Sous Vide Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste sous vide på markedet, når man skal ud og købe en ny sous vide. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte sous vide. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, temperaturområde, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Anova Sous Vide

En sous vide er en god ting at, købe hvis du gerne vil, have at dit kød skal blive perfekt. Du skal dog være opmærksom, på at hvis du køber det her produkt, skal du købe en vakuumpakker ved siden af, fordi det her produkt ikke har en vakuumpakker. Dette er en sous vide, som har en god effekt, hvilket gør at den ikke koster mange penge i drift. Med en stor kapacitet, kan den med den kraftfulde motor, pumpe mange liter rundt i minuttet. Det er ikke nogen stor sous vide, hvilket gør at den let, kan gemmes væk efter brug. Det er derudover heller ikke, en sous vide som koster, ret mange penge at købe. Den her sous vide, er et produkt som, har fået rigtig mange positive anmeldelser af forbrugerne og eksperterne.

[afp id=”681″]

Effekt

Dette er en sous vide, som har en høj effekt, hvilket både er en fordel og ulempe. Fordi den kan pumpe, mange liter igennem i minuttet, så kræver det også lidt strøm at gøre. Effekten på en maskine, som den her ligger på, omkring 900 Watt det er en effekt, som ikke er alt for dyr i strøm. Den kan desuden pumpe, op til 8 liter vand rundt, hvert eneste minut.

Temperaturområde

Fordi den pumper vandet rundt, så opvarmer den ikke selv, vandt da det står i en gryde. Den her sous vide, hjælper med at cirkulere vandet rundt, mens det står og koger ved lav varme. Den kan klare en gryde, som har en kapacitet, op til 20 liter vand.

Størrelse

Netop fordi den cirkulere vandet rundt, så fylder Anova Sous Vide, ikke særligt meget i hjemmet. Derfor er det let at, pakke den væk når du har, brugt den til at tilberede dit stykke kød. Den har en højde på 36,8 centimeter, en bredde på 6,98 centimeter, en dybde på 6 centimeter og vejer kun 1,1 kg.

Pris

Selvom den er rigtig god, så koster den ikke, ret mange penge at købe. Derfor vil du som studerende, ikke skulle bruge lang tid, på at spare sammen til denne sous vide. Den koster faktisk kun, en meget lille sum på 699 kr. hvilket ikke er mange penge, når man kigger på kvaliteten af produktet.

Ekstraudstyr

2,5 tommer LCD display, samt kan den styres via en app, op til cirka 10 meter væk.


Witt Easy Sous Vide

Er du på udkig efter, en sous vide som har et, design som står knivskarpt. Så er en model, som den her måske, et ekstra kig værd. Det er nemlig en sous vide, som er virkelig flot, men også enormt effektiv. Den har fået mange anmeldelser, som en sous vide, der er virkelig god men også rigtig flot. Den har en høj effekt, som gør at den, kan fungere i en større gryde, som har en større kapacitet. Den kan fungere i et temperaturområde, som går fra en lav temperatur, op til næsten kogende vand. Det er også en sous vide, som er lidt stor, men stadig let at gemme ad vejen når du har brugt den. Det er dog også et produkt, som har en lidt højere pris, end den model som tidligere er blevet nævnt.

[afp id=”682″]

Effekt

Effekten på en model, som den her er lidt højere, hvilket også kan ses på kapaciteten. Den kan let fungere, i en gryde hvor der, er op til 25 liter vand i. Hvis vandniveauet falder til, et niveau som er for lavt, så afgiver sous vide en alarm. Den har desuden også, en effekt som er på 1.000 Watt, hvilket også gør at den koster lidt mere i strøm.

Temperaturområde

Witt Easy Sous Vide kan fungere, i flere forskellige temperaturer, uanset om det er en lav temperatur eller en høj temperatur. Den fungere enormt let, ved en lav temperatur på 45 grader, mens den højeste temperatur den fungere ved, ligger på hele 95 grader, som næsten er kogepunktet ved vand.

