Strygejern Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste strygejern på markedet, når man skal ud og købe et nyt strygejern. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte strygejern. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, vandtank, pris, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


TEFAL Ultimate Pure FV9845E0

Går du meget i skjorte, så kender du til et af, de mest irriterende problemer med skjorter. Det er nemlig, at din skjorte er krøllet, eller har folder som får det til at se dumt ud. Det er derfor anbefalet, at man køber et strygejern, for at kæmpe mod disse krøller og folder der hurtigt, kan opstå ved din skjorte. Denne model bliver lynhurtig varm, da den har en rigtig høj effekt, hvilket gør at du sparer meget tid. Der sidder en god vandtank, på dette strygejern der betyder, at du ikke skal fylde den flere gange mens du stryger dit tøj. Prisen er rigtig attraktiv, især hvis du vil have høj kvalitet, men stadig købe det til en lav pris. Det er let at pakke, det her strygejern sammen efter brug, da den ikke fylder ret meget.

[afp id=”960″]

Effekt

Hvis du har meget travlt, så er det vigtigt at du køber, et strygejern som lynhurtigt bliver varmt. Det kan det her strygejern, det har nemlig en effekt, der er på 3.200 Watt. Dette giver dig meget kort tid, til når dit strygejern bliver tændt, til at det har opnået den optimale varme til at begynde.

Vandtank

Selvom det ikke lyder, som en høj kapacitet, som vandtanken på dette strygejern har. Så er det stadig mere end rigeligt, til at holde når du skal, stryge enten din skjorte eller en trøje. Vandtanken har en kapacitet, på 0,35 liter hvilket, let kan tilfredsstille det forbrug som du har til et strygejern.

Pris

Når du skal købe et strygejern, er det klart at anbefale, at du køber et godt produkt fra starten af. Så undgår du at, købe et strygejern som hurtigt går i stykker, eller er i dårlig kvalitet. Ved at købe TEFAL Ultimate Pure FV9845E0, kan du købe et strygejern i meget høj kvalitet, men kun til en pris på 891 kr.

Størrelse

Det er er ikke et stort strygejern, hvilket gør at du let, kan putte det i et skab. Dette gør det meget lettere, at pakke sammen når du ikke bruger den længere, så kan du let rulle ledningen sammen og putte i en skuffe eller et skab. Det er enormt flot strygejern, der bliver leveret i en super flot farve.

Ekstraudstyr

Med autoclean strygestål får, du et hurtigt og let glid på tøjet. Derudover er der også automatisk sluk, hvor den slukker automatisk efter 30 sekunder, hvis den står vandret men slukker efter 8 minutter hvis den står oprejst.


TEFAL Easygliss FV3960

Når det kommer til strygejern, så er Tefal en af de producenter, der er mest anerkendt i forhold til kvalitet. Samt hvor høj kvalitet, du får for dine penge, hvem vil ikke have høj kvalitet til mindst mulige penge. Denne model er billig at købe, men den er også i rigtig høj kvalitet, der gør strygning let og hurtig. Effekten er i den høje ende, så du hurtigt får et varmt strygejern, lige til at fjerne folderne i dit tøj. Vandtanken er også rigtig god, der giver dig en meget fin kapacitet, til at dampe dit tøj nemt. Prisen er utrolig lav, hvor du betale et meget lavt beløb, for et rigtig effektivt strygejern. Det har en traditionel størrelse, som man typisk finder, når man kigger på et strygejern.

[afp id=”961″]

Effekt

Effekten er høj men, stadig ikke alt for høj, hvilket gør at den er billig i drift. Selvom du bruger den, hver eneste dag til dit tøj, eller lignede som har brug for at blive strøget. Effekten er på 2.400 Watt, så den stadig bliver meget hurtig klar til brug, men holder dit strømforbrug nede under driften.

Vandtank

Det er vigtigt for forbrugerne, at de ikke skal påfylde dit strygejern, flere gange mens du bruger den. Derfor har Tefal sørget for, at dette strygejern har en høj kapacitet, især når det gælder vandtanken. TEFAL Easygliss FV3960 har en vandtank, der er på 0,27 liter vand, dette er en meget fin kapacitet når det gælder din vandtank.

