Stavblender test 2021 – De bedste 6 vurderet af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste stavblendere på markedet, Når man skal ud og købe en ny stavblender, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte stavblendere, disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, hastighed, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Bamix stavblender XL

Som en testvindende stavblender, får du her en af de bedst bedømte på markedet, den er blevet kåret som testvinder hos Politiken. Den har desuden også fået topscorer hos Gastromand og Klikk.no, da den med en stor motor kan blende sig igennem næsten alt du byder den, du får en stavblender der er af højeste kvalitet til en rimelig pris.

[afp id=”143″]

Effekt

Alt efter hvor meget du skal bruge din nye stavblender, hvis du ikke skal bruge den meget kan den købes med en mindre motor, som kan købes i 3 forskellige størrelser. Hvis du bruger den engang imellem kan du købe den med en motor på 140 Watt, hvis du bruger den lidt oftere kan den købes med en motor på 160 Watt, hvis du bruger den flere gange i ugen eller hver dag, kan den købes med en motor på 200 Watt.

Hastighed

Hvis du skal starte blidt ud fordi du ikke vil have det skal sprøjte, kan du starte ud med en lav hastighed men også vælge en høj hastighed, da du har mulighed for at indstille den i 2 forskellige hastigheder. Det højeste antal omdrejninger Bamix stavblender XL, kan køre med er 18.000 omdrejninger i minuttet, hvilket er super effektivt.

Pris

Når man skal købe et anerkendt mærke at stavblendere, så koster det også lidt penge, dog får du her en meget effektiv og kraftig stavblender. Da den med en pris på kun 1.299 kr. er alle pengene værd, fordi den har en meget lang levetid, som kan holde mange år ud i fremtiden.

Design

Kan købes i forskellige farver, dog er de mest kendt for deres røde farve, der er en holder med til den så den ikke behøves at blive pakket væk, hver gang efter brug. Desuden er den også flot at kigge på, så det er der selvfølgelig heller ikke nogen grund til at gøre.

Ekstraudstyr

Når du køber denne får du 3 forskellige blade med, en piske skive til fløde, en piske skive med huller i til dressinger, skarp skive til nødder eller isterninger.


Braun MultiQuick 7 MQ775

Med en utrolig stærk motor som kan klare det meste, får du her en flot og elegant stavblender, der med en smart hastigheds kontrol så du kan starte meget blidt ud hvis det er nødvendigt. Den er også kåret som testvinder hos Tænk.dk, du får en god portion ekstraudstyr med hvis du vælger at købe denne stavblender.

[afp id=”144″]

Effekt

Ønsker du en stavblender med en meget stor og stærk motor, som har kræfter til at kunne klare stort set alt du byder den, uden at du skal tænke på om den kan klare det i sidste ende. Derfor er Braun MultiQuick 7 MQ775 med en effekt på 750 Watt, en utrolig stærk stavblender.

Hastighed

I stedet for at være begrænset af en bestemt hastighed, får du med denne en hastigheds kontrol som afgør hastigheden, du kan få op til 13.300 omdrejninger i minuttet. Hvilket hurtigt kan piske en fløde om til flødeskum, dog kan du let vælge hvilken hastighed du gerne vil have med hastigheds kontrollen.

Pris

Det er muligt at købe denne kvalitets stavblender for kun 600 kr., hvilket ikke er mange penge for en stavblender som bliver leveret af Braun, som er anerkendt for deres holdbare kvalitets produkter.

Design

I et stilrent design af rustfrit stål, samt sort plastik som nemt kan stå fremme efter brug, får du her en stavblender med et smukt design. Farverne gør at den burde passe ind i stort set alle hjem, uanset hvilket stil man har i køkkenet.

Ekstraudstyr

Når du køber den her stavblender, får du en mini foodprocessor med 2 knive til enten grov skæring eller fint, der medfølger desuden også et piskeris så du let kan piske flødeskum.


