Terrassevarmer Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste terrassevarmere på markedet, når man skal ud og købe en ny terrassevarmer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte terrassevarmere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, funktionstid, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


HORTUS 211-354

Elsker du at sidde på din terrasse om sommeren, eller kan du bare godt lide at slappe af, uden for mens der stadig er rigtig god varme. Så er en terrassevarmer næsten en nødvendighed, da vejret i Danmark ikke altid, er med os om sommeren. Det kan derfor godt blive, lidt koldt at sidde udenfor, men derfor er en terrassevarmer god at have, fordi den opvarmer stedet hvor du sidder. Effekten på den her model, er meget gennemsnitlig da den ikke, er for høj eller for lav men stadig gør den billig i strøm. Funktionstid er vigtig fordi det afgør, hvor lang tid din terrassevarmer, kan bruges før den skal skiftes ud. Det her er ikke en stor terrassevarmer, den er nemlig rigtig let, at skjule oppe i et hjørne eller lignede, hvor man ikke ser den. Det er en meget effektiv terrassevarmer, som ikke koster særlig mange penge, når den skal købes ind til dit hjem.

Effekt

Det her er en kraftig terrassevarmer, som opnår sin fulde effekt på kun 1 sekund, hele 92% af denne energi konverteres til varme. Dette gør at du får en god varme, men stadig på meget kort tid, den har desuden også en rækkevidde på 3-5 meter fra hvor den sidder. Alt dette kan den gøre, med en effekt som, der er på 1500 Watt.

Funktionstid

Der er en rigtig lang funktionstid, hvor du ikke behøver at skifte, varmerøret ud i rigtig lang tid. Da man sjældent anvender, den i mere end nogle timer ad gangen, mens den også er vandtæt. HORTUS 211-354 har en lang funktionstid, der er på cirka 7000 timer, hvor den kan stå tændt uafbrudt, før røret skal udskiftes.

Størrelse

Dette er ikke en stor terrassevarmer, den fylder nemlig minimalt, dog skal denne model monteres minimum 180 centimeter over jorden. Derudover har den kun, en bredde som er på 51 centimeter, den er også vandtæt så den kan hænge udenfor, ledningen som medfølger er på 180 centimeter.

Pris

Du skal betale en lille sum, selvom det er en terrassevarmer, som er i meget høj kvalitet. Det er en terrassevarmer, der kan holde i rigtig lang tid, før den skal skiftes ud igen. Hvis du vil købe, en terrassevarmer som HORTUS 211-354, skal du betale en pris på 484 kr.

Ekstraudstyr

Den kan både anvendes udenfor, mens den også kan bruges, indendørs hvis du har lyst til at bruge den til det.


HORTUS UFO 211-315

Den her lofthængte terrassevarmer, er enormt god til at have, hængende ind over et bord. Den er kunne ikke kun effektiv, den er også rigtig flot, da designet gør at den passer ind i alle hjem. Den er ikke særlig dyr, når man bruger den hver time, da driftsomkostningerne er meget lave i timen. Det er en meget kraftig terrassevarmer, der sørger for at i kan holde varmen, selvom det er meget køligt udenfor, dette kan den gøre fordi den har en høj effekt. Funktionstiden er ikke ligeså høj, som den første model, dog er den stadig rigtig høj og kan bruges i mange år. Den har en meget høj rækkevidde, mens selve terrassevarmeren ikke er stor, det gør den meget effektiv at bruge. Prisen gør den meget eftertragtet, da den er rigtig effektiv, mens prisen er i den lave ende.

Effekt

Det er den terrassevarmer som, på den her liste, har den højeste effekt. Dette gør også at, den er lidt mere kraftig end de andre modeller, dog gør det også at prisen pr time er lidt højere. Den har en effekt som, ligger på hele 2000 Watt, hvor 80 af energien konverteres til varme. Driftsomkostninger ved at have, denne terrassevarmer kørende er på, omkring 4,4 kr. hver time den er i brug.

Funktionstid

Når der skal købes en ny terrassevarmer, så er funktionstiden meget relevant, fordi det afgør nemlig hvor lang tid du kan bruge den. Hvor funktionstiden ved den her model, har en rigtig lang funktionstid, så du kan bruge den i flere tusind timer, før den skal udskiftes. Denne model har en funktionstid, der er på 5000 timer, hvilket er rigtig mange dages konstant brug.

