Tøjdamper Test 2022 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste tøjdampere på markedet, når man skal ud og købe en ny tøjdamper. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte tøjdampere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, vandbeholder, dampsky, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


PHILIPS GC557/30

Denne tøjdamper er muligvis, en af de bedste når, det gælder disse 5 forskellige tøjdampere på den her liste. Hvis du vil have, det bedste resultat så er denne model, en rigtig god mulighed at tage et ekstra kig på. Den kan dampe alt det, som du byder den fra skjorter til kashmir uld og til tykke uld trøjer. Der er en rigtig stor vandbeholder, på denne tøjdamper som betyder at, du kan dampe enormt meget tøj før du skal fylde den op igen. Den store dampsky gør at du, meget hurtigt kan fjerne folder, eller fjerne rynker på en skjorte eller en kjole. Det er en stor tøjdamper, hvor du ikke bare, kan pakke den væk fordi der også, er en holder til trøjer på maskinen. Det kan let lyde, som mange penge der skal betales, når et produkt som det her skal købes. Men det er et køb, du vil blive meget glad for, hvis du ofte går i tøj der kan rynke.

Vandbeholder

Der sidder en stor og kraftig vandbeholder, på den her tøjdamper, så du kan dampe meget tøj ad gangen. Det betyder også at, du ikke skal bekymre dig, særlig meget om hvornår du skal fylde den igen. Vandbeholderen har en kapacitet, der er på hele 1,8 liter vand, derudover er den meget let at påfylde igen.

Dampsky

Jo større dampsky din maskine, kan sprøjte med jo bedre resultat, vil du få når du damper dit tøj. Hvor den her tøjdamper, er en af de mest effektive, blandt hele den her liste. Du giver dit tøj et nyt liv, fordi den fjerner alle bakterier, samt dårlig lugt i dit tøj, det kan den med en dampsky på 40 g i minuttet.

Størrelse

Denne tøjdamper er en stor maskine, der ikke bare lige, er at tage med i tasken. Den egner sig specielt godt, til et mindre firma eller, en person der meget ofte damper tøj. Den har en holder, til kjoler eller skjorter, det gør det meget lettere, for dig at dampe dit tøj.

Pris

Hvis du vil købe, en tøjdamper der er effektiv, samt er stor og kraftig. Så er den her model, lige præcis noget for dig, en fordel er også prisen. Den har ikke nogen høj pris, men det er dog stadig, den tøjdamper med den største pris på listen. PHILIPS GC557/30 koster 1.304 kr.

Ekstraudstyr

Der er en handske med, så du ikke brænder dig, på dampen for bedre beskyttelse under brug.


PHILIPS GC363/30

Hvis du ikke har meget plads, men stadig ønsker et produkt, hvor den kan gøre dine skjorter glatte igen. Så tag et ekstra kig, på den her tøjdamper, det er måske den helt rigtige maskine for dig. Den bliver leveret i slidstærke materialer, der kan holde til enormt mange anvendelser, så længe den bliver behandlet ordentlig. Du behøver ikke være alt for afhængig, af en vandhane fordi, denne maskine har en vandbeholder med en fin kapacitet. Med en konstant dampsky, sikrer det dig at, du får så meget ud af maskinen, som overhovedet muligt. En kæmpe fordel ved en tøjdamper, som den her fra Philips, det er størrelsen på produktet, den er ikke særlig stor. Det skal ikke være dyrt, for dig at få nogle skjorter, der både bliver rene men også frisk dampede når du har brug for det.

Vandbeholder

Den her tøjdamper er, i en helt anden boldgade, end i forhold til den første på listen. Der er kæmpe stor forskel, på den her tøjdamper, fordi den ikke er udstyret. Med nogen stor vandbeholder, men det kan også være en fordel, fordi det gør den meget lettere at bruge, der er en aftagelig vandbeholder på 70 milliliter.

Dampsky

Som der allerede kan læses, så er PHILIPS GC363/30, ikke noget meget stor model. Men det er ikke blevet lettere, end at bruge en tøjdamper, end det er at bruge den her. Dampskyen som den kan, udsende er på 24 gram i minuttet, så dit tøj bliver rynkefrit og uden folder.

