Støvsuger Fra Nilfisk Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste støvsugere fra Nilfisk på markedet, når man skal ud at købe en ny støvsuger fra Nilfisk, er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber dem, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte støvsugere fra Nilfisk. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, lydniveau, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Nilfisk MULTI II 30 T INOX VSC

En god støvsuger er en nødvendighed at have, når man har et hjem, som man ofte støvsuger. Her har Nilfisk et ry for at, være nogle af de bedste modeller, som man overhovedet kan købe på markedet. Man kan sagtens finde, en støvsuger fra Nilfisk, der har mere end 15 år på bagen men stadig fungerer super godt. Det siger bare lidt om, en producent som Nilfisk, der producerer ekstrem holdbare produkter. Det kan godt være at, effekten måske er lidt høj, men det er en meget stærk støvsuger, som alligevel ikke bruger alt for meget strøm under brug. Det er svært at, købe en støvsuger som har en høj sugestyrke, mens den ikke larmer ret meget, derfor er lydniveauet også en smule høj på denne model. Prisen er dog på ingen måde, særlig høj hvilket man næsten skulle tro at, den var fordi det er produkter i den højeste kvalitet.

Effekt

Det kan godt være at, den muligvis har en lidt høj effekt, men det giver i sidste ende en super effektiv støvsuger. Den har en meget stor sugeevne, som suger næsten alt snavs op, hvor end du vælger at bruge den. Hvor motoren i den her støvsuger, kan yde en effekt som, der er på hele 1.400 Watt under driften.

Lydniveau

Lydniveauet er i den høje ende, men ikke et lydniveau som, der er alt for højt under brug. Det vil ikke skade, dine ører mens du er ved at bruge den. Men den vil selvfølgelig godt, kunne høres når den kører på fuld styrke. Netop når den kører på fuld styrke, så har den et lydniveau, der er målt til 87 dB.

Pris

Man regner næsten med at, en kraftig støvsuger der er meget effektiv, ville koste rigtig mange penge. Det er dog slet, ikke tilfældet med Nilfisk MULTI II 30 T INOX VSC, den har nemlig en meget lav pris. Hvis du skal købe den, behøver du kun betale, en lille pris på 1.092 kr.

Ekstraudstyr

Den kan bruges til både tør, men også til våd støvsugning såsom væsker. Der følger et gulvmundstykke, flække dyser og en fleksibel slange med når du køber den her model.


Nilfisk BUDDY II 18 T

Hvis du vil købe en effektiv støvsuger, men ikke har det største rådighedsbeløb, til at købe netop det for. Så skal du bestemt, tage et ekstra kig, på den her model. Du kan bruge den til at, suge væske op med, hvis du spilder vand eller lignede, uden at den går i stykker. Derudover har den en støvkapacitet, der er på 18 liter, hvilket betyder at du kan støvsuge rigtig meget, før du skal tømme den igen. Effekten er høj men stadig ikke, så høj at den koster alt, for mange penge når det kommer til strømforbruget. Den er ikke for dyr i strøm, men giver en meget høj sugestyrke, uanset hvad du skal bruge den til. Lydniveauet er i den lave ende, så den ikke larmer for meget, hvilket er en kæmpe fordel for dig selv, men også de andre medlemmer i hjemmet. Det er en super billig støvsuger, selvom den er bygget i materialer, af en enorm høj kvalitet, så er prisen sparket helt i bund.

Effekt

Før du køber en støvsuger, så skal du kigge godt på, hvilken effekt din støvsuger har før du køber den. Det har nemlig ofte, en stor betydning for at, din støvsuger suger meget effektivt. Når det kommer til effekten, så har netop den her støvsuger, en effekt der er på 1.200 Watt.

Lydniveau

Selv på trods af en meget kraftig motor, så er lydniveauet rigtig lavt, så den ikke larmer for meget under brug. Du kan ændre på styrken, hvor lydniveauet også ændrer sig, da den ikke skal yde lige så meget. Når den kører på sit højeste, så har Nilfisk BUDDY II 18 T, et lydniveau som er på kun 74 dB.

