Test det med at date

Det med at date er for mange blevet meget lettere end det var for bare tyve år siden. Nu kan man nemlig chatte med potentielle dates på nettet – og langt de fleste bruger apps, da det er meget mere tilgængelig og let at bruge, da man kan downloade datingappen på sin smartphone. På denne måde kan man swipe og chatte løs på farten og hvornår man end har lyst, hvilket betyder at man hverken er forhindret af rum eller tid, når man gerne vil date.

Mange fordele ved dating

Udover at det er sjovt og spændende at date og møde nye mennesker, er der også – hvis man skal tænke helt logisk og rationelt over det – mange fordele ved dating. Man får mere selvtillid ved at kaste sig ud i noget, som man måske normalt ikke ville gøre og man får lov til at se sig selv sig og andre i et helt andet og nyt lys. Uanset hvor mange dates man har været på i sit liv, vil der altid være nye personer at være i selskab med og nye oplevelser at være en del af.

Derudover oplever man også nye steder af den by man selv bor hvad enten det er lækker mad på restauranter, en sjov aften i skøjtehallen eller en fransk film i sort-hvid. Det er især spændende at date i andre byer end ens egen, da man får et splinternyt indblik i byens kulturliv i form af oplevelser skræddersyet af din date.

Kom ud og mød andre

Der er intet behov for at være alt for nervøs inden man skal på første date med en ny person – man skal blot tænke det som et spændende møde med en ny person, der har en masse komplekse facetter som du forhåbentlig skal lære bedre at kende hen over et par dates. Det at date er en rigtig god måde at komme ud og møde andre i et andet miljø end når man skal mødes med sine venner.

Det er vigtigt at huske sig selv på at være sig selv på både første og fjerde date, så du både er oprigtig over for personen du er på date med, men mest af alt over dig selv. På denne måde er du tro over for dig selv og kan slappe mere af på daten. Dermed vil du også nyde hvad du end oplever sammen med din date i stedet for konstant at tænke på hvad de synes om dig.