Størrelse

En kæmpe fordel det er størrelsen, den er let at tage med rundt, især hvis du rejser meget. Så kan du få din skjorte gjort flot, hvis den er blevet foldet på rejsen, så kan du let gøre det på kort tid. Pakken du modtager måler, 38 centimeter i bredden, 12,8 centimeter i højden og 15 centimeter i længden.

Pris

Philips er et kendt mærke, uanset hvilke produkter du køber, kan du være sikker på kvaliteten. Hvor det også ved, en tøjdamper som den her, er meget effektiv og i høj kvalitet. Den pris som den her tøjdamper, koster er på et lavt beløb, der ligger på 579 kr.

Ekstraudstyr

Med i købet er der en opbevaringspose, børste til at sætte på og en beskyttende handske med.


PHILIPS GC362/80

Hvis du rejser meget, samt har en forventning til at, dit tøj skal se meget flot ud. Så er en let transportabel tøjdamper, det eneste rigtige valg, fordi den kan du have med i din kuffert. Ved at eje en tøjdamper, som den her undgår, du at tøjet ikke ser ud som det skal når, du fx er til et forretningsmøde eller bare ude at spise. Du kan opbevare den, i den medfølgende pose, hvor du kan putte den i, lige efter du er færdig med at bruge den. Der sidder en god vandtank, hvor der er kapacitet nok, til at dampe et helt sæt tøj, så du ikke behøver stoppe midt i det hele. Jo mere damp, jo mere effektiv er din tøjdamper, derfor er det vigtigt med en stor dampsky. Denne tøjdamper er ikke særlig stor, men den er meget let transportabel, hvilket er en rigtig god fordel. For at købe den, behøver du ikke være bange, hvis du går og tror et produkt, som det her koster mange penge, denne tøjdamper er billig.

Vandbeholder

Det er ikke den største vandbeholder, som sidder på den her tøjdamper, men den er stadig meget funktionel. Den kan uden problemer, dampe et helt sæt tøj, før du skal påfylde den igen. Den aftagelige vandbeholder, har en kapacitet der, er på 70 milliliter ad gangen.

Dampsky

Selvom den vandbeholder der sidder, på PHILIPS GC362/80 ikke er alt for stor, betyder det ikke den er dårlig. Fordi den er stadig rigtig god, til at fjerne lugten fra røg og sved, til perfektion når du bruger den. Den kan skyde 24 gram ud, hvert minut mens du damper dit tøj.

Størrelse

Der sidder en meget lang ledning, på den her tøjdamper, hvilket betyder at du ikke, skal stå meget tæt på en stikkontakt. Mens pakken du modtager, kun har en størrelse på 12,8 centimeter i højden, en dybde på 15 centimeter og så er den også kun 38 centimeter bred.

Pris

Kvaliteten er enormt høj, mens prisen er helt i bund, du behøver nemlig ikke betale, nogen høj pris for den her tøjdamper. Denne tøjdamper har en lav pris, der er på 481 kr. hvilket ikke er mange penge, når man kigger på kvaliteten af produktet.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov, for noget ekstraudstyr hvilket også, giver en antydning på at den er enormt god.


ROYAL Pro Steamer

Der er ikke mange unge mennesker, der ejer et strygejern i dag, de fleste har nemlig en tøj damper i stedet for. Når du tænder for, den her tøjdamper så bruger, den kun 15 sekunder til at den er klar til brug. Du opfrisker dit tøj, samt fjerner folder så, det ser pænt og stilet ud på samme tid. Der sidder en stor vandbeholder, hvor du fylder vand, til det er der et bæger med så du ikke spilder vandet. Det er måske ikke, en lige så effektiv tøjdamper, som de andre på denne liste. Den kan dog stadig let, levere en god dampsky, så tøjet bliver rent og lækkert. Den har en mindre størrelse, mens den stadig har en god effekt, hvor den ikke bruger særlig meget strøm under brug. Prisen på denne tøjdamper, den er meget gennemsnitligt, hvad angår hele denne liste. Derfor kommer du ikke til at, føle dig snydt når du har købt den, da prisen er meget skarp.