Pris

Du finder ikke en støvsuger, som den her hvor, den er super god men har en meget lav pris. Det er en støvsuger, de fleste burde kunne finde råd til, når der skal købes en høj kvalitet. Prisen på denne kraftige støvsuger, det er en pris, som er på omkring 559 kr. hvilket desuden er den laveste på hele den her liste.

Ekstraudstyr

Der følger en dyse med, som du kan skifte til at suge tørt materiale op, men også vælge at suge væsker op med.


Nilfisk Elite RCL14E08A2

Hvis det gælder designet, hvor du er mere til et design, hvor den ligner en traditionel støvsuger. Så skal du tage et, ekstra kig på den her model som, Nilfisk selvfølgelig også har designet. Den har nemlig stadig, det design man ser ved, næsten alle andre støvsugere på markedet. Den har en mindre støvkapacitet, hvor der kun er plads, til omkring 3,2 liter støv. Det er en smule lavere, men det ændrer ikke på, hvor effektiv din støvsuger den er. Den har en mindre effektiv, så den bruger minimalt med strøm, selvom du støvsuger hver eneste dag året rundt, så vil du nærmest ikke kunne mærke det på din strømregning. Lydniveauet er desuden også super lavt, så den larmer minimalt i dit hjem, hvilket er en fordel så du ikke forstyrrer andre, eller skræmmer dine dyr hvis du har nogle. Prisen er rigtig god, så du ikke behøver at, betale en alt for stor sum. Selvom du gerne vil købe, en støvsuger af god kvalitet, der kan holde i mange år.

Effekt

Med en meget lav effekt, betyder det også at, den bruger utrolig lidt strøm. Det er ofte den funktion, man skal tage et ekstra godt kig på, da det let kan have en stor betydning for din strømregning. Denne model har dog, den laveste effekt blandt, disse 5 forskellige støvsugere, hvor effekten den er på kun 450 Watt.

Lydniveau

Lydniveauet er heldigvis også, et meget lavt lydniveau når, du bruger denne støvsuger i dit hjem eller i din bil. Nilfisk Elite RCL14E08A2 har et lydniveau, som er på 68 dB, hvilket sikrer dig en stille men stadig meget effektiv støvsuger. Med et lavt lydniveau, skal du ikke bekymre dig om at, din helt nye støvsuger larmer for meget.

Pris

Bare fordi producenten hedder Nilfisk, så behøver din helt nye støvsuger, faktisk ikke koste en bondegård. Denne model har en skarp pris, måske er den lidt høj, men du køber en maskine der uden problemer kan holde i rigtig mange år. Hvilket er en stor fordel, fordi du betaler faktisk kun 1.556 kr. for den.

Ekstraudstyr

Der sidder en indikator, som viser dig når du skal, udskifte den gamle støvsugepose. Der er både et mundstykke til polstring, mens der også følger et teleskoprør med når du køber det her produkt.


Nilfisk Alto ATTIX 33

Den næste på listen, det er den her traditionelle støvsuger, man ofte kender fra Nilfisk. Når det gælder designet, så har det holdt i rigtig mange år, uden at blive for kedeligt. Da de er en kæmpe stor producent, hvor man bare ved at, kvaliteten og effektiviteten er helt i toppen. Hvis man køber en støvsuger, som Nilfisk de har produceret, så er man garanteret en rigtig stærk og solid støvsuger der bare fungerer. Den har ikke den største effekt, hvilket betyder at du ikke behøver at, betale for mange penge når det gælder strømforbruget, mens den stadig er kraftig og suger meget godt. Når det kommer til lydniveauet, så er det super lavt, det er en funktion man rigtig gerne vil have for en støvsuger at, den ikke larmer for meget. Prisen kan godt virke lidt høj, men du skal se det som en investering, da man kan have en støvsuger i mange år, så længe de bliver passet ordentligt på.

