Støvsuger Fra Electrolux Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste støvsugere fra Electrolux på markedet, når man skal ud og købe en ny støvsugere fra Electrolux. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte støvsugere fra Electrolux. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, lydniveau, rengøringsevne, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Electrolux EUO9GREEN Støvsuger

Den første støvsuger som, er placeret på denne liste, det er den her meget effektive støvsuger. Som selvfølgelig er fra Electrolux, den har fået enormt gode anmeldelser, fra både forbrugerne men også eksperterne. Den blev desuden kåret, som testvinder hos forbrugerrådet tænk.dk, i marts 2018 som den bedste støvsuger i test. Denne støvsuger har en god energiklasse, hvilket gør at den, ikke koster ret mange penge i strøm. Den har desuden også et lydniveau, som gør at den godt kan høres, men ikke er alt for høj. Mens den også har fået topkarakter, når det kommer til rengøringsevne, på både hård og blød overflade. Den er dog også lidt dyr, når man skal ud og købe den, men det kan ikke svare sig at spare på en ny støvsuger. Derudover har den en stor pose, hvor posestørrelsen er på hele 5 liter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
995,00 995,00 Til Butikken
995,00 995,00 Til Butikken
1.090,00 1.090,00 Til Butikken
1.189,00 1.189,00 Til Butikken
1.311,00 1.311,00 Til Butikken
1.483,00 1.483,00 Til Butikken

Energiklasse

Den her støvsuger har en god energiklasse, som betyder at den, har en energiklasse som har fået karakteren A. Med et energiforbrug på 850 Watt, har den et årligt energiforbrug, der ligger på 26,8 kWh. I sidste ende giver det, en elpris på kun 62,4 kr. så den er billig i strøm.

Lydniveau

Det her er ikke nogen larmende støvsuger, den er faktisk ret stille, selv når den kører på fuld styrke. Lydniveauet er på kun 65 dB, hvilket er meget tæt på, en samtale mellem 2 voksne mennesker. En samtale mellem to voksne mennesker, som har et normalt toneleje, ligger på omkring 60 dB.

Rengøringsevne

Det er vigtigt at, når du skal købe en ny støvsuger at, den har en rigtig god rengøringsevne. Electrolux EUO9GREEN har en rengøringsevne, som har fået de bedste karakterer, når det kommer til en hård overflade. Så har den fået karakteren A, mens den også på en blød overflade har karakteren A.

Pris

Det skal ikke være for dyrt, når du skal købe, en helt ny støvsuger på markedet. Det er dog stadig muligt at, finde en ny støvsuger som, ikke er for dyr at købe. Den her model fra Electrolux, koster faktisk kun 1.190 kr. for en støvsuger, som er i meget høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Med en aktionsradius på 12 meter, et teleskoprør og så kan du endda, ændre på sugestyrken med en enkelt knap.


Electrolux ESP72DB Støvsuger

Har du ikke ret mange penge, men stadig gerne vil købe, en støvsuger som er meget effektiv. Så er den her model, måske et ekstra kig værd, hvis du ikke har mange penge. Selvom den er billig, så er den stadig blevet, kåret som testvinder af forbrugerrådet tænk.dk i marts 2018. Den har en rigtig god energiklasse, hvilket selvfølgelig også betyder at, den ikke er særlig dyr hvert år i strøm. Dog har den et lydniveau, som er i den lidt høje ende, men stadig ikke et lydniveau, som du tager skade af. Derudover har den en god rengøringsevne, på både en hård og blød overflade, så du er sikker på den høje kvalitet. Nu kommer vi til en, af de største grunde til at, købe netop den her model og det er prisen, som er utrolig lav.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
688,00 688,00 Til Butikken
698,00 698,00 Til Butikken
758,00 758,00 Til Butikken
758,00 758,00 Til Butikken
1.199,00 1.199,00 Til Butikken
1.257,00 1.257,00 Til Butikken

Energiklasse

Med en af de bedste energiklasser, sørger den her model for at, holde dit strømforbrug nede hvert år. Den er utrolig billig, især når det kommer til, det lave strømforbrug som den har. Med en energiklasse på A, har den kun et årligt strømforbrug, på 21,4 kWh der betyder den koster 50,4 kr. hvert år i strøm.

Lydniveau

Lydniveauet er som sagt, i den lidt høje ende, som betyder at den larmer lidt når du anvender den. Den her støvsuger har et lydniveau, som ligger på omkring 70 dB, når den kører på fuld styrke. Derfor er det vigtigt at, du ikke lider af problemer, med hørelsen da det godt kan være hårdt.

