Sodavandsmaskiner test 2021 – De bedste 5 kåret i test af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste sodavandsmaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny sodavandsmaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte sodavandsmaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pris, design, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Aqvia Exclusive

Den første sodavandsmaskine som bliver nævnt, er den her testvindende sodavandsmaskine fra Aqvia, den er blevet kåret som bedst i test af dagbladet Politiken. Dette er nok en af de flotteste sodavandsmaskiner på markedet, fordi den er utrolig stilren, samt enormt brugervenlig at anvende. Den er desuden også rimelig billig, men kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, den fylder utrolig lidt i hjemmet. Det betyder at du let, kan gemme den ad vejen hvis det skulle findes nødvendigt. Derudover følger der ekstraudstyr med, når du køber dette produkt fra Aqvia.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
828,00 828,00 Til Butikken
849,00 849,00 Til Butikken
849,00 849,00 Til Butikken
849,00 849,00 Til Butikken
849,00 849,00 Til Butikken
1.016,00 1.016,00 Til Butikken

Pris

Fordi du får en sodavandsmaskine, som er i utrolig høj kvalitet, samt enormt holdbar i mange år. Så koster den selvfølgelig, også lidt penge at købe, men den koster stadig ikke en bondegård. Hvis du gerne vil ud og købe dette produkt, så skal du faktisk kun betale 829 kr. som er en meget lav pris, når man kigger på hvilken kvalitet sodavandsmaskinen kommer i.

Design

Dette er som sagt, nok en af de flotteste sodavandsmaskiner, som der er at finde på markedet. Især hvis man går efter det stilrene look, den er utrolig simpel i design, men dette er en kæmpe fordel. Da det gør den hurtig og let at rengøre, der er ikke mange hjørner, man skal ind i med en fugtig klud.

Størrelse

Aqvia Exclusive er en sodavandsmaskine, som er let at pakke væk, fordi den har nogle mål som gør at den passer ind de fleste steder. Dens mål lyder således 450 x 380 x 190 millimeter, imens den vejer hele 4,3 kg. så den ikke flytter sig særlig let, hvis du skulle komme til at skubbe til den.

Ekstraudstyr

Der medfølger selvfølgelig ting, med i handlen når du køber den, med i handlen er der 1 styk gasflaske til 60 liter vand, samt 2 plastflasker som har en kapacitet på 1 liter.


SODASTREAM SodaStream Genesis Megapack

Vil du gerne spare penge, på at lave din helt egen sodavand, frem for at købe det i butikkerne. Så er en sodavandsmaskine, måske det rette valg at tage, fordi du i længden vil spare en del penge. Sodastream er kendt for at producere, produkter i meget høj kvalitet, imens de ikke koster ret mange penge i indkøb. Ved at du køber en sodavandsmaskine, sparer du også miljøet fordi, du får en genanvendelig flaske du kan bruge enormt mange gange. Produktet her har en utrolig lav indkøbspris, som gør at de fleste kan finde råd til den, imens den også har meget fine linjer. Så den er meget pæn at kigge på, samt den ikke tager lang tid, om at gøre ren hvis du måske spilder. Det er en let sodavandsmaskine, så du kan fragte den rundt omkring, hvis du måske bruger meget tid i et sommerhus eller i campingvognen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
488,00 488,00 Til Butikken
489,00 489,00 Til Butikken
489,00 489,00 Til Butikken
499,00 499,00 Til Butikken
556,00 556,00 Til Butikken
571,00 571,00 Til Butikken
599,00 599,00 Til Butikken

Pris

Som man kan læse, så er det her en megapack, som betyder at du får enormt meget ekstraudstyr med i købet. Når man læser dette, så skulle man tro at prisen var meget høj, det er den dog slet ikke. Mange bliver overrasket når, de ser hvor lav prisen egentlig er, fordi denne sodavandsmaskine har en indkøbspris på kun 489 kr. Som betyder at næsten uanset indkomst, som der er i husstanden, vil der med stor sikkerhed kunne finde pengene til det her produkt.