Størrelse

Det her er en rigtig god terrassevarmer, at købe når du skal have en ny, fordi den har en lang rækkevidde. Denne terrassevarmer har en bredde, som er på 45 centimeter, mens rækkevidden er på hele 5 meter. Når den skal monteres, skal det være som minimum 180 centimeter over jorden.

Pris

Kvalitet er vigtigt når du skal købe, en helt ny terrassevarmer, hvor denne model er i meget høj kvalitet. HORTUS UFO 211-315 har en god pris, der er på 849 kr. det er det beløb, som du skal betale for en terrassevarmer i høj kvalitet som desuden også er meget effektiv.

Ekstraudstyr

Det er en terrassevarmer som opnår, sin fulde effekt på kun 5 sekunder. Derfor kan du hurtigt få opvarmet, din lukkede terrasse ved at bruge en terrassevarmer som denne.


HORTUS 1500 W, GT

Den her meget festlige terrassevarmer, passer perfekt ind i en terrasse, hvor der er brug for musik samt flot lys. Denne terrassevarmer kan faktisk afspille musik, hvor du selv kan vælge hvilken sang, som du gerne vil høre fra din mobil eller computer. Det er en enormt funktionel terrassevarmer, som vil give dig mange timers fornøjelse, uden af den mister sin effektivitet. Den er udstyret med et kraftigt varmerør, som har en god og kraftig effekt, der sørger for at varmen er høj. Du kan bruge den her terrassevarmer, i rigtig mange timer før, du skal skifte røret ud fordi den har, en meget lang funktionstid. Det er en gulvmodel, som betyder at den står på dit gulv eller jorden, den har en god størrelse som gør den stabil. Fordi den har flere funktioner, betyder det også at prisen, er lidt højere end de forrige modeller blandt disse 5 forskellige modeller.

Effekt

Denne terrassevarmer har en god effekt, faktisk er den ret høj, så den giver dig en god temperatur. Det dækningsområde som den har, er på mellem 6-8 kvadratmeter, den opnår den fulde effekt på kun et enkelt sekund. Derudover er effekten på omkring 1500 Watt, det gør den meget kraftig, samt utrolig effektiv til når din terrasse skal opvarmes.

Funktionstid

Med en enorm lang funktionstid, skal du ikke bekymre dig, om levetiden på det her kvalitets produkt. Denne terrassevarmer har en funktionstid som er på 7000 timer, hvilket næsten er 300 dages konstant anvendelse før, du skal skifte pæren. Det vil tage rigtig lang tid, for en almindelig husstand, at bruge den her terrassevarmer i det antal timer.

Størrelse

Netop fordi det er en gulvmodel, så har den en højde mens, den også har en diameter når det kommer til størrelsen. Højden på HORTUS 1500 W Gt, er på kun 110 centimeter, mens den har en diameter på 33,5 centimeter. Det er en model som du kan opbevare de fleste steder, bare du har et skab, hvor du kan putte det ind.

Pris

Fordi den har en del ekstraudstyr, så koster det også, en smule mere at anskaffe denne terrassevarmer. Men den her model er med sikkerhed, dine penge værd at købe, især hvis du ønsker en effektiv terrassevarmer som også er meget flot, har du lyst til at købe den her terrassevarmer, så koster den 1.449 kr.

Ekstraudstyr

Som den eneste model, kan den her terrassevarmer afspille musik, mens den også har et lys. Hvor du kan vælge hvilken farve, som den skal lyse, dette kan du med den medfølgende fjernbetjening.


HORTUS 1200 W, GT, silver

Som den første og eneste terrassevarmer, er denne model beregnet, til at stille under bordet så den giver en god varme. Det er en ideel terrassevarmer, til både din terrasse eller, hvis du har et køligt rum i hjemmet som trænger til varme. En terrassevarmer er helt klart at foretrække, frem for en gasvarmer, da en gasvarmer forurener op til 3 gange så meget. Den her terrassevarmer fra Hortus, har en lav effekt der holder, strømforbruget nede mens, den stadig sørger for en god varme. Det er en meget holdbar terrassevarmer, der kan bruges i mange tusind timer, før funktionstiden render ud. Det er ikke nogen stor terrassevarmer, hvilket er en selvfølge da den, er beregnet til at stå under et bord. Denne terrassevarmer har en meget skarp pris, hvor de fleste kan være med, når den skal købes til en kølig terrasse.