Størrelse

Det er en af de større modeller, hvilken også kan ses, når man kigger på målene på den her sous vide. Witt Easy Sous Vide er 44 centimeter høj, har en bredde på 8 centimeter, en dybde på kun 11 centimeter og så vejer den kun 1,5 kg. Det gør den let at, rengøre efter brug og pakke væk igen, så du ikke har en sous vide der fylder meget.

Pris

Dette er en sous vide, som ikke koster ret mange penge, når du skal ud og købe den. Den koster nemlig kun, en lille sum på 1.099 kr. som er en pris, hvor du får en enormt effektiv sous vide. Men stadig ikke kommer, til at sprænge dit budget til at, købe en sous vide for.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med et LCD display, som måler 2,5 tommer, mens den også har en app du kan styre den med. Derudover kan den monteres, på stort set alle gryder, da den har en slags klips du sætter på gryden.


Steba SV100 prof Sous Vide

Det her er en model, som er mere egnet til, et mere professionelt brug. Den er lynhurtig til at, varme vandet op på kort tid, mens den holder den valgte temperatur meget præcist. Det er en model, som er enormt brugervenlig, mens den ikke har det flotteste design. Dette er dog ikke en ulempe, da den fungerer enormt godt, så hvis du ikke går efter udseende, så er det en model som den her du skal købe. Den har en meget høj effekt, hvilket godt kan betyde at, den koster lidt mere i strøm hvert år. Den kan holde dit vand i et temperaturområde, som når meget lavt ned, mens det også kan nå meget højt op. Det er ikke noget høj sous vide, dog er det en model, som er lidt bredere end de andre. Den har også en pris, som er relativt højt, men er med garanti pengene værd at, købe hvis du kommer til at bruge produktet meget.

[afp id=”683″]

Effekt

Det her er en sous vide, som bruger lidt mere strøm, end hvad gennemsnittet gør. En af grundene til dette, er at den har en motor, som er rigtig stor. Effekten på denne maskine, ligger på 1.500 Watt, hvilket også sørger for at modellen er meget kraftig. For at den her sous vide, skal kunne fungere kræver, det at de gryder du anvender minimum er 15 centimeter dybe.

Temperaturområde

Denne sous vide kan varme, dit vand til forskellige temperaturer, som du selv vælger. Dog er disse temperaturområder, som du kan vælge mellem, den laveste er temperatur er 5 grader, mens den højeste er op til 99 grader. Dette kan den endda, gøre enormt hurtigt, så du ikke skal vente i længere tid.

Størrelse

Det her er ikke en sous vide, som er særlig høj, dog har den en stor bredde. Hvilket selvfølgelig også gør at, den fylder lidt mere, end hvad en normal sous vide gør. Højden måler 32 centimeter, mens bredden er 14,5 centimeter og dybden er 13 centimeter. Det er derfor også, en sous vide som er lidt tung, den vejer nemlig hele 2 kg.

Pris

Det kan godt tage lidt tid at, spare sammen til Steba SV100 prof Sous Vide, dog vil den bestemt være pengene værd. Det er et produkt, som kan holde i mange år, så længe den bliver behandlet rigtigt, dog koster den også 1.559 kr. at købe, som er en lidt høj pris.

Ekstraudstyr

Den er designet så brugervenligt, som overhovedet muligt, fordi den har en meget simpel betjening.


Melissa 16310170 Sous Vide

Det her er den første model, som er på den her liste, over 5 forskellige sous vide. Som ikke er en stav, som du sætter ned i gryden, men hvor det her er en beholder. Hvilket er en kæmpe fordel, da du ikke skal hive nogen gryde frem, som skal stå med en stav i som kan risikere at vælte. Det er den sous vide, som har den laveste effekt, på den her liste overhovedet. Den er ikke udstyret med, det største temperaturområde blandt disse 5, dog er den enormt præcis hvad angår temperatur. Fordi det ikke er en stav, så fylder den lidt mere, men den kan stå hvor som helst i hjemmet. Hvilket er utrolig behjælpeligt, da du kan lave mad på komfuret, mens sous viden er ved at tilberede dit kød. Den har også en pris, som er utrolig lav, så alle kan finde råd til at købe den.