Rengøringsevne

Med en god rengøringsevne, på både en hård og blød overflade, får du et meget rent gulv efter brug. På en hård overflade, har den en rengøringsevne, som har karakteren A hvilket er den højeste. Mens den på en blød overflade, såsom et gulvtæppe, har fået karakteren B.

Pris

Det her er den billigste støvsuger, blandt disse 5 forskellige, støvsugere fra Electrolux. Electrolux ESP72DB har en lav pris, hvilket betyder at den, faktisk kun koster 663 kr. så du kan købe en kraftig støvsuger, til en rigtig god pris.

Ekstraudstyr

Du kan selvfølgelig ændre, på lydniveauet ved at regulere sugestyrken, mens der også medfølger et teleskoprør.


Electrolux EUS8GREEN Støvsuger

Vil du have enorm høj kvalitet, men stadig ikke betale en bondegård, for en støvsuger som den her. Så er det her den rette model, hvilket du burde overveje at købe, fordi du får rigtig meget støvsuger for dine penge. Den her er selvfølgelig, også kåret som testvinder, af forbrugerrådet tænk.dk i marts 2018. Electrolux er kendt for deres høje kvalitet, hvor de også næsten altid, har en meget god energiklasse blandt støvsugere. Det har den her støvsuger, selvfølgelig også da den er billig i drift, Lydniveauet er rigtig lavt, så du kan let have en samtale, med en anden person mens du er ved at støvsuge gulvet. Den har selvfølgelig også, en høj rengøringsevne som giver dig, et meget rent gulv når du støvsuger. Sidst men ikke mindst, så har denne model, en pris som er meget gennemsnitlig hvad angår en kvalitets støvsuger.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.399,00 1.399,00 Til Butikken
1.399,00 1.399,00 Til Butikken
1.399,00 1.399,00 Til Butikken

Energiklasse

Den her model har en god energiklasse, som faktisk næsten er helt i top, så du ikke skal være bange for strømforbruget. Mange går nemlig op i at, deres elektroniske produkter ikke, koster alt for meget i strøm. Den her støvsuger har en energiklasse, som ligger på A, årligt brugt den kun 24,4 kWh, som gør at den kun koster 57,6 kr. i strøm hvert år.

Lydniveau

Det her er den støvsuger, som har det laveste lydniveau, det betyder at du køber en støvsuger, som ikke larmer ret meget. Electrolux EUS8GREEN har et lydniveau, der er utrolig stille, så du ikke forstyrrer andre ret meget, når du er ved at bruge den. Med et lydniveau på 58 dB, er det lavere end, når to voksne mennesker snakker.

Rengøringsevne

På en overflade af træ, eller en anden hård overflade, har den en rengøringsevne på A. Som er den højeste karakter, mens den på en blød overflade, såsom gulvtæppe har fået karakteren B. Hvilket næsten er den højeste karakter, som en støvsuger kan have. Med en pose størrelse på 3,5 liter, skal du ikke udskifte eller tømme posen, ret ofte da det er en rigtig god kapacitet.

Pris

Det skal ikke være dyrt at, købe en støvsuger som er virkelig god, derfor har den her støvsuger også en pris. Som gør at den ikke er for billig, men heller ikke er for dyr, hvilket giver et god indtryk i kvaliteten, Electrolux EUS8GREEN koster kun 999 kr.

Ekstraudstyr

Du kan lynhurtigt skrue ned for styrken, mens der også medfølger, et teleskoprør så den ikke fylder meget når du pakker den sammen.


Electrolux EPF6GREEN Støvsuger

Er du på udkig efter en støvsuger, som er rigtig god i brug, men stadig ikke koster for mange penge. Så kan det være at, denne model måske er noget for dig, den har mange gode funktioner. Mens forbrugerne som har købt den, samt angivet en produktanmeldelse på den, hvor eksperterne også har rost den rigtig meget. Denne model har selvfølgelig også, en rigtig god energiklasse, som er næsten helt i top. Den ene ulempe ved den her model, det er at lydniveauet er ganske højt, så den larmer ret meget. Dog er den med en god rengøringsevne, meget eftertragtet blandt forbrugerne, fordi den er god men stadig har en meget lav pris. Den er desværre ikke allergivenlig, det gør nemlig ofte at, prisen på en støvsuger stiger helt vildt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
699,00 699,00 Til Butikken
799,00 799,00 Til Butikken

Energiklasse

Med en rigtig god energiklasse, kan du købe en kvalitets støvsuger, som har et meget lavt strømforbrug. Hvilket man ofte ser, hos støvsugere fra Electrolux, da de er blive mod din pengepung men også mod miljøet. Denne støvsuger har en energiklasse, der ligger med karakteren A, hvor den kun bruger 27,5 kWh om året, der betyder at den kun koster 64,8 kr. om året i strømforbrug.

