Test af fryseskabe 2024 – Køl din mad ned i det bedste fryseskab i test

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste fryseskabe på markedet, Når man skal ud og købe nyt fryseskab, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst ind i sit hjem, som også passer til de forventninger man har før man køber det, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte fryseskabe, vi har valgt disse fryseskabe på baggrund af deres energiniveau, lydniveau, frysekapacitet og indfrysningskapacitet.


Liebherr SGNef 3036

Dette prisvindende fryskab fra Liebherr, som er blevet kåret til bedst i test hos tænk.dk og Råd og Rön, det bliver leveret i et stilfuldt design i rustfrit stål, der er intet at pille ved hos dette fryseskab som består udelukkende kvalitetsvarer.

Energiniveau

Når kvaliteten på dette fryseskab er så højt, så følger energiniveauet med når det skal bygges, AEG AGE72924NX har et energiforbrug på 245 kWh om året der giver den en energiklasse på A++  dette gør at du får et fryseskab som er billigt i drift, men som fungere præcis som det burde.

Lydniveau

Et fryseskab larmer en lille smule mere end et køleskab, dog er dette køleskab helt i front af hvad et støjsvagt fryseskab som kun generer et lydniveau på 42 dB, dette gør at du næsten ikke ville kunne høre fryseskabet når det er i gang.

Frysekapacitet

Fryseskabet er indrettet med 7 skuffer som giver rigeligt med plads til fordeling af de forskellige råvarer, der gør at du bedre kan få et bedre overblik over hvilken skuffe de forskellige madvarer er i, fryseskabet har en frysekapacitet på hele 257 liter som giver masser af plads.

Indfrysningskapacitet

Hvis man ikke ved hvad indfrysningskapacitet er, så kan det være svært at forstå, men indfrysningskapacitet er hvor meget mad et fryseskab kan fryse ned om dagen, her kommer dette fryseskab med hele 20 kg som det kan fryse ned i døgnet.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan nævnes LED-belysning som gør det lettere for dig at finde dine varer, det er også bygget med et digitalt display som gør at du lettere kan se hvor mange grader der er, sidst men ikke mindst er der installeret Nofrost som sørger for at der ikke opstår is i dette fryseskab.


AEG AGE72924NX

Det her fryseskab har fået topscore ved tænk.dk og hos de svenske Råd og Rön, derfor har vi valgt den på en flot andenplads, fordi den er billig i drift, er velindrettet med flere hylder, det er også muligt at opbevare ting i lågen, så det er lettere at finde små ting som du ofte skal have fat i.

Energiniveau

Hvis du leder efter et fryseskab som er billig at have kørende alle døgnets timer, så dette fryseskab et rigtigt godt bud, da det har en energiklasse på A++ og kun har et forbrug på 236 kWh om året, så du får et fryseskab som skåner din pengepung men også miljøet.

Lydniveau

Med sit lave lydniveau ligger man næsten ikke mærke til at dette fryseskab er tændt, det er et af de mest støjsvage på markedet, som betyder at det kun udgiver et lydniveau på 42 dB, når to personer har en samtale udgiver det et lydniveau på 60 dB.

Frysekapacitet

Dette skab har en mindre frysekapacitet end første pladsen, men det er udstyret med plads i lågen så du hurtigere, kan få fat i ting som skal være frosne men der skal bruges ofte, det gør at dette fryseskab er yderst eftertragtet med sin frysekapacitet på hele 241 liter.

Indfrysningskapacitet

Hvis du leder efter et fryseskab som kan fryse meget ned i løbet af en dag, så er det her et super fint valg da den med sine 22 kg i indfrysningskapacitet om dagen, nemt kan bidrage til det forbrug en normal familie har brug for.

Ekstra udstyr

Med sit digitale display kan du let indstille temperaturen som det passer dig, du kan også se hvor mange grader den står på. Den er desuden også bygget med LED-belysning som gør det let og overskueligt at finde de varer du nu har brug for, du skal ikke bekymre dig om ophobning af is da den automatisk afrimer løbende.


