Tablet Fra Apple Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste tablets fra Apple på markedet, når man skal ud og købe en ny tablet fra Apple. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte tablets fra Apple. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, opløsning, harddisk, batteri, størrelse og pris. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Apple iPad Air (2019) 256GB 4G – Space Grey

Har du brug for en tablet, som kan stort set alt, hvad du har brug for ved en tablet. Samt ikke koster alt, for mange penge at købe, så er den her model fra Apple, måske det helt perfekte valg. Det er en rigtig god tablet, som er rigtig flot, samt rigtig holdbar dog, er det en god ide at købe et cover til den for en sikkerhedsskyld. Skærmen har en rigtig god opløsning, som gør at du, får et skarpt billede, men også får alle detaljer med. Der er rigtig meget plads, på den harddisk som, sidder i din Apple tablet. Batteriet har en god køretid, som gør at du ikke, behøver have din tablet til opladning hele tiden. Det er ikke en stor tablet, som betyder at den, ikke fylder særlig meget selvom du har den, med på farten på ferie eller lignede. Prisen er rigtig god, så du ikke skal, betale et meget højt beløb for et produkt, der er i rigtig høj kvalitet.

[afp id=”897″]

Opløsning

Opløsningen er rigtig høj, så selvom du ser videoer, vil de være i høj kvalitet. Du kan optage videoer, som har en opløsning, der ligger på 1080p. Skærmen på din Ipad, har en opløsning der er på 2224 x 1668, hvor størstedelen af din skærm, kan trykkes på da det er en touch skærm.

Harddisk

Apple iPad Air (2019) har en stor harddisk, som betyder at du ikke, har et behov for en større. Der er nemlig plads, til enormt mange billeder, samt meget store videoer, eller endda film som du har downloadet. Din nyindkøbte tablet har, en harddisk som yder en kapacitet, som er på hele 256 Gb.

Batteri

Det batteri som sidder, i den her tablet fra Apple, har en rigtig god køretid. På den måde undgår, du at dit produkt, skal være i nærheden af en oplader hele tiden. Det er næsten lige meget, hvad du bruger din tablet til, så har den en køretid på op til 10 timer ad gangen.

Størrelse

Det er en let tablet fra Apple, som faktisk kun vejer 464 gram, hvilket gør den utrolig let. Den har en tykkelse, som kun er på 0,61 centimeter, højden er på 25 centimeter, mens den også kun er 17,4 centimeter. Dette gør den til en, Ipad som selvfølgelig er fra Apple, til en god transportabel Ipad.

Pris

Med en skarp pris, behøver du ikke betale, en meget høj pris. Det er endda på, trods af at, du kan købe et produkt i høj kvalitet. Som desuden er fortrukket, blandt familier som har små børn, der godt kan lide at spille på en tablet, så kan du købe det her produkt til kun 6.514 kr.


Apple iPad (2019) 128GB – Space Grey

Det her er en tablet, som både har et kamera, på forsiden men også på bagsiden. Dette gør det lettere at, have videosamtaler med familie, eller lignede uden at du skal vende den om. Det kamera som sidder, på bagsiden af din tablet, er på hele 8 megapixel mens, det som sidder foran er på 1,2 megapixel. Den skærm som sidder, på din nye tablet fra Apple, har en god og solid opløsning. Den har desuden også, en harddisk som har rigeligt med plads, til mange forskellige ting. Batteriet er rigtig stærkt, så du kan surfe på nettet, eller se film i lange perioder ad gangen. Størrelsen er vigtig fordi, det er altafgørende for at, du ikke skal have en stor taske til din tablet. Det her er den tablet, blandt disse 5 forskellige tablets fra Apple, som har den laveste pris overhovedet.

[afp id=”898″]

Opløsning

Hvis du tager offentlig transport ofte, så kan en tablet, med en stærk opløsning være det hele værd. Den opløsning som din tablet, er udstyret med er rigtig god, den er nemlig på 2160 x 1620. Så du kan se film, eller lignede i rigtig høj kvalitet, uden at blive forstyrret af dårlig billede.

Harddisk

Selvom den ”kun” er udstyret, med en harddisk der har, en kapacitet på 128 Gb. Så er det stadig nok, til at du kan tage mange tusind billeder, eller optage meget lange videoer. Uden at din harddisk, bliver påvirket af dette, mens den stadig er rigtig hurtig til alle ting.

