Symaskine Fra Singer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste symaskiner fra Singer på markedet, når man skal ud og købe en ny symaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte symaskiner fra Singer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, sømprogrammer, størrelse. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SINGER 7465N

Den første på listen, blandt disse 5 meget gode symaskiner, det er denne enormt effektive symaskine. Den har fået gode anmeldelser, af både ekspert testere, men også af forbrugerne som har testet den. Det er ikke blevet lettere at, tråde en symaskine end, med den her og dens meget innovative system. Det gør næsten hele arbejdet for dig, så du kun skal lave minimalt, for at blive klar. Kvalitet behøver ikke koste mange penge, hvilket den her model, beviser rigtig godt fordi, den har nemlig ikke noget højt prisniveau. En symaskine behøver ikke være flot, den skal ganske enkelt bare fungere, dog er det her stadig en flot symaskine. Den er udstyret med, mange sømprogrammer så du kan sy næsten alt, du ønsker at anvende den til. Den er lige til at, tage med under armen, fordi den ikke har en alt for stor størrelse.

[afp id=” 1138″]

Pris

Du vil blive positivt overrasket, når du ser prisen, på den her symaskine. Den har en rigtig skarp pris, hvor de fleste kan finde råd, til at købe en symaskine med disse kvaliteter. Prisen på denne model, den ligger på kun 2.000 kr. hvilket er en lav pris, når man køber en effektiv symaskine.

Design

Selvom SINGER 7465N er billig, betyder det ikke at materialerne, er dårlige på denne symaskine. Singer producere nemlig symaskiner, der er meget holdbare, som kan holde i rigtig mange år. Der sidder et display, på fronten af symaskinen, hvor du kan indstille den, til at tilfredsstille de behov som du har.

Sømprogrammer

Det er en god symaskine, der kan assistere dig, til at reparere de fleste huller. Uanset om de er store, eller om det er små huller, så kan denne symaskine godt klare det. Den har op til 50 sømprogrammer, hvilket er rigeligt for en almindelig person, der skal købe en ny symaskine.

Størrelse

Det er ikke en lille symaskine, eller nogen meget stor symaskine, den har en helt normal størrelse. Den måler 356 millimeter i højden, 290 millimeter i bredden, så er den også 356 millimeter i dybden. Det er en meget normal størrelse, når det gælder en symaskine.

Ekstraudstyr

Nogle ekstrafunktioner den har, det er LED-skærm, automatisk nåletråder og automatisk trådspænding.


SINGER Tradition 2263

Har du ikke lyst, til at købe en symaskine, der kan alle mulige smarte ting. Så er den her symaskine, måske noget for dig, den kan nogle rigtig gode ting. Hvilket er nogle meget basale ting, mens den selvfølgelig også, har nogle ekstrafunktioner der hjælper dig med at sy. Du skal betale en meget lav sum, hvis du vil købe en symaskine, som den her fra Singer, du køber bestemt ikke noget dårligt produkt. Det er slet ikke raketvidenskab, når du skal vælge hvilket sømprogram, du gerne vil bruge. Designet er nemlig gjort, så brugervenligt som overhovedet muligt, det gør det let at bruge det her produkt. Du kan vælge mellem, mange forskellige sømprogrammer så det er let, for dig at vælge det program du skal bruge. Størrelsen er gennemsnitligt, hvilket er en ting du skal kigge på, før du vælger at købe den så du ved hvor stor maskinen er.

[afp id=” 1139″]

Pris

Det her er den absolutte billigste symaskine, der er blandt disse 5 forskellige modeller fra Singer, hvor du betaler et meget lille beløb for meget symaskine. Det er en symaskine, som har en pris der egner, sig til en meget stor kundebredde. Når den skal købes, skal du kun betale et beløb, der ligger på 1.178 kr.

Design

Prisen er meget lav, det har dog også en betydning for, hvordan designet på maskinen er. Den er dog stadig, rigtig funktionel under brug, så den er meget lettere at bruge. Det er utrolig let, for alle personer uden erfaring at, lære at bruge denne symaskine fordi den er meget brugervenlig.

