Stavblender Fra OBH Nordica Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste stavblendere fra OBH på markedet, når man skal ud og købe en ny stavblender. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte stavblendere fra OBH. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, hastighed, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


OBH Legacy Stick Mixer Stavblender

Producenten af disse 5 forskellige stavblendere, er et meget anerkendt mærke, som har eksisteret i mange år. Det er en producent, som kun producerer køkkenudstyr, som er i meget høj kvalitet. Hvor denne som er på vores førsteplads, selvfølgelig er en effektiv stavblender, der er enormt god og fungerer perfekt. Den har en stærk motor, som er udstyret med en høj effekt, der giver den mange muligheder. Den har flere forskellige hastigheder, så du hurtigt kan vælge, mellem langsom og hurtig til at starte med. Det koster ikke ret mange penge at, købe denne stavblender, hvilket er en meget stor fordel. Designet er meget stilrent, så den selvfølgelig også er flot at, kigge på når du bruger den, mens den også er utrolig brugervenlig.

Effekt

Effekten på den her stavblender, er ikke den højeste, men heller ikke den laveste på vores liste. Effekten er høj nok til at, sørge for mange kræfter, men også lav nok til at være billig i drift. Den er udstyret med en motor, som har en effekt på 800 Watt, som er meget gennemsnitlig for en stavblender.

Hastighed

For at undgå at det sprøjter, når du skal til at blende noget, så kan du vælge mellem 6 forskellige hastigheder. Men hvis det er noget hårdt som nødder, så kan du vælge høj hastighed, til at starte med og hurtigt få hakket dine nødder. Der er dog et låg, som du kan sætte på den, mens du pisker fløde og ikke vil have det rundt i hele køkkenet.

Pris

Selv med disse mange gode funktioner, så koster OBH Legacy Stick Mixer, ikke ret mange penge at købe. For en pris på kun 393 kr. kan du købe denne meget fine maskine, som kan assistere dig med næsten alt i køkkenet.

Design

Det er let at ændre hastigheden, som du kan gøre i toppen, ved at dreje på en enkelt knap. Der er desuden turboknap, samt start knap på siden. Ved at den sidder på siden, får du et meget godt greb, så den ikke smutter rundt når du starter den.

Ekstraudstyr

Der medfølger 500 milliliter minihakker, piskeris og et bæger på 600 milliliter.


OBH Supreme Stick mixer Stavblender

Er du typen der går efter udseendet, på det produkt som du køber, så er det her den rigtige stavblender for dig. Det er med sikkerhed, en af de stavblendere, som er den flotteste på den her liste. Mens den også er meget kraftig, får du en rigtig høj effekt, der sørger for at du kan blende alt. Det er let at vælge mellem, flere forskellige hastigheder som du gerne vil have, du kan starte med meget lav hastighed, eller vælge en meget høj hastighed. På grund af den høje kvalitet, samt det stærke materiale, så har denne stavblender også den højeste pris. Men stadig en pris, som er meget overkommelig, selv for en studerende eller lignede. Designet er enormt flot, faktisk det flotteste design, der gør den yderst effektiv og holdbar.

Effekt

Med den højeste effekt, har den også det højeste strømforbrug, hvilket betyder den koster lidt ekstra i strøm. Den har en effekt, som er på hele 1.00 Watt, hvilket sørger for rigtig mange kræfter, til at klare alt du byder den.

Hastighed

På toppen kan du ændre hastigheden, ved at dreje på en knap, hvor du kan vælge mange forskellige hastigheder. Det er en variabel hastighed, netop fordi der ikke kun er en enkelt hastighed, men du kan skrue op og ned på den som du vil.

Pris

Selvom den har den højeste pris, er det stadig ikke en pris, som gør at ingen kan have råd til den. OBH Supreme Stick mixer har en pris, som ligger på kun 663 kr. hos en af nedenstående forhandlere, så selvom du er studerende, vil du hurtigt kunne spare sammen til dette produkt.

Design

Det her er som sagt, den stavblender på vores liste, som er den flotteste overhovedet. Den bliver leveret i rustfrit stål, hvor hele staven er i rustfrit stål, så du får et meget flot design. Mens der i toppen let kan drejes på en knap, så du kan ændre hastigheden, mens du er i gang med at bruge den.

Ekstraudstyr

Med i handlen er der en minihakker, samt et bæger til væske, mens der også er en piskeris med.


OBH Super Mix Pro Stavblender

Har du ikke ret mange penge, men stadig gerne vil købe, et produkt fra OBH som er i høj kvalitet. Så kig ej længere, her kommer et produkt, som er billig men stadig i OBH kvalitet. Det her køkkenprodukt er meget velegnet, til de forbrugere som ikke har, det største rådighedsbeløb i hverdagen. Den har dog også en effekt, som er i den lave ende, hvilket betyder at den ikke er alt for stærk, men stadig er enormt effektiv. Den har kun en enkelt hastighed, dog er der stadig en turbofunktion, som øger hastigheden i brug. Det er som sagt den stavblender, som har den laveste pris overhovedet, den er meget billig at købe. Med et traditionelt design, som man typisk ser hos OBH, er det en flot og nemt stavblender at bruge.

Effekt

Den har desværre en mindre effekt, men det behøver ikke at, være en dårlig ting. Det betyder nemlig at, den er meget billig i drift, fordi den har et meget lavt strømforbrug. Med en effekt på kun 400 Watt, kan den stadig let bruges, til at hakke diverse ting i madlavningen.