Pris

En af de bedste fordele, ved at vælge at købe, et strygejern som det her. Det er med garanti prisen, som du skal betale for det, det er et af de billigste strygejern. Du kan købe dette strygejern, for en pris på kun 349 kr. som gør at selvom du er studerende, vil du stadig have råd til at købe det her produkt.

Størrelse

Dette strygejern har en normal størrelse, når det gælder sammenligning af, forskellige strygejern på markedet. Det er et stabilt strygejern, der let glider hen over dit tøj, som du er ved at stryge, dette sker fordi den er udstyret med Durilium teknologi.

Ekstraudstyr

Der er derudover også automatisk sluk funktion, dette sikrer dig mod, at dit tøj ikke risikere at gå op i flammer.


TEFAL Smart Protect

Det her er et strygejern, der er blevet rost rigtig højt, både af forbrugerne men også af ekspert testerne. Ved at købe et strygejern, som det her fra Tefal, køber du et produkt i enormt høj kvalitet. Men du køber også et strygejern, der kan holde i mange år, bare det bliver behandlet ordentligt og du ikke taber det for meget. Effekten er i den høje ende, men stadig ikke alt for høj, så strømforbruget bliver holdt nede. Der sidder selvfølgelig også, en vandtank der har, en høj kapacitet til mange strygninger før den skal fyldes igen. Alt dette kan du købe, for en relativ lav pris, hvor de fleste kan være med når den skal købes. Der er ikke størrelses forskel, på dette strygejern og, det strygejern som kommer før denne model.

[afp id=”962″]

Effekt

Hvis du køber dette strygejern, vil du få et produkt hjem, der på meget kort tid er meget varmt og klar til brug. Mens du også får et produkt hjem, der har en kraftig effekt, men stadig et lavt strømforbrug. Det her strygejern har en, effekt der er på 2.600 Watt, hvilket ikke er for højt, men heller ikke for lavt.

Vandtank

Der er let plads, til at du kan stryge mange skjorter, før din vandtank er løbet tør for vand. Det er en stor fordel, hvis du bruger den meget ofte, men ikke har lyst til, at påfylde vand hele tiden. Vandtanken som TEFAL Smart Protect, er udstyret med har, en kapacitet der ligger på 0,26 liter.

Pris

Selvom funktionerne er rigtig gode, så skal du selvfølgelig ikke, betale en alt for høj pris for dette. Det er en fordel, når der skal købes et strygejern, at funktionerne er meget gode. Men det er også en fordel, hvis prisen er lav, så der tiltrækkes flere kunder, dette strygejern koster kun 479 kr.

Størrelse

Mens den har en lav pris, men også har en stærk effekt, så har størrelsen ikke ændret sig. Det betyder nemlig at den er let, at tage med på farten, hvis du ofte er ude at hjemmet. Men du stadig har brug, for at stryge din skjorte, eller et par bukser hvis du skal til møde eller lignede.

Ekstraudstyr

For at få den bedste mulige effekt ud af, dette strygejern så behøver du ikke, selv at afkalke den, det gør den nemlig automatisk.


TEFAL TEFAL FV6520E0

Er du træt af en ledning, der hele tiden er i vejen, så kommer dette produkt ind som en klar vinder. Det er det første strygejern, som er et ledningsfri strygejern, hvor du helt uden problemer ikke oplever en ledning er i vejen. Dog bevarer du stadig, den meget høje strygeevne, du ofte får du af et strygejern fra Tefal. Dit strømforbrug når du anvender, et strygejern som dette, er helt i bund da effekten holder det nede. Vandtanken har en god kapacitet, men ikke den største kapacitet, men mere end rigeligt til at fungere rigtig god. Fordi den er trådløs, så koster den også lidt flere penge, men du vil med garanti ikke fortryde dit køb. Det er et strygejern, som fylder lidt mere, netop fordi den er trådløs hvor den har en ladestation.

