Køleskab test 2023 – Find den bedste til dit hjem!

Når man skal ud og købe nyt køleskab, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst ind i sit hjem, som også passer til de forventninger man har før man køber det, derfor har vi lavet en top-10-liste med de bedste bedømte almindelige køleskabe, vi har valgt disse køleskabe på baggrund af deres energiniveau, lydniveau, kølekapacitet, pris og ekstra udstyr. Det er selvfølgelig helt op til den enlige forbruger, hvilken de vælger og ikke noget vi bestemmer.

Electrolux ERF4114AOX

Hvis du ønsker et køleskab som har en stor rummelighed, men som også ser godt ud på samme tid, så er det her helt klart den store vinder da du får et køleskab som bliver leveret med en overflade i rustfrit stål, det er desuden også fået en overfladebehandling som sikrer dig at du ikke får en masse fedtede fingre på lægen.

Energiklasse

Dette køleskab bruger lidt mere strøm end gennemsnittet, da det har den store rummelighed som det har så kræver det lidt mere strøm end normalt, den har en energiklasse på A++ og den bruger cirka 117 kWh om året som betyder at det koster cirka 280 kr. årligt, hvor gennemsnittet ligger på 114 kWh og koster i gennemsnit 273,6 kr. dette betyder at køleskabet her koster cirka 7 kr. mere pr år.

Lydniveau

Denne maskine er ikke den mest støjsvage på vores liste, men det nu heller ikke fordi det er en larmende maskine overhovedet, man vil næsten ikke ligge mærke til den forskel der er på gennemsnittet og denne maskine, den har et støjniveau på 39 dB som er meget lidt over gennemsnittet.

Pris

Electrolux ERF4114AOXer et billigt køleskab som de fleste har råd til at købe, også selvom du kun er studerende eller på anden offentlig indkomst, selvom prisen er lav så får man stadig et kvalitets køleskab som har en lang levetid, du skal kun betale den lette sum af 4.829 kr. det gør dette køleskab til et billigt køleskab.

Kølekapacitet

Køleskabet her ligger på en delt førsteplads på vores listen af køleskabe med den største kølekapacitet, den har en stor rummelighed og ventileret køler som fører den afkølede luft rundt i køleskabet, dette betyder at der er den samme temperatur over det hele, den store kølekapacitet på 395 liter sikrer dig plads til mange varer.

Ekstra udstyr

Med sit indvendige LED-lys sørger disse lys for at du nemt kan se det hele selv om natten, bliver leveret med Antifingerprint som sørger for at du ikke vil få fedtede fingre på lågen foran, så hvis du har børn er dette køleskab ideelt.Liebherr Kef 43103

Dette køleskab er ligesom modellen som ligger på førstepladsen, et køleskab af høj kvalitet som har et meget stilrent design i rustfrit stål, men som også har et touch display, køleskabet har også et program som hedder superkøl kan bruges til nye madvarer.

Energiklasse

Med sit lave energiforbrug om året, så er dette køleskab et af de mest energivenlige på markedet med sin energiklasse på A+++, så sparer dette køleskab dig for penge men er også miljøvenligt, det bruger nemlig kun 78 kWh om året hvor gennemsnittet ligger på hele 114 kWh, dette køleskab vil kun koste dig cirka 187 kr. om året.

Lydniveau

Liebherr Kef 4310 er ligesom de andre på listen et fritstående køleskab, som betyder at støjniveauet skal være lavt, dette køleskab har et støjniveau på 38 dB som er cirka gennemsnitligt for et køleskab i drift.

Pris

Som køleskabet på førstepladsen, så er dette køleskab heller ikke i den billige ende og er dyrere end første da den er designet med rustfrit stål, så den får et helt andet look. Prisen på dette køleskab ligger på 12.999 kr. men her får du et energivenligt køleskab, med et super flot design.

Kølekapacitet

Med sin store kølekapacitet gør dette køleskab egnet til en større familie på flere medlemmer, da den er stor og rummelig med mange hylder, bio skuffer til grønsager som er designet til at holde dem friske i længere tid end hvis de bare lagde på en hylde i køleskabet, den er designet med ventileret køl som fører kulden rundt, fremfor den er koldest i bunden og varmere i toppen så er det samme temperatur hele vejen rundt.

