SSD Harddisk Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste SSD harddiske på markedet, når man skal ud og købe en ny SSD harddisk. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte SSD harddiske. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, intern datahastighed, kapacitet, pris, udholdenhed og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Kingston SSDNow A400

Har du ikke ret mange penge at, købe en SSD harddisk for, men stadig ønsker en stor forbedring til din computer. Så er den her model, en god ide at, kigge en ekstra gang på. Det er nemlig en god SSD harddisk, som forbedrer din computer, markant i forhold til hastighed. Den har en fin intern datahastighed, som gør din computer, hurtigere til at starte op. Den har desuden også, en god kapacitet som, giver dig rigeligt med plads. Fordi det er en almindelig SSD harddisk, så er prisen ikke særlig høj, så alle kan være med når, der skal købes en ny SSD harddisk. Den har en god udholdenhed, så den kan holde i lang tid, før der begynder at opstå de mindste problemer. Det er en god mulighed, hvis du vil købe en god SSD harddisk, som har en meget lav pris.

[afp id=”716″]

Intern datahastighed

Det er en af de ældre SSD harddiske, som også betyder at, den interne datahastighed ikke er alt for høj. Dog er det stadig højere, end hvad en gammel almindelig harddisk, kan læse af data. Den her SSD harddisk, kan læse op til 500 MBPS, mens den kan skrive 450 MBPS.

Kapacitet

Der er en høj kapacitet, når det gælder den her SSD harddisk, hvilket er en kæmpe fordel. Fordi du kan have både dit styresystem, mens du også kan have, flere spild på den. Ved at dine spil, er på den her SSD harddisk, så bliver de hurtigere startet op. Kingston SSDNow A400, har en kapacitet som, ligger på hele 240 GB, hvilket burde være mere end rigelig, med kapacitet til en SSD harddisk.

Pris

Selvom den har en stor kapacitet, så er det en billig, SSD harddisk som kan købes, for en meget lav pris. Det er den billigste, model blandt disse 5 forskellige SSD harddiske, hvilket er en fordel. Hvis du som studerende, gerne vil have en hurtigere stationær, så er det en meget billig SSD harddisk, som kan købes for kun 238 kr.

Udholdenhed

Det er en mindre SSD harddisk, men den har en høj udholdenhed, som kan holde i meget lang tid. Selve harddisken har en udholdenhed, som ligger på 300 TB, som er rigtig meget, når den kun har en kapacitet på 240 GB. Den forventede tid mellem fejl, ligger på 1.000.000 timer, som er enormt høj.

Ekstraudstyr

Den vejer kun 41 gram, mens den er udstyret, med en garanti som varer i op til 3 år.


Crucial MX500

Hvis du har en langsom computer, så er der mange som, tror at hele pc’en skal opgraderes. Dette er dog ikke altid rigtigt, i flere tilfælde er det, faktisk kun nødvendigt at, opdatere harddisken fra en normal harddisk, til en SSD harddisk. Den interne datahastighed er rigtig god, den kan læse og skrive, data meget hurtigere end en almindelig HDD harddisk. Den har også en god kapacitet, hvor du kan vælge en almindelig kapacitet, men også vælge en større kapacitet. Prisen variere mellem hvilken, kapacitet du vælger, jo højere kapacitet jo højere pris på produktet. Den har en udholdenhed, som ikke er alt for høj, men stadig rigtig god og kan holde i lang tid. Det her er en SSD harddisk, som er en god mulighed, når du skal vælge en SSD harddisk på markedet.

[afp id=”717″]

Intern datahastighed

Det er godt at, kigge på den interne datahastighed, når du skal vælge SSD harddisk. Det er nemlig afgørende, for hvor god din nyindkøbte, SSD harddisk kan læse din data. Det er muligt for denne SSD harddisk at, læse 560 mb i sekundet, mens den kan skrive op til 510 mb i sekundet. Derudover kan den overføre, op til 600 mb i sekundet, hvis det er til et ekstern drev i din computer.

Kapacitet

Det er muligt at vælge, en kapacitet på 500 GB, mens du også kan vælge en større kapacitet på 1000 GB. Det er sjældent at, den almindelige person har, brug for en SSD harddisk på 1000 GB. Dog hvis der kun, er en SSD harddisk i din computer, så er 1000 gb vejen frem. Men har du en ekstern harddisk også, så er 500 gb mere end rigeligt at købe.