Braun MultiQuick 3 MQ3025

Med en stavblender der både kan piske, hakke og blende, får du en stavblender der klare næsten alt der bliver budt den. Den har fået rigtig gode anmeldelser af troværdige anmeldere, eksperterne siger at du ikke kan finde en bedre til prisen, da prisen er skruet helt i bund mens kvaliteten er skruet helt op.

[afp id=”145″]

Effekt

Selvom den har en lille smule mindre effekt, så har den stadig en kompakt og kraftfuld motor, som uden problemer vil kunne hakke hårde genstande, såsom isterninger, hårde nødder eller lignede. Du får en stavblender som med en effekt på hele 700 Watt, ikke har nogle problemer med nogen opgaver.

Hastighed

Braun MultiQuick 3 MQ3025 kan med to forskellige hastigheder, starte blidt ud så du ikke risikere at spilde nogle væsker, som har en chance for at sprøjte ud over det hele. Med de to hastigheder du kan vælge, kan du lettere holde øje med indholdet får den konsistens som er ønsket.

Pris

Som eksperterne siger kan du ikke få en bedre stavblender til prisen, netop fordi prisen er skruet så meget ned som den er, får du en holdbar stavblender der holder mange år. Prisen på kun 376 kr. gør at stort set alle, burde have råd til at kunne købe den uanset budgettet.

Design

Selvom det er en hvid stavblender som godt kan blive beskidt, er den designet så den er let at rengøre, plus at materialet ikke suger farverne til sig så den forbliver hvid. Hvilket er alt afgørende når man køber køkkenudstyr i hvid, men med den glatte overflade løber væske selv af, ellers kan det let tørres af med en fugtig klud.

Ekstraudstyr

Når du køber dette produkt får du ikke kun en almindelig blender med, du får en hakker i bæger med, et piskeris og sidst men ikke mindst et målebæger med i købet.


Braun MultiQuick 7 MQ725

Er du ude efter en stavblender der har godt ekstremt gode anmelder, samt er blevet testvinder hos flere forskellige anmeldere, så er dette produkt det helt rigtige valg. Den er med sin kraftige motor en effektiv stavblender, som stadig er billige at købe ind til hverdagens brug, hvilket er vigtigt for mange mennesker at købe.

[afp id=”146″]

Effekt

Med en stor og kraftig motor får du her en super effektiv stavblender, som med sit ekstraudstyr kan klare stort set alt du byder den. Motoren har en høj effekt på hele 750 Watt, hvilket betyder den ligger i den tunge ende, på vores liste af stavblendere.

Hastighed

Braun MultiQuick 7 MQ725 har en smart funktion, der gør at du kan vælge hvilken hastighed du gerne vil have på maskinen under brug. Da den bliver påvirket af hvor hårdt du trykker på knappen, om det skal være fuld styrke eller mild, så skal du bare regulere styrken på trykket. Maskinen kan yde hele 13.300 omdrejninger i minuttet, hvis man yder fuld hastighed på den.

Pris

Selvom du får en del ekstraudstyr med, koster denne stavblender ikke særligt mange penge, prisen er desuden også lav i forhold til alle de gode vurderinger den har fået. For kun 419 kr. kan du erhverve dette produkt, hvilket er en lav pris for en stavblender, der kan klare næsten alt den bliver budt.

Design

I et stilrent design af rustfrit stål, samt en flot sort plastik der gør den elegant at se på. Maskinen er blevet kåret som testvinder hos Tænk.dk, Råd & Rön, samt fået topscore hos Aftonbladet og gode anmeldelser hos Amazon. Den er blevet vurderet ud fra den gode ydelser i hverdagens brug, samt holdbarhed.

Ekstraudstyr

Selvom den ikke har ligeså stor tilbehørspakke, følger der stadig ekstraudstyr med, der kan nævnes en piskeris, mikserkande samt en minihakker.


KitchenAid 2571EER stavblender

Er kendt for deres høje kvalitet af køkkenudstyr, som holder i mange år selv efter brug flere gange i ugen, hvilket gør det til et let valg når man skal købe en ny stavblender. Der følger desuden en stor tilbehørspakke med, hvilket betyder at du kun har brug for at købe dette produkt i stedte for flere forskellige.

