Tørreskabe Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste tørreskabe på markedet, når man skal ud og købe et nyt tørreskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte tørreskabe. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, tørrekapacitet, produkttype, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ELECTROLUX DC4600HPWR

Den første på denne liste, er det her rigtige gode tørreskab, som let og elegant tørrer dit tøj. Det slukker automatisk når, sensoren registrerer at tøjet, som er inde i skabet er blevet tørt. På den måde sparer, du penge når det kommer til strømforbrug, det her skab har en effekt, som er på 900 Watt. Det er et tørreskab, som har en rigtig fin tørrekapacitet, så du kan tørre det hele på samme tid. Der er forskellige produkttyper, hvor nogle tømmer sig selv, mens andre skal du selv tømme for væske. Det er et rimelig stort tørreskab, så du skal sikre dig at, du har pladsen til at have den stående. Det er dog også, et tørreskab som koster lidt penge at købe, men hvis du har brug for et, tørreskab som er effektivt så er det her, det helt rigtige tørreskab for dig.

Tørrekapacitet

ELECTROLUX DC4600HPWR er et tørreskab, som de fleste kan have brug for, om det er til vådt ski tøj. Eller om det er til dit barn, som godt kan lide at blive våd, når det hopper i vandpytter. Så skåner du tøjet, ved at putte det i et tørreskab, hvor det her tørreskab har en tørrekapacitet på 4 kg.

Produkttype

Dette tørreskab kan stå, lige hvor du ønsker det, fordi det er nemlig en kondens tørreskab. Det betyder at du, selv skal tømme det, når beholderen er blevet fuld af vand, eller hver gang efter brug. I forhold til et tørreskab, som har aftræk skal have, adgang til et hul i væggen for at komme af, med overskydende damp.

Størrelse

ELECTROLUX DC4600HPWR er et stort tørreskab, som vejer ret meget, hvilket gør at du sikkert skal bruge hjælp. Til når den skal flyttes på plads, den vejer nemlig 86 kg, så det er et tung tørreskab. Det har en højde på 194 centimeter, en bredde på 59,7 centimeter og den dybde på 61,5 centimeter.

Pris

Et tørreskab af høj kvalitet, som desuden også er effektivt, koster selvfølgelig lidt penge. Det her tørreskab koster, i omegnen af 11.699 kr. som er en lidt høj pris. Men du vil blive glad, hvis du ofte har brug, for et tørreskab så er beløbet ikke ret højt.

Ekstraudstyr

Det har en varmepumpeteknologi, som gør strømforbruget lavere, så den ikke er så dyr i drift hvert år.


Asko DC7784V.W

Det her tørreskab fra producenten Asko, er et meget godt tørreskab, som er enormt effektiv i hverdagen. Det har fået meget gode anmeldelser, af forbrugerne som har købt tørreskabet, samt eksperterne som har testet det, under meget specifikke krav. Det her er et flot skab, som passer ind i de, fleste hjem når det kommer til indretning. Det har en rigtig god tørrekapacitet, som er meget gennemsnitlig, hvilket gør du let kan tørre dit barns tøj. Det er en ulempe at, produkttypen på dette tørreskab, gør at den skal stå i nærheden af et aftræk. Det er et tørreskab, som fylder lidt mindre end, hvad den tidligere model fylder. Det er ikke et dyrt tørreskab, så de fleste kan finde råd, til at købe et godt tørreskab som det her.

Tørrekapacitet

Det et blevet omtalt at, det her tørreskab har, en tørrekapacitet som er meget gennemsnitlig. Tørrekapaciteten på det her tørreskab, er på de gennemsnitlige 4 kg, så du kan tørre selv en meget våd flyverdragt. Hvilket er en fordel, da du ikke skal, lade det stå og dryppe af først.

Produkttype

Den eneste ulempe ved det her tørreskab, det er nemlig at, det er nødvendigt at du stiller det tæt på et aftræk i væggen. Dette gør dog også at, du ikke skal tømme nogen beholder, hver gang ud har tørret noget tøj. Dog kan du ikke, stille lige præcis der du gerne vil, fordi det skal være tæt på et aftræk i din væg.