Pris

Hvis du køber en SSD harddisk, som Crucial har produceret på 500 gb, så koster den 512 kr. Men hvis du skal købe, den og den har en kapacitet, som er på 1.000 gb, så har den en pris på 1.133 kr. Det vil sige at, jo mere plads du har brug for, jo mere skal du betale i sidste ende.

Udholdenhed

Den eneste ulempe som, der måske er at finde, på Crucial MX500 SSD 2.5. Det kan kun være at, den har en mindre udholdenhed, som kun er på 180 TB. Hvilket ikke er særlig højt, hvis man sammenligner, den med de andre på vores liste. Dog går der meget lang tid, mellem der kan være forventet fejl, det er nemlig på 1.800.000 timer.

Ekstraudstyr

Der er en garanti, som varer i op til 5 år, hvilket er en enormt god garanti på en SSD harddisk.


Intel 760p SSD M.2 NVMe

Denne m.2 SSD harddisk, skiller sig ud fra en almindelig, SSD harddisk fordi de er hurtigere. Det er en SSD harddisk, som er enormt hurtig, samt holder de i mange år. Det er næsten et must at, købe en m.2 SSD harddisk, når du skal bygge din nye computer, eller bare har behov for at, opgradere din gamle computer. En m.2 SSD harddisk, er nogle af de hurtigste, harddiske som du overhovedet kan købe. Denne SSD harddisk har også, en kapacitet som er høj, så du kan lagre meget data på den. Det er ikke en m.2 SSD harddisk, som koster ret mange penge at, købe for selv en studerende. Den har en mindre udholdenhed, mens den har en, meget høj tid når det er forventet tid mellem fejl.

[afp id=”718″]

Intern datahastighed

Før i tiden var en almindelig, SSD harddisk at foretrække, før m.2 SSD harddiskene kom ud. Da m.2 SSD harddiske kom ud, var de at foretrække, fordi de er meget hurtigere, fylder mindre og har næsten samme pris. Den her SSD harddisk, har en intern datahastighed som er høj, den kan læse 3.230 mb i sekundet, mens den kan skrive, op til 1.625 mb i sekundet.

Kapacitet

Det her er ikke, den største SSD harddisk, men den har stadig en god kapacitet. Så du får nok plads, til både en del spil, men også dit styresystem. Så din computer starter, op på meget kort tid, faktisk tales der om sekunder. Denne SSD harddisk har, en kapacitet som ligger, på omkring 512 GB, før du har lagt dit styresystem over på den.

Pris

Da m.2 kom ud, var det nogle meget dyre, SSD harddiske at købe. Dog er de med tiden, blevet en del billigere at, købe for den almindelige person. Intel 760p Series har en pris, der er på 891 kr. som er en lav pris, for en lynhurtig SSD harddisk. Det er en enormt god mulighed, for at gøre din langsomme computer, en del hurtigere under drift.

Udholdenhed

Den eneste ulempe er at, den ikke har nogen stor udholdenhed, den er dog stadig rigtig fin. Intel 760p Series 512GB, har en udholdenhed, som er på 288 TB. Mens der kun er forventet fejl, når den har kørt i, op til 1.600.000 timer. Som i sig selv, burde betyde at det, sker rigtig sjældent.

Ekstraudstyr

En almindelig HDD harddisk, er ofte ret tung, hvor denne kun vejer hele 10 gram. Dette betyder at, den er let at montere men også er lidt sårbar, netop fordi den er let.


Toshiba Q300

Rosinen i pølseenden er, den her effektive SSD harddisk, som er blevet rost rigtig meget. Den er blevet rost, af eksperterne og forbrugerne, som har haft den inde for at blive testet. Denne SSD harddisk fylder, ikke særlig meget i dit kabinet, den er 10 centimeter lang, har en bredde på 7 centimeter og er kun 7 millimeter høj, derudover vejer den kun 48 gram. Det er en normal SSD harddisk, derfor er dens læse og skrive hastighed, heller ikke lige så høj. Den har også en mindre kapacitet, dog er prisen på harddisken heller ikke, alt for høj at købe. Denne SSD harddisk er produceret, i rigtig høj kvalitet som, betyder at den kan holde til at blive brugt, i flere år før den skal udskiftes.

