Smartwatch Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste smartwatch på markedet, når man skal ud og købe et nyt smartwatch. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte smartwatch. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, sporingsdata, understøttet IOS, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Samsung Galaxy Watch Active 2

Når man snakker høj kvalitet, især når det gælder et smartwatch, er navnet Samsung et velkendt mærke. Når man er på udkig efter, et helt nyt smartwatch og ser Samsung, kan man med garanti være sikker, på at kvaliteten er helt i top. Det her smartwatch er, et rigtig godt smartwatch, som har enormt mange funktioner. Det her ur kan, holde øje med næsten alt, når du anvender det. Med 2 forskellige understøttet IOS, kan du næsten bruge, den til alle slags mobiler på markedet. Det er ikke noget meget stort ur, men har stadig en god størrelse, så du kan holde øje med det hele. Det er et smartwatch som, har en meget attraktiv pris, så du får en smartwatch i meget stærk kvalitet der også er meget holdbar.

[afp id=”852″]

Sporingsdata

Dette smartwatch kan overvåge, næsten alt du foretager dig, hvor der kan nævnes Hjertefrekvens-sensor, navigation, fjernhåndtering af musik, mikrofon, SMS-besked, udskiftelig rem, fjernstyring til kamera, Altid tændt display, automatisk motionsgenkendelse, sociale app-beskeder, indgående opkaldsnotifikation.  

Understøttet IOS

Om du har en Android mobil, eller en Apple telefon, kan du uden problemer købe dette smartwatch. Dit ur parrer sig automatisk, når du har din mobil på dig, dog skal første kan ske manuelt. Det er dog ikke muligt, hvis du har en mobil, som ikke har en af disse styresystemer.

Størrelse

Når det kommer til størrelsen, så minder dette smartwatch, meget om et almindeligt ur. Det er kun 10,9 centimeter tykt, har en højde på 44 millimeter, samt en bredde på 44 millimeter. Det er meget let smartwatch, som har en lav vægt, på kun 30 gram. Så du kan ikke mærke at, du går rundt med det på, selvom du har det på hele tiden.

Pris

Det eneste som kan tale dig, fra at købe Samsung Galaxy Watch Active 2, kan kun være prisen. Det er det smartwatch, som koster mest blandt disse 5, forskellige smartwatch på den her liste. Hvis du vil ud og købe det, så koster det 2.300 kr.

Ekstraudstyr

Touchskærm så du kan skifte, mellem de forskellige ting, som dit smartwatch overvåger.


Huawei Band 3 Pro

Det her er et lille, men stadig elegant og flot smartwatch, som du ikke mærker du har på. Uanset om du dyrker meget motion, ude i den frie luft, eller om du bruger det i svømmehallen. Kan du uden problemer, gøre dette med et smartwatch, som det her da det er vandtæt. Det muligt for dette smartwatch fra Huawei at, spore mange forskellige ting, som du let kan vælge mellem. Det er understøttet af, de to mest normale styresystemer, som du kan finde på markedet. Det er blevet nævnt at, det her er et lille og elegant smartwatch, som har en lille størrelse. Derudover det også, det smartwatch som er, det billigste smartwatch blandt disse 5 forskellige smartwatch.

[afp id=”853″]

Sporingsdata

Kalorier forbrændt, aktivitet, søvnaktivitet, hjertefrekvens, trin taget, søvnstadier, hjertefrekvens-sensor, navigation, SMS-besked, VO2 max, sociale app-beskeder, indgående opkaldsnotifikation. Er nogle af de funktioner, som det her smartwatch, kan overvåge som sker automatisk.

Understøttet IOS

De to styresystemer som, er mest almindeligt at have, på markedet er Android og Apple. Hvilket også er disse 2, styresystemer som det her smartwatch, er understøttet af under brug. Huawei Band 3 Pro, er understøttet af Android og Apple, styresystemer på din smartphone.