Batteri

Med et velkendt Litium batteri, har dit batteri en god køretid, før den kræver en opladning. Du kan høre musik, se film eller surfe på nettet, i op til 10 timer ad gangen. Før Apple iPad (2019) 128GB, kræver at du oplader, batteriet igen så den er klar til brug.

Størrelse

Apple har nogle gennemsnitlige mål, som deres tablets skal have, hvilket de går meget sikkert efter at ramme. Der er dog nogle modeller, som har nogle mindre mål, men det er også beskrevet. Vægten på den her model, er på 468 gram, mens den er 0,59 centimeter tyk. Bredden er på 17,85 centimeter, mens den også er 24,76 centimeter høj.

Pris

Det er som sagt, den tablet fra Apple, som har den laveste pris. Hvilket gør mængden af kunder, en del større da, de fleste kender til Apple produkter. De er meget brugervenlige, som gør at man hurtigt lærer at anvende dem, alt dette kan du købe for kun 3.555 kr.


Apple iPad Pro 11.0″ (2018) 256GB 4G – Silver

Går du efter høj kvalitet, samt efter en tablet, som virkelig bare fungerer til ug. Så burde du kraftigt overveje at, tage et ekstra kig på denne model, det er nemlig en af topmodellerne på markedet. Det er desuden muligt at, putte et simkort i din tablet, så du kan ringe og sende sms’er fra den hvis du har lyst. Den her tablet fra Apple, har en opløsning der er rigtig god, samt giver et klart og tydeligt billede hele tiden. Der er plads til enormt meget data, fordi den er udstyret med, en stor og hurtig harddisk. Et kraftigt batteri giver, den her Ipad en køretid, som er meget gennemsnitlig blandt de forskellige modeller. Derudover er størrelsen også, gennemsnitlig så du får en let, men stadig en god størrelses tablet.

[afp id=”899″]

Opløsning

Med en 11 tommer skærm, bliver de billeder du tager, eller videoer som du optager ikke for små. Så du kan let, kan få et overblik over alle detaljer, som er på din skærm. Skærmen har en opløsning, som er på 2388 x 1668, hvilket er i den høje ende af listen, derfor er den her model, en meget god mulighed.

Harddisk

Du skal ikke tænke på plads, hvis du køber den her ipad, da den har en meget stor kapacitet. Med en harddisk som har en kapacitet, på hele 256 gb hvilket let, burde være rigeligt med plads i meget lang tid. Derfor er det en tablet, som er ideel til, en person som godt kan lide at, tage billeder eller optage videoer meget ofte.

Batteri

Med almindelig internet surfing, eller mens du ser film, så har Apple iPad Pro 11.0″ (2018). Et rigtig godt batteri, som kan holde i mange timer, før den er løbet tør for strøm. Batteritiden er op til 10 timer, som er gennemsnitlig blandt, disse 5 forskellige tablets fra Apple.

Størrelse

Denne tablet fra Apple, er både let men også brugervenlig, mens den også er let transportabel. Den vejer 468 gram, mens den er 0,59 centimeter tyk, samt har en bredde på 17,85 centimeter og højden er på 24,76 centimeter. Det er meget teknologi, i en tablet som ikke, fylder ret meget i tasken.

Pris

En pris som den her model, har når du skal købe den, kan godt virke ret høj. Men det er med sikkerhed, dine penge værd at købe, da kvalitet koster lidt mere. Den her tablet, har en pris som, ligger på omkring 8.233 kr. at købe, hvilket godt kan virke skræmmende, men det er ikke et køb du vil fortryde.


Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 256GB – Space Grey

Hvis du går efter meget høj kvalitet, samt en af de bedste tablets fra Apple, så tag et ekstra kig på denne model. Selvom den måske kun er er 2018, så er det stadig en stor og kraftig tablet, som både er hurtig men også effektiv. Det er desuden også, den Ipad som har den største skærm, blandt alle disse 5 forskellige tablets fra Apple. Opløsningen er rigtig høj, hvilket giver et klart billede, men også gør at du får den bedste oplevelse. Den har også en, meget stor harddisk som giver, dig rigeligt med plads til alverdens ting. Batteriet har en gennemsnitlig køretid, uanset hvad du laver på din Ipad, som er rigtig lang. Størrelsen er rigtig god, faktisk er det en stor tablet, som fylder mere end andre modeller.

