Symaskine Test 2023 – De 7 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 7 bedste symaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny symaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-7-liste med de bedste bedømte symaskiner. Disse 7 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, søm programmer og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Singer Promise 1408

På en delt førsteplads kommer her en super god symaskine, som har fået gode anmeldelser af forbruger og eksperterne, den har gjort sig godt bemærket på grund af den billig pris og effektivitet. Det er en symaskine som er utrolig let at anvende, selv for nybegyndere som ikke har brugt en symaskine meget, så vil du på kort tid lære at bruge den. Udover at være meget billig i indkøb, så er det også den dyreste på hele vores liste, den har et meget simpelt design uden en masse ekstraudstyr, imens den har en smule forskellige søm programmer.

Pris

En af de store faktorer for at den er havnet på førstepladsen, er på grund af den billige pris når man skal ud og købe den, fordi den er meget billig i indkøb. Det er desuden også den billigste på vores liste, der er ikke nogen der kommer tæt på når man snakker pris, den koster kun 829 kr. hvis du skal ud og købe den. Dette gør at selv hvis du er studerende, så vil du have råd til at købe den eller bare har en lav indkomst i husstanden.

Design

En symaskine er ikke designet for at være flot at kigge på, men for at være effektiv under drift, det er den her symaskine ikke en undtagelse for. De har tænkt på brugervenligheden, da de designede denne model fra Singer, den er utrolig let at lære og bruge hvis du ikke er vant til at bruge en symaskine.

Sømprogrammer

På grund af den billige pris, så har Singer Promise 1408 ikke mange forskellige søm programmer, hvilket også kan gøre at nogle ikke vil købe den. Men det er selvfølgelig også alt efter, hvad du forventer at bruge denne symaskine til, om det er til nogle små projekter engang imellem eller hver eneste dag. Så kan det godt have en stor betydning, for om det er en symaskine for lige netop dig.

Ekstraudstyr

Igen på grund af den billige indkøbspris, så bliver den ikke leveret med noget ekstraudstyr, men det er heller ikke nødvendigt hvis du ikke har et stort forbrug.


Singer Confidence 7465

Dette er en avanceret symaskine som kan næsten alt du har brug for, det er en symaskine som er computerstyret, hvilket assistere dig når du har maskinen i brug. Ved at den er computerstyret hjælper den dig med at få helt lige linjer, så du får et rigtigt flot slutresultat når du er færdig, der er desuden et vandret spolesystem så du let kan se hvor meget tråd der er tilbage. Som en af de dyreste på vores liste, får du en symaskine som har et prisskilt som ligger i den helt høje ende af vores liste, men stadig til en meget fornuftig pris. Som en af de få har den LED-display, samt et lidt mere avanceret design så den ikke er beregnet til nye brugere, det er desuden den symaskine med flest søm programmer på hele vores liste. Den er desuden udstyret med alt ekstraudstyr, der mangler ikke noget hvis du vælger at købe den.

Pris

Den her model fra Singer, er en utrolig effektiv symaskine som kan det hele, den har dog en pris som ligger i den høje ende. Denne symaskine har en pris som lyder på 1.999 kr. som godt kan lyde som mange penge, men du får en høj kvalitet for dine penge, som kan holde i mange år ud i fremtiden så længe den bliver behandlet pænt. Hvis man behandler et produkt godt, samt vedligeholder den med tiden kan den holde i mange år, det er set at nogle mennesker har haft en symaskine i over 20 år.

Design

Singer Confidence 7465 er udstyret med et led-display, dog er denne model en indviklet symaskine, som nybegyndere ikke burde købe fordi den er egnet til folk med erfaring. Denne symaskine har mange forskellige funktioner, hvor der kan nævnes 8 overlocksømme, 32 pyntesømme, 10 nyttesømme og forskellige positioner til nåleposition.

Sømprogrammer

Som den symaskine med flest søm programmer på hele vores liste, får du her en symaskine med 50 forskellige søm programmer, som du let kan skifte via et panel på fronten af symaskinen. Den er beregnet til øvede brugere, som har behov for en symaskine som har mange funktioner, samt kan indstilles til at klare det meste.

Ekstraudstyr

Den har alle former for ekstraudstyr der kan nævnes, der kan nævnes disse led-display, friarm, automatisk nåletråder, automatisk knaphul og overlock sting.


Husqvarna Viking H-Class E20

Som en af de tunge drenge på vores liste, får du her en kraftig og effektiv symaskine som gør sig specielt egnet til nybegyndere og lettere øvede brugere. Den er produceret af en anerkendt producent, som er kendt for deres effektive og brugervenlige symaskiner, det er en symaskine som kan bruges af helt nye brugere som ikke er ret gode til at anvende en symaskine. Den har en pris som er lidt højere end gennemsnittet, men som stadig er en fornuftig pris for høj kvalitet, imens den er simpel og let at finde rundt i designmæssigt. Den har mange forskellige søm programmer, som gør at du uden problemer vil kunne anvende til lette og svære opgaver, den er desuden udstyret med den store udstyrs pakke.

