Test af 3 bedste weekendophold i Danmark

Leder du efter de 3 bedste weekendophold i Danmark? Så har vi lavet en test af 3 af de bedste weekendophold hos Leonora Holidays, sådan du er klædt godt på til dit næste ophold. 

Lokationen og hotellet er altafgørende, hvordan et weekendophold udvikler sig. Der er brug for, at der er styr på tingene for, at man kan læne sig tilbage og nyde tilværelse. Der skal være komfort og hygge i fokus, når det handler om at skabe den perfekte oplevelse. Det skal være et afbræk fra hverdagen og føles som noget, der er mere eller mindre perfekt. 

Derfor er det også vigtigt, at man finder det bedste sted. Af den grund har vi testet de 3 bedste weekendophold i Danmark, sådan dit ophold bliver det bedste. 

Fru Larsen Hotel

Sætter du stor pris på lækker mad og en stor gastronomisk oplevelse? Så er Fru Larsen Hotel det perfekte sted at tage på weekendophold. Dine smagsløg vil blive forkælet og sikre, at det er et ophold, som du aldrig kommer til at glemme. Det er ikke udelukkende dine smagssanser, der kommer på arbejde, men derimod alle dine sanser. Lokalerne er hyggelige og har en god aroma, hvilket sikrer, at alle sanserne bliver aktiveret.  

Hotellet har 16 værelser, hvor alle er individuelt indrettet. Det vidner om et hotel, der har øje for detaljen og gerne vil gå lidt ekstra for sine gæster. Det kan også mærkes på personalet, når man er på opholdet. Der er fuld fokus på, at gæsterne får en god oplevelse, som de vil huske tilbage på. 

Du kan booke det nemt og bekvemt vi Leonoras brugervenlige side!

Broholm Slot

Har du brug for at forkæle dig selv eller en af dine nærmeste med et lækkert ophold, så er Broholm Slot er oplagt valg. Der er fuld forplejning med overnatning på et hyggeligt og charmerende værelse. Slottet er flot og kan byde på en spændende historie. 

Du vil blive modtaget med kærlig hånd, når du møder på slottet. Her vil der være lækker eftermiddagskaffe samt en velkomst med champagne. Til aftensmad bliver der serveret en 5-retters menu. Du vil derfor ikke komme til at mangle noget hele dagen. Efter maden kan aftenen bruges til det, der lyster. Herefter vil man sove på et hyggeligt værelse, hvor der er morgenmadsbuffet til, når depoterne skal fyldes op om morgenen. 

Filskov Kro

Filskov Kro er for dem, der gerne vil være et nostalgisk sted, hvor danske traditioner og kultur er i fokus. Det er et hyggeligt sted med komfortable værelser. 

Du får et lækkert måltid til aftensmad, der består af en 3-retters menu, der bliver sat sammen af kokken. I kroen bliver der serveret traditionelt kromad, men der er også gourmet at finde på menukortet. 

Der er en bred vifte af forskellige aktiviteter, så der kommer ikke til at mangle noget at bruge sin tid på. Det er helt igennem en rigtig god oplevelse, der byder på hygge og god mad.