Elkedel Test 2021 – Få den bedste elkedel

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste elkedler på markedet, Når man skal ud og købe nyt elkedler, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst ind i sit hjem, som også passer til de forventninger man har før man køber det, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elkedler, disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, Kapacitet, pris, design, effekt, ekstra udstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BOSCH TWK7801

På en meget flot førsteplads kommer denne super fine elkedel, med sit stilfulde design den vandt stort foran de andre elkedler som var med i testen, derfor har vi valgt denne på førstepladsen da den ligger i front med vurderingerne.

[afp id=”35″]

Kapacitet

Denne elkedel har med sin store kapacitet plads til rigtigt meget vand, dette gør at du skal koge mindre gange da du får hele 1,7 liter vand pr gang du koger dit vand, dette sparer dig for både tid og penge da du ikke skal bruge den flere gange end nødvendigt.

Pris

Som den billigste på vores liste får du en billig men meget effektiv elkedel, du vil kunne erhverve denne billige elkedel til kun 299,95 kr. til den her pris vil alle have råd til at kunne erhverve denne fine elkedel.

Design

BOSCH TWK7801 kommer i et meget stilfuldt men også robust design, med sit flotte men simple design som kan købes i flere forskellige farver som er rød, rustfrit stål, kobber og antracit som kan vælges imellem.

Effekt

Med sin flotte effekt på hele 2200 watt, sikrer du en kort kogetid som betyder at du skal bruge mindre tid på at vandet er kogt og du kan tage det i brug igen, en elkedel har ofte en høj effekt lige netop fordi de koger vandet lynhurtigt.

Ekstra udstyr

Automatisk slukning når det ønskede kogepunkt er opnået, den bliver leveret med kalkfilter filtrerer som sorterer kalken fra vandet så du får det reneste vand som overhovedet muligt.


SIEMENS TW86103P

Denne prisvindende elkedel ligger på en flot anden plads, den har fået rigtig fine anmeldelser af Råd og Röd, den har desuden også vundet design pris for sit ultraskarpe look, den bliver leveret med en masse ekstraudstyr der gør den velegnet til alle hjem.

[afp id=”36″]

Kapacitet

Med en rigtig flot kapacitet på 1,5 liter gør det denne elkedel meget velegnet til familier som ofte bruger en elkedel, da den kan koge 1,5 liter vand ad gangen og du kan vælge imellem flere forskellige temperaturer.

Pris

Alt det ekstraudstyr SIEMENS TW86103P har så følger prisen også med, dog er det ikke en pris som kan ødelægge et budget, den kan erhverves for kun 483 kr. som er billigt for en prisvindende elkedel, der har scoret topkarakter hos flere testere.Design
Ved første øjekast ligner denne elkedel mange andre elkedler, dog har den en masse ekstraudstyr som gør den ekstraordinær, den har en super god isoleringsevne som gør at vandet holder sin temperatur i god tid efter opkog.

Effekt

Med en effekt på hele 2400 watt, så opnår denne elkedel sit kogepunkt hurtigt og effektivt, der betyder at du sparer både strøm og tid på at få kogt 1,5 liter vand.

Ekstra udstyr

SIEMENS TW86103P har en del ekstraudstyr, du kan indstille hvilken temperatur du gerne vil have vandet skal koges til, når vandet har opnået sit kogepunkt er der en ekstrafunktion som holder vandet den temperatur i op til 30 minutter efter endt kogning.


BOSCH TWK8613P

Bosch har designet denne elkedel så den passer ind i alle hjem, den har med sit meget flotte design ikke brug for at blive gemt væk når den ikke er i brug, der er tænkt på hver eneste detalje da den blev designet.

[afp id=”37″]

Kapacitet

BOSCH TWK8613P har en super fin kapacitet på 1,5 liter vand, der gør den velegnet til dagligt brug af en familie på 4 personer, plus den er super flot på samme tid.

Pris

Selv når du får en meget flot elkedel med en del ekstraudstyr, så er prisen faktisk ikke høj i forhold til hvad du får af kvalitet, prisen ligger nemlig kun på 444 kr.