Lydniveau

Den største ulempe ved den her model, det er som sagt at, den har et ret højt lydniveau. Den er højere end gennemsnittet, når det kommer til lydniveauet, hvilket godt kan være en ulempe. Lydniveauet på denne støvsuger, er på hele 78 dB, når den kører fuld styrke.

Rengøringsevne

Electrolux EPF6GREEN er en god og effektiv støvsuger, som er god til at støvsuge, på næsten alle overflader. På en overflade med gulvtæppe, har den en karakter, som næsten er i top på B. Mens den på en hård overflade, såsom trægulv, betongulv eller lignede, har fået topkarakter i rengøringsevne.

Pris

En af grundene til at, den er meget eftertragtet, af forbrugerne rundt i hjemmene. Er fordi den har en god pris, ikke en pris som er alt for høj, men en pris som de fleste kan finde råd til. Electrolux EPF6GREEN koster i omegnen af, omkring 999 kr. som ikke er nogen høj pris, når man kigger på kvaliteten.

Ekstraudstyr

Har en pose størrelse på 3,5 liter, samt medfølger der også et teleskoprør og sugestyrkeregulering.


Electrolux PURE D9-6ST Støvsuger

Det her er nok en af de bedste, som du kan finde på vores liste, over disse 5 støvsugere fra Electrolux. Den har fået topkarakter, i stort set alle anmeldelser, af eksperterne og forbrugerne. Den har fået den bedste energiklasse, hvilket gør at det er den billigste, støvsuger når det kommer til energiforbruget. Den har et meget gennemsnitligt lydniveau, som gør at du godt kan høre den, men at den alligevel ikke larmer for meget. I rengøringsevne har den fået topkarakter, både på blød men også hård overflade, dog har den også en ret høj indkøbspris. Hvilket godt kan skræmme, mange forbrugere væk når de ser prisen, men du vil ikke fortryde et køb som denne. Fordi der er hjul på den, som der selvfølgelig er at finde, på 99% af alle støvsugere, betyder vægten på 7,9 kg ikke det store.  

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Energiklasse

Med den bedste energiklasse, blandt disse 5 forskellige støvsugere, er den meget billig i drift. Den har en energiklasse, som er på A+ hvilket, kun er 2 karakterer fra den bedste mulige energiklasse. Det årlige energiforbrug på 20,7 kWh, sørger for at holde strømprisen nede, den koster nemlig bare kun 48 kr. om året

Lydniveau

Den eneste lille ulempe, som der måske ikke behøver at, være en ulempe er lydniveauet. Det er dog kun en, meget lille ulempe da, det faktisk ikke er så højt igen. Lydniveauet er på 69 dB, hvilket alligevel ikke er for højt, det er kun en meget lille smule højere end en samtale mellem to voksne mennesker.

Rengøringsevne

I alle test som Electrolux PURE D9-6ST, er blevet testet i, har den fået de bedste anmeldelser når det kommer til rengøringsevne. Når den skal støvsuge, en hård overflade i fx træ, har den fået karakteren A. Mens den også har fået, karakteren A i støvsugning af gulvtæpper.

Pris

Electrolux PURE D9-6ST er en dyr støvsuger, den har et prisskilt, som er på hele 2.499 kr. Hvilket uden tvivl er den højeste, pris hvad angår disse 5 forskellige, støvsugere fra producenten Electrolux. En af grundene til at, den også er lidt pebret i pris, er fordi den er allergivenlig.

Ekstraudstyr

Har en meget stor pose, der er på hele 5 liter, mens aktionsradius er på 12 meter. Der er også teleskoprør med, mens du også kan regulere på sugestyrken


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste støvsugere fra Electrolux i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, lydniveau, rengøringsevne, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige støvsugere fra Electrolux når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse støvsugere fra Electrolux, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige støvsugere fra Electrolux og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.