Tæpperenser Test 2024 – De bedste 5 kåret i test

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste tæpperensere på markedet, når man skal ud og købe en ny tæpperenser. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte tæpperensere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, tank kapacitet, airflow, pris, effekt og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Kärcher SE 4001 Tæpperenser

Selvom denne tæpperenser bliver betegnet, som en almindelig tæpperenser, så er den faktisk mere end det. Det er desuden også en almindelig støvsuger, så du kan bruge den som tæpperenser, men også som støvsuger i hjemmet. På den måde kommer du, til at spare en del plads, fordi du ikke skal have to produkter stående. Den har en mindre tank kapacitet, netop fordi det er en støvsuger og tæpperenser i en, hvilket både er en fordel og ulempe. Den har et stort airflow, så du får det reneste gulv, når du støvsuger eller, når du er ved at rense gulvtæppet for pletter. En meget stor fordel, hvis du vælger at købe denne tæpperenser, er at den er billig at købe. Effekten er dog lidt høj, men det er også fordi det er en multifunktionel maskine, der kan bruges til mere end 1 ting.

Tank kapacitet

Som du kan læse, så kan den her tæpperenser, både støvsuge og rense dit tæppe. Dette betyder også at, den har en mindre tank kapacitet, til at opbevare dit rene og beskidte vand i. Den her model har en tankkapacitet, som er på kun 4 liter, mens den stadig har en støvsuge pose til støv og snavs.

Airflow

Fordi Kärcher SE 4001 Tæpperenser, også er en støvsuger, så har den et stort airflow. Den kan suge op til 70 liter i sekundet, hvilket er meget højt, så du også får et meget rent gulv. Det er altid en god ide at, støvsuge dit gulvtæppe før du renser det, på den måde bliver dit vand ikke alt for beskidt.

Pris

Vil du gerne have høj kvalitet, men ikke har alt for mange penge, så kan du tage et ekstra kig på den her model. Den er nemlig billig, men stadig en utrolig god tæpperenser, som kan købes for et mindre beløb. Hvis du gerne vil ud og købe, den her tæpperenser fra Kärcher, skal du kun betale en sum på 1.408 kr.

Effekt

Den har en høj effekt, som også gør at den, koster lidt mere i strøm. Men igen ikke et alt for højt forbrug, når det kommer til det årlige strømforbrug, hvilket er udregnet på hvilken effekt produktet har. Kärcher SE 4001 Tæpperenser har en effekt, som er på 1.400 Watt, mens den har en ledning på 7,5 meter.

Ekstraudstyr

Der medfølger en papirpose til støvsugeren, mens der også er redskaber til fuger, gulvmundstykke og polstrings værktøj.


Kärcher SE 5.100 Tæpperenser

Den sidste tæpperenser på listen, betyder ikke at det, er den tæpperenser som er den dårligste. Fordi vi har ikke nogen, dårlige produkter på vores liste, vi nævner kun højkvalitets produkter. Der er bare noget tilfredsstillende, ved at se alt det snavs, som har ophobet sig forsvinde, op gennem røret når du bruger den her tæpperenser. Denne tæpperenser har ikke den største, tank kapacitet når der bliver, sammenlignet med de 5 forskellige tæpperensere på den her liste. Derudover har den også et airflow, som er rigtig godt, det er faktisk et meget gennemsnitligt. Den er er i høj kvalitet, samt utrolig effektiv, men det er faktisk en billig tæpperenser. Den har en høj effekt, en af grundene til det, er fordi det kræver meget at rense dit gulvtæppe helt i bund.

Tank kapacitet

For at undgå at, du skal påfylde en tæpperenser, flere gange når du skal rense dit gulvtæppe. Så kræver det at, du køber en tæpperenser, som har en god kapacitet. Denne tæpperenser har en tankkapacitet, som er på 4 liter, dette er ikke den høje tank kapacitet, men stadig en rigtig fin kapacitet.

Airflow

Det kræver et hård lufttryk at, sende vandet afsted med et, hårdt nok tryk til at fjerne alt snavs. Derfor har den her tæpperenser, også et airflow på 68 liter i sekundet, hvilket burde være rigeligt, til at fjerne selv de værste pletter på dit tæppe.

Pris

Det her er ikke nogen dyr tæpperenser, dog har den stadig en pris, som er lidt højere end nogle. Det er dog et køb, som du aldrig vil fortryde, fordi du får et meget rent gulvtæppe efter brug. Kärcher SE 5.100 Tæpperenser har en god pris, der ligger på omkring 1.890 kr.

Effekt

Effekten er på 1.400 Watt, hvilket måske godt kan lyde som meget, men det er ikke ofte at, man anvender en tæpperenser. Derfor er den også billig, når det kommer til driften, så du ikke skal bruge for mange penge, hvert år på dit strømforbrug.

Ekstraudstyr

Mundstykke til polstring, gulvmundstykke, flække dyser, forlængerrør, tæppe dyse med spray udvinding med trægulv adapter.