[afp id=”719″]

Intern datahastighed

Det er en fordel at, købe en SSD harddisk, fordi de hurtigere kan læse din data. Denne model fra Toshiba, er en velkendt SSD harddisk, som er velkendt for at, være i høj kvalitet samt utrolig effektiv. Det her er en god SSD harddisk, som kan læse 550 mb data i sekundet, mens den skrive 520 mb i sekundet.

Kapacitet

Det er ikke nogen stor SSD harddisk, hvilket godt kan være, en ulempe da mange ofte gemmer deres data på SSD harddisken. Dog hvis du husker at, gemme dine store ting, på din HDD hvis du har sådan en. Så er en kapacitet, på en SSD harddisk på 240 Gb mere end rigeligt.

Pris

Dette er ikke nogen dyr SSD harddisk, hvilket er en fantastisk ting, da det virkelig er en kæmpe hjælp. Hvis du har en stationær computer, som ikke er særlig hurtig, så koster det dig kun 971 kr. at opgradere den til det bedre. Du vil på ingen måde, fortryde dette køb, netop fordi det er en rigtig god SSD harddisk.

Udholdenhed

Fordi producenten af denne SSD harddisk, er en meget anerkendt producent, betyder det også at kvaliteten er i top. Det betyder at Toshiba Q300, har en høj udholdenhed, som kan holde i rigtig lang tid. Uanset om du bruger, den i flere timer ad gangen, eller bare en gang imellem.

Ekstraudstyr

Der medfølger monterings mellemstykke, så du ikke risikerer at, den pludselig kortslutter.


WD Black NVMe SSD

Der findes flere forskellige former, for SSD harddiske på markedet, hvor de ældre er lidt langsommere end de nye. Den her model er, en af de nye modeller, som nok også er en af de bedste. Som den almindelige borger, kan finde råd til at købe, som stadig giver dig, en SSD harddisk som er enormt effektiv. Den interne datahastighed på en SSD harddisk, som den her er meget høj, så din computer starter op på sekunder. Derudover er der også meget plads, så du kan have spil, til at loade hurtigere end på en normal harddisk. Fordi den har en høj kapacitet, så er prisen også lidt højere, men det er alle pengene værd at købe. Derudover har den en, meget høj udholdenhed så den kan fungere, i mange år før den vil vise en fejl.

[afp id=”715″]

Intern datahastighed

Det er en god ting at, kigge på den interne hastighed når, du skal ud og købe en SSD harddisk. Hvor ved den her model, den har en meget høj intern datahastighed, den kan læse 3.400 MBPS mens den også kan skrive 2.800 MBPS. Det er en af de hurtigste, SSD harddiske som du kan, finde blandt disse 5 forskellige SSD harddiske.

Kapacitet

En god kapacitet er vigtig, hvis du gerne vil have at, dine spil som du spiller meget, loader hurtigt op hver gang. Derfor har den her SSD harddisk, også en kapacitet på 1 TB, som også kan læses som 1.000 GB. Det er en høj kapacitet, hvor både dit styresystem og flere spil, let kan være på uden problemer.

Pris

Fordi det er en af de hurtigste, SSD harddiske som der er, på denne liste. Så har den også en pris, som er i den høje ende, men det er med sikkerhed pengene værd. Du får en SSD harddiske, som er enormt hurtigt, har en høj kapacitet, til en pris på kun 1.800 kr.

Udholdenhed

Der er kommet bedre og bedre, driftssikkerhed gennem årene, hvilket betyder at WD Black SSD 3D NVMe. Har en forventet tid mellem fejl, som ligger på 1.752.000 timer, som betyder at du har en meget driftssikker SSD harddisk. Derudover har den en udholdenhed, som er på hele, 600 TB som er rigtig mange filer før den muligvis

Ekstraudstyr

Du skal sikre dig at, der er mulighed for at, have en SSD harddisk som den her. Det er nemlig ikke alle, bundkort som har mulighed for dette. Der er desuden en garanti, som er på hele 5 år, så hvis der sker noget med den, skal du ikke tænke over det.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste SSD harddiske i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom intern datahastighed, kapacitet, pris, udholdenhed, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige SSD harddiske t når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse SSD harddiske, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige SSD harddiske og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.