har et fint energiforbrug, dog har den en høj indkøbspris som gør det begrænset for hvem som kan købe den, kapaciteten er helt ok dog kunne den godt være højere. Lydniveauet er faktisk helt fint og under gennemsnittet, den har fået fine anmeldelser af testere.

Energiklasse

Selvom den har en energiklasse som ikke er i den høje ende, da den har fået energiklassen C hvilket let kunne være højere, dog har den et lavt strømforbrug hvis man sammenligner med resten af vores liste. Årligt bruger den cirka 425 kWh, hvilket betyder at den koster 1.020 kr. på din strømregning, dette er 130 kr. billigere end gennemsnittet.

Tørrekapacitet

Den er designet med en sensor der vurdere fugtigheden, den vil blive ved med at tørre tøjet indtil det har opnået den rigtige fugtighed, dette gør at dit tøj altid er tørt og ikke fugtigt når programmet er færdigt. Du har mulighed for at kunne tørre 6 kg tøj, hver gang du vil bruge maskinen, hvilket gør den egnet til 3 personer i hjemmet.

Pris

Som den anden dyreste på listen, skal du være sikker på om du vil bruge så mange, på en tørretumbler med aftræk. Den har en pris på 5.151 kr. hvilket er en høj pris, hvis man skal sammenligne med andre tørretumblere på vores liste.

Lydniveau

Det er en god ide at kigge efter et lavt lydniveau, når man skal købe en ny tørretumbler, det vil du også få i det her tilfælde da Miele T 8302kun har et lydniveau på 63 dB. Dette er et lydniveau som er til at skelne fra, selv når den er under drift vil du kun lægge mærke til den, hvis du lytter efter lyden.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med lys inde i tromlen, så du ikke overser noget tøj der ligger ind i den, den er også bygget med en sensor som vurderer fugtigheden i tøjet.


Miele T 8303

Som den sidste på vores liste af tørretumblere med aftræk, kommer denne rigtig flotte tørretumbler, som med brugervenlige front som størstedelen kan finde ud af at bruge. Selvom den har en energiklasse som er høj, så er energiforbruget et af de laveste på vores liste, samt en fin tørrekapacitet. Den har et relativt lavt lydniveau, dog er prisen i den høje ende af vores liste.

Energiklasse

Med en energiklasse der er helt fin, men som har et lavt energiforbrug, får du en tørretumbler med energiklassen C. Det årlige forbrug i strøm ligger på 425 kWh, det betyder at den koster 1.020 kr. på din elregning om året, den bruger 55 kWh mindre end gennemsnittet som er 132 kr. billigere.

Tørrekapacitet

Selvom tørrekapaciteten kun er på 6 kg, betyder det ikke at den er dårlig, men at den gør sig velegnet til en familie på 3-4 medlemmer. Den kan også være god hvis du bor alene, eller bor sammen 2 mennesker, ville den være helt perfekt.

Pris

Som den dyreste på vores liste får du en tørretumbler, som ligger i den meget dyre ende, så du skal kun købe den hvis du vil have en tørretumbler som er meget holdbar. Den kan holde i mange år, så derfor kan det godt betale sig at købe den, dog er prisen på 5.294 kr. hvilket kan være højt.

Lydniveau

Miele T 8303 har et rimeligt lydniveau, som man kun lægger mærke til hvis man ønsker det, dog kan den godt høres hvis man ikke har noget andet kørende på samme tid. Den er med et lydniveau på 63 dB, ikke så høj at den kan forstyrre når man ser tv, men heller ikke undgå at høre hvis den er det eneste der er kørende.

Ekstraudstyr

Er kun udstyret med sensor til at måle fugtigheden, som afgør hvor lang tid den er kørende.


Kondenstørretumbler

AEG T8DEM842E

På førstepladsen af vores liste, kommer denne super fine AEG tørretumbler, som med et meget flot design er nydelig at kigge på. Med en tørretumbler som har en utrolig god energiklasse, men som på samme tid har en god tørrekapacitet, det er en tørretumbler som er billig at købe. Den har desuden også nogle gode funktioner, samt et lavt lydniveau så den ikke støjer meget.

Energiklasse

Kondenstørretumblere har ofte en meget bedre energiklasse, end en tørretumbler med aftræk, dette er på grund af de to vidt forskellige teknologier. Denne tørretumbler har en energiklasse der hedder A++, hvilket er det næstbedste i energiklasse, som gør den god imod din pengepung og miljøet. Årligt bruger den 235 kWh i strøm, hvilket betyder den koster 564 kr. om året på din strømregning.