Sømprogrammer

Det er aldrig blevet lettere, end at bruge en symaskine som SINGER Tradition 2263, fordi når du skal vælge sømprogram. Skal du kun dreje, på en enkelt knap, hvor hvert sømprogram er illustreret, derudover har den op til 23 forskellige sømprogrammer at vælge mellem.

Størrelse

SINGER Tradition 2263 er en simpel symaskine, der er meget gennemsnitlig i størrelsen, hvilket gør at den er let at transportere. Det betyder nemlig også at, du ikke kommer til at opleve, problemer for at flytte rundt på den. Derfor er det en symaskine, som er et ideelt valg, når du skal købe en symaskine.

Ekstraudstyr

Der er nåletråder, samt et robust metalchassis, er nogle af de funktioner den også har, samt er bygget i.


SINGER Confidence 7470

Uanset hvilket formål du har, før du køber en symaskine, så kan denne model uden problemer klare det. Det er en professionel maskine, hvor der følger en folder med, så du kan finde det præcise program til dit problem. Du får ikke en mere præcis symaskine, end denne model fra Singer, som alle kan finde ud af at bruge. Netop fordi den har nogle funktioner, der betyder at den kan bruges, til stort set alle projekter du har gang i, så er prisen også en smule høj. Den har et stort display, hvor du kan indstille maskinen på, det ser meget avanceret ud, det er dog meget let at gøre. Der er rigtig mange sømprogrammer, det lyder en smule overvældende, men det er for at hjælpe dig, hvis du ikke ved hvilket program du skal bruge. Det er ikke nogen alt for stor symaskine, mens den på samme tid, er meget funktionel og let at flytte rundt med.

[afp id=” 1140″]

Pris

Det kan godt virke, som en pæn sum penge, du skal betale for en symaskine som den her. Men den er helt sikkert, dine penge værd at købe, fordi du får en meget effektiv maskine. Det er dog ikke, en pris der vil ødelægge budgettet, fordi den har en lav pris, de fleste kan finde råd til, den koster 2.699 kr.

Design

Den her symaskine er en, smule mere avanceret at kigge på, hvilket også kan ses når du skal vælge sømprogram. Der er mange forskellige knapper, på fronten af symaskinen, hvilket gør at du kan vælge præcis den funktion, du mangler i stort set alle tilfælde.

Sømprogrammer

Når du skal sy en lap, på et par bukser, der er gået hul i. Så går det meget hurtigt, fordi SINGER Confidence 7470 kan sy med, op til 900 sting per minut. Derudover har den et antal sømprogrammer, de få symaskiner er udstyret med, den har nemlig i alt 225 sømprogrammer, hvilket er inklusive overlocksømme.

Størrelse

Når du skal løfte på den, så vejer den 8,4 kg i vægten, hvilket gør den til en lidt tung symaskine. Det betyder dog også at, den er meget stabil at anvende, fordi vægten gør den stabil på bordet. Der er et cover med, så den ikke tager skade, når du løfter rundt på den. Denne symaskine har en god størrelse, der betyder at den ikke, fylder alt for meget i dit hjem.

Ekstraudstyr

Der er en opsprætter, børste, skruetrækker og en filtskive med når du køber denne maskine.


SINGER Quantum Stylist 9960N

Nu kommer vi til måske, den mest avanceret symaskine, af alle disse 5 forskellige symaskiner fra Singer. Lige meget hvilket problem, eller hul du skal sy, så kan denne symaskine med sikkerhed, uden problemer klare det for dig på kort tid. Den er udstyret med en høj sy hastighed, hvor du lynhurtigt kan få lappet hullet, der er kommet i dit barns bukser. Du skal ikke lade dig skræmme, hvis du kigger på denne symaskine, samt tænker at den må du bare eje, men bliver skræmt af prisen på maskinen. Den her symaskine kan hurtigt, virke lidt forvirrende når, man kigger på den første gang. Du behøver da ikke frygte noget, fordi når man har brugt den, et par gange lærer du det på kort tid. Der er en kæmpe fordel, hvis du vil købe en symaskine, der er så effektiv som den kan blive, det er det antal sømprogrammer som den har. Denne maskine har en lidt større størrelse, hvilket betyder at du skal, bruge lidt muskler for at flytte rundt på den.