Vandbeholder

Vandbeholderen har en god kapacitet, hvilket også betyder at, du kan anvende den i længere tid ad gangen. Så du ikke skal fylde den, alt for ofte når, du er ved at dampe en skjorte eller lignede. Vandbeholderen har en kapacitet, der er på 90 milliliter, der er rigeligt til en god omgang.

Dampsky

Den kan sprøjte en dampsky, som er på mellem 12,5 og 14,5 gram i minuttet, hvor du i alt vil få en funktionstid på 6-8 minutter. Det er en gennemsnitlig størrelse, når det gælder dampskyen, men også en fin størrelse, fordi du får en længere funktionstid. Det er en god mulighed, hvis du vil købe et god produkt, så dit tøj bliver pænt.

Størrelse

Denne håndholdte tøjdamper er meget funktionel, en enormt god funktion, det er størrelsen. Den er nemlig ikke særlig stor, mens den stadig er let at bruge, fordi den på samme tid er meget brugervenlig, ROYAL Pro Steamer er let at gemme ad vejen efter brug.

Pris

Det behøver selvfølgelig ikke blive dyrt, hvis du gerne vil købe, et produkt til at gøre dit tøj glat. ROYAL Pro Steamer har ikke nogen pris, der kommer til at ødelægge, dit budget når den skal købes. Med en utrolig lav pris, der er på 299 kr. kan du selvom du studere, uden problemer finde pengene til at købe den.

Ekstraudstyr

Med en ledning på 1,8 meter, kommer du ikke til at bekymre dig, fordi du skal stå tæt på en stikkontakt hele tiden.


Tefal Pro Style

Du vil aldrig skulle rengøre, den her tøjdamper når, du har købt den. Den har et selvrensnings program, hvor den renser sig selv, det sparer du rigtig meget tid på. Denne professionelle tøjdamper kan dampe, alt tøj du har brug for at, der bliver dampet efter brug. Der kan uden problemer, være rigtig meget vand, i den vandbeholder der sidder på denne maskine. Mens den kan lave, en dampsky der er rigtig stor, så den her tøjdamper når helt i dybden af det tøj du damper. Den er måske en smule stor, men det er også en af grundene, til at den er mere effektiv end mange andre modeller. Det kommer ikke til at, koste dig en bondegård for at, købe den her tøjdamper fra Tefal. Udover at være en af de mest effektive, så er det måske også, en af de flotteste tøjdampere blandt disse 5 forskellige.

Vandbeholder

Med en af de største vandbeholdere, der er på disse 5 forskellige tøjdampere, kommer ud ikke til at løbe tør for vand med det samme. Der er plads til, omkring 1.500 millimeter vand i den, hvilket også kan omregnes til 1,5 liter vand. Det betyder at du kan dampe, flere sæt tøj før, du skal genopfylde vandbeholderen igen.

Dampsky

Dit tøj vil hurtigt blive glat og flot, fordi den kan sprøjte, en rigtig stor dampsky. Selve maskine har en vægt, der er på 4,5 kg, så den ikke er særlig tung at flytte rundt på. Dampskyen den skal sprøjte, den er på 30 gram i minuttet, så du når ind og fjerner alle bakterier.

Størrelse

Det er ikke en tung tøjdamper, som der allerede er nævnt, hvilket gør den særdeles let at gemme væk. Når du ikke bruger den, skal du skubbe selve stativet ned, så højden bliver reduceret rigtig meget. På trods af at, du har brug for en stor tøjdamper, så fylder den minimalt når den ikke er i brug.

Pris

Når du ser prisen, kan det den godt virke, som et lidt skræmmende beløb. Fordi prisen er måske, en smule i den høje ende, men kvaliteten er slet ikke at tage fejl af. Du køber et produkt, der kan holde sig, lige så effektiv efter mange år, som den var da du købte den. Dog er prisen stadig, kun på 647 kr. der på ingen måde, er en alt for høj pris.

Ekstraudstyr

Med aftagelig vandbeholder, er den meget let at fylde op igen, mens den også har selvrens funktion. Dette gør at den, bliver holdt ren når du, er færdig med at bruge den.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste tøjdampere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom vandbeholder, dampsky, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige tøjdampere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse tøjdampere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige tøjdampere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.