Tørrekapacitet

Vores liste har en rigtig fin tørrekapacitet, hvilket fx gør denne tørretumbler velegnet, til en familie på 4-5 personer. Tørretumbleren her har en tørrekapacitet på hele 8 kg, hvilket uden problemer kan klare hverdagens udfordringer, selv med flere tørringer dagligt.

Pris

Selvom den ligger på vores førsteplads, så er prisen ikke høj i forhold til hvad man får for pengene, da du får høj kvalitet for få penge. AEG T8DEM842E koster nemlig kun 3.999 kr. hvilket de fleste burde have råd til, netop fordi du får en tørretumbler som kan holde i mange år.

Lydniveau

Den her tørretumbler har et gennemsnitligt lydniveau, som kun ligger 1 dB højere end gennemsnittet, det er ikke en forskel som du vil kunne høre. Lydniveauet er på 66 dB, hvilket kun er en lille smule højere, end en samtale imellem to voksne personer.

Ekstraudstyr

Er designet med udskudt start, sammen med en sensor som aflæser fugtigheden, så den selv vurdere hvor lang tid tøjet skal tørre i.


Bosch WTY88898SN

Hvis du køber denne tørretumbler, får du en maskine som er meget billig i drift, dog lidt pebret at købe ind men du sparer penge. Den har den bedste energiklasse som en tørretumbler kan modtage, hvilket giver et lavt strømforbrug om året, som de fleste vil blive glade for. Den har en god tørrekapacitet, et lavt lydniveau og nogle gode ekstrafunktioner.

Energiklasse

Med den absolutte bedste energiklasse en tørretumbler kan have, netop fordi den har en god energiklasse, så er den meget billig i drift hvert år. Den har en energiklasse der hedder A+++, som på samme tid kun bruger 158 kWh årligt, som betyder at den koster 379 kr. om året i strøm. Det er den tørretumbler på listen med det laveste strømforbrug, du vil spare mange penge årligt ved at have denne fremfor en med aftræk.

Tørrekapacitet

Med en rigtig flot tørrekapacitet, der kan tørre en god portion tøj af gange, uanset om det er en dyne eller lignede. Så kan denne model med en tørrekapacitet på 8 kg, bruges til de fleste opgaver som du byder den, hvor den sikrer at det er tørt før den stopper.

Pris

Selvom det ikke er den dyreste på vores liste, er det heller ikke den billigste, men det er en tørretumbler af meget høj kvalitet. Som kan holde til mange års forbrug, også selvom du bruger den flere gange om dagen, da motoren har 10 års garanti. Den har et prisskilt på 5.949 kr. som er en overskuelig pris for de fleste, hvilket gør det til en meget god tørretumbler.

Lydniveau

Bosch WTY88898SN har et lavt lydniveau, som er støjsvag som gør at du ikke vil lægge mærke til den, selv når den er i gang med at tørre dit tøj. Den har nemlig kun et lydniveau på cirka 61 dB under fuld drift, hvilket kan sammenlignes med en samtale imellem to voksne mennesker, der måler 60 dB.

Ekstraudstyr

Er udstyret med varmepumpeteknologi, samt er den sensorstyret så den måler fugtigheden i tøjet, den kan desuden også huske hvilke programmer du bruger mest så du ikke behøver indstille den hver gang.AEG T7DBM730G

Er udstyret med varmepumpeteknologi, så dit tøj hurtigere og billigere bliver så tørt som muligt, den har fået karakteren B i kondensevne som afgør hvor meget fugt der bliver udledt i rummet. Den har en rigtig fin energiklasse, med et lavt strømforbrug om året, men også en god tørrekapacitet som giver godt med plads. Lydniveauet er cirka gennemsnitligt, den har også nogle ekstrafunktioner.

Energiklasse

Selvom den ikke har den bedste energiklasse på vores liste, hvis man sammenligner med de andre, bruger den også 10% mere strøm end gennemsnittet. Den har fået karakteren A+ på karakterskalaen, som betyder den bruger 277 kWh om året i strømforbrug, dette giver en totalpris på 664 kr. på din elregning hvert år.