[afp id=”147″]

Effekt

Selvom effekten på 180 Watt kan lyde som lidt, så er det næsten det omvendte med denne stavblender, den har en stor og meget kraftfuld motor. Den har ingen problemer med at klare isterninger, hårde nødder eller andre lignede produkter, den kan også hurtigt piske fløde til flødeskum.

Hastighed

Du kan indstille KitchenAid 2571EER i 5 forskellige hastigheder, om det skal starte langsom og blidt ud, eller du gerne vil have opgaven klaret hurtigt kan dette produkt klare det. Det kan også være en omgang nødder der skal knuses, der kommer noget af tilbehøret ind så du kan starte ud med en kraftfuld og hurtig hastighed.

Pris

Med en holdbarhed der varer i mange år, er det det værd at smide lidt flere penge efter, nu hvor der også er inkluderet en del ekstraudstyr. Med et prisskilt på 1.134 kr. får du en effektiv stavblender, der kan klare udfordringerne du tilbyder den mange år ud i fremtiden.

Design

En stavblender der kan købes i forskellige farver, så du kan vælge hvilken farve som passer bedst ind i din indretning, den har desuden også et greb af gummi så det er lettere at holde fast i den. De udskiftelige dele er lavet i rustfrit stål, så du undgår at skulle skifte dem ud fordi der kommer rust i.

Ekstraudstyr

Når du køber dette produkt er der inkluderet en del ekstra udstyr, der kommer 3 forskellige knive såsom, s-kniv, multifunktionskniv, og en skumme kniv. Der er også inkluderet 2 blenderarme, den ene er 20 cm mens den anden er 33 cm, du får også en minihakker, piskeris og sidst men ikke mindst en kande.


Bosch MaxoMixx MSM88190

Med den kraftigste motor på vores liste, kommer der her en utrolig effektiv motor som kan sættes i mange forskellige hastigheder, du får desuden også meget ekstraudstyr med. Den er blevet produceret i et stilrent design, som gør at overfladen let kan rengøres med en fugtig klud, dog kan næsten det hele puttes i opvaskemaskinen til rengøring.

[afp id=”148″]

Effekt

Med den største motor på listen, får du en stavblender med en effekt på hele 800 watt, som er ekstrem kraftfuld og kan klare alle de udfordringer du tilbyder den. Den vil ikke have nogle problemer, hvis du vælger at tage isterninger og vil have dem knust med maskinen.

Hastighed

Bosch MaxoMixx MSM88190 kan indstilles til 12 forskellige hastigheder, så du selv kan vælge hvilken styrke du vil bruge, om det skal være meget langsomt og effektivt eller hurtigt. Den kan levere hele 14.700 omdrejninger i minuttet, som gør at du hurtigt kan få hakket alverdens madvarer uden problemer, om det er isterninger som skal knuses til meget små stykker.

Pris

Man skulle tro at en stavblender med meget ekstraudstyr koster mange penge, det er ikke tilfældet her da du får meget ekstraudstyr, plus en kraftfuld stavblender. For en minimal pris på kun 849 kr. er det muligt at købe dette produkt, som kan fungere som en foodprocessor eller andet du har brug for, så slipper du også for at købe mange andre maskiner.

Design

Er designet i rustfrit stål der har en glat overflade, som betyder den er ekstrem let at rengøre uanset hvor meget snavs, den er designet så du nemt og hurtigt kan skifte til andet skærehoved. Alle dele der ikke inkludere motoren, kan sættes i opvaskemaskinen og rengøres i en høj temperatur uden du skal skrubbe nogle steder.

Ekstraudstyr

Ved køb at dette produkt får du meget ekstraudstyr, der kan blandt andet nævnes piskeris, minihakker, foodprocessor med flere skærehoveder, målebæger og en almindelig blenderstav.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste stavblendere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, hastighed, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige stavblendere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse stavblendere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige stavblendere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.