Effekt

Det er ikke en nødvendighed, at når du skal købe, en helt ny terrassevarmer. At du skal købe en, der har en meget høj effekt, det kan nemlig også betyde at den er dyr i strøm. Det vil du ikke opleve, med en terrassevarmer som den her, den har nemlig en rigtig god effekt der kun, ligger på 1200 Watt der holder dit strømforbrug nede.

Funktionstid

HORTUS 1200 W, GT, silver, er en meget effektiv terrassevarmer, der kan stå tændt i rigtig mange timer. Det kan den gøre, fordi den har en funktionstid, der er meget stor. Denne model har en funktionstid, der er på 7000 timer, før du skal udskifte røret i din terrassevarmer.

Størrelse

Dette er en mindre terrassevarmer, der ikke fylder særlig meget, en af grundene til dette at, den er beregnet til at stå under bordet. Derfor har den også, kun en højde som er på 65 centimeter, mens den har en diameter som er på 20 centimeter. Selvom den ikke er særlig stor, så opnår den stadig sin fulde effekt, på kun 1 sekund.

Pris

Der er brug for mere sikkerhed, når du skal købe en terrassevarmer, der skal stå under dit bord. Dette gør dog også at, prisen er lidt højere end, hvad en helt normal terrassevarmer koster. HORTUS 1200 W, GT, silver har en pris der er på 709 kr.

Ekstraudstyr

Hvis uheldet skulle være ude, at du kommer til at vælte den, så slukker den automatisk. Den tænder først igen, når den registrerer at du har, rejst den op igen.


HORTUS UFO HA 211-379

Vil du gerne købe en terrassevarmer, der ikke står i vejen, men i bund og grund bare ligner en gulvlampe. Det er den første terrassevarmer, hvor du kan ændre på, den effekt som den udsender af varme. Denne terrassevarmer er en klar anbefaling, hvis du både vil have, en effektiv men også en meget flot terrassevarmer. Du kan som sagt ændre, på hvilken effekt du gerne vil have, hvilket også ændrer på hvor meget strøm den bruger. Den funktionstid som den her terrassevarmer, er udstyret med er meget lang, så du roligt kan anvende i flere år ad gangen. Det er en meget høj terrassevarmer, hvilket gør størrelsen meget stor, dog er den ikke stor i diameter men den er meget høj. Prisen er også i den høje ende, hvilket måske er den eneste ting, der kan hive årsagen til at købe den ned.

Effekt

Med en varierende effekt, kan du vælge en høj effekt, hvis du har brug for høj varme. Men hvis du kun ønsker, at have en lav varme, kan du vælge en lav effekt. Du kan desuden også, vælge en mellemting så varmen, ikke er alt for høj eller for lav. Dette kan du gøre, fordi du kan vælge en effekt på enten 800, 1200 eller 2000 Watt.

Funktionstid

Du kan bruge den i rigtig mange timer, den har nemlig en funktionstid, der er på hele 5000 timer som minimum. Det er en meget lang levetid, for en terrassevarmer da man meget sjældent bruger den, i mere end et par timer ad gangen. Derfor er der til rigtig mange aftner, ude på din terrasse sammen med din familie.

Størrelse

HORTUS UFO HA 211-379 er en rigtig høj terrassevarmer, så du skal høre for, at du har plads til at have den stående. Den har nemlig en højde, der er på 193 centimeter, mens selve lampen har en diameter, der er på 55 centimeter.

Pris

Prisen kan godt virke skræmmende, den er nemlig ret høj, men hvis pengene ikke er et problem, fordi du gerne vil have rigtig høj kvalitet. Samt købe en terrassevarmer, som ikke skiller sig ud, når den står på din terrasse, så kan du købe den her terrassevarmer til en pris på 1.804 kr.

Ekstraudstyr

Der følger en fjernbetjening med, hvor du kan ændre på effekten, mens du også kan sætte timerfunktion til.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste terrassevarmere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, funktionstid, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige terrassevarmere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse terrassevarmere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige terrassevarmere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.