Design

Hvis man kigger på den her sodavandsmaskine, så kan man ikke lade vær med at tænke på hvor flot den er. Designet er enormt flot, det er en sodavandsmaskine, som bliver leveret i en sort farve. Det er enormt let at bruge den, du skal kun skrue flasken på, når det er gjort skal du trykke på en enkelt knap, så er der frisklavet sodavand på få sekunder.

Størrelse

Størrelsen på SODASTREAM SodaStream Genesis Megapack, når den bliver målt uden emballage er 23,5 x 13 x 25 centimeter, mens den kun vejer 2,6 kg. Så du kan let tage den med, hvis du ofte bruger din tid på en campingplads, så du ikke skal købe sodavand andre steder end at bruge denne sodavandsmaskine.

Ekstraudstyr

Fordi det er en mega pack, så er der 4 plastikflasker med i handlen, imens der selvfølgelig også er en gaspatron med også. Disse 4 plastikflasker, kommer i forskellige størrelser, så du selv kan vælge hvad behovet er.


SODASTREAM SodaStream Spirit Black

Hvis du gerne vil købe en innovativ sodavandsmaskine, så er den her model måske noget for dig, da den har et utrolig smart design. Som betyder at du ikke skal skrue flasken på, men hvor den bare griber fat om toppen, så du sparer tid eller ikke risikere at tabe flasken. Det skal ikke koste mange penge, at købe en helt ny sodavandsmaskine, det er dette produkt et meget godt eksempel på, fordi den har en lav indkøbspris. Designet er utrolig stilrent, som er meget brugervenlig, men også meget flot at kigge på imens den står på køkkenbordet. Derudover er det en sodavandsmaskine, som er let at transportere, fordi den har en rigtig god størrelse. Den har fået gode anmeldelser af forbrugerne, samt eksperttesterne også har rost den rigtigt meget.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
403,00 403,00 Til Butikken
594,00 594,00 Til Butikken
599,00 599,00 Til Butikken
619,00 619,00 Til Butikken
629,00 629,00 Til Butikken
629,00 629,00 Til Butikken
692,00 692,00 Til Butikken

Pris

Med et prisskilt på kun 415 kr. kan du købe en sodavandsmaskine, som er i topkvalitet, som egner sig til alle forbrugere. Uanset om det er et ældre ægtepar eller om du er ung studerende, vil du roligt kunne købe en maskine som den her, fordi prisen på produktet er relativt lav.

Design

SODASTREAM SodaStream Spirit Black bliver leveret i materialer, af sort plastik som gør den let at flytte på, den har et meget glat udseende. Udover det sted hvor du skal holde, det har en overflade, som gør den meget lettere at holde ved. Flasken skal ikke skrues på, men bare trykkes ind og så sidder den fast, dette gør at du ikke risikere at tabe flasken, som du gør ved de andre, når du er ved at skrue flasken af igen efter brug.

Størrelse

Da materialerne mest er plastik, så er det en utrolig let sodavandsmaskine, som kun vejer 2,5 kg. Den er firkantet så der er plads, til at stille den i skabet, hvor den ikke fylder ret meget. Den har en højde på 43,5 centimeter og en bredde på 19,5 centimeter, så du kan let lige tage den med under armen, hvis du er meget på farten.

Ekstraudstyr

Fordi den bruger specielle flasker, så er der også en flaske med i handlen, samt en kulsyrepatron.


Aarke Sodavandsmaskine

Har du et utrolig stilfuldt hjem, så er den her sodavandsmaskine, et produkt som passer ind i dit hjem. Den har fået enormt mange gode kommentarer, for at have et stilrent udseende, samt den stadig er enormt effektiv. Den har en pris som er i den lidt høje ende, men det er en lav pris for en flot sodavandsmaskine, derudover har den et ekstremt flot design. Det er en sodavandsmaskine som vil fange personers øjne, når de træder ind i rummet, det er en let sodavandsmaskine som du let kan flytte rundt med.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.185,00 1.185,00 Til Butikken
1.239,00 1.239,00 Til Butikken
1.239,00 1.239,00 Til Butikken
1.288,00 1.288,00 Til Butikken

Pris

Det er en meget stilfuld sodavandsmaskine, derfor er prisen også i den lidt høje ende, men skal man have en stilfuld sodavandsmaskine så er det den her. Hvis du gerne vil købe den, er indkøbsprisen ret høj, den ligger på 1.195 kr. Så det kan være en god ide at spare sammen til Aarke Sodavandsmaskine, fordi 1.195 kr. kan måske godt ødelægge budgettet.

