Sodavandsmaskine Fra Sodastream Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste sodavandsmaskiner fra Sodastream på markedet, når man skal ud at købe en ny sodavandsmaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte sodavandsmaskiner fra Sodastream. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SODASTREAM SodaStream Spirit White

Hvis du vil være god, mod miljøet fordi du ikke, kommer til at bruge lige så meget plastik. Ved at købe en Sodastream, genbruger du det samme plastik, igen og igen. Det eneste du skal gøre, det er at vaske flasken, efter brug så den er ren og pæn igen. Dog skal du ikke, vaske den i opvaskemaskinen, fordi det kan gøre flasken deform og ustabil på dit bord. Den har et enkelt, men stadig et rigtig flot design, der er utrolig brugbart, hvis du har meget travlt. Det er ikke nogen alt for stor sodavandsmaskine, den fylder nemlig ikke specielt meget, fordi det hele er samlet i en enkelt pakke. Prisen er heldigvis heller ikke, ret høj så det er et billigt produkt, de fleste kan finde råd til at købe.

[afp id=” 1288″]

Design

Det kan godt give problemer, når man køber en hvid sodavandsmaskine, fordi man lettere ser snavs på disse. Men fordi designet, på den her model det er, i den helt høje ende af skalaen. Så betyder det at, den er meget let at rengøre, når den ikke bliver brugt. Du skal kun bruge, en fugtig klud hvor du, skrubber de hårde pletter og så forsvinder de.

Størrelse

SodaStream Spirit White er ikke, den største sodavandsmaskine på denne liste, men den har stadig en rigtig god størrelse. Den har en højde, der er på 42,5 centimeter, bredde på kun 13 centimeter, en dybde på 18,4 centimeter og så vejer den kun sølle 2,5 kg når den skal flyttes rundt på.

Pris

Alle burde kunne finde råd, til at købe en sodavandsmaskine, som den her fordi den er rigtig billig. Den har en pris, som kun er er på sølle 440 kr. der gør den til, en af de billigste sodavandsmaskiner på hele den her liste. Selv hvis du er studerende, burde du kunne finde, råd til at købe den.

Ekstraudstyr

Der medfølger en plastikflaske, hvor du kan genbruge den, utallige gange uden problemer. Derudover følger der også, en gaspatron med så, du ikke behøver at købe den ved siden af.


SodaStream Source Black

Den næste på den her liste, det er en mere professionel, sodavandsmaskine som er i enormt høj kvalitet. Hvis du bruger en sodavandsmaskine, rigtig meget så er den her model, måske noget for dig da, den er i meget høj kvalitet. For at få mest ud af, en sodavandsmaskine skal du, sikre dig at du har nok gas i patronen. Når den løber ud, kan du let finde en butik, som påfylder din gamle gaspatron, eller skifter den ud for et mindre beløb. Det er en rigtig flot sodavandsmaskine, der vil pryde ethvert hjem, som den bliver købt til, der er fokuseret rigtig meget på design. Det er en større model, som fylder en smule mere, men som også vejer mere. Det gør den dog også mere stabil, fordi den ikke bliver rykket let på. Selv om den har, nogle funktioner som gør sig meget bemærket, så er den faktisk stadig ikke særlig dyr at købe.

[afp id=” 1289″]

Design

Det bliver ikke lettere, når du skal lave sodavand, end med denne model af en sodavandsmaskine. Den har en funktion, som hedder snap-lock funktion, hvilket er en funktion som gør det lettere. Denne funktion gør at, du ikke behøver at dreje, flasken på men hvor det sker af sig selv. Derudover er designet enormt flot, så den er flot at se på, mens den står på dit bord.

Størrelse

Fordi det hele er samlet, i samme produkt så, fylder den en del mindre. Hvilket selvfølgelig er en fordel, hvis du gerne vil have, den med når du skal i sommerhus. SodaStream Source Black har en vægt, der er på 3,44 kg, så den stadig står helt stabilt i dit hjem.

Pris

Bare fordi den her model, den er i rigtig høj kvalitet, samt meget effektiv når du bruger den. Så betyder det ikke at, den koster ret mange penge, fordi den er ret billig at købe. En model som den her, den koster kun 699 kr. som er en skarp pris, for et super godt produkt.

Ekstraudstyr

Der er en plastikflaske med, som kan genbruges mange gange, den erstatter op til 1.000 plastikflasker. Hvor der også følger, en kulsyrepatron med så, den er helt klar til brug.


SodaStream Spirit MegaPack

Vil du ikke bruge penge, på at købe ting ved siden af, så tag et ekstra kig på denne model. Der er det eneste, du skal købe ved siden af, hvis du vil have sodavand i stedet for. Det er smag til, de forskellige former for sodavand, ellers kan den let lave danskvand, hvis det er det eneste der drikkes. Det er en sodavandsmaskine, der er beregnet til enten et par, eller hvis i er en mindre familie. Denne sodavandsmaskine er ikke, nogen sofistikeret sodavandsmaskine, da den er utrolig let at bruge, samt at rengøre efter brug. Når det gælder størrelsen, så er den let at tage med, hvis i skal i sommerhus, eller på weekendtur i campingvognen, hvor der ikke er en købmand lige i nærheden. Når du skal betale, så er det et rigtigt lille beløb, der skal betale for det her produkt, fordi den er utrolig billig at købe. 

[afp id=” 1290″]

Design

Det er et meget simpelt design, som står rigtig godt sammen, når den bare står på dit bord. Du behøver nemlig ikke, flytte den væk når, du ikke bruger den længere. Plus den er jo rigtig flot, når den bare står og er klar, til at du vælger at lave en flaske danskvand.