Ekstra udstyr

Liebherr Kef 43103 kommer med et design i rustfrit stål, den har desuden også et touch display på lågen, som gør at du kan indstille og holde øje med temperaturen når du har lyst, den har også en funktion som hedder superkøl som betyder at nye madvarer som kommer fra et varmere rum, bliver kølet hurtigere da den sænker temperaturen over en kort periode.


Liebherr KB 4350-20 057 

På en flot tredjeplads kommer dette super fine køleskab, som kommer i et hvidt og stilrent design som vil passe ind i de fleste hjem, det er desuden lavet med LED-lys som gør det lyset helt fantastisk og lyser hele køleskabet op, selv når solen står ind igennem vinduet.

Energiklasse

Køleskabet her er født med en energiklasse som hedder A++, dette er ikke den bedste energiklasse dog er det meget tæt på, dette gør at du skåner miljøet mest muligt, du bruger ikke ret mange penge årligt i strøm på at holde det kørende, den bruger i gennemsnit 90 kWh om året som betyder at den bruger cirka 216 kr. årligt, hvilket er billigere end gennemsnittet som er 273 kr.

Lydniveau

Er du træt af at høre på et gammelt køleskab som står og larmer, dette vil du ikke opleve med Liebherr KB 4350-20 057 da det er meget støjsvagt, med sit støjniveau på 37 dB som gør det et af de mest lydsvage køleskabe på vores liste.

Pris

Dette køleskab ligger hellere ikke i den billigste ende, men som ved de andre vil du også et køleskab som er meget holdbar, det vil kunne køle dine madvarer selv efter mange års brug, du ville skulle betale i omegnen af 12.349 kr. for et køleskab som vil følge dig i mange år.

Kølekapacitet

Med sin kølekapacitet på 367 liter, gør det dette køleskab meget velegnet til en familie på 4 mennesker, da den har en stor rummelighed som sikrer dig god plads til mange madvarer som skal holdes afkølet, den er desuden også bygget med ventileret køl som sikrer dig at alle madvarer i dit køleskab har samme temperatur hele vejen rundt.

Ekstra udstyr

Som med de andre køleskabe af samme mærke, så er dette også bygget med et touch display på lågen, som gør at du kan aflæse temperaturen og selv indstille hvor koldt eller varmt du gerne vil have, den er også udstyret med o-zone skuffer som sikrer dine grønsager en længere levetid, så de holder sig friske.


Liebherr KBbs 4350-20 001

Går du efter et stilet køleskab i en flot sort farve, som lever op til sit navn i forhold til kvalitet, så er dette køleskab et meget godt valg at tage, det vandt desuden bedst i test af Tænk.dk i september 2016, som betyder at man får et prisvindende produkt.

Energiklasse

Går man efter et køleskab som ikke ødelægger strømbudgettet hvert år, så er dette køleskab en stor konkurrent til at være en af de bedste på markedet, den er blevet vurderet til at have energiklassen A++, som betyder at den kun koster 216 kr. om året i gennemsnit, dette er billigere end det gennemsnittet på vores liste som ligger på 273 kr.

Lydniveau

Vil du have et køleskab som er meget støjsvagt men som på samme tid ser godt ud, så er Liebherr KBbs 4350-20 001 helt klart et godt bud på hvad du skal købe, den har et støjniveau på sølle 37 dB som er lavere end gennemsnittet, som ligger på 40 dB så vil du have et køleskab som kan køre men stadig have en samtale tæt på det, så har du svaret lige her.

Pris

Som det tredje dyreste køleskab på denne liste, så koster dette køleskab ret mange penge men du får også kvalitet for pengene, du er garanteret et køleskab som er blevet produceret af et firma som går op i høj kvalitet, når du skal købe dette køleskab skal du af med 12.596 kr.