Bissell SpotClean Pro Tæpperenser

Det her er en let og transportabel tæpperenser, som er meget effektiv, både til snavs men også hårde pletter. Denne tæpperenser vejer kun 5,9 kg, så du let kan flytte rundt med den, netop også fordi den har et håndtag i toppen, som giver et rigtig godt greb. Den larmer dog lidt under brug, da den har et lydniveau, som ligger på omkring 84 dB. Tankkapaciteten er rigtig god, så der er plads til meget vand, når du skal rengøre en stor overflade. Den fylder desuden ikke meget, da størrelsen har nogle mindre mål, hvilket gør det lettere at gemme den. Derudover har den en pris, som gør at de fleste, kan finde råd til at købe denne tæpperenser. Den har også en god effekt, som betyder at den, ikke bruger alt for meget strøm.

Tank kapacitet

Det er en fordel at, købe en tæpperenser som har, en tankkapacitet der er høj. Den her model fra Bissell, har en god tank kapacitet, til både rent og beskidt vand. Beholderen til rent vand, har en kapacitet på 2,9 liter, mens kapaciteten til beskidt vand, har en tankkapacitet på 3,5 liter.

Størrelse

Den her tæpperenser er ikke ret stor, hvilket selvfølgelig betyder at, den ikke fylder særlig meget i hjemmet. Dette gør at du let, kan sætte den ind i et kosteskab, uden at være bange for at den fylder for meget. Den har nogle mål som lyder på, en længde på 36 centimeter, en bredde på 25 centimeter og en højde på 36 centimeter.

Pris

Det skal selvfølgelig ikke være dyrt at, købe en tæpperenser til hjemmet, det er endda selvom den er meget effektiv. Men stadig utrolig let at anvende, selv for den mest uerfarne bruger, den her tæpperenser koster kun 1.366 kr. som er en af de billigste, modeller som du kan finde på denne liste.

Effekt

Den har en god effekt, når det kommer til en tæpperenser, men sammenligner man med andre produkter. Så kan en effekt på 750 Watt, godt virke som en ret høj effekt, men den er ikke alt for dyr i strøm. Fordi man anvender jo ikke, en tæpperenser hver dag, så du kommer ikke til at bruge mange penge på strøm hvert år.

Ekstraudstyr

Med i handlen medfølger der, trappe mundstykke og en hårdnakket plet-børste.


Kärcher Puzzi 10/1 Tæpperenser

Den her producent er meget, let at genkende over alt, de har typisk den meget karakteristiske gule farve. Det her er dog også, en af de lidt større tæpperensere, som fylder ret meget. Derfor er den nok mest velegnet, til et større hjem eller, til et professionelt brug. Den har en meget stor tank kapacitet, så du kan anvende den i lang tid, før du skal tømme den igen. Den har et højt airflow, så du får det mest optimale tryk, uden at den skader dine ting når du bruger den. Kvalitet og pris går ofte, hånd i hånd, derfor har denne model også en lidt høj pris. Det er også en af grundene, til at den er egnet til et mere professionelt brug, den har desuden også, en effekt som er lidt høj. Men stadig ikke alt for høj, til at den sprænger budgettet, til husstandens strømforbrug.

Tank kapacitet

Den her model har en meget stor tank kapacitet, hvilket gør at du kan bruge den, i lang tid før du skal tømme den. Til rent vand har den en tank kapacitet, som ligger på 10 liter vand, mens den til beskidt vand har en tankkapacitet, som ligger på 9 liter vand. Det giver en maksimal kapacitet, til at rengøre omkring 20-25 kvadratmeter, gulvtæppe eller lignede.

Airflow

Med et airflow på 54 liter luft i sekundet, samt en spray mængde på 1 liter i minuttet, som desuden bliver sprøjtet ud med 1 bar. Får du en tæpperenser, som kan rengøre næsten alle, pletter som er kommet på dit gulvtæppe.

Pris

En af de få ulemper, ved Kärcher Puzzi 10/1 Tæpperenser, kan være at den er lidt dyr. Det kan nemlig betyde at, det ikke er alle som har råd, til at købe den til hjemmet. Den har nemlig en pris, som er på 4.562 kr. hvilket også er den tæpperenser, som har den højeste pris blandt disse 5 forskellige, tæpperenser på vores liste.

Effekt

Fordi den har så gode funktioner, så kræver det også mere strøm at, skulle bruge denne tæpperenser i drift. Det betyder at denne tæpperenser, har en effekt som er på omkring 1.250 Watt. Det er dog ikke nogen alt for høj, effekt når det kommer til en tæpperenser, da man anvender den meget sjældent i hverdagen.

Ekstraudstyr

Der er integreret tilbehør opbevaring, til at opbevare mundstykke til polstring, gulvmundstykke, samt en spray forlængelse slange.