Størrelse

SodaStream Spirit MegaPack er en letvægts sodavandsmaskine, som gør at den vejer meget lidt, mens den stadig ikke fylder ret meget. Maskinen uden flaske og kulsyre, der vejer den 2,67 kg. Hvor flasken med vand, kulsyre så vejer den mere, hvilket giver sig selv.

Pris

Selv med alt det, som følger med ved at, du køber det her produkt. Så er den her sodavandsmaskine, en meget billig maskine at, købe ind til dit hjem. Når den her model skal købes, så koster den et meget lille beløb, der kun er på 446 kr. Det er en pris, som de fleste vil kunne, finde råd til at købe.

Ekstraudstyr

Du behøver ikke købe, plastikflasker ved siden af, fordi der følger hele 3 plastikflasker med i handlen. Hvor 2 af dem, har en kapacitet på 1 liter hver, mens der også er en lille flaske med på 0,5 liter.


SodaStream Power Black

Hvis du er træt af at, købe sodavand hele tiden, både fordi det er irriterende men også dyrt. Så er det her en, sodavandsmaskine en helt fantastisk mulighed, fordi så sparer du på plastik. Der følger nemlig genanvendelige flasker med, som der bare skal vaskes rene, så kan du fylde på dem igen. Det betyder at du slipper, for at skulle ned med pantflasker, fordi du bare kan bruge dem igen og igen efter brug. Når det gælder designet, så er det en flot sodavandsmaskine, der står flot og elegant i dit køkken når den er blevet købt. Det er en ret stor sodavandsmaskine, men det gør også at den, står rigtig stabilt på dit bord. Det betyder at den, måske er en smule tung, men også at den ikke bare flytter sig meget let. Prisen er også i den høje ende, men du betaler for kvaliteten, hvor kvaliteten på den her, det er i den helt høje ende af skalaen.

[afp id=” 1291″]

Design

Denne sodavandsmaskine har et design, som er meget et eksklusivt design, hvor der næsten ikke kan købes. En sodavandsmaskine der er flottere, end den her sodavandsmaskine, fordi der er fokuseret på et flot design. Den er desuden også, meget let at anvende, så alle kan finde ud af at bruge den.

Størrelse

Det her er ikke, en sodavandsmaskine der fylder særlig meget, når du ikke bruger den. Den har en højde, der er på 42 centimeter, en bredde på 12,3 centimeter, en dybde på 21,7 centimeter og så vejer den kun 4,3 kg. Så den er let at flytte, hvis du flytter den når, du ikke bruger den mere.

Pris

SodaStream Power Black har med, det lidt mere eksklusive design, en lidt højere pris. Den koster nemlig en, smule mere at producere fordi, materialerne er en smule dyre. Hvor den her model, den har en pris på 1.169 kr. men hvor du også, køber et kvalitets produkt der er rigtig effektiv.

Ekstraudstyr

Kulsyrepatron følger selvfølgelig med, hvilket betyder at, du ikke skal købe det efter, du har købt den her sodavandsmaskine.


SODASTREAM Crystal Black

Det bliver bare ikke lettere, end at lave sodavand eller danskvand, med en sodavandsmaskine som den her. Det eneste du skal gøre, det er at indsætte den flaske, der følger med og skrue den på plads. Du undgår også at, du spilder rundt ved et uheld, fordi den er blevet indsat i en beholder. Du slipper for at slæbe, rundt på flasker fra butikken, eller dåser hvis du foretrækker dåsesodavand. Den her sodavandsmaskine den har, et utrolig professionelt design, der både gør den effektiv men også rigtig flot at bruge. Det er en stor sodavandsmaskine, der fylder en smule mere, end de andre modeller på den her liste, over disse 5 sodavandsmaskiner på den her liste. Prisen er ikke alt for høj, fordi hvis du behandler maskinen ordentligt, så kan den holde i rigtig mange år, så længe du udskifter kulsyre patronen. 

[afp id=” 1292″]

Design

Når det kommer til design, hvor du godt kan lide at, have produkter der ser flotte ud. Så er den her sodavandsmaskine, helt klart et must at have, fordi den ser utrolig professionel ud. Når du påfylder din flaske, er det inde i en beholder, så der ikke kommer danskvand andre steder hen.

Størrelse

SODASTREAM Crystal Black er lavet i kraftige materialer, hvilket gør den til en tungere sodavandsmaskine, men det betyder også at den kan holde i lang tid. Fordi materialerne er i høj kvalitet, skal du ikke være bange, for at den muligvis går i stykker, ved det mindste. Den har en vægt, der er på 5,02 kg. så den vejer en smule at løfte rundt på.

Pris

Prisen kan godt virke høj, men det skal du ikke, lade dig skræmme af. Fordi det er med sikkerhed, en sodavandsmaskine som er alle, dine penge værd at købe. For en sodavandsmaskine, af den her kvalitet så, lægger prisen faktisk kun på 880 kr.

Ekstraudstyr

Som den eneste på, den her liste medfølger der, en flaske til danskvand. Forskellen på de andre og den her, det er at den flaske, som følger med er i glas og ikke plastik. Der er også en kulsyrepatron, hvor du kan få op, til 60 liter danskvand.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste sodavandsmaskiner fra Sodastream i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige sodavandsmaskiner fra Sodastream når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse sodavandsmaskiner fra Sodastream, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige sodavandsmaskiner fra Sodastream og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.