Størrelse

Netop fordi det er med aftræk, så har Asko DC7784V.W også, nogle mål som ikke er særlig store. Asko DC7784V.W vejer kun 63 kg, mens det er 184 centimeter højt, 59,5 centimeter bredt og 60 centimeter dybt. Dette gør at du, ikke har brug for meget hjælp, hvis du skal flytte det her tørreskab.

Pris

Det er ikke et dyrt tørreskab, hvilket gør at kundekredsen er større, fordi flere kan få råd til at købe Asko DC7784V.W. Det har en pris, som kun er på 10.495 kr. hvilket ikke er mange penge, når man kigger på alle de, funktioner som det her tørreskab har.

Ekstraudstyr

Døren er højrehængt, men kan let vendes, så det passer bedre ind, på den plads den står på.


ELECTROLUX DC3600EWL

Har du ikke et stort budget, eller ret meget plads, til at have et tørreskab stående. Så kan det være en god ide at, tage et ekstra kig på en model, som denne fra Electrolux. Selvom det ikke er ret stort, så fylder det kun det gennemsnitlige, hvilket er en fordel. Det har ikke en god energiklasse, det årlige strømforbrug er på, kun 820 kWh i strøm. Dette tørreskab har en rigtig god tørrekapacitet, selvom det kun er af gennemsnitlig størrelse, så kan du stadig tørre meget tøj. En anden fordel er at, produkttypen gør at du kan stille, det lige hvor det passer dig. Det er nævnt flere gange at, størrelsen ikke er særlig stor, det her et meget gennemsnitlig størrelse. Det her er ikke et dyrt tørreskab, så koster det ikke ret mange penge, hvilket er en meget stor fordel.

Tørrekapacitet

Du kan tørre meget overtøj, sko eller regntøj på samme tid, ved at bruge et tørreskab som det her. Fordel ved et tørreskab, det er at dit tøj som, du putter ind i tørreskabet, bliver tørret på en meget skånsom måde. Der er plads til 4 kg tøj, eller op til 17 meter, vasketøj som skal tørres meget skånsomt.

Produkttype

Hvis du vil have ELECTROLUX DC3600EWL, stående i dit bryggers, eller ude i et rum i garagen. Eller hvis du vil, have det stående et helt tredje sted, så kan du sagtens gøre det. Fordi produkttypen gør at, det er et tørreskab med aftræk, hvilket betyder du ikke skal tømme en beholder, hver gang du har tørret dit tøj, du skal dog bare sikre dig at du har et hul i væggen til dette.

Størrelse

ELECTROLUX DC3600EWL er et meget gennemsnitligt, tørreskab når der bliver, sammenlignet blandt disse 5 forskellige tørreskabe. Det er et let tørreskab, som kun vejer 52 kg, mens det er 185 centimeter høj, 59,7 centimeter bredt og er 61,5 centimeter dyb.

Pris

Den største fordel ved at, købe et tørreskab som ELECTROLUX DC3600EWL, det er den meget lave pris. Et tørreskab som det her, har en meget lav pris, på kun 4.999 kr. som er en af de tørreskabe, som koster mindst på hele, den her liste over tørreskabe.

Ekstraudstyr

Det eneste ekstraudstyr er at, du kan vende døren, så du åbner den væk fra dig.


ELECTROLUX DC4600HPWL

Vil du gerne købe, et tørreskab som bare fungerer, uden at du behøver gøre meget for det. Så er det her skab, den bedste mulighed for dig, da den bare er effektiv i drift. Den er blevet rost, fordi den er tørrer tøjet hurtigt, men også fordi den har en god pris. Den er billig i strømforbrug, da den kun har en effekt, som er på 900 Watt. Den tørrekapacitet som det her, tørreskab er udstyret med, er meget gennemsnitlig. Det her er skabet, for dig hvis du, gerne vil have et skab som du kan sætte, præcis hvor det passer dig. Det er et tørreskab, som fylder en betydelig del, da den har nogle ret store mål. Et tørreskab er ikke billig, ikke hvis man skal købe, et tørreskab som er i meget høj kvalitet.