Kølekapacitet

Med sin gennemsnitlige kølekapacitet på 367 liter, så passer det her køleskab perfekt til en familie på 4-6 personer, da det har en stor rummelighed der gør at der er plads til meget mad, men med sit ventileret køl sikrer dig at det hele er samme temperatur over alt.

Ekstra udstyr

Med sine smarte LED-lys sikrer det dig at du kan se det hele, den er desuden også bygget med en låge som har AntiFingerPrint som gør at dine børn eller dig selv, ikke vil sætte fingeraftryk på lågen så det ser sjusket ud.Liebherr KBes 4350-20 057

Ønsker du et stilet køleskab som er miljøvenligt, men som sammentidlig har nogle lækre features som ikke sænker kvaliteten på din fødevarer som du opbevarer i dit køleskab, så er det her en af de sikre vindere, dog ligger den i front af prisen da det er den dyreste på vores liste over almindelige køleskabe. Det kommer i et enkelt design af rustfrit stål som sørger for at du får et meget flot køleskab, men som på samme tid levere kvalitet.

Energiklasse

Med sin energiklasse som ligger på A+++ har dette køleskab den bedste energiklasse det kan have, dette betyder at du skåner miljøet mest muligt ved at bruge så lidt som muligt strøm, du sparer ikke kun på miljøet men også på din pengepung, da dette køleskab nemlig kun bruger 90 kWh årligt i strøm, dette er betydeligt lavere end gennemsnittet som ligger på 114 kWh i gennemsnit.

Lydniveau

Når man skal købe et køleskab så er det vigtigt at du køber et som ikke larmer ret meget, da dette godt kan virke irriterende når det kører alle døgnets timer, med sine 37 dB støjer Liebherr KBes 4350-20 057 lavere end gennemsnittet, dette betyder at du sagtens kan have en samtale selvom du står lige ved siden af den i drift.

Pris

Prisen på 16.999 kr. kan godt lyde af mange penge, men du skal huske at du får et kvalitets køleskab, som bliver produceret af høj kvalitets varer, prisen følger godt med normen af dette mærke og du får et køleskab som kan holde mange år ud i fremtiden.

Kølekapacitet

Med sin fine kølekapacitet på 367 liter betyder det at du får et rummelig køleskab, som har plads til mange varer og er velegnet til en familie på 4-6 medlemmer, den har desuden også ventileret køl som gør at kulden bliver sendt rundt i køleskabet, på den måde bliver dine madvarer afkølet og holder sig længere.

Ekstra udstyr

Dette køleskab kommer leveret med LED-belysning som gør at du får et klart lys når du åbner lågen, den er desuden også konstruereret med anti-fingerprint som gør at du undgår fedtede fingre på lågen foran.


Electrolux ERF4114AOW

Dette køleskab er designet til familier med mere end 2 børn, da det har en meget stor kapacitet til madvarer, det bliver leveret med et meget fint hvidt look som gør at det passer ind i de fleste hjem, det er desuden også kåret som testvinder af Tænk.dk i december 2015.

Energiklasse

Hvis man vil have et køleskab som har en god energiklasse, som ikke koster mange penge årligt i strøm, så er det her helt klart en vinder da det har energiklassen A++ som betyder at det kun bruger 117 kWh årligt i strøm, i gennemsnit koster det 280 kr. at have kørende om året.

Lydniveau

Med sit lave lydniveau på 39 dB betyder det at du nemt kan stå ved siden af den og have en samtale, uden at skulle stå og råbe for at kunne høre hinanden, dette køleskab er meget støjsvagt og er meget eftertragtet blandt forbrugerne.

Pris

Med sin meget lave pris på 4.709 kr. gør det dette køleskab til en af de billigste på vores liste, som gør at selv hvis du er på offentlig indkomst så kan der findes råd til dette køleskab, med denne lave pris er det et meget godt valg hvis man skal du og købe et nyt køleskab.

Kølekapacitet

Electrolux ERF4114AOWhar en meget stor kølekapacitet, den ligger faktisk i toppen af vores liste som gør det meget velegnet til store familier, som køber mange varer ind når de er ude at handle, den har nemlig en kølekapacitet på hele 395 liter, trods den store rummelighed betyder det ikke at den ikke kan holde dine madvarer kolde, den har nemlig ventileret køl som sender den kolde luft rundt hele tiden.

