Håndmixer Test 2024 – Få den bedste i test!

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste håndmixere på markedet, Når man skal ud og købe ny håndmixer, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte håndmixere, disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, motorkraft, hastighedstrin, ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Bosch MFQ4020

På en stærk førsteplads kommer denne flotte håndmixer, som ikke alene er den billigste på vores liste men også en stærk og effektiv håndmixer, som kan leve op til de forventninger man har til en håndmixer i et almindeligt hjem.

Pris

Som den absolut billigste på vores liste, er det muligt for stort set alle at få råd til at købe denne håndmixer, den er meget billig og kan erhverves for kun 294 kr. som er billigt for en håndmixer som er nummer 1 på vores liste, der også er blevet testvinder hos Tænk.dk og Råd & Rön.

Motorkraft

Med en utrolig stærk motor som kan klare næsten alt du udsætter den for, med sin lille men utrolige stærke motor som kan ælte en dej, levere denne motor hele 450 Watt som giver dig mange kræfter at bruge i den normale hverdag.

Design

Med sit traditionelle Bosch look ligner denne håndmixer de andre, men der er små ting som gør denne utrolig flot og vellidt, det er en lille ting som de små skærme der er på piskeris og dejkrogene, der beskytter den mod sprøjtende madvarer som ikke kommer ind i det elektroniske, den er meget let at gøre ren efter brug.

Hastighedstrin

Med 5 forskellige hastigheder som Bosch MFQ4020 kan køre med, betyder det at du kan starte mildt ud hvis du ikke ønsker at det skal sprøjte udover det hele, selvom den er meget kraftig kan du stadig starte langsomt ud med en lav hastighed.

Ekstraudstyr

Med sit smarte design er det muligt at tilslutte blenderstav, dette skal dog tilkøbes og er ikke inkluderet når du køber denne håndmixer.


KENWOOD HMX750RD

På en flot andenplads kommer denne super flotte håndmixer fra den engelske producent Kenwood, den er blevet kåret som testvinder hos flere forskellige firmaer såsom GP.se, Klikk.no, Aftonbladet.se.

Pris

Selvom man skulle tro at Kenwood var et meget dyrt mærke da de er meget anerkendte, man betaler dog ikke for navnet her men kvaliteten af udstyret, denne håndmixer koster nemlig kun 599 kr. som er billigt for håndmixer som er testvinder flere steder.

Motorkraft

Med en motorkraft på 350 Watt kommer du ikke til at mangle kraft i denne fine maskine, den kan klare selv tunge og svære opgave for en håndmixer.

Design

Kenwood kMix er med sit utrolige flotte design som kan fås i flere forskellige farver, det er en tung håndmixer men det kan slet ikke mærkes i brug da det føles som om man har bedre kontrol over den, den kommer desuden med en stander hvor der er plads til piskeris og håndmixer, når den er placeret i standeren er håndmixeren opadstående hvilket gør at den kan stå fremme hele tiden uden at være i vejen.

Hastighedstrin

Med sin større vægt og gode kontrol når den er i brug, gør det den med sine 5 hastighedstrin utrolig let at håndtere selv når du kører den med fuld kraft, du vil aldrig føle at du mister kontrollen over denne hånd mixer.

Ekstraudstyr

Når man køber denne håndmixer får man en fin stand med, som gør at der er plads til de forskellige piskeris og dejkroge, det er desuden også muligt at sætte håndmixeren i standeren så den står rigtigt pænt, standeren fungere også som ledningsoprul.


KITCHENAID 9212EAC

Med sit fine design og effektive motor, kommer denne håndmixer ind på en meget stærk tredjeplads, den har fået topscorer hos flere forskellige testere såsom Tænk.dk, Klikk.no og Råd & Rön, når du køber den her håndmixer får du en del ekstraudstyr med.

Pris

Som den dyreste på vores liste kommer denne flotte håndmixer, den koster en del mere end de andre på vores listen, men du får en kvalitets håndmixer med en del ekstraudstyr til kun 1.102 kr. kan den erhverves for.

Motorkraft

Med en motorkraft på hele 85 Watt, får du en arbejdsmaskine som kan holde i mange år, den har en funktion der hedder blødopstart som skåner motoren, den bløde opstart gør at du undgår at mel og væske sprøjter udover det hele når du starter din håndmixer.

Design

KitchenAider med sit meget stilrene design, en super flot håndmixer som fås i forskellige farver, den er desuden også konstruereret med en super smart telefonledning, så du undgår den irriterende ledning som man godt kan opleve med andre håndmixere.

Hastighedstrin

Med sit super fine LED-display kan du styre hele 9 forskellige hastigheder med, dette gør at du kan starte meget blødt ud og undgå væske over det hele, den er som sagt også født med blødopstart så du undgår mel over hele bordet.

Ekstraudstyr

Når du køber denne håndmixer får du en del ekstraudstyr med i købet, du får en rørestav, ballonpiskeris og en opbevaringspose med når du køber denne, udover de sædvanlige 2 almindelige piskeris og 2 dejkroge.