Siemens GS58NAW41

På en flot tredjeplads kommer dette velindrettet fryseskab, det har fået mange gode anmeldelser og forbrugerne er rigtig glade for den, dette fritstående fryseskab gør sig meget velegnet til at stå i en baggang eller andet, da det er et utroligt støjsvagt fryseskab som er energivenligt.

Energiniveau

Med sit utrolige flotte energimærke som er A+++ så er Siemens GS58NAW41 et meget miljøvenligt fryseskab, energimærket betyder at du sparer penge på strøm hvert år, det har nemlig kun et strømforbrug på 201 kWh om året, som betyder at du får et fryseskab som er billig i drift men også er af høj kvalitet.

Lydniveau

Med sit utroligt lave lydniveau betyder det, at det her fryseskab er velegnet til at stå et åbent sted uden at man bliver forstyrret af lyden, det udgiver nemlig kun et støjniveau på 41 dB som betyder at det er støjsvagt.

Frysekapacitet

Med sin store rummelighed betyder det at fryseskabet her, gør sig meget velegnet til større familier fordi der er plads til så mange madvarer, pladsen i dette fryseskab er på hele 360 liter som betyder at du kan fryse mange måltider ned.

Indfrysningskapacitet

Har du brug for at fryse meget ned hver dag, så gør dette fryseskab sig meget egnet til det forbrug, da det kan nedfryse hele 22 kg varer ned hver eneste dag, det er 22 kg madvarer som kan fryses ned om dagen, hvilket er meget mad.

Ekstra udstyr

Med sit digitale display og flotte LED-lys vil du kunne finde selv de mindste ting i mørke, der er desuden også indbygget antifrost som gør at du aldrig selv skal afrime, hvilket mange er trætte af at skulle gøre indimellem, men dette fryseskab gør det selv løbende.


Zanussi ZFU27500WA

Hvis man er på udkig efter et fryseskab som er billigt at købe, så er det her et af de billigste på vores liste, hvilket gør det muligt at købe selvom budgettet ikke er ret stort, skufferne er gennemsigtige og sikrer dig et nemt overblik over, hvor dine madvarer er gemt henne.

Energiniveau

Zanussi ZFU27500WA har et energimærke som hedder A+, det bruger årligt 275 kWh som gør det til et fryseskab som ikke sprænger budgettet hvert år i strømbrug, du vil modtage et fryseskab som er forbrugervenligt og billig i drift.

Lydniveau

Med sit meget lave lydniveau, betyder det at Zanussi ZFU27500WA er utroligt støjsvagt, så det er meget velegnet til selv små lejligheder at have fritstående, det udgiver nemlig kun et lydniveau på 40 dB.

Frysekapacitet

Med en frysekapacitet på 245 liter, gør det at dette fryseskab er meget velegnet til 2 personer med et barn, da det har rigeligt med plads men ikke fylder ret meget i sig selv, der er mange skuffer at vælge imellem når du skal fylde dit nye fryseskab med varer.

Indfrysningskapacitet

Med sit høje indfrysningskapacitet betyder det at dette fryseskab kan fryse hele 24 kg madvarer ned i døgnet, dette gør at du kan fryse selv store madindkøb ned efter du har været ude at handle stort ind til en hel uge.

Ekstra udstyr

Da dette fryseskab er simpelt og billig, så kommer det ikke med noget ekstra udstyr udover de gennemsigtige skuffer, som gør det let at se hvor du har lagt dine varer, du skal også selv huske at afrime indimellem da det ikke har Nofrost funktion.


Bosch GSN58AW30

Er du på udkig efter et billigt fryseskab med stor frysekapacitet, så er det her et super godt valg da du får ekstremt meget for små penge, dette fryseskab er et af de mest populære på markedet, da det er meget forbrugervenligt og let at anvende.