[afp id=”963″]

Effekt

Det her er ikke et strygejern, der har den største effekt, men stadig stort nok til garantere dig en god strygning. Effekten som det her strygejern, har når den er i brug, ligger på 2.400 Watt hvilket er højt, men alligevel ikke en effekt, der hiver dit strømforbrug op hvert år.

Vandtank

Der sidder ikke en meget stor vandtank, på det her strygejern, dog er den stadig stor nok. Til at blive brugt flere gange, før du skal fylde vand i vandtanken igen, hvilket er en rigtig god fordel for forbrugerne. Vandtanken har en kapacitet, på omkring 0,25 liter vand, der nok vand til at stryge flere skjorter på samme tid.

Pris

Den trådløse funktion hvor du kan oplade, dit nye strygejern gør også, at den koster lidt mere at få hjem. Men det er med sikkerhed, pengene værd at betale den smule ekstra for, det gør det hele meget lettere at stryge dit tøj. Du skal betale 523 kr. hvis du gerne, vil købe TEFAL FV6520E0, hjem og bruge til dit tøj.

Størrelse

Den lade station som følger med, betyder også at den fylder lidt mere, da den er i to dele. Det skal du huske, før du køber den, at den fylder en smule mere. For at få den bedste komfort, er det et let strygejern, der ikke vejer ret meget at løfte på.

Ekstraudstyr

Der sidder et lys i strygejernet, som viser hvornår den skal, sættes til opladning igen. En sikkerhedsfunktion gør at, den ikke risikere at sætte ild til noget, fordi den automatisk slukker.


TEFAL Easygliss FV4070E0

Der er ikke noget værre, end når du er ved, at stryge dit tøj og du så er færdig. Så opdager du at, der er våde pletter efter, du har dampet dit tøj. Derfor bliver du nød til, stryge dit tøj endnu engang, for at få disse våde pletter væk. Alt dette behøver du ikke bekymre, dig om når du køber, et strygejern som det her. Effekten er stærk og attraktiv, men særligt attraktiv fordi, den ikke er for høj og holder, dit strømforbrug nede og billig i drift. Vandtanken har en god kapacitet, hvilket er en særlig vigtig funktion, hvis du damper dit tøj. Prisen er god så selvom, du er studerende eller, du er på anden offentlig indkomst kan du finde råd til den. Det er ikke bare et flot strygejern, men også et let strygejern, der gør den meget brugervenlig.

[afp id=”964″]

Effekt

Det er vigtigt at når, du skal ud og købe et nyt strygejern, at du kigger meget nøje på effekten. Det er afgørende for, hvor meget den kommer, til at koste dig i strøm hvert år. Her kommer denne model, ind med en effekt på 2.400 Watt, med et lavt strømforbrug, men stadig højt nok til hurtigt at blive varm.

Vandtank

Der sidder en stor og fyldig vandtank, på TEFAL Easygliss FV4070E0, så du kan bruge den i længere tid. Du vil uden problemer, kunne stryge flere skjorter ad gangen, før du skal fylde den op igen, vandtanken har nemlig en kapacitet på 0,27 liter.

Pris

Høj kvalitet behøver ikke være dyrt, hvilket dette strygejern er, et enormt godt eksempel på. Hvis du vil købe dette, strygejern i enormt høj kvalitet, som også har en lav pris, så koster det kun 349 kr. Det er en pris de, fleste hurtigt vil kunne spare op til, på kort tid næsten uanset indkomst.

Størrelse

TEFAL Easygliss FV4070E0 er et meget funktionelt strygejern, der med sit Airglide strygestål, giver en meget bedre glideevne på tøjet. Derudover vejer den 1,5 kg, som er en rigtig god vægt, der gør den let at håndtere under brug, selv efter brug i længere tid.

Ekstraudstyr

Med antidryp oplever du ikke våde pletter, fordi dampen rammer ned på dit tøj. Derudover har den selvrens, hvilket gør levetiden meget længere.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste strygejern i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, vandtank, pris, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige strygejern når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse strygejern, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige strygejern og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.