Topbetjent Vaskemaskine Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste topbetjente vaskemaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny topbetjent vaskemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte topbetjente vaskemaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, centrifugering, kapacitet, lydniveau og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


WHIRLPOOL TDLR60230

En topbetjent vaskemaskine er ikke et produkt, som alle kan bruge, da man ofte bruger en vaskemaskine og en tørretumbler som en vaskesøjle. I en vaskesøjle fungerer, en frontbetjent vaskemaskine ikke da tørretumbleren, skal stå oven på vaskemaskinen. Dog er en frontbetjent vaskemaskine, perfekt hvis du ikke har meget plads, hvor både vaskemaskine og tørretumbler kan stå oven på hinanden. Den her frontbetjente vaskemaskine, har en fantastisk energiklasse, hvor det ikke kan blive højere. Den har også en centrifugeringsevne, som der ligger helt i toppen af skalaen, hvilket gør at dit tøj hurtigere bliver tørt. En frontbetjent vaskemaskine har ikke, altid en høj kapacitet, men denne model har en meget god kapacitet. Lydniveauet er ikke særlig højt, så du vil ikke blive forstyrret af larm, hvis du bruger den under centrifugering. Det her er en billig frontbetjent vaskemaskine, der ikke koster særlig mange penge, når den skal købes.

Energiklasse

Når du skal ud og handle, en helt ny frontbetjent vaskemaskine, er det meget vigtigt at kigge på energiklassen. Det kan nemlig være, afgørende for hvor dyr, dit produkt er i drift. Denne model er rigtig billig i drift, den bruger kun 122 kWh om året i strøm, som i sidste ende giver den en energiklasse på A+++, der er den bedste energiklasse.

Centrifugering

Ved centrifugering har den her, frontbetjente vaskemaskine en meget høj, centrifugeringsevne der efterlader dit tøj med en restfugtighed på 44%. Det betyder at den, har en centrifugeringsevne der, ligger på A hvilket er den bedste mulige centrifugeringsevne.

Kapacitet

Kapaciteten er meget vigtig, fordi der er ikke noget værre, end at skulle vaske flere portioner end nødvendigt. Derfor har denne model, en god kapacitet til at have, meget tøj i sig som den kan vaske på samme tid. WHIRLPOOL TDLR60230 har en kapacitet, der er på 6 kg hvilket passer, til en familie på 2-3 personer.

Lydniveau

Der er forskel på lydniveauet, fordi en frontbetjent vaskemaskine, har altid et højere lydniveau når den centrifugere. Ved normal vask er lydniveauet, på omkring 51 dB som, desuden ikke er særlig højt. Når du er ved at centrifugere, så ligger lydniveauet på, omkring 72 dB på det højeste.

Ekstraudstyr

Der er timer funktion, så du kan indstille den til, hvornår den skal starte hvis du skal ud af huset. Derudover er der også, 13 automatiske programmer installeret fra start.


ELECTROLUX EW6T3226A1

Electrolux er et meget velkendt mærke, når det kommer til hårde hvide varer, eller andre produkter til hjemmet. De har rygte for, at være effektive men også meget holdbare, det er et let valg at tage når der skal købes en ny frontbetjent vaskemaskine. Maskinen afmåler automatisk hvor meget, tøj du har puttet i maskinen, hvor den så vælger hvor meget vand der skal bruges. Energiklassen er meget høj, den kan faktisk ikke blive højere, så den er meget billig i drift, fordi den ikke bruger særlig meget strøm. Den centrifugeringsevne som en frontbetjent vaskemaskine, som den her model er udstyret med, det er nok ikke den bedste men den er stadig rigtig god. Kapaciteten er også god, så der er plads til en fin portion tøj, dette gør hverdagen meget lettere. Det er en traditionel motor, hvilket også gør at lydniveauet, er lidt højere end ved en kulfri motor.

Energiklasse

Energiklassen er helt i top, som man ofte ser fra, produkter som kommer fra Electrolux. Energiklassen hedder A+++, hvilket slet ikke kan blive bedre, det er et kriterie som de fleste skal gå efter. Med et årligt strømforbrug på 150 kWh, så koster den ikke mange penge, når du skal betale din strømregning.

Centrifugering

Når du skal købe en frontbetjent vaskemaskine, skal du kigge på centrifugeringsevnen, fordi det betyder nemlig hvor meget fugt der er tilbage i dit tøj. Med en centrifugeringsevne der er på B, det er en karakter lige under det bedste, derfor har dit tøj også kun en restfugtighed på 53% når du er færdig med at centrifugere.