Ekstra udstyr

Med sine LED-lys kan du uden problemer se det hele i dit køleskab selv om natten, den har desuden også et program som hedder superkøl som afkøler dine madvarer hurtigere end normalt, den kommer også leveret med selvafrim så du ikke skal døje med vand som kan hobe sig op.


Zanussi ZRA40100WA

Dette store og stilrene køleskab som bliver leveret i et flot hvidt design, dens store rummelighed gør den meget egnet til større familier på 5-6 personer, dette køleskab topper vores liste af billigste køleskabe.

Energiklasse

Med sin energiklasse som ligger på A+ er Zanussi ZRA40100WA, et prisvenligt køleskab som ikke ødelægger strømbudgettet hvert år, den bruger i gennemsnit 156 kWh årligt som gør at den kun koster 374 kr. årligt.

Lydniveau

Med sit støjniveau på 39 dB er dette køleskab lavere end gennemsnittet, det gør at du vil kunne stille det i et mindre rum og stadig ikke blive generet af lyden fra køleskabet, en normal samtale mellem to mennesker er cirka på 60 dB, så dette køleskab larmer næsten ikke.

Pris

Zanussi ZRA40100WA ligger på en klar førsteplads som det billigste køleskab på denne liste, den er med sin lille pris på 3.339 kr. et meget billigt køleskab som stort set alle kan få råd til at købe. Så hvis du er studerende eller på kontanthjælp, er det ikke nogen umulig opgave at købe dette køleskab.

Kølekapacitet

Hvis man kigger på prisen og kølekapaciteten, så er der ikke et køleskab som kan konkurrere med dette køleskab, da du får vildt meget køleskab for pengene. Med sine meget slidstærke dele gør det til et køleskab som kan klare hverdagens slitage. Dens store kølekapacitet på hele 387 liter, gør den meget rummelig og giver plads til de helt store indkøb.

Ekstra udstyr

Dette køleskab bliver leveret med LED-lys som gør det nemt at se alle varerne selv om natten, den har mange hylder så dine varer kan blive fordelt pænt ud i hele køleskabet.


Siemens KI81RVF30

På vores niende plads kommer dette super flotte køleskab, som har en høj energiklasse og stor rummelighed, der er desuden også Freshboxe hvor du kan indstille luftfugtigheden så dine grønsager og frugt holder sig frisk længere end de normalt ville gøre.

Energiklasse

Siemens KI81RVF30 har fået energiklassen A++ som er det næstbedste i rækken af energiklasser, den bruger i gennemsnit 116 kWh om året, som giver et total pris på 278 kr. i strømregning alene fra køleskabet, dette gør at det er miljøvenligt og er mild mod din pengepung.

Lydniveau

Køleskabets lyd er skruet helt i bund, så det er muligt at have den stående frit fremme men på samme tid vil kunne høre fjernsynet som står og viser nyhederne, dette rigtige fine køleskab levere et støjsvagt lydniveau på 37 dB, hvor gennemsnittet ligger på 40 dB så dette er lavere end gennemsnittet.

Pris

Mens lydniveauet er skruet helt, så følger prisen også med da dette køleskab kun koster 4.609 kr. så er kvaliteten stadig helt i top, denne producent er velkendt for deres topkvalitet af hvidevarer. Dette køleskab er billigt nok til at stort set alle har råd til at kunne erhverve sig et, du får et højkvalitets køleskab til billige penge.

Kølekapacitet

Dette køleskab har en meget stor rummelighed og justerbare hylder, så der kan laves plads til selv store gryder, den bliver leveret med 6 glas hylder som er i stærkt glas som kan holde til tunge ting, kølekapaciteten er på hele 319 liter med ventileret køl som sørger for at dine varer er afkølet.

Ekstra udstyr

Der er lavet LED-lys så det bliver let at se om natten, den har desuden også superkøl funktion som køler dine madvarer rigtigt hurtigt ned, dette er et af de få på vores liste som er integrer bart så det kan blive skjult bag en skabslåge.