Kärcher Puzzi 8/1 C Tæpperenser

Er du ved at starte en virksomhed, som gør biler rent indvendigt, så er en tæpperenser som den her nødvendig. Den er nødvendig fordi at, den er enormt effektiv til at, rengøre bilsæder som er i stof. Den renser dine bilsæder i dybden, samt får alt snavs ud, så din bil ser næsten ny ud efter brug af den her tæpperenser. Med en stor tankkapacitet, behøver du ikke skifte vandet, midt i en rengøring af bilen. Derudover har den et gennemsnitligt airflow, når det kommer til en tæpperenser som, kun er en tæpperenser og ikke støvsuger. Den har en pris, som er lidt høj, men ikke den tæpperenser som koster mest. En god og kraftig effekt, sikrer dig at du, har rigeligt med kræfter til at få en effektiv tæpperenser.

Tank kapacitet

Med en tankkapacitet, som er på hele 8 liter, hvilket ikke er den højeste. Men heller ikke i nærheden, af den laveste på denne liste, det hele passer rigtig godt sammen. Derfor burde du let, kunne rense sæderne i din bil, selvfølgelig alt efter hvor beskidt de er.

Airflow

Den her tæpperenser er kun, hvad navnet indikerer, det er en tæpperenser. Som fungerer til polstrede møbler, din bil eller gulvtæppet. Derfor har den heller ikke behov, for at have et meget højt airflow, som desuden er på 61 liter i sekundet. Dette er dog stadig mere end rigeligt, når det kommer til at, gøre dine ting i hjemmet rene.

Pris

Hvis du starter en virksomhed, der gør sig i at, gøre biler rene indvendigt. Så skal du ikke se prisen på Kärcher SE 4001 Tæpperenser, som en alt for høj pris, da du hurtigt vil have tjent beløbet ind igen. Fordi den gør arbejdet hurtigere, på den måde sparer du tid og kræfter, ved at købe denne tæpperenser til en pris på 3.412 kr.

Effekt

Det kræver en god effekt, for at du kan rense dine møbler, eller dine sæder i bilerne effektivt. Derfor har den her tæpperenser, også en effekt som er høj, hvilket giver mange kræfter. Effekten er på 1.400 Watt, hvilket er en af de højeste, når det er blandt disse 5 forskellige tæpperensere.

Ekstraudstyr

Integreret tilbehør opbevaring, som giver plads til et mundstykke til polstring, samt en spray forlængelse slange på 2,5 meter.


Kärcher SE 5.100 Tæpperenser

Den sidste tæpperenser på listen, betyder ikke at det, er den tæpperenser som er den dårligste. Fordi vi har ikke nogen, dårlige produkter på vores liste, vi nævner kun højkvalitets produkter. Der er bare noget tilfredsstillende, ved at se alt det snavs, som har ophobet sig forsvinde, op gennem røret når du bruger den her tæpperenser. Denne tæpperenser har ikke den største, tank kapacitet når der bliver, sammenlignet med de 5 forskellige tæpperensere på den her liste. Derudover har den også et airflow, som er rigtig godt, det er faktisk et meget gennemsnitligt. Den er er i høj kvalitet, samt utrolig effektiv, men det er faktisk en billig tæpperenser. Den har en høj effekt, en af grundene til det, er fordi det kræver meget at rense dit gulvtæppe helt i bund.

Tank kapacitet

For at undgå at, du skal påfylde en tæpperenser, flere gange når du skal rense dit gulvtæppe. Så kræver det at, du køber en tæpperenser, som har en god kapacitet. Denne tæpperenser har en tankkapacitet, som er på 4 liter, dette er ikke den høje tank kapacitet, men stadig en rigtig fin kapacitet.

Airflow

Det kræver et hård lufttryk at, sende vandet afsted med et, hårdt nok tryk til at fjerne alt snavs. Derfor har den her tæpperenser, også et airflow på 68 liter i sekundet, hvilket burde være rigeligt, til at fjerne selv de værste pletter på dit tæppe.

Pris

Det her er ikke nogen dyr tæpperenser, dog har den stadig en pris, som er lidt højere end nogle. Det er dog et køb, som du aldrig vil fortryde, fordi du får et meget rent gulvtæppe efter brug. Kärcher SE 5.100 Tæpperenser har en god pris, der ligger på omkring 1.890 kr.

Effekt

Effekten er på 1.400 Watt, hvilket måske godt kan lyde som meget, men det er ikke ofte at, man anvender en tæpperenser. Derfor er den også billig, når det kommer til driften, så du ikke skal bruge for mange penge, hvert år på dit strømforbrug.

Ekstraudstyr

Mundstykke til polstring, gulvmundstykke, flække dyser, forlængerrør, tæppe dyse med spray udvinding med trægulv adapter.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste tæpperensere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom tank kapacitet, airflow, pris, effekt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige tæpperensere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse tæpperensere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige tæpperensere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.