Toaster Test 2024 – De 6 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste toastere på markedet, når man skal ud og købe en ny toaster. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte toastere. Disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, design, pris, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


KRUPS Grcic FDK452

Er uden tvivl den bedste på hele vores liste, den er blevet kåret som testvinder hos flere forskellige eksperttestere, hvor der blandt andet kan nævnes. Forbrugerrådet Tænk.dk, Råd & Rön, søndagsavisen, de tyske firmaer Testfazit og ETM Testmagazin. Dette gør at den uden at blinke, ligger på en meget stærk førsteplads på vores liste, du kan læse mere om den her under. Den er udstyret med en stor og kraftfuld effekt, som hurtigt sørger for den optimale varme, imens den har et stilrent og meget flot design. Prisen er utrolig lav, den kan lave en fin størrelse toast, imens den ikke fylder specielt meget.

Effekt

Når du skal lave en hurtig toast, så er det irriterende at gå og vente på den er færdig, derfor kræver det en høj effekt for at den hurtigt bliver varm. Det er denne testvindende toaster selvfølgelig ikke foruden, den har en meget høj effekt på 850 Watt, dette sørger for at varmen bliver fordelt jævnt. Den høje effekt sørger også for, at du har et par toast klar til at blive spist, den her toaster har en effekt på hele 850 Watt. Denne toaster er med sin stærke effekt, en toaster som er billig i indkøb men også billig i drift, som er god imod din pengepung men også miljøet.

Design

Er en sort toaster som er stilfuld og flot konstruereret, den er utrolig let at anvende, hvilket var tænkt på da den blev designet at den skulle være så brugervenlig som muligt. Den er udstyret med cool-touch håndtag, så du let kan flytte på den efter brug, da de ikke bliver varme.

Pris

På trods af de stort set kun positive anmeldelser, samt utrolig mange priser som den bedste i test, blandt test af mange forskellige toastere på markedet. Så skal en toaster ikke være alt for dyr, du får her en toaster som er billig i indkøb, KRUPS Grcic FDK452 koster kun 288 kr. at købe.

Størrelse

For at du kan finde bedst plads til denne toaster, så skal en toaster ikke fylde særligt meget, denne model har nogle mål der hedder 27 x 26 x 11 cm i mål.

Ekstraudstyr

Ekstra stor og dybe toasterplader, indikatorlampe der viser hvornår temperaturen er optimal.


C3 Ciabatta

Er du på udkig efter en flot, men også meget effektiv toaster, så er denne toaster en rigtig god mulighed. Den er blevet kåret som testvinder host svenske Råd & Rön, samt fået topscorer hos forbrugerrådet Tænk.dk, den har desuden også fået meget gode anmeldelser af forbrugerne. Denne model har en stærk og kraftfuld effekt, som gør at du let kan tilberede nogle toast i farten, den kan lave mere end bare toast da den kan lave snacks og lignende. Det er den billigste på vores liste, det skal jo ikke være dyrt at købe en toaster, har en stor grilloverflade samt en smule ekstraudstyr

Effekt

Selvom det kræver en høj effekt, for at du hurtigt kan lave et par toast, så skal en toaster også være billig i drift. Denne model fra C3 har både en god og stærk effekt, mens den også er billig i drift, da den ikke bruger meget strøm om året. Den er udstyret med en motor, som yder hele 700 Watt, hvilket gør at du får en optimal varme hurtigt.

Design

Er designet så simpel som muligt i udseende, det er nemlig ikke udseendet der afgør, hvor gode toast den kan tilberede. Det er en toaster som har et blankt sort udseende, dette gør at den let kan passe ind i hjemmet, næsten uanset hvordan du har indrettet dit hjem i farver. Den er meget brugervenlig, fordi du skal bare putte stikket i kontakten og så er den i gang, du skal ikke trykke på nogle knapper for at ændre nogle indstillinger.

Pris

Som den billigste på vores liste over toastere, får du en toaster som er flot men simpel at kigge på, men også en utrolig brugbar toaster. C3 Ciabatta er en utrolig billig toaster, som alle burde kunne have råd til at købe ind, uanset hvilken indkomst husstanden har, fordi denne model koster kun 239 kr.

Størrelse

Denne toaster har en flot og stor grilloverflade, som har en overflade der måler 22 x 14 centimeter, dette gør at du let kan tilberede 2 toast på samme tid. Den kan desuden også tilberede snacks som kræver varme, samt varme en sandwich for dig hvis det er behovet.

Ekstraudstyr

Håndtag med lås så du får den samme tykkelse over det hele, en grilloverflade med riller så varmen bliver fordelt jævnt, indikatorlampe så du får en lampe der lyser ved optimal temperatur.