[afp id=” 1141″]

Pris

Det her er en professionel symaskine, der er egnet til personer, der har et meget stort behov for en symaskine. Det betyder dog også at, prisen er i den høje ende, hvor den har en pris på 4.295 kr. Det er et stort beløb, for en symaskine men du skal, også være meget sikker på du kommer til at bruge den meget ofte.

Design

Denne symaskine er meget avanceret, det tager ikke kun et par minutter at, lære at bruge den. Det kan godt tage lang tid, før du har helt styr på, hvordan alle programmer skal bruges ordentligt. Du kan dog vælge, mellem alle disse funktioner på, de mange forskellige knapper på fronten.

Sømprogrammer

Ikke nok med at, der er et kæmpe stort antal sømprogrammer, så har denne symaskine også 25 forskellige nålepositioner. Den her symaskine er den model, blandt disse 5 forskellige symaskiner, der har flest sømprogrammer. Der er i alt 600 sømprogrammer, du lynhurtigt kan skifte mellem, så du får den helt præcise syning.

Størrelse

Der sidder et ekstra bord, på SINGER Quantum Stylist 9960N, det betyder at den er lidt større. Du køber ikke bare en almindelig symaskine, men et produkt i allerhøjeste kvalitet, der uden problemer kan klare hver eneste opgave, du byder den til det ypperste.

Ekstraudstyr

Der medfølger en lineal, sømfolder, standardfod, overlockfod og værktøj til stingpladen.


SINGER Confidence 7640Q

Singer er en velkendt producent, af symaskiner verden over, hvor kvaliteten med sikkerhed er meget høj. Det er sjældent man køber, en symaskine fra Singer uden at, være fuldt ud tilfred med købet. Når du køber en symaskine, er formålet næsten altid at, købe en symaskine der kan holde i mange år. Symaskinen her har fået anmeldelser, fra forbrugere og eksperter, der roser den rigtig meget for at, være brugervenlig og meget effektiv. Med en skarp pris, der gør at den her symaskine, er til at komme til for det almindelige menneske, så betaler du ikke nogen alt for høj pris. Den ligner en meget traditionel symaskine, udover at teknologien er blevet bedre, hvor den assistere dig en del mere end en gammel model. Den har mange sømprogrammer, hvilket er en funktion, du skal kigge efter før du vælger at købe en symaskine. Det er ikke den største symaskine, men den er stadig meget stabil, når den står på dit bord så du ikke, risikere at lave nogle fejl.

[afp id=” 1142″]

Pris

Når det gælder prisen, så går en pris og kvalitet, meget ofte hånd i hånd. Det er den her symaskine, i hvert fald et godt bevis på, fordi du køber en symaskine med højeste kvalitet. Der er desuden ingen tvivl, hvor vidt den er god, fordi alle kunderne siger det, det hele kan du købe for 2.250 kr.

Design

Det kan godt virke vanskeligt at, skulle indstille disse forskellige symaskiner, men det er bare ikke blevet lettere end ved en model som den her. Det er let fordi at, designet er gjort så brugervenligt, hvor du kan vælge lige hvilket program du har brug for. Det er en symaskine, der er produceret i kraftige materialer, så den også er holdbar.

Sømprogrammer

Med hele 200 sømprogrammer, kan du vælge lige nøjagtig den funktion, der er krævet for den opgave du har. Derudover kan SINGER Confidence 7640Q, sy med op til 1.000 sting hvert minut, hvilket gør din maskine enormt hurtig til alle slags opgaver.

Størrelse

Selvom den er let, betyder det ikke noget for stabiliteten, eller noget for hvor kraftig og effektiv symaskinen her er. Men fordi der også er forlængerbord, fylder den en smule mere, men den er stadig ikke alt for stor.

Ekstraudstyr

Der medfølger som sagt et forlængerbord, mens der også er 7 forskellige trykfødder, ekstra nål, et stofdække og ekstra spoler med i handlen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste symaskiner fra Singer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, sømprogrammer, størrelse og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige symaskiner fra Singer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse symaskiner fra Singer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige symaskiner fra Singer. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.