Kapacitet

Selvom det er en høj men smal frontbetjent vaskemaskine, så har den stadig, en rigtig fin kapacitet. ELECTROLUX EW6T3226A1 har en kapacitet, som er på 6 kg, det er en meget gennemsnitlig kapacitet. Hvis i er en familie, der er på 2-3 medlemmer, så passer den her model perfekt ind.

Lydniveau

Lydniveauet er en smule højere, på den her frontbetjente vaskemaskine, fordi den har en traditionel motor. Det betyder at lydniveauet, er en lille smule højere, men stadig meget holdbart. Under normal vask er lydniveauet på 57 dB, mens den under centrifugering, er på 78 dB.

Ekstraudstyr

Der er børnesikring så, der ikke pludselig bliver ændret i programmet, mens der også er silkeprogram. Derudover er der mulighed, for ekstra skyl hvis, du skulle være allergisk over for vaskemiddel.


WHIRLPOOL AWE6100

Whirlpool er en gammel kending på markedet, når det både gælder vaskemaskiner, men også tørretumblere på markedet. De har altid haft et godt rygte, til at være nogle maskiner, der bare er enormt gode. Hvis du vil købe, en frontbetjent vaskemaskine der er billig, men stadig rigtig god så burde valget falde på den her model. Den har en rigtig god energiklasse, som næsten er helt i toppen, men stadig ikke den bedste mulige energiklasse. Den har desværre ikke, en meget god centrifugeringsevne, den er nemlig meget middelmådig i centrifugeringsevne. Kapaciteten er gennemsnitlig hvad angår, de forskellige frontbetjente vaskemaskiner, der er på den her liste. Dette er også en model, der har en traditionel motor, der gør at lydniveauet er lidt højere end ved en kul fri motor. Det er en flot frontbetjent vaskemaskine, den har en meget flot design som gør at den, er flot at kigge på hvor den stadig er rigtig effektiv.

Energiklasse

Det her er en frontbetjent vaskemaskine, som har en god energiklasse, hvilket betyder den bruger minimalt med strøm. Hvert år bruger den, i gennemsnit omkring 173 kWh i strøm, hvilket ikke er et særlig højt forbrug. Det giver den en energiklasse, der er på A++, hvilket næsten er helt i toppen af skalaen.

Centrifugering

Centrifugering er vigtig at kigge på, hvis du skal have at dit tøj, skal blive meget hurtigt tørt. Hvis du fx ikke har en tørretumbler, men bruger et tørrestativ, til at tørre dit tøj på uanset om det er udenfor eller indenfor. WHIRLPOOL AWE6100 har en centrifugeringsevne, der er på C hvilket, ikke er særlig højt men meget gennemsnitligt.

Kapacitet

Kapaciteten er god at kigge på, før du køber en ny frontbetjent vaskemaskine, fordi det betyder nemlig hvor meget tøj den kan vaske. En model som den her, fra producenten Whirlpool har en meget fin kapacitet. Kapaciteten på den her gør, betyder at den er effektiv, fordi den har en kapacitet på 6 kg.

Lydniveau

Lydniveauet er en smule højt, så hvis det er muligt at, sætte den til i et rum hvor døren kan lukkes. Så er det klart en anbefaling, fordi den larmer lidt når den, er ved at centrifugere. Under centrifugering er lydniveauet på 76 dB, mens den ved normal vask, har et lydniveau på 59 dB.

Ekstraudstyr

Med et meget lavt vandforbrug, der kun ligger på 8500 liter vand om året, dette holder driftsprisen langt nede. Derudover har den også, en timer funktion så dit tøj ikke bliver krøllet, ved at ligge for lang tid i maskinen.


ZANUSSI ZWY61225CI

Hvis du gerne vil købe kvalitet, men også en meget effektiv frontbetjent vaskemaskine, der kan fungere i rigtig mange år. Størrelsen på den her frontbetjente vaskemaskine, gør at den har en normal størrelse, højden er 890 millimeter, dybde på 600 millimeter og en bredde på 400 millimeter. Derudover er det faktisk, ikke en frontbetjent vaskemaskine, som koster særlig mange penge. Denne frontbetjente vaskemaskine har, en god energiklasse med et lavt strømforbrug, mens vandforbruget også er rigtig lavt. Det er meget vigtigt, at du kigger på centrifugeringen før du køber, en helt ny frontbetjent vaskemaskine. Hvis i er en stor familie, så kan det ikke anbefales at købe, en frontbetjent vaskemaskine da de ofte har en mindre kapacitet, dog har den her model stadig en fin kapacitet til en mindre familie. Lydniveauet er ikke noget, som du vil blive forstyrret af, selv når du er ved at centrifugere.  