Effekt

Med en effekt på 1.400 Watt, får du en super stærk støvsuger, der ikke bruger for meget strøm. Men hvor den holder en, sugestyrke der er rigtig høj oppe, så din rengøring bliver perfekt. Fordi den er uden pose, så er den meget let at, tømme for snavs og støv når, den er ved at blive fuld.

Lydniveau

Lydniveauet kan næsten ikke, blive lavere end det er, ved den her maskine. Nilfisk Alto ATTIX 33 har en enormt lavt lydniveau, som gør at den larmer minimalt, hvilket sikrer dig et hjem uden alt for meget larm. Det er endda på trods af at, den bliver brugt på den højeste sugestyrke, så er lydniveauet maksimalt på 60 dB.

Pris

Det er den dyreste model, der er på hele den her liste, men det er måske også den bedste af dem. Det er bare en helt formidabel støvsuger, hvor du ikke går ned på, nogle funktioner overhovedet. Alt det kan du købe, for en pris på 3.143 kr. så den er faktisk ikke alt for dyr at købe.

Ekstraudstyr

Der er flækker dyse med, samt en forlængerslange og hele 2 forlængerrør som kan giver dig 0,5 meter ekstra at gøre godt med.


Nilfisk VP930 230V

Hvis du vil købe, en støvsuger med et gammel udvendigt design, men med den nye teknologi indvendigt. Så er det her måske, en støvsuger du vil kunne lide, den har nemlig et traditionelt gammelt udseende. Men det ændrer ikke på at, den er utrolig god under brug, samt har høj teknologi når det, kommer til de indvendige dele, når den er ved at blive brugt. Det er en støvsuger, der ikke bruger særlig meget strøm, men stadig holder sugeevnen oppe, så den kan suge stort set alt op. Det er vigtigt at, du sikrer dig selv og dit hjem at, lydniveauet ikke er alt for høj når, du skal købe en støvsuger. Det er en miljøvenlig støvsuger, hvor der er fokuseret på at, maskinen skal være så god mod miljøet som overhovedet muligt, hvilket kan købes for en rigtig fin pris. Derudover har støvposen en kapacitet, der på op til 15 liter, så du kan bruge den mange gange, før den skal tømmes eller udskiftes.

Effekt

For at sikre dig selv, så du ikke bruger for meget strøm, når din strømregning den kommer. Så skal du købe, en støvsuger der ikke, har den højeste effekt. Der er nemlig stor forskel, på de mange forskellige støvsugere, der er på markedet. Hvor nogle meget dårlige modeller, ofte har en super høj effekt, men en dårlig sugeevne. Den her støvsuger fra Nilfisk, har en effekt på kun 760 Watt, hvilket er en lav effekt mens den har en høj sugeevne.

Lydniveau

Designet er gjort meget simpelt at kigge på, men den har faktisk et meget avanceret design, som giver en højere sugestyrke. Det har også gjort at, den er miljøvenlig mens, den også har et utrolig lavt lydniveau. Lydniveauet på Nilfisk VP930 230V, det er et lydniveau, som kun er på 71 dB.

Pris

Det skal ikke koste spidsen af en jetjager, for at kunne købe, en støvsuger i meget høj kvalitet. Mens det heller ikke, skal være for dyrt at, købe en støvsuger der er rigtig effektiv. Denne støvsuger fra Nilfisk, det er en meget eftertragtet støvsuger, der har en pris på 2.463 kr.

Ekstraudstyr

Der følger selvfølgelig en støvpose med fra start, så du kan begynde at, støvsuge lige så snart du får din støvsuger hjem. Derudover er der også, et forlængerstykke med, der er egnet til høje personer.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 støvsugere fra Nilfisk i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, lydniveau, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige støvsugere fra Nilfisk når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af støvsugere fra Nilfisk, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige støvsugere fra Nilfisk og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.