Pris

Selvom det er en symaskine som har mange gode funktioner, så er prisen rigtig god og overkommelig for personer som ikke har en høj indkomst, da man skal se det som en investering i besparelse af nyt tøj eller lignede. Du vil spare penge på at skulle lægge bukser op, sy gardiner og lignede, hvis du skal købe den her symaskine kan du købe den via en af vores samarbejdspartnere til kun 1.499 kr. hvis du er medlem hos dem.

Design

Der blev tænkt på at den her model skulle være brugervenlig, samt stadig være udstyret til at kunne klare mere avancerede opgaver, den er designet så du let kan lære at bruge den. Selvom den måske ligner en simpel symaskine, så har den mange gode funktioner, som bliver leveret i en flot hvid farve. Det tager ikke lang tid fra du har pakket den ud, til at du hurtigt kan tage den frem og anvende den, hvis du pludselig får brug for den.

Sømprogrammer

Husqvarna Viking H-Class E20 er en symaskine med mange søm programmer, hvor der også er inkluderet overlocksting, som desuden er en ekstrafunktion som er med i prisen. Den har 32 forskellige søm programmer, den har desuden fået meget gode anmeldelser af forbrugerne, som har købt den og givet en vurdering efter de har brugt den.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes automatisk nåletråder, friarm, automatisk knaphul og overlocksting som også er blevet nævnt.


Singer Confidence 7463

På femtepladsen kommer der her en af de anmelderroste symaskiner, som er en af de symaskiner som er lettest at anvende, om du aldrig har prøvet det før eller er ny så lærer du at bruge den på kort tid. Det er desuden en af helt tunge drenge hvad angår pris, det kan være en af grundene til at folk ikke køber den, på grund af prisen men det er høj kvalitet. Det er en af de mest brugervenlige symaskiner på markedet, hvor du lynhurtigt kan vælge hvilket program du gerne vil bruge, den er desuden computerstyret så du ikke oplever ujævnheder. Den har mange forskellige søm programmer som vises på fronten, så du ikke er i tvivl om hvordan denne symaskine syer, den bliver desuden leveret med meget ekstraudstyr inkluderet i købet.

Pris

Det kan godt være at prisen virker høj, men pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, det gør de også i dette tilfælde. Hvis du køber den her model fra Singer, får du en symaskine som uden tvivl lever op til de forventninger som du har til en symaskine, du vil i hvert fald ikke blive skuffet hvis du som ny bruger køber den her. Den koster 1.999 kr. i indkøb som virker som mange penge, du skal huske på at den holder i utroligt mange år, uanset hvor meget du bruger den bare du behandler den pænt.

Design

Udover at være en meget brugervenlig symaskine, som du på meget kort tid kan vælge hvilket program du vil køre, fordi der på fronten sidder knapper som ændrer programmet. Den bliver leveret i materialer af hård plastik i en hvid farve, imens frontpanelet er pink så du ved hvad du skal holde øje med, derudover er det lyst op med dioder så du kan se hvilket program som er i brug.

Sømprogrammer

På fronten kan du vælge imellem de forskellige søm programmer, der kan vælges imellem 30 forskellige søm programmer, hvor du kan se det valgte program bliver oplyst.

Ekstraudstyr

Med en høj pris medfølger der selvfølgelig også meget ekstraudstyr, den er udstyret med hele pakken af ekstraudstyr hvor der kan nævnes, automatisk nåletråder, display, friarm, overlocksting og automatisk knaphul.


Brother CS10

Du får her en yderst effektiv symaskine, den er udstyret med mange former for funktioner, hvilket gør hele arbejdet meget lettere for dig. Ud fra 119 anmeldelser har den fået 4,3 stjerner ud af 5 stjerner, hvilket betyder at den har fået enormt gode anmeldelser af forbrugerne, den har desuden også fået gode anmeldelser af eksperterne. Den har et prisleje som ligger i den høje ende af vores liste, men stadig en attraktiv pris for en symaskine af høj kvalitet, den har et stilfuldt design som gør den flot at se på. Den er udstyret med rigtig mange søm programmer, som kan sørge for at du kan sy næsten alt du byder den, den er desuden udstyret med den helt store ekstraudstyrpakke.

Pris

Du kan købe den her symaskine for kun 1.899 kr. som godt kan lyde som mange penge, du skal dog ikke være bange for at skulle købe en ny inden for kort tid, fordi det er en meget holdbar symaskine. Du får ikke kun en almindelig symaskine, hvis du vælger at købe denne, du får en maskine som holder i rigtig mange år uden at være bange for den går i stykker.