[afp id=”684″]

Effekt

Fordi denne sous vide, ikke har brug for en motor til at, cirkulere vandet rundt i gryden. Derfor har den heller ikke, et behov for at, have en høj effekt. Den skal nemlig kun, holde vandet i den temperatur, som du har valgt som indstilling. Dette gør at den, er billig i drift, men også fungerer til ug, samt har en pris som kun er på 439 kr.

Temperaturområde

Det er både en fordel og ulempe at, Melissa 16310170 Sous Vide, kun kan fungere mellem 45 og 90 grader. Nogle har brug for en temperatur, som er højere mens, andre har brug for en temperatur der er lavere. Denne temperatur kan ændres, med 1 grads mellemrum, så du kan vælge en meget præcis temperatur.

Størrelse

Fordi det her er en beholder, så er det en sous vide, som er lettere at flytte rundt med. Netop fordi den kan stå, på alle bord overflader, som du har i dit hjem. Den her model fra Melissa, har en højde på 21 centimeter, mens den er 28 centimeter dyb og har en bredde på hele 70 centimeter.

Pris

Denne sous vide står som, den største vinder når, det kommer til prisen blandt disse 5 forskellige sous vide. Det er en meget billig model, som ikke koster ret mange penge, så selvom du er studerende, så skal du kun betale, en lille sum af 439 kr. For en sous vide, som er meget god og enormt let at anvende.

Ekstraudstyr

Der er en aftagelig rist, inde i maskinen, så dit kød bliver holdt på plads, mens den er i gang med at tilberede dit kød.


Steba SV50 Sous Vide

Den sidste model som bliver nævnt, er denne effektive, men meget brugervenlige sous vide. Det er ikke raketvidenskab at, lære at bruge en sous vide, som den her fra Steba. Du skal dog huske at, der ikke er indbygget vakuumpakker, når du køber det her produkt, derfor skal du købe en vakuumpakker ved siden af. Den her model har, en effekt som er meget gennemsnitlig, så den ikke bruger for meget strøm. Den kan desuden også, meget hurtigt varme vandet i din gryde op, på enormt kort tid. Derudover er det en sous vide, som ikke fylder særlig meget, så du kan let tage den med på farten, hvis der er brug for det. Kvalitet behøver ikke være dyrt, det er den her sous vide, et meget godt bevis på.

[afp id=”685″]

Effekt

Med en effekt på kun 800 Watt, får du en sous vide, som er enormt effektiv. Mens den faktisk også, er billig i drift, hvilket er at foretrække. Den kan faktisk opvarme 20 liter vand, op til 56 grader, på kun 45 minutter. Hvilket er meget hurtigt, for selv den bedste sous vide, som du kan finde på markedet.

Temperaturområde

Det er muligt at fungere, helt ned til vand, som kun har en temperatur på 0 grader. Mens den også kan, tilberede dine madvarer, så de opnår en temperatur på op til 90 grader. Denne temperatur vælger du, på det digitale display, så klarer maskinen resten af arbejdet.

Størrelse

Fordi det er en stav, så er det en høj og tynd model, hvilket også gør den meget let. Den har en højde som er på 38 centimeter, en dybde på kun 11 centimeter og en bredde på små 8 centimeter, mens den kun vejer 1,2 kg.

Pris

Høj kvalitet behøver ikke at, koste ret mange penge, ikke når det kommer til høj kvalitet. Det er Steba SV50 Sous Vide, et meget godt eksempel på, den koster nemlig kun 699 kr. Hvilket er et beløb, som ikke er særlig højt, så en på offentlig indkomst ikke skal spare, sammen i ret lang tid for at få råd til den.

Ekstraudstyr

Den kan cirkulere 8 liter vand i minuttet, mens den kun har en afvigelse, som er på 0,5 grader.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste sous vide i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, temperaturområde, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige sous vide når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse sous vide, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige sous vide og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.