Tørrekapacitet

Gennemsnittet på vores liste med tørrekapacitet er 8 kg, det rammer denne model dog ikke da den har en tørrekapacitet på 7 kg, dette er dog stadig rigeligt til en familie på 3-4 medlemmer, som bruger den dagligt eller flere gange dagligt.

Pris

Som den billigste model på vores liste, får du stadig en tørretumbler af god kvalitet, den er designet i kvalitets materialer, så den er holdbar i mange år med dagligt brug. Den har en lav pris som lyder på kun 3.349 kr. den gør dig velegnet til folk med et lavt budget, der gerne vil have en god tørretumbler.

Lydniveau

Har et gennemsnitligt lydniveau, imens den er under drift vil den kun have et lydniveau på 66 dB, som er et helt normalt lydniveau blandt tørretumblere. Du skal ikke regne med den er fuldstændig lydløs, da man stadig godt vil kunne høre den i gang, men ikke noget man bliver forstyrret af.

Ekstraudstyr

Er med udskudt start så man kan vælge at sætte den til når man ikke er hjemme, eller den kører om natten så man står op til frisktørret tøj.


Samsung DV70M5020KW

Er en tørretumbler som har nogle gode ekstrafunktioner, som har en lav pris i indkøb, men som på samme tid er utrolig billig i drift. Udover den gode energiklasse, bruger den ikke særligt meget strøm om året, hvilket er godt for din pengepung. Den har en fin kapacitet, der gør sig velegnet til en almindelig familie, samt har den et fint lydniveau så den ikke støjer meget.

Energiklasse

En god energiklasse er førsteprioritet når man skal handle tørretumbler, da det har en stor betydning for om du bruger meget strøm, prisen på dit strømforbrug hvert år. Denne model er designet med energiklassen A++, hvilket er det næstbedste den kan have, årligt bruger den cirka 211 kWh alt efter forbrug. Det vil komme til at koste dig 506 kr. om året på din elregning, bare fra denne tørretumbler.

Tørrekapacitet

Tørrekapacitet er anden prioritet når du skal købe en tørretumbler, da det afgør hvor meget tøj du kan vaske så det passer til din tørretumbler, derfor skal du kigge dig efter en tørrekapacitet som er minimum 6-7 kg. Samsung DV70M5020KWhar en tørrekapacitet på 7 kg, hvilket gør den god til en familie på 3-4 medlemmer, som kan inkludere et barn også.

Pris

Denne model er den anden billigste på vores liste, hvilket gør den til et billigt køb, især hvis budgettet ikke er særligt stort i forvejen til at købe en tørretumbler for. Samsung DV70M5020KW koster kun 3.795 kr. hvilket er en lav pris når du køber høj kvalitet.

Lydniveau

Gennemsnitlig har vores liste et lydniveau på 65 dB, hvor den her model har et lydniveau på 65 dB, derfor er den meget gennemsnitlig i sit lydniveau.

Ekstraudstyr

Udstyret med en sensor der måler fugtigheden i tøjet, derfra vurdere den om tøjet skal tørre i længere eller kortere tid, den har desuden også udskudt start så du kan sætte den til at starte når du vil.


Indesit IDV75

Du får en billig tørretumbler med aftræk, som ikke koster særligt mange penge at købe, dog er de dyrere i drift i forhold til en kondenstørretumbler. Den har en god energiklasse, hvis man skal sammenligne de forskellige aftrækstørretumblere, dog koster den stadig en slat penge i strøm. Den har en fin tørrekapacitet, lydniveauet er lidt højere end gennemsnittet på vores liste.

Energiklasse

Har fået energiklassen B, hvilket er en rigtig fin energiklasse af tørretumblere med aftræk, den koster dog lidt penge i strøm om året. Den har et energiforbrug på 473 kWh om året, hvilket er 7 kWh lavere end gennemsnittet, prisen i forbrug ligger på 1.135 kr. om året i strøm.

Tørrekapacitet

Med en tørrekapacitet på omkring 7 kg, kan du tørre en fin portion tøj, dog er den ikke egnet til store familier på over 4 medlemmer som skal bruge den dagligt. Dog kan man som en lille familie med 2 voksne og 1-2 børn, sagtens købe denne tørretumbler uden at skulle døje med nogle problemer at der ikke er plads nok.