Størrelse

Gider du ikke gå rundt, med et stort ur som, fylder ret meget på håndleddet. Så er det her smartwatch, det helt perfekte valg, da det fylder meget lidt på armen. Selve uret har en tykkelse, som er på 11 millimeter, en bredde på 19 millimeter og en længde på 45 millimeter, derudover vejer den også kun 25 gram.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste, særlig mange penge at købe, hvor dette smartwatch beviser det. Det er nemlig det smartwatch, som har den laveste pris, overhovedet på denne liste. Når du skal ud og købe den, eller hvis du gør det online, så koster det 499 kr.

Ekstraudstyr

Remmen er i silikone, så du ikke behøver vedligeholde det, da du let kan vaske det eller tørre støv af.


Garmin vívoactive 3

Garmin er en anerkendt producent, af armbåndsure i hele verden, hvilken den her model er en del af. Det her smartwatch er et, enormt godt og effektivt smartwatch, som fungerer hver eneste gang. Det er vandtæt så, du kan dyrke motion i regnen, eller tage det på mens du er ude at svømme. Dette smartwatch har mange funktioner, hvor den kan måle, næsten alt du laver. Det er ikke en overraskelse at, det her smartwatch er understøttet, af de to største og mest brugte styresystemer. Hvis du har et almindeligt armbåndsur, så er der ikke forskel, på størrelsen af det her smartwatch. Selvom det er et dyrt mærke, samt har mange stærke funktioner, så er det et billigt smartwatch du her kan købe. Ved almindeligt brugt har det, her smartwatch en batteritid, som er op til 8 dage ved almindeligt brug.

[afp id=”854″]

Sporingsdata

Det her er ikke, bare et helt almindeligt smartwatch, det har rigtig mange funktioner. Den kan måle næsten, alt hvad du har behov for, hvis du dyrker meget motion. Den sporingsdata som det her smartwatch, kan måle er Distance, tid, hastighed, kalorier forbrændt, aktivitet, søvnaktivitet, hjertefrekvens, trin taget, etager besteget, blodoxygen-mætning, hastighed, stressniveau.

Understøttet IOS

De mest normale styresystemer, der bliver brugt er Android og Apple, hvilket det her smartwatch også understøtter. Derudover har den flere funktioner, såsom Fjernhåndtering af musik, kalenderbesked, SMS-besked, E-mailbesked, udskiftelig rem, find telefon-funktion, opkaldsunderretninger, Bluetooth Smart-teknologi, automatisk motionsgenkendelse, VIRB-kontrol, Move IQ, Side Swipe interface, Find my Device, Downloadbar træning, accelerationsmåler, højdemåler, hjertefrekvens.

Størrelse

Størrelsen er vigtig når, det kommer til et smartwatch, hvor dette smartwatch ikke er særlig stort. Det vejer 43 gram, har en tykkelse på 11,7 millimeter, har en højde på 43,3 millimeter, mens bredden også er 43,3 millimeter. Garmin vívoactive 3 er et stilfuldt smartwatch, som passer ind i næsten alle stilarter.

Pris

Dette smartwatch er ikke, et dyrt smartwatch at købe, hvilket selvfølgelig gør den til et eftertragtet smartwatch. Det er klart et smartwatch, man skal købe hvis, man går op i at uret, skal se godt ud, derfor har det her ur en pris på 1.408 kr. som er et fair beløb, for et smartwatch i meget høj kvalitet, som på samme tid ser elegant ud.

Ekstraudstyr

Med en lang køretid på op til 8 dage, hvis du udelukkende bruger navigation sporing, er køretiden op til 13 timer uafbrudt.


Fitbit Charge 3

Vil du have høj kvalitet, men ikke betale alt, for meget for det. Så er dette smartwatch, et ideelt valg at, købe når du skal have et smartwatch. Det er et utrolig effektivt smartwatch, som fungerer hver eneste gang, uden nogle problemer i hverdagen. Det er et smartwatch, som kan måle alt fra søvnaktivitet, til hvor mange kalorier du har forbrændt. Som det eneste smartwatch, understøtter det her smartwatch, op til 3 forskellige styresystemer. Det er desuden ikke, et smartwatch som er særlig stort, hvilket er en kæmpe fordel. Derudover koster det ikke, ret mange penge at købe, det her meget smarte og gode smartwatch. Selvom det er billigt, så har det stadig fået, enormt gode anmeldelser af både eksperter men også forbrugerne. Det har selvfølgelig også, almindeligt ur display så, du også kan holde øje med klokken.