Tefal Snack Collection

Den her toaster fra Tefal er ikke kun en almindelig toaster, den kan tilberede det meste som du byder den, fordi der kan tilkøbes 10 forskellige slags plader ved siden af. Den er desuden også en testvinder, den er blevet kåret som dette af, Tweak.dk samt de tyske firmaer ETM Magazin og Technik Zu Hause. Den har en rimelig effekt som let kan opvarme de forskellige plader, hvis de tilkøbes til den, er meget flot i design og gjort så brugervenlig som muligt. Den har en fair indkøbspris, som ikke burde kunne sprænge budgettet, ved en husstand som har en normal indkomst. Har en fin størrelse så du ikke kommer til at mangle plads, mens den også let kan puttes væk, der kan tilkøbes rigtig meget ekstraudstyr.

Effekt

Tefal er en kendt producent af køkkenudstyr, de er kendt for at producere rigtig høj kvalitet, dette betyder også at du får en toaster med en god effekt. Den har en effekt som lyder på 700 Watt, hvilket er rigeligt for en toaster, da den meget hurtigt vil opnå den rigtige temperatur. Ved at den hurtigt opnår den rigtige temperatur, kan du inden for kort tid sætte det over, som du gerne vil have lavet. Det er muligt at tænde og slukke via en knap på siden, så du ikke behøver tage den ind og ud af stikkontakten, når du har behov for at bruge den.

Design

Bliver leveret med en yderkant i hård plast, imens de varme elementer er produceret i rustfrit stål, som betyder den er let at tørre af med en fugtig klud. Det er både en flot toaster at kigge på, imens den også er meget effektiv, hvilket viser sig ved at den er testvinder.

Pris

Høj kvalitet behøver ikke koste en formue, det er denne toaster et bevis på, den er ikke særlig dyr i indkøb. Hvis du skal ud og købe Tefal Snack Collection, så skal du betale cirka 444 kr. som godt kan variere, da det kommer an på hvor du køber den henne.

Størrelse

Er den toaster der ikke fylde meget, den har en god størrelse imens den også er let at putte tilbage i skabet, hvis du finder det nødvendigt fordi den måler kun 36,0 x 28,0 x 20,3 cm.

Ekstraudstyr

Aftagelige plader der tåler opvaskemaskine, mulighed for at tilkøbe 10 forskellige slags plader, som kan tilberede forskellige ting.


Tristar GR 2849

Er ikke bare en almindelig toaster, men også en bordgrill så du kan tilberede kød, fisk, pølser eller lignede, den ligner en regulær bordgrill. Den har fået topscorer hos forbrugerrådet Tænk.dk, hvilket gør den særligt attraktiv, for familier som ønsker sig en bordgrill som også er en toaster. Har en enormt stor motor, der kan yde en meget stor effekt så grillen kan blive meget varm, imens den ligner en traditionel bordgrill. Den har en rigtig fin pris, som de fleste kan overskue at betale, det er desuden en stor og robust bordgrill.  

Effekt

Den her bordgrill fra Tristar, har en meget stor og kraftfuld effekt, som kan levere en høj temperatur uanset til hvilket behov du har. Den har en effekt på hele 2.000 Watt, som kan sørge for at grillen opnår en temperatur, på hele 180 grader hvis det er nødvendigt. Det er desuden også muligt at ændre i temperaturstyrken, som kan ændres på en stor drejeknap, så du kan starte ud med svag varme eller høj varme.

Design

Tristar GR 2849 har et traditionelt bordgrill design, som med sine aftagelige plader, der er hurtige at tage af og sætte i opvaskemaskinen for rengøringen. Der er et stort håndtag foran på grillen, så du ikke risikere at brænde dine fingre, selv hvis du har sat temperaturen til 180 grader.

Pris

På trods af at det er en bordgrill, som typisk er relativt dyre i indkøb, så er denne model billig hvis du har lyst til at købe den. Den billigste af vores samarbejdspartnere, kan tilbyde denne bordgrill for en sum på kun 420 kr., dette beløb er lavt og har en fair pris for personer som gerne vil købe den.

Størrelse

En bordgrill fylder mere end en almindelig toaster, denne bordgrill kan selvfølgelig også lave toast, du skal dog sørge for at have nok plads til at have den stående. Den har følgende mål hvis du skal måle den, 15 x 36 x 36 cm, hvilket giver en totalvægt på 3,6 kg. Dette gør at den er mere besværlig, hvis du skal flytte rundt på den hver dag.