[afp id=”900″]

Opløsning

Opløsningen er rigtig høj, som også betyder at, du kan købe en tablet med en stor skærm. Denne tablet fra Apple, har en 12,9 tommer skærm, mens den også har en opløsning, som er på 2732 x 2048. Kameraet i din tablet, er rigtig god på bagsiden, er den på 12 megapixel.

Harddisk

En stor harddisk er vigtig, da den afgør hvor ofte, du skal slette filer på din nyindkøbte tablet. Dog skal du ikke bekymre, dig om at skulle til at slette data, da harddisken er rigtig stor, den har en kapacitet som, er på hele 256 gb.

Batteri

Selvom den er stor, burde den også bruge, en del mere strøm. Dog er Apple iPad Pro 12.9″ (2018), udstyret med et stort og kraftigt batteri, der har en kapacitet på 36,71 Wh. Det betyder at du, uden problemer vil kunne surfe på nettet, se film eller høre musik i op til 10 timer, på en fuld opladning.

Størrelse

Det er som sagt, den tablet fra Apple, som er den største blandt disse 5 forskellige. Den har en tykkelse på 0,59 centimeter, mens højden er på 28,06 centimeter, derudover er bredden på 21,49 centimeter. Sidst men ikke mindst, så vejer den faktisk kun, sølle 631 gram.

Pris

Når man ser prisen, på denne Ipad så, kan man måske godt blive skræmt. Den har nemlig en pris, som ligger på 9.433 kr. som uden tvivl, er den dyreste tablet. Men du får enormt meget produkt, for dine penge når, du køber den her Ipad fra Apple.


Apple iPad mini (2019) 256GB 4G – Silver

Det her er en tablet, som Apple har produceret, de forskellige tablets bliver også kaldt Ipads. Denne model er en mindre model, der er dog ikke gået, ned på teknologien på modellen. Det smarte ved en mini model, er at den fylder minimalt, derfor kan du let tage den i tasken. Det er en tablet, som har en mindre skærm, men stadig en rigtig høj opløsning. Harddisken er rigtig stor, så der ikke kommer, til at mangle nogen form for plads. Alt efter hvor meget, den bliver brugt så, har batteriet en rigtig god køretid, så du kan bruge den i lang tid. En af de nyere tablets, som har en rigtig god, men også rigtig fair pris. En rigtig god sikkerhedsfunktion, som hedder fingeraftrykslæser, beskytter dine informationer fordi, det er kun dig selv der kan åbne den.

[afp id=”901″]

Opløsning

Opløsningen er rigtig god, så selvom den er mindre, vil du stadig få et flot billede. Denne model har en opløsning, som er på 2048 x 1536, mens skærmen er på 7,9 tommer. Det er en meget god tablet at, vælge hvis du ønsker en mindre tablet, men stadig vil have høj kvalitet.

Harddisk

Man skulle ikke tro at, en tablet som fylder meget lidt, ville have en stor harddisk. Dog er Apple iPad mini (2019), et meget godt bevis på det modsatte, den har nemlig en rigtig stor harddisk. Du kan købe en tablet, som har en harddisk, der er på hele 256 gb med plads.

Batteri

Alt efter hvilket behov, som du har til din kommende tablet, skal du kigge efter størrelsen på batteriet. Bruger du den udelukkende, til at se film, høre musik eller surfe på nettet med Wifi. Så er batteritiden op til 10 timer, men hvis du bruger den med mobilt datanetværk, så er køretiden op til 9 timer.

Størrelse

Størrelsen er vigtig når, du ser på en tablet, hvor denne som navnet indikere er en mini model. Hvilket gør at den, ikke er ret stor, den vejer nemlig kun 308,2 gram. Derudover er højden kun 20,32 centimeter, mens tykkelsen er 0,61 centimeter og så er den kun 13,48 centimeter bred.

Pris

Med en pris på 4.899 kr. er den ikke særlig dyr, men hvor du stadig får, en tablet med meget teknologi, hvor den ikke fylder ret meget. Det er en tablet, som ikke koster alt for mange penge, den har nemlig en pris på 4.899 kr. som ikke er mange penge, for en tablet som har mulighed for at ringe.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste tablets fra Apple i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom opløsning, harddisk, batteri, størrelse, pris og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bedste tablets fra Apple når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse tablets fra Apple, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige tablets fra Apple og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.