[afp id=”855″]

Sporingsdata

Distance, tid, kalorier forbrændt, aktivitet, søvnaktivitet, hjertefrekvens, trin taget, hastighed, søvnstadier. Er bare nogle af de ting som, det her smartwatch kan overvåge, hvilket den gør helt automatisk. Det har også andre funktioner, såsom Kalenderbesked, SMS-besked, vandhanestyring, PurePulse-hjertefrekvensteknologi, skiftbart bånd, automatisk motionsgenkendelse, SmartTrack, inaktivitetsalarm.

Understøttet IOS

Du skal ikke bekymre dig, om hvilket styresystem som, din mobiltelefon er udstyret med. Fitbit Charge 3 understøttes af, hele 3 forskellige styresystemer, hvor disse er Apple, Android og Windows styresystemer. Derfor kan du købe, et smartwatch som det her, uden at tænke på hvilket styresystem din mobil har.

Størrelse

Med en vægt på, kun 30 gram er, det her smartwatch meget let. Det fylder enormt lidt, når du har det på armen, da højden kun er 28,8 millimeter, mens bredden også kun er på 11,8 millimeter. Hvis du skal købe, et stilfuldt smartwatch som, er let at skjule, er det her en god kandidat.

Pris

En lav pris betyder, ikke altid at det, er et smartwatch i dårlig kvalitet. Derfor kan du her købe, et smartwatch som ikke er dyrt, men stadig være et meget holdbart ur. Som både tåler vand, så du kan svømme med det, det er et smartwatch som kun koster 793 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Det er et smartwatch, som kan fungere uden problemer, i op til hele 7 dage.


Xiaomi Amazfit GTS

Vil du gerne købe, et smartwatch som kan det hele, samt har en stor skærm. Den store skærm gør at, du hurtigt kan få et overblik, over hvad du har formået i løbet af dagen. Skærmen har desuden en opløsning, som er på 348 x 442, hvilket er rigtig godt og giver et godt billede. Derudover har det her smartwatch, en god sporingsdata som, kan holde øje med de fleste ting. Men det også er understøttet, af de mest brugte styresystemer, som der er at finde på mobiler verden over. Det er et lidt stort smartwatch, som er lidt stor på grund af, den store skærm som er blevet nævnt. Det er ikke et smartwatch, som er særligt dyrt at købe, som er en heldig ting, fordi det stadig er i høj kvalitet samt er meget effektivt.

[afp id=”856″]

Sporingsdata

Dette smartwatch kan flere ting, hvor der blandt andet kan nævnes, distance, tid, kalorier forbrændt, søvnaktivitet, hjertefrekvens, trin taget. Ved at den kan spore disse ting, behøver du ikke selv gøre, det da det hele sker fuldt automatisk på kort tid.           

Understøttet IOS

Om du har en mobiltelefon, som bruger Android styresystem, så kan dette smartwatch bruge det. Hvis du har en mobiltelefon, som er fra producenten Apple, kan den også uden problemer klare det. Det er desuden også, de to forskellige styresystemer, som er mest brugt i verden.

Størrelse

Skærmen er 1,65 tommer, hvilket ikke lyder som meget, når det gælder et ur. Dog er det faktisk, en god størrelse for et smartwatch, men det gør også du kan holde øje med det hele. Højden er 43,25 millimeter, bredden er på 36,25 millimeter, mens den er 9,4 millimeter tyk.

Pris

Xiaomi Amazfit GTS er i høj kvalitet, samt meget effektivt i brug, selv på grund af dette. Så er prisen for at, købe det ikke ret høj, så selvom du er på offentlig indkomst. Så vil du let, kunne spare sammen til at købe, det her smartwatch uden problemer til kun 899 kr.

Ekstraudstyr

Hvis en person ringer til dig, så vibrerer dit smartwatch, så du opdager det med det samme. Derudover er den også vandresistent, samt har en lang køretid, hvor det også kun tager 2 timer at lade op.  


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 smartwatch i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom, sporingsdata, understøttet IOS, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige smartwatch når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse smartwatch, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige smartwatch og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.