Design

Har du et hjem som af præget af en moderne stil, hvis du så ønsker dig at købe en sodavandsmaskine, så er det den her model du skal købe. Det her er en meget flot sodavandsmaskine, som nemt og hurtigt, vil få meget opmærksomhed når folk træder ind i rummet. Den kan købes i 5 forskellige farver, alt efter hvilken farve stil du har i hjemmet, du kan købe den i en farve af stål, mat sort, kobber, hvid og messing, hvor du frit kan vælge hvilken du gerne vil købe.

Størrelse

Selvom Aarke Sodavandsmaskine er en meget let sodavandsmaskine, som kun vejer 1,45 kg. Så er det kun fordi, at den er produceret i materialer, som er meget lette. Den er 41,4 x 15,3 x 25,8 centimeter høj, som gør at den er en flot men også let sodavandsmaskine, som er meget brugervenlig.

Ekstraudstyr

Som den første på listen, medfølger der ikke en kulsyrepatron med, når du køber den. Sådan en kulsyrepatron, skal købes ved siden af, når du har købt den her sodavandsmaskine. Dog følger der en plastikflaske med, så du ikke skal købe den ved siden af.


Sodastream Crystal White

Vil du gerne være god mod miljøet, fordi du syntes der bliver smidt, for meget plastik ud i naturen. Fordi folk bare køber sodavandsflasker, når de er færdige med dem, så smider de dem enten i havet eller naturen. Hvis det ikke er noget du har lyst til, så kan du bidrage til dette, ved at købe en sodavandsmaskine. På den måde slipper du, for at spilde plastik, netop fordi du kan genbruge den samme flaske. Prisen på denne sodavandsmaskine, er ikke en pris som skal sprænge pengepungen, men være en overkommelig pris for den almene borger. Det er en utrolig flot sodavandsmaskine, hvor den medfølgende flaske, har et helt specielt design. Det er en af de tunge drenge på markedet, da den har en høj vægt, som gør at den ikke vælter ret let men står meget stabilt på bordet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
804,00 804,00 Til Butikken
973,00 973,00 Til Butikken
999,00 999,00 Til Butikken
1.025,00 1.025,00 Til Butikken
1.299,00 1.299,00 Til Butikken

Pris

Det her er en af de lidt dyrere modeller, som der er at finde på vores liste, men den er helt sikkert alle pengene værd. På grund af de tunge materialer, så koster den også lidt flere penge at producere, derfor har den en højere indkøbspris på 853 kr. Det er ikke ret mange penge, for et produkt som er i meget høj kvalitet, samt kan holde mange år selv med dagligt brug.

Design

Der behøves ikke skrives meget om designet, fordi man skal bare kigge på den, så får man et overblik over hvor fin og elegant en sodavandsmaskine, det her er. Du skal sætte flasken af glas, i en beholder som du så drejer på, derefter skal du bare trykke på en knap for at tilføje kulsyre til flasken.

Størrelse

Størrelsesmæssigt er det en meget gennemsnitlig sodavandsmaskine, i hvert fald når man måler den, forskellen er vægten på produktet. Sodastream Crystal White er 29 x 20 x 45 centimeter, imens den vejer 5.020 gram, som gør den utrolig stabil når den står på bordet. Derfor betyder det også at du ikke, risikere at vælte den, hvis du kommer til at slå til den.

Ekstraudstyr

Det eneste du skal købe, når du køber den her sodavandsmaskine, det er smagen hvis du vil lave andet end danskvand, der følger nemlig glasflaske og en kulsyrepatron med i handlen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste sodavandsmaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pris, design, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige sodavandsmaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse sodavandsmaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige sodavandsmaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.