Bosch MFQ4030

Her får du en meget kraftfuld håndmixer som kan håndtere alle opgaver den bliver sat til, den har fået topscorer hos Tænk.dk, Råd & Rön, den har modtaget rigtig fine anmeldelser af kunder som har købt den, du får desuden også en støjsvag maskine på trods af den store motor.

Pris

Som den anden billigste håndmixer på vores liste, kommer Bosch MFQ4030 med en super fin pris, den kan købes for kun 332 kr. så hvis du går og mangler en stærk håndmixer som holder mange år er det her i hvert fald en super god mulighed.

Motorkraft

Med sine super stærke motor har denne håndmixer en motorkraft på hele 500 Watt, hvilket gør den til en af de stærkeste på vores liste, selv med sine stærke motor er den meget støjsvag, den kan håndtere stort set alt du byder den om det er en hård dej eller andet hårdt mad der skal blendes.

Design

Med sit traditionelle Bosch design som kan forveksles med nummer 1 på vores liste, den har på sine piskeris og dejkroge et plastikskjold som beskytter maskinens indre imod væske og andre former madvarer, den er let at rengøre med en våd klud efter brug hvilket gør den meget vellidt.

Hastighedstrin

Med 5 forskellige hastighedstrin kan du starte mildt ud hvis det er nødvendigt, dog hvis du skal bruge flere kræfter til at starte med kan du også starte ud med høj hastighed som yder en masse kraft.

Ekstraudstyr

Bosch designer meget simple håndmixere som ikke behøver en masse ekstraudstyr, der er dog ofte mulighed for at tilkøbe dette såsom en blenderstav som kan tilsluttes denne håndmixer.


Bosch MFQ4080

Vil man gerne have en håndmixer som kommer med meget ekstraudstyr, som også har en kraftig motor så er denne håndmixer et meget godt valg, fordi den her håndmixer kommer med en masse ekstraudstyr så du undgår at skulle ud og købe andre maskiner.

Pris

Når du får så meget ekstraudstyr med som du gør når du køber denne håndmixer, så er den lave pris på kun 453 kr. meget godt givet ud, du vil undgå at skulle købe andre husholdningsmaskiner i køkkenet, netop ved at købe den her håndmixer.

Motorkraft

Med alt sit ekstraudstyr kræver det at du har en håndmixer med en stor motorkraft, dette får du med denne maskine da den har hele 500 Watt at gøre godt med, dette er mere end rigeligt til hvad du end skal bruge den til.

Design

Bosch MFQ4080ligner næsten alle de andre Bosch håndmixere på vores liste, de har et meget stilrent design som gør dem meget lette at rengøre efter brug med en fugtig vaskeklud, det stilrene design gør også at den er meget brugervenlig så alle burde kunne finde ud af at håndtere denne håndmixer.

Hastighedstrin

Bosch har som man ofte ser blandt Bosch håndmixere, de sædvanlige 5 hastighedstrin som kan starte blidt ud men som også kan starte meget hårdt og hurtigt ud, hvis det er det man har brug for når man skal bruge den.

Ekstraudstyr

Hvis man har brug for ekstraudstyr til en håndmixer, så er denne håndmixer perfekt da du får meget ekstraudstyr med når du køber den, du får blandt andet en minihakker, en minihakker, en blenderstav og sidst men ikke mindst et målebægere med låg til.


Bosch MFQ36480

Er du på udkig efter en håndmixer som kommer med en del ekstraudstyr, men som alligevel er billig at erhverve, så kan dette være en god mulighed for dig da den har en lille men kraftig motor som nemt kan håndtere dagligdagens krav.

Pris

Når man tænker på at man får det ekstraudstyr med som man gør, så er dette en meget billig håndmixer som kan købes for 449,95 kr. som er meget billig for en håndmixer som er af høj kvalitet i form af mærket Bosch.

Motorkraft

Når man betaler en lille pris for en håndmixer skulle man tro at man ikke fik nogen kraftig motor, det er det modsatte i det her tilfælde, du får en motor som kan yde hele 450 Watt på fuld styrke, selv med sine 450 Watt er denne lille men kraftfulde motor meget støjsvag og nem at håndtere.

Design

Hvis designet ikke betyder alverden og man faktisk bare gerne vil have en håndmixer som fungere hver dag, så er dette helt klart håndmixere for dig da den ikke ligner de typiske Bosch håndmixere, dette betyder ikke at det ikke er nogen smuk maskine.

Hastighedstrin

Bosch MFQ36480følger godt med andre Bosch håndmixere da den har de typiske 5 hastighedstrin, det er typisk det alle håndmixere har i dag.

Ekstraudstyr

Når man køber denne håndmixer får man udover de sædvanlige piskeris og dejkroge, også en minihakker, blenderstav, og målebæger med når man har købt den.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste håndmixere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom anmeldelser, pris, motorkraft, design, hastighedstrin, og ekstra funktioner. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige håndmixere når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse håndmixere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på de forskellige håndmixere, og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk, Råd & Rön.