Bosch KIR41AF30

Er du på udkig efter et køleskab som er af høj kvalitet med en masse elektroniske ekstraudstyr, så kan dette køleskab være det rette valg for lige netop dig, hvis du vælger dette køleskab skal du huske på at det er integrer bart og skal monteres bag en køkkenlåge.

Energiklasse

Med sin rigtig fine energiklasse som er rangeret som A++ så er dette et sparsomt køleskab, det bruger mindre end gennemsnittet i strøm om året, som betyder at du skal bruge mindre penge på at holde den i drift, i gennemsnit bruger den 105 kWh om året og koster 252 kr. om året, hvor gennemsnittet er 114 kWh og koster 273 kr. om året.

Lydniveau

Bosch KIR41AF30er det mest støjsvage køleskab på vores liste, dette betyder at du får et utroligt stille køleskab som kun udgiver en meget svag lydstyrke på 33 dB, dette er betydeligt lavere end gennemsnittet som ligger på 40 dB.

Pris

Selv med alle sit nymoderne ekstraudstyr, så er prisen utrolig lav og er en af de billigere køleskabe på vores liste, den koster nemlig kun 4.559 kr. som burde være overkommeligt for de fleste som leder efter et nyt køleskab.

Kølekapacitet

Dette køleskab har ikke ligeså stor kølekapacitet som nogle af de andre på listen, men Bosch KIR41AF30 er udstyret med en sensorteknologi som hedder FreshSense, som sørger for en stabil temperatur i køleskabet hele døgnet, dette sikrer at maden er holder sig frisk og holdbar i længere tid end normalt, kølekapaciteten på dette køleskab er på 211 liter så den gør sig velegnet til en familie på 2-3 medlemmer.

Ekstra udstyr

Dette fantastiske køleskab er udstyret med LED-belysning, som sørger for et behageligt lys indvendigt på alle døgnets timer, det er desuden også udstyret med en superkøl funktion som kan køle dine madvarer ned hurtigere end normalt.


LiebHerr K 4310

Dette køleskab er klart den førende indenfor almindelige køleskabe, den blev testvinder af Tænk.dk i 2016, selvom det er nogle år siden er den stadig helt i front af køleskabe, når man tænker på hvad man får for pengene, hvis man skal købe et nyt køleskab og ikke ved hvilket man skal vælge, så er dette helt sikkert den klare vinder.

Energiklasse

Med en energiklasse som hedder A+++ er dette køleskab meget energivenligt, energiklassen er det bedste et køleskab kan have, dette kan også mærkes på energiforbruget da den kun bruger 78 kWh om året, hvor gennemsnittet er 114 kWh så man sparer en del penge om året, da den kun koster 187 kr. om året at have i brug.


Lydniveau

Lydniveauet er meget gennemsnitligt, hvor gennemsnittet ligger på omkring 38 dB, så har LiebHerr K 4310 et lydniveau på 39 dB i drift, dette er ikke noget man ville kunne bemærke i hverdagen på nogen som helst måde.

Pris

Køleskabet her er ikke det dyreste på vores liste, dog har den en højere pris end den billigste på vores liste, du får dog et køleskab af meget høj kvalitet, prisen på dette køleskab er 10.995 kr. hvor du får et kvalitetskøleskab som holder mange år ud i fremtiden.

Kølekapacitet

Med sin store kølekapacitet er dette køleskab velegnet til de større familier på 4-6 personer, dette køleskab er meget rummeligt og har en kølekapacitet på 390 liter.

Ekstra udstyr

Der er meget ekstra udstyr med når man køber dette køleskab, den bliver leveret med et digitalt touch display hvor du kan justere og kontrollere temperaturen i køleskabet, den er også leveret med ventileret køling som fører den kolde lufte rundt så det er lige koldt over det hele.  

Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 10 bedste køleskabe i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, lydniveau, energiklasse, prisen, kølekapacitet, anmeldelser, ekstra funktioner. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køleskabe når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køleskabe, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på de forskellige køleskabe, og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.