Energiklasse

Hvert år bruger den her frontbetjente vaskemaskine, ikke særlig meget strøm, ZANUSSI ZWY61225CI bruger nemlig kun 167 kWh strøm hvert år. Det giver den en karakter, som er på A++ hvilket kun er en enkelt karakter, væk fra det bedste mulige den kan have. Det årlige vandforbrug er 9490 liter vand, dette er udregnet efter et gennemsnitligt forbrug.

Centrifugering

Når din frontbetjente vaskemaskine, er færdig med at vaske og centrifugere dit tøj, så efterlader den dit tøj med en restfugtighed på 53%. Det er en restfugtighed, som er i den lidt høje ende, men dit tøj vil dog stadig let blive tørt, denne frontbetjente vaskemaskine har en centrifugeringsevne på B.

Kapacitet

Dette er en helt almindelig frontbetjent vaskemaskine, den har nemlig en meget almindelig kapacitet, derfor har en frontbetjent vaskemaskine også en kapacitet som er på 6 kg. Tromlen har en volume, der er på 42 liter, hvilket giver plads til cirka 20-25 t-shirts på samme tid.

Lydniveau

Lydniveauet er rigtig fint, faktisk er det et lydniveau, som de fleste let kan klare. Ved centrifugering ligger lydniveauet, på omkring 78 dB hvilket er en smule, højere end hvad en samtale lyder på. Ved almindelig vask på økofunktion, der har den et lydniveau, der er på 57 dB.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes, 2 justerbare hjul så du får en frontbetjent vaskemaskine, der står meget stabilt.


HOOVER HNOT S382DA

Har du ikke meget plads, til at have en frontbetjent vaskemaskine, stående men stadig er en del familiemedlemmer. Så er den her frontbetjente vaskemaskine, et ekstra kig værd før du køber, fordi den har nogle meget stærke funktioner. Det er derudover også, en frontbetjent vaskemaskine som er billig at anskaffe, mens har fået rigtig gode anmeldelser af forbrugerne, samt af eksperterne som har testet den. Den har selvfølgelig den bedste energiklasse, som en frontbetjent vaskemaskine kan have, det gør den rigtig billig at anvende hvert år. Det er muligt at centrifugere, med rigtig mange omdrejninger i minuttet, så dit tøj er så tørt som muligt efter endt vask. Det her er en klar vinder, hvis man skal gå efter kapacitet, fordi denne model har en rigtig høj kapacitet. Lydniveauet er ikke noget vanvittigt, men det giver dig stadig, en frontbetjent vaskemaskine med et rigtig godt lydniveau.

Energiklasse

Det er en meget stor fordel, hvis du køber en frontbetjent vaskemaskine, der har en god energiklasse. Ved at du køber en frontbetjent vaskemaskine, der har en god energiklasse, giver det dig en frontbetjent vaskemaskine der er meget billig i drift. Efter grundig test har en model, som den her en energiklasse på A+++, hvilket er det absolutte bedste.

Centrifugering

Under centrifugering bliver dit tøj, svinget rundt med meget høj hastighed, så dit tøj ikke har en høj restfugtighed. Jo flere omdrejninger som din frontbetjente vaskemaskine, kan centrifugere med jo hurtigere, bliver dit tøj tørt igen. HOOVER HNOT S382DA kan centrifugere, med op til 1200 omdrejninger, hvert eneste minut

Kapacitet

Denne model er den sidste, frontbetjente vaskemaskine der er på den her liste, det er dog også den model som har den største kapacitet. Der er plads til meget tøj, i den her frontbetjente vaskemaskine, faktisk er der plads til hele 8 kg tøj på samme tid.

Lydniveau

HOOVER HNOT S382DA er en frontbetjent vaskemaskine, som har en traditionel motor, det er en ulempe da lydniveauet bliver højere. Ulempen ved en traditionel motor, frem for en kul fri motor, det er levetiden på selve motoren. Ved vask er lydniveauet på 61 dB, mens det under centrifugering er på 77 dB.

Ekstraudstyr

Det er muligt at starte og vælge program, via din mobiltelefon eller tablet, ved at bruge den app som gør at du kan kontrollere den.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste topbetjente vaskemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, centrifugering, kapacitet, lydniveau, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige topbetjente vaskemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse topbetjente vaskemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige topbetjente vaskemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.