Ekstraudstyr

Varmeindikator, kan tilberede næsten alt, nonstick-belægning.


Cloer 6235

Er en traditionel toaster som ligner en typisk toaster, den er blevet testet af en tysk tester, som har givet netop denne toaster topkarakter. Hvilket har gjort at denne toaster, er kommet på vores liste fordi den har fået gode anmeldelser, af både testere og forbrugerne. Den har en høj effekt, som gør at du let kan anvende den, hvis tiden ikke er til at bruge lang tid på at lave en toast. Designet er meget traditionelt i udseende, imens det er muligt at ændre på temperaturen, pris ligger i den lidt høje ende af vores liste. Det er ikke den største toaster, som du kan finde på vores liste, dog er det ikke den mindste du kan købe på markedet.

Effekt

Den her toaster model fra Cloer, er udstyret med en kraftig motor, som kan yde en høj effekt. Dette betyder at du hurtigt kan have en høj varme, den har nemlig en effekt på hele 930 Watt, som du desuden kan ændre på via 3 indstillinger af bruning. Fra du starter den til at den har den optimale temperatur, vil der gå cirka 4 minutter før du kan putte din toast i, så skal du bare holde øje med den for at få toasten som du gerne vil have den. Den er også udstyret med en varmeindikator, som viser dig når maskinen har opnået den rigtige temperatur.

Design

Cloer 6235 ligner en typisk toaster, den ankommer dog i meget høj kvalitet, som gør at den er meget robust og holdbar. Den har et design af rustfri stål, som du kan tørre over med en klud, hvis du skulle risikere at spilde noget på toasteren. Der er også 2 gummifødder i bunden, så du ikke risikere at den flytter sig, hvis du kommer til at skubbe med den. Det er en model du skal købe, hvis du ønsker at købe en helt almindelig toaster, som ikke har brug for noget fancy ekstraudstyr.

Pris

Hvis du skal ud og købe den her toaster, skal du betale en pris på 563 kr., dette beløb kan godt skræmme de fleste da den er lidt høj. Især fordi man kun får en helt almindelig toaster, der ikke kan noget vildt specielt, men det er en stabil og holdbar toaster.

Størrelse

Har nogle mål der lyder på 10 x 24,5 x 22 centimeter, mens den har en vægt der hedder 2,16 kilo.

Ekstraudstyr

Udstyret med en lysindikator.


Tefal Optigrill

Er ikke bare en almindelig toaster, men det er en bordgril også, som kan bruges til at tilberede alle former for kød. Det er faktisk en meget avanceret bordgrill, som har en masse ekstrafunktioner, som er svære at finde på en almindelig bordgrill. Den har en meget høj effekt, der sørger for at varme dit kød perfekt, imens den har en del knapper du kan vælge imellem. Prisen er overkommelig som kan være et sikkert valgt, når du skal ud og vælge en ny bordgrill, det er en stor bordgrill som har en god størrelses grilloverflade.

Effekt

Den her er ikke bare en almindelig bordgrill, den er udstyret med en indikator, som viser hvordan din bøf fx er stegt. Så du selv kan vælge om du vil have den, rare, medium eller gennemstegt, dog skal du helst undgå ben i kødet da den har svært ved at aflæse kødet. Med en effekt på 2.000 Watt, kan du hurtigt få stegt dine bøffer, som du gerne vil have dem. Der er desuden også forskellige programmer, som du kan vælge imellem, der er nemlig forskel på hvad slags kød der skal steges.

Design

Som tidligere nævnt er der farveindikator, som viser hvordan kødet er stegt, samt knapper til at vælge type af kød. Den bliver leveret i rustfrit stål, som er lette at rengøre efter brug, der er desuden også en bakke så du kan børste rester ned i uden der ryger noget på bordet. Den bakke kan du let tømme, i skraldespanden hver gang efter du har rengjort den, fordi den let kan afmonteres.

Pris

Netop fordi det er en avanceret bordgrill, så er prisen på Tefal Optigrill også i den lidt høje ende, fordi den har et prisskilt på 1.070 kr. Det kan lyde som mange penge, du skal dog huske på at du får en bordgrill, som er i meget høj kvalitet og meget holdbar.

Størrelse

Den her bordgrill har en stor størrelse, så du skal sikre dig du har godt med plads, hvis du kun vil have den stående fremme. Den har følgende mål 16,5 x 37 x 32,5 cm, imens den har en vægt på 5 kg, dette betyder også at den ikke er let at flytte rundt på hele tiden.

Ekstraudstyr

Integreret sensor til måling af kødet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste toastere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, design, pris, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige toastere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse toastere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige toastere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.