Top 3 need to have og luksus need to have køkkenmaskiner

Du er måske lige flyttet hjemmefra og en madlavnings entusiast. Du står derfor og skal til at indrette dit køkken, og skal tilkøbe de forskellige køkkenmaskiner du har brug for, at kunne brillere i dit køkken. Rom blev ikke bygget på en dag, og du har måske heller ikke, som de fleste andre, råd til at købe alt på en gang. Men hvad er need to have i et køkken, hvis man er en madlavnings entusiast? 

Need to have 

En minihakker er ikke til at undvære, og er med til at gøre din madlavning meget lettere. Om det er til at hakke dine løg til frikadellerne eller til at lave en lækker pesto. 

Den klassiske elpisker er guld værd, ja du har sikker hørt historier om flødeskum der er pisket med en gaffel eller i pose med to krone i, men ærligt det er ret tidskrævende, og sidstnævnte er decideret hygiejnisk. Spar du hellere på dine kræfter og tid, med en elpisker er det klaret i en snup vending. 

En blender kan bruges til næsten alt. Om det er morgenmads smoothien eller om det er den hjemmelavede suppe der skal blendes, bliver du som madentusiast uden tvivl glad for at have en blender i køkkenskabet. 

Luksus need to have 

Sous vide staven er perfekt til dig, der elsker at lave mad udført til perfektion. Den holder en ensartet temperatur i dit kar eller gryde, og er ideel til at tilberede dit kød, fisk eller dine grøntsager med fuld kontrol over tilberedning processen. Denne kontrol sikrer at din tilberedning bliver ensartet hver gang.

En røremaskine kan selvfølgelig erstattes af at smøge ærmerne op og ellers gå i gang, men den gør bagningen meget sjovere. Den er ideel til at få din gærdej ældet helt perfekt. 

Ismaskinen er bare genial, intet mindre. Smagen er den samme om du laver den på en ismaskine eller  ”husmoder” metoden og putter massen direkte i fryseren. Men slut resultatet taler for sig selv – ved brug af en ismaskine bliver konsistensen mere cremet og uden iskrystaller. 

Den perfektionistiske hjemme kok 

Hvis du elsker at stå i køkkenet og være kreativ i din madlavning, vil need to have nok ikke være tilstrækkeligt for dig, så vil en kombination af need to have og luksus need to have være den helt rette løsning for dig. Rigtig god madlavning lyst.