Pris

Som den tredjebilligste på vores liste, får du en tørretumbler som er helt basal, uden nogen former for ekstraudstyr. Derfor er prisen heller ikke særlig høj, så det er muligt for de fleste at købe den, da den faktisk kun koster 1.899 kr.

Lydniveau

Hvis man måler en normal samtale imellem to voksne personer, har det et lydniveau på 60 dB, hvor Indesit IDV75har et lydniveau på omkring 69 dB. Så lydniveauet på denne tørretumbler, er ikke meget højere end en normal samtale.

Ekstraudstyr

Da prisen for denne tørretumbler ikke er særlig høj, så kommer den faktisk ikke med noget ekstraudstyr, derfor skal det også overvejes om det er den du skal købe.


Bosch WTA792L7SN

Er den første tørretumbler af mærket Bosch, ikke fordi de ikke laver god kvalitet, men fordi de andre mærker har lavet nogle der er bedre. Den har fået en okay energiklasse, samt et normalt strømforbrug hvis man tænker aftrækstørretumbler, tørrekapaciteten er også helt fin til en normal familie. Du får en meget gennemsnitlig tørretumbler, som rammer gennemsnittet på næsten alle områder på vores liste.

Energiklasse

Er blevet vurderet til at have en energiklasse som ligger på C, hvilket er rigtigt fint af en aftrækstørretumbler, det er meget normalt de har den energiklasse. I årligt strømforbrug bruger den cirka 504 kWh, dette er 24 kWh mere end gennemsnittet, dette giver et totalbeløb på 1.209 kr.

Tørrekapacitet

Bosch WTA792L7SN har en fin tørrekapacitet, som rammer gennemsnittet af hele vores liste, dette gør den velegnet til et almindeligt hjem. Denne tørretumbler har en tørrekapacitet på 7 kg, hvilket er rigtigt godt for de fleste hjem i Danmark. Dog skal en større familie se sig efter en større tørretumbler, især hvis de skal bruge den flere gange dagligt.

Pris

Prisen for den her tørretumbler er lidt højere end nogle af dem på vores liste, dog er det ikke i nærheden af den højeste pris, men heller ikke i nærheden af den laveste. Bosch WTA792L7SN har en pris som ligger på 2.600 kr.

Lydniveau

Rammer gennemsnittet helt perfekt, derfor er den rigtig fin at have i hjemmet, netop fordi gennemsnittet af lydniveauet ikke er højt og kun er 65 dB. Den her tørretumbler med aftræk, har et lydniveau på 65 dB, som til sammenligning med en samtale imellem to personer har et lydniveau på 60 dB.

Ekstraudstyr

Er kun udstyret med sensor-teknologi, der læser fugtigheden i tøjet, dette er størstedelen af vores liste udstyret med.


Miele TCE530WP

Her får du en testvindende tørretumbler, som blev testvinder i 2017 kåret af Tænk.dk, der gør den velegnet til de fleste hjem i vores lille land. Den er desuden også meget energivenlig, samt har en et lavt energiforbrug, desuden udgiver den kun et lavt fugtniveau ud i rummet. Det er en tørretumbler som er lidt dyr i indkøb, den er udstyret med en stor tørringskapacitet som giver rigeligt med plads, samt et fint lydniveau.

Energiklasse

Med den bedste energiklasse som kan modtages, kan den ikke få en bedre karakter i energiklasse, hvilket også er tydeligt når man kigger på strømforbruget den har om året. Med det utrolige lave strømforbrug, bruger Miele TCE530WP kun 171 kWh om året i strøm, hvilket er 77 kWh lavere end gennemsnittet. 171 kWh koster cirka 410 kr. om året på din elregning, som er betydeligt billigere end gennemsnittet.

Tørrekapacitet

Hvis du som familie skal købe en tørretumbler, er det vigtigt at kigge efter en relativ stor tørrekapacitet, så man ikke skal tørre tøjet over 2 portioner. Det gør denne tørretumbler særdeles velegnet til en almindelig familie, på omkring 4-5 medlemmer som skal bruge den flere gange om dagen.

Pris

Selvom den er lidt dyr i indkøb, skal det kraftigt overvejes om det ikke er en god pris, da du får en utrolig høj kvalitets tørretumbler. Den koster 6.499 kr. hvis du skal ud og købe den, men du får en tørretumbler som kan holde i rigtigt mange år.