Design

Hvis du har gemt en tøjdesigner i dig, så er den her symaskine lige netop valget for dig, den har enormt mange forskellige funktioner. Det er ligegyldigt om du har brug for at sy en lynlås i et par bukser, eller du har brug for at sy et par gardiner om til en korter version, så kan denne symaskine klare det for dig. Brother CS10 kommer i en flot hvid farve, samt et display så du kan holde øje med hvilket program den bruger, på frontpanelet er farven en flot rød farve.

Sømprogrammer

Med 40 forskellige søm programmer har du mulighed for at sy store som små ting, den har også fuldautomatisk knaphuls funktion og imens der medfølger desuden trykfødder til lynlås, blindsøm, monogramsyning og overlock.

Ekstraudstyr

Denne symaskine fra Brother, har den helt store udstyrs pakke som inkludere friarm, display, automatisk knaphul, overlocksting og automatisk nåletråder.


Toyota JNS17CT

Før Toyota startede med at producere biler, så producerede de faktisk symaskiner, det er der ikke mange der vidste. Det holdbare og effektive design som man kender fra deres biler, er ikke nogen undtagelse af deres symaskiner, du får meget høj kvalitet hvis du køber en symaskine fra Toyota. Det er en symaskine som har en lav pris i forhold til nogle på vores liste, det er endda med det prestigefyldte navn som den bærer, den er smuk og brugervenlig i design. Den har et fint antal søm programmer, der gør den velegnet til mange forskellige funktioner, den er desuden også udstyret med en god del ekstrafunktioner.

Pris

Selvom den her symaskine har navnet Toyota, så tror mange at man betaler for navnet, det gælder dog ikke ved den her. Den har en meget attraktiv pris, hvor den gør sig særdeles velegnet til jeans, imens den også gør sig god for begyndere. Hvis du skal ud og købe Toyota JNS17CT, skal du betale 1.399 kr. som ikke er et beløb, som kan vælte de fleste husstandes budget som er ude efter en ny symaskine.

Design

Den er udstyret med en stor rund drejeknap i sort, hvor du kan vælge imellem de forskellige søm programmer, der er optegnet et målebånd på selve symaskinen. Maskinen bliver leveret i hård hvid plastik, hvor der på toppen er vinkelmål til forskellige slags mål af jeans.

Sømprogrammer

Denne mekaniske symaskine har 17 forskellige søm programmer, hvor den gør sig designet til at sy jeans op med, som du kan vælge imellem med den store knap på symaskinen.

Ekstraudstyr

Toyota JNS17CT har automatisk nåletråder, friarm, overlocksting og der medfølger en nålefod specielt designet til jeans.


PFAFF 140S

Den største konkurrent til førstepladsen af vores liste, er denne model fra PFAFF, de ligger side om side i forhold til anmeldelserne. Denne model har dog bare noget mere ekstraudstyr, samt flere funktioner, denne mekaniske symaskine har fået meget gode anmeldelser af forbrugerne og eksperttesterne. Denne symaskine har en rigtig fornuftig pris, som er lidt høj men stadig attraktiv, designet er rigtig flot at kigge på og let at finde rundt i. Den har en god portion søm programmer, som gør at du næsten kan sy, alt hvad tankerne begærer med de mange søm programmer, denne model bliver leveret med en god del ekstraudstyr.

Pris

Selvom prisen godt kan virke lidt høj, så er det en meget fornuftig pris i forhold til hvad du får for pengene, prisen er stadig rigtig god. Hvis du skal ud og købe den her symaskine, skal du betale 1.599 kr. hvilket betyder du får en høj kvalitets symaskine til en god pris. Udover en meget effektiv symaskine, så får du også en symaskine som kan holde i mange år, næsten uanset hvordan dit forbrug er.

Design

Du får en stilren symaskine som er simpel i design, men alligevel meget avanceret i brug, den har en masse funktioner som gør at du kan bruge den til det meste. Den bliver leveret i en flot hvid farve, imens justerings knapperne er i en grøn farve så du let kan justere på dem.

Sømprogrammer

Hvis du køber den her symaskine, får du en symaskine som har 21 forskellige søm programmer, hvilket gør at du kan sy kostumer og lignede. Det er desuden også muligt at sy knapper i en skjorte, eller et par bukser hvis du skulle miste en, så kan den her symaskine klare det for dig.

Ekstraudstyr

PFAFF 140S er udstyret med en god portion ekstraudstyr, der er automatisk nåletråder, friarm, display og automatisk knaphul.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 7 bedste symaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, søm programmer, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige symaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse symaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige symaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.