Energiniveau

Med sit energimærke på A++ bruger dette fryseskab kun 301 kWh om året, hvilket gør det miljøvenligt og fryseskabet er billig i drift, selvom det er et stort fryseskab bruger det utroligt meget lidt strøm om året.

Lydniveau

Bosch GSN58AW30 er et højt fryseskab så det skal stå frit, men dette betyder ikke at du kommer til at høre meget fra den, da lydniveauet er lavt og det kun udgiver et lydniveau på 42 dB, hvilket er 2/3 af hvad en samtale imellem to voksne mennesker vil være.

Frysekapacitet

Dette fryseskab har en stor frysekapacitet som gør at du har massere af plads at gøre godt med, det har nemlig en stor frysekapacitet på hele 360 liter, som betyder at du har rigeligt med plads til at købe stort ind uden at skulle tænke over pladsen.

Indfrysningskapacitet

Da man er meget afhængig af at man kan fylde mange madvarer i efter indkøb, så er det vigtigt at man har en stor indfrysningskapacitet, det skal du ikke tænke over med det her fryseskab da du kan fryse 22 kg mad ned i døgnet, uden at skulle bekymre dig om det kan klare det.

Ekstra udstyr

Som flere af de andre på listen, så har dette fryseskab også ekstraudstyr, såsom Nofrost som betyder at du aldrig skal afrime selv, da dette sker automatisk så du ikke kommer til at døje med is, du får også nemt et overblik over hvor tingene ligger gemt, da det har noget super godt LED-lys der lyser det hele op, du har også et digitalt display på front så du kan holde øje med temperaturen og indstille hvor mange grader du ønsker den skal være.


Bosch GSN36BW30

Ønsker du et stilfuldt fryseskab i rustfrit stål, det er dog også muligt købe den med hvid front i stedet for rustfrit stål, har du brug for et fryseskab som har meget plads men som stadig har en overkommelig pris, så er dette fryseskab et super godt valg.

Energiniveau

Med sit super flotte energimærke som er A++, kommer du til at bruge en del mindre strøm om året, fordi dette fryseskab har nemlig kun et forbrug på 234 kWh, du vil her få et fryseskab som er billig i drift men som også skåner miljøet mest muligt.

Lydniveau

Fordi Bosch GSN36BW30 bruger så lidt strøm som det gør, betyder det også at du får et utrolig støjsvagt fryseskab, som sagtens ville kunne stå fremme uden at du vil skulle døje med larmen fra det, det udgiver nemlig kun støjniveau på 42 dB som er meget stille.

Frysekapacitet

Med sin meget fine frysekapacitet, betyder det at dette fryseskab er meget velegnet til en familie på 4-5 personer, da det har meget plads til madvarer som er blevet købt ind i hverdagen, det her fryseskab har nemlig en frysekapacitet på 237 liter.

Indfrysningskapacitet

Med en mindre indfrysningskapacitet på 20 kg i døgnet, dette er dog stadig rigeligt da det ikke er nødvendigt med mere i døgnet, især ikke når frysekapaciteten heller ikke er mere end det er.

Ekstra udstyr

Fryseskabet her er udstyret med en funktion der hedder Nofrost som gør at du skal selv skal afrime det, dette gør den automatisk så du undgår at der er noget is, der er også installeret LED-lys som gør det lettere at finde madvarer.


Electrolux EUF2702DOW

Er budgettet ikke særligt stor til at kunne købe et nyt fryseskab da det gamle er gået i stykker, så er det her fryseskab det ideelle valg for lige netop dig, da du får et stort fryseskab med meget plads men til en overkommelig pris, det er faktisk den billigste på vores liste.

Energiniveau

Med sin lave pris skulle man tro den brugte meget strøm, dette er ikke sandt da den har et energimærke som hedder A+, den formår også kun at bruge 275 kWh om året så du får et billigt fryseskab som er billig i drift hvert år, det er også et meget miljøvenligt fryseskab.