Lydniveau

Med et lydniveau på omkring 66 dB under drift, får du en tørretumbler som godt kan høres når den er i gang, dog vil det ikke være en forstyrrende høj lyd. Du vil sagtens kunne se fjernsyn uden at blive forstyrret, af lyden af en tørretumbler som er i gang med at tørre.

Ekstraudstyr

Har indvendig LED-belysning så du ikke overser noget tørt tøj i maskinen, den har varmepumpeteknologi, samt udskudt start og så er den sensorstyret.


Miele TWE620WP Eco

Du får en tørretumbler som har fået meget gode anmeldelser, af både eksperterne og forbrugerne, den er desuden også blevet testvinder af Tænk.dk i 2017. En blanding mellem en god motor og et lavt energiforbrug, betyder at denne tørretumbler har en energiklasse på A+++, hvilket er det bedste. Den har også en god tørrekapacitet, sammen med et gennemsnitligt lydniveau.

Energiklasse

Miele er rigtig gode til at producere tørretumblere, de har ofte en meget god energiklasse og et lavt strømforbrug, her er denne model ikke nogen undtagelse. Med en energiklasse der ligger på A+++, kan energiklassen ikke blive bedre, derfor har den også et meget lavt energiforbrug. Årligt bruger den kun 171 kWh, hvilket givet en pris på 410 kr. om året på din elregning.

Tørrekapacitet

Miele TWE620WP Eco er udstyret med en sensor, der måler fugtigheden i tøjet under drift, på den måde undgår du også at bruge for meget energi, på at tørre tøj der allerede er tørt. Derfor kan du med en tørrekapacitet på 8 kg, tørre en stor mængde tøj ad gangen.

Pris

Den er rimelig dyr i anskaffelse, dette kan måske være på grund af den gode kvalitet, samt en holdbar tørretumbler der kan holde i rigtig mange år. Med en pris på 6.859 kr. kan det godt virke urealistisk, for et par at købe den. Dog vil det være et utroligt godt køb, for alle som mangler en ny tørretumbler.

Lydniveau

Hvis man måler en samtale imellem to personer, som har en almindelig samtale uden et højt toneleje, måler det cirka 60 dB. Denne model af tørretumbler, har et lydniveau på 66 dB, som ikke er meget højere end det tidligere nævnte med en samtale.

Ekstraudstyr

Udskudt start og en slange så du ikke behøver tømme beholderen for vand.


Miele TDB220WP

Er en flot tørretumbler som er designet med tanke på udseende, den er designet så den passer ind i de fleste hjem, uden at skille sig for meget ud. Den har fået en god karakter i energiklasse, hvilket også kan ses på det lave strømforbrug, prisen er også overkommelig for de fleste. Den har en rigtig god kondenseringsevne, der betyder at den udskiller mindst muligt fugt ud i rummet den står i.

Energiklasse

Med karakteren som den næstbedste energiklasse, har den også et lavt strømforbrug, hvilket betyder den er billig i drift. Karakterskalaen går fra A+++ – G, hvor A+++ er det bedste og G er det laveste, i denne test har modellen her scoret A++. Den bruger i gennemsnit 211 kWh om året i strøm, hvilket betyder at den koster 506 kr. årligt.

Tørrekapacitet

Hvis du gerne vil have en tørretumbler, som også har en god rummelighed og god tørrekapacitet, kan dette være en god mulighed. Da den har en tørrekapacitet på 7 kg, hvilket er perfekt til en familie på 3-4 personer, som skal bruge den ofte.

Pris

De to modeller fra Miele som ligger højere end denne, de er noget dyrere end denne model, hvor de koster over 6.000 kr. koster denne model kun 4.739 kr. som er en helt fair pris for god kvalitet. Dog kan der findes billigere modeller, men ikke med samme kvaliteter som den her har.

Lydniveau

Rammer cirka gennemsnittet i forhold til lydniveau, hvor gennemsnittet ligger på cirka 65 dB og denne model ligger på 66 dB, hvor forskellen kun ligger på 1 dB hvilket ikke vil kunne høres overhovedet.

Ekstraudstyr

Med en indvendigbelysning kan du ikke undgå at misse noget tøj, som ligger i maskinen efter tørring, den har desuden varmepumpeteknologi og udskudt start funktion.

Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 7 bedste tørretumblere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, tørrekapacitet, pris, lydniveau, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige tørretumblere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse tørretumblere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige tørretumblere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.