Tørrekapacitet

Dette tørreskab har en, tørrekapacitet som er rigtig god, hvilket du kan drage fordel af. Et tørreskab som dette, fra producenten Electrolux, har en tørrekapacitet som er på 4 kg. Hvilket burde være mere end rigeligt, for en mindre familie der ofte, har brug for at få tørret deres overtøj skånsomt.

Produkttype

Det fortrukne valg hvis, du ikke har aftræk, det er at købe et tørreskab med kondens. Dette gør det lette at, bestemme hvor den skal stå, da du ikke skal bore hul i væggen eller lignede. Det eneste du skal bekymre, dig om det er at, du skal huske at tømme beholderen for vand.

Størrelse

Det er ikke let at, vælte et tørreskab som dette, da den er ret tung. Derfor kan det være vanskeligt at, flytte den hvis du kun, er en enkelt person. Det er et højt tørreskab, som har en højde på 194,5 centimeter, dybden er på 61,5 centimeter, derudover er den 59,7 centimeter bred og vejer hele 86 kg.

Pris

Det skal ikke være for dyrt at, købe et tørreskab som, både er effektiv men også god. ELECTROLUX DC4600HPWL, har en skarp pris, som kun ligger på 11.699 kr. Det kan godt lyde som at, det er mange penge for et tørreskab, dog vil det her tørreskab, holde i mange år selvom du bruger den hver eneste dag.

Ekstraudstyr

Sensoren som sidder i maskinen, gør at den slukker automatisk, når den registrerer at dit tøj er helt tørt.


ELECTROLUX DC3600EWR

Bare fordi det her tørreskab, ikke koster mange penge, så er der ikke gået ned på kvaliteten. Det her er et tørreskab, som er virkelig god, hvor det også er rigtig flot. Vil du gerne have en helt tør jakke, som stadig er lun når du skal ud ad døren. Så kan du tidsindstille, det her tørreskab til at, starte tørring midt om natten. Det er et tørreskab, som har en god kapacitet, til både fugtigt men også meget vådt tøj. Det er begrænset hvor, det her tørreskab stå, da det er afhængigt af et udtræk. Det fylder ikke mere, end et almindeligt tørreskab, du kan finde på markedet. Det er et rigtig billigt tørreskab, som de fleste burde kunne, finde råd til at købe.

Tørrekapacitet

Dette tørreskab har en god tørreevne, det er muligt at vælge, en temperatur mellem 30 og 70 grader. Det er desuden utrolig hurtigt at, vælge mellem disse temperaturer, da du kun skal dreje på en knap. Derudover har dette tørreskab, en god tørrekapacitet som, er på hele 4 kg tøj.

Produkttype

Du er meget afhængig af, hvor det her tørreskab kan stå henne, da det ikke bare er lige sådan at, skære et hul i væggen. kan stå henne, da det ikke bare er lige sådan at, skære et hul i væggen. Du kan derfor kun, stille den et sted, hvor der er aftræk ud til.

Størrelse

Når du skal have, det her tørreskab stående, skal du være sikker på at, du har plads til at have følgende mål stående. ELECTROLUX DC3600EWR er et tørreskab, som har en højde på 185 centimeter, en dybde på 61,5 centimeter, en bredde på 59,7 centimeter og så vejer det kun 52 kg.

Pris

Nu kommer en af grundene, til at stærkt overveje at købe, et tørreskab som ELECTROLUX DC3600EWR. Det er nemlig prisen, på produktet som er enormt lavt, du skal faktisk kun betale, en meget lille sum på 5.099 kr.

Ekstraudstyr

Monteringsflange til luft udsugningsventil + Aftræksslange + Udtrækbar og nedfældelige bøjler + Udtrækbar bøjler.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 tørreskabe i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, tørrekapacitet, produkttype, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige tørreskabe når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse tørreskabe, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige tørreskabe og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.