Lydniveau

Med sit lave energiniveau betyder det også at du har et stille fryseskab som ikke udsender særlig meget lyd under drift, det er et støjsvagt fryseskab som kun udgiver et lydniveau på 40 dB, Electrolux EUF2702DOW er både egnet til at stå i et skur eller i et mindre rum i dit hjem, lige netop fordi at det næsten ikke er til at høre.

Frysekapacitet

Du får her et fryseskab som er billigt men af høj kvalitet, som også betyder at du får rigeligt med plads til de madvarer du har tænkt dig at fryse ned, frysekapaciteten på dette fryseskab er på hele 245 liter, der gør at du får et stort og rummeligt fryseskab til billige penge.

Indfrysningskapacitet

Når man køber så fint et fryseskab med en flot frysekapacitet, så skal indfrysningskapaciteten selvfølgelig også følge med, det gør den så sandelig også i dette tilfælde, da det vil kunne fryse 24 kg i døgnet.

Ekstra udstyr

Da dette fryseskab ikke koster mere end det gør, så er der sparet på overflødigt ekstraudstyr, som der i teorien ikke er brug for. Du vil selv skulle afrime dette fryseskab da det ikke er bygget med Nofrost funktion, dog går det hurtigt at afrime sit fryseskab hvis man har styr på det.


Electrolux EUF2745AOW

Her får du et rigtig fint fryseskab som kan følge med de fleste behov som dagligdagen kræver, du får et stort og robust fryseskab som er rummeligt og i et meget flot design, det har desuden også klaret sig meget flot i test.Energiniveau
Med et energimærke som hedder A++ så er der ingen tvivl om at dette fryseskab, ikke koster mange penge at have kørende om året, det kræver nemlig kun 229 kWh om året som er et meget beskedent strømforbrug, du skåner derfor din pengepung men også miljøet for unødvendige forureninger.

Energiniveau

Med et energimærke som hedder A++ så er der ingen tvivl om at dette fryseskab, ikke koster mange penge at have kørende om året, det kræver nemlig kun 229 kWh om året som er et meget beskedent strømforbrug, du skåner derfor din pengepung men også miljøet for unødvendige forureninger.

Lydniveau

Det er et støjsvagt fryseskab som vil kunne stå i rum som man opholder sig meget i, man vil selvfølgelig bemærke at det er i drift men ikke noget som vil irritere i hverdagen, fryseskabet her udgiver et udsender et lydniveau på 42 dB som er gennemsnittet af fryseskabe.

Frysekapacitet

Electrolux EUF2745AOW har en flot frysekapacitet som er velegnet til mellemstore familier på 4-6 personer, med sine 7 skuffer betyder det at du kan fordele dine frostvare i sådan en ordning at du let kan skille dem fra hinanden, med sine 229 liter i frysekapacitet giver det dig rigeligt med plads til hverdagen.

Indfrysningskapacitet

Handler du ofte ind og laver store portioner aftensmad, så er det vigtigt at du har plads til at fryse resterne ned, det vil du får her og du vil nemt kunne skabe dig et overblik over hvordan du skal fordele resterne, med sin indfrysningskapacitet på 20 kg om dagen vil du let kunne nedfryse rester.

Ekstra udstyr

Fryseskabet her har en funktion som hedder Superfrys der fryser dine madvarer hurtigere ned end normalt, det har desuden også Nofrost som sørger for at du aldrig skal afrime da dette sker automatisk, når du skal finde noget i fryseskabet kræver det noget godt lys, dette fryseskab har LED-lys som sørger for at du nemt og hurtigt kan finde det du har behov for.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste fryseskabe i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, lydniveau, energiklasse, prisen, frysekapacitet, indfrysningskapacitet, anmeldelser og ekstra funktioner. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige fryseskabe når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse fryseskabe, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på de forskellige fryseskabe. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.