Hastighed

Flere af disse produkter, kan ændres i hastigheden, det kan denne stavblender dog ikke. Den har en enkelt hastighed, som kun kan boostes med en turbo knap, som sidder på maskinen. Det er både en fordel og ulempe, når man snakker stavblender, da du ikke skal ændre på noget, men bare forholde dig til en enkelt hastighed hele tiden.

Pris

OBH Super Mix Pro er den billigste stavblender, som er placeret på den her liste, over 5 forskellige stavblendere fra OBH. Den har en meget lav pris, som de fleste kan få råd til, selv hvis de er på en offentlig indkomst. OBH Super Mix Pro har en lav pris, som kun er på 229 kr. hos flere forskellige forhandlere.

Design

Denne stavblender har det typiske design, når man kigger på stavblendere fra OBH, hvor bunden af staven er i rustfrit stål. Derudover kommer den del, som du holder i, produceret i hård sort plastik.

Ekstraudstyr

Der medfølger en minihakker, samt et bæger til mælk eller grøntsager som skal laves til mos.


OBH OptiChef S Stavblender

Vil du gerne have noget for dine penge, men stadig ikke betale, alt for mange penge for et kvalitetsprodukt. Det her er en god blanding, når det kommer til gode funktioner, men også når det kommer til en lav pris. Med en rigtig fin motor, får du en god og stærk effekt, som giver masser af styrke. Dog vil du heller ikke opleve at, din elregninger ændrer sig meget, fordi effekten er ikke alt for høj. Du kan indstille hastigheden, i flere forskellige hastigheder, alt efter hvilken du finder rigtigt. Derudover har den en pris, som gør at alle kan få råd til den, uanset hvilken indkomst der er i husstanden, det tager meget kort tid at spare sammen til den. Sidst men ikke mindst, så er den en rigtig flot stavblender, der er utrolig let at starte og slukke for, mens du er i gang med at bruge den.

Effekt

Denne maskine har en effekt, som er på hele 800 Watt, hvor den har den helt rigtige effekt. Det er nemlig fordi at, at er en effekt, som ikke er for høj til at sluge strømmen, men høj nok til at være stærk til at blende næsten alt.

Hastighed

En meget god funktion, som du kan finde ved den her stavblender, det er at du kan ændre i hastigheden. Du kan vælge mellem 10 forskellige hastigheder, ved at dreje på en knap, som sidder på toppen af stavblenderen. Dette kan du også gøre, mens du er ved at bruge, den her stavblender, så du kan øge hastigheden stille og roligt.

Pris

OBH OptiChef S er en billig stavblender, som har en lav pris, det er endda på trods af de mange funktioner. Når du skal købe en stavblender, som den her fra OBH, så koster den kun 378 kr. Det er en lav pris, for et produkt som er enormt effektivt, men stadig ikke koster ret mange penge.

Design

Med et stort gummigreb i toppen, hvor knappen til start og stop sidder, kan du ikke undgå at have et meget godt greb. Så risikerer du ikke at tabe den, mens du er ved at bruge den, fx til at piske fløde, eller når du er ved at hakke løg til aftensmaden.  

Ekstraudstyr

Med i handlen er der selvfølge, ekstraudstyr når du køber det her produkt, med i handlen medfølger der følgende. En minihakker inkluderet en skål, en piskeris og en høj skål der passer til den.


OBH Presision Mix Stavblender

Elsker du at købe et produkt, hvor der medfølger en god portion ekstraudstyr, men stadig ikke betaler en alt for høj pris. Så kig ej mere, det er nemlig hvad du får, hvis du køber det her produkt fra OBH. Det er en rigtig fin stavblender, hvor du lynhurtigt kan lave en smoothie, så tage den med på farten i en kop. Den har en høj effekt, hvilket sørger for at du får en kniv, som meget hurtigt kan køre rundt mens der også er styrke bag den. Med en smart måde at, ændre hastigheden på, kan du få en stavblender som er hurtig. Selvom du får meget ekstraudstyr med, behøver du ikke betale en pris, som er meget høj. Den har en lav pris, så du ikke føler at du er blevet snydt, når du vælger at købe den.

Effekt

Denne stavblender har en effekt, som er lidt højere, end hvad gennemsnittet af disse 5 er. Gennemsnittet ligger på omkring 800 Watt, hvor den her stavblender, har en effekt på hele 850 Watt. De 50 Watt ekstra, gør at du hurtigere kan blende, eller få hakket løg på kort tid.

Hastighed

På grund af den høje effekt, har du også mulighed, for at du meget hurtigt kan mixe en smoothie. Det er muligt at ændre hastigheden, mens du er i gang med at blende, hvis du vil have blendet det mere fint eller mere grov. Så ændrer du bare på toppen, til hvilken hastighed, som du gerne vil have.

Pris

Når man kigger på funktionerne, ville det være let at tro at den her stavblender, er en meget dyr model at købe. Det er dog slet ikke tilfældet, OBH Presision Mix har en rigtig stærk pris, hvilket betyder at den koster 409 kr.

Design

Designet har gjort at den her stavblender, er enormt flot at kigge på, mens den stadig er let at bruge. Den bliver leveret i rustfri stål, mens det hårde plastik er sort, det er desuden super let at rengøre med en fugtig klud, hvis du skulle risikere at den blev beskidt.

Ekstraudstyr

Når du køber OBH Presision Mix, medfølger der piskeris samt bæger, minihakker samt bæger og en flaske til at lave en smoothie i og et låg, så du kan tage den med på farten.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste stavblendere fra OBH i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, hastighed, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige stavblendere fra OBH når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse stavblendere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige stavblendere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.