Design

Denne elkedel kommer i det fineste design, der uden tvivl ville pynte i ethvert hjem, det er ikke den sædvanlige gamle hvide elkedel som næsten alle kender, ved den her er kanden ledningsfri hvor den har en fin base i sort plastik der passer perfekt ind på køkkenbordet.

Effekt

Med en rigtig fin motor på hele 2.400 watt, vil du opnår den valgte temperatur på få minutter, så når du om morgenen gerne vil have din kaffe hurtigt, så er dette elkedlen du skal købe.

Ekstra udstyr

Du får et udtageligt kalkfilter som er let at pille ud og rense, det er muligt at indstille kanden til hvilken temperatur du gerne vil have det skal op, du kan vælge imellem 70-100 grader hvor den automatisk slukker, den bliver leveret med en funktion der hedder keepwarm som holder vandets temperatur indtil du slår den fra.


KITCHENAID 1522EER

Er en stor og robust elkedel, der med sit ultraflotte design kan fange enhver der går forbi den sin opmærksomhed, den vejer lidt mere end de andre på vores liste, dette gør den ikke dårligere, den kan selvfølgelig fås i flere farver.

[afp id=”38″]

Kapacitet

Med hele 1,5 liter kan denne elkedel varme meget vand en normal husstand, bruger i gennemsnittet når de bruger deres elkedel, men derfor kan man jo godt gøre det med stil og have en flot elkedel.

Pris

Som klart den dyreste på listen topper denne elkedel prisen, i hvert fald ud af den liste vi har lagt sammen, med en pris på 1.459 kr. så er den markant dyrere end de andre på listen, dog får du en flot elkedel men om den er så mange flere penge værd, vil vi lade jer som forbruger vurdere.

Design

KITCHENAID 1522EERhar med sit støbejerns design og flotte farver, en flot plads på vores liste, det er næsten helt umuligt at gå forbi den uden at man ligger mærke til den, især ikke i sin traditionelle røde farve som falder lige i øjnene.

Effekt

Med en motoreffekt på 2.400 watt, så opnår du en hurtig kogetid uanset hvilken temperatur du sætter dit vand til at skulle være, det er muligt at ændre temperaturen fra 50 grader og helt op til 100 grader, den slår automatisk fra når den har opnået den valgte temperatur.

Ekstra udstyr

Med sine store måler ude på kanden er det let at se hvor meget vand du har i den, du kan selv indstille hvilken temperatur du gerne vil have, med et dejligt kalkfilter som er udtageligt er det nemt at rengøre.


MORPHY RICHARDS 102002

Med sit meget flotte retro look, kommer denne elkedel ind som den 5 bedst bedømte elkedler på vores liste, den har fået utroligt mange gode anmeldelser på nettet via hjemmesiden Amazon, netop på grund af sit meget stilrene design og den korte kogetid.

[afp id=”39″]

Kapacitet

Selvom det ikke ser sådan ud, så kan den her elkedel faktisk rumme hele 1,5 liter vand, selvom den kan rumme så meget vand så opnår den kogepunktet meget hurtigt.

Pris

Med så flot et design og sine utrolige gode anmeldelser, så skulle man tro at nej koster flere tusind kroner, dette er faktisk næsten det modsatte fordi den koster nemlig kun i omegnen af 489 kr. som gør det muligt selv for et lille budget at få råd til den.

Design

MORPHY RICHARDS 102002er meget kendt for sit flotte design, det er stilrent design som kan fås i flere forskellige farver, kedlen er af høj kvalitet og stærkt metal som er meget solidt, hvis man er til retro stilen er denne elkedel helt klart et førstevalg.

Effekt

Med sine 3.000 watt gør det denne elkedel til den stærkeste på vores liste, dette betyder at den er ekstrem hurtig til at opnå sit kogepunkt, derimod bruger den så også lidt mere strøm og er dyrere i drift i strømforbrug i forhold til de andre på listen.

Ekstra udstyr

Fordi den er simpelt i design har den ikke rigtigt nogen former for ekstraudstyr, det er dog muligt at fylde den op med vand fra toppen via et låg eller via tuden, den slukker automatisk når den har opnået sit kogepunkt.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste elkedler i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, kapacitet, pris, design, effek, anmeldelser og ekstra funktioner. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elkedler når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elkedler, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på de forskellige elkedler, og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.