Slowjuicer Test 2024 – De bedste 8 kåret af eksperterne, få mest smag til friskpressede juice

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste slowjuicere på markedet, når man skal ud og købe en ny slowjuicer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte slowjuicere. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, rørstørrelse, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Omega OMJ-J8228

Udover at du kan lave juice via denne mode, så er det også muligt at male kaffe, male tørrede krydderier til pulver, men også hakke kød til fars så du kan lave frikadeller eller fiskefrikadeller. Derudover medfølger der en motorgaranti, som varer i 10 år så hvis der skulle opstå problemer, inden for de 10 år er du sikret dig en reparation eller en ny maskine. Dog skal det siges at hvis skaden er selvforskyldt, så dækker garantien ikke, men kun hvis det er en fabriksfejl. Den har en god effekt, en lille rørstørrelse, meget stilfuldt design, en pris i den høje ende men ikke noget specielt ekstraudstyr.

Effekt

Gennemsnittet af vores liste når man snakker effekt, ligger på cirka 183 Watt som er i den høje ende, der kan denne model ikke konkurrere. Den har nemlig ”kun” en effekt på 150 Watt, som dog stadig er af betydelig størrelse, som gør at den sagtens kan male kaffe for dig og presse saft ud af den frugt du putter i maskinen.

Rørstørrelse

Når du skal bruge Omega OMJ-J8228, kræver det at du skærer din frugt i små stykker, da den ikke har en rørstørrelse som er ret stor i forhold til de fleste på vores liste. Derfor skal du sørge for at du har tid til forberede dine frugter og grøntsager, da denne model kun har en størrelse på 44 mm, hvilket ikke er ret stort desværre.

Design

Er en meget flot slowjuicer som er designet i stærke materialer, den er desuden en slowjuicer som er vandret, hvilket udnyttet tyngdekraften, så du får den bedste juice som overhovedet muligt. Den er lavet så det er let at starte og slukke den, samt at fylde slowjuiceren med frugt og grønt, så er den meget brugervenlig for alle personer.

Pris

Er på tilbud lige nu den 21-05-2019 til kun 2.199 kr. hos en af vores samarbejdspartnere, ellers vil den normalt koste 2.255 kr. hos den samme forhandler, det du skal huske på er at kvalitet og pris hænger sammen. Så du skal se det som en investering i fremtiden, da den uden problemer vil kunne holde i mange år, selvom du bruger den ofte.

Ekstraudstyr

Det eneste ekstraudstyr som er medfølgende er en juicekande, samt 6 forskellige udløb så du kan lave de andre ting som er nævnt ved denne model.


Kuvings C9600S

Som den eneste model fra denne producent, får du en slowjuicer som er den første på vores liste, der kan tage hele frugter og presse saften ud af dem. Det er dog ikke den eneste der kan det på listen, men den første som er nævnt indtil videre, udover en meget effektiv slowjuicer er der en garanti som gælder i 5 år. Den har en meget kraftfuld effekt egnet til hele frugter, samt en utrolig stor rørstørrelse, mens materialerne er ekstrem holdbare, prisen er i den gode men høje ende, ekstraudstyr er der ikke meget af desværre.

Effekt

Netop fordi denne model er egnet til hele frugter, så kræver det at den har en høj effekt, fordi det kræver en del kræfter at mase hele frugter sammen. Modellen her er udstyret med en motor som har en effekt på hele 240 Watt, som let og elegant kan presse et helt æble, uden at det kommer til at kæmpe med det.

Rørstørrelse

Er udstyret med en af de største rørstørrelser, hvis man sammenligner med resten af vores liste i hvert fald, hvilket er meget gældende når der skal hele frugter i maskinen. Der er ikke nævnt nogle specifikke mål, på rørstørrelsen nogle steder men den har en enorm rørstørrelse, som let kan tage de fleste hele frugter på en gang.

Design

Kuvings C9600S er designet så den er let at skille ad og samle igen, på den måde er den let at rengøre efter brug, men på samme tid er meget brugervenlig. Basen er designet i rustfrit stål, som gør at den er stabil og ikke flytter sig under brug, mens den øverste del af slowjuiceren er i plastik. De dele der er i plastik er gjort så de er lette at håndtere og skille ad efter brug.

Pris

Er den dyreste på hele vores liste, dog er den ikke meget dyrere end den anden dyreste på listen, men har stadig et højt prisskilt. Dette kan gøre det vanskeligt, for personer med et lavt budget at finde råd til at købe en slowjuicer som denne, da den har en pris på 3.319 kr.

Ekstraudstyr

Selvom den har den højeste pris på listen, så får man ikke nogen ekstra ting med til den, den eneste ekstrafunktion den har er drypstop funktion.


Philips HR1887

Philips er kendt for at lave effektivt køkkenudstyr, som holder i mange år selv med mange timer brug, derfor ligger denne slowjuicer også meget højt på vores liste. Det er en slowjuicer som langsomt presser saften ud af frugten, i stedet for som ved en centrifugal jucier, som skærer frugten i stykker for at få saften ud. Selvom den ikke har en høj effekt er den stadig effektiv, kan tage hele frugter med sin store rørstørrelse, er stilfuld i design som gør den speciel men flot at se på, den har en utrolig lav pris i forhold til hvad den kan.

Effekt

På trods af at den ikke har en meget høj effekt, men faktisk en effekt som er lavere end gennemsnittet på 183 Watt, så har denne model en effekt på 150 Watt. Som måske ikke lyder som meget når den kan presse hele frugter, men kan garantere dig for at det er mere end rigeligt, da den har et højt moment som gør at den kører langsomt men kraftfuldt rundt.

Rørstørrelse

Har en rørstørrelse som gør sig egnet til hele frugter, hvilket gør at du sparer meget tid, på ikke at skulle skære frugt og grønt i mindre stykker. Med en rørstørrelse på 70 mm, kan du let bruge tiden på andet imens, den langsomt presser den saftige juice ud af din frugt. Så du får flest mulige vitaminer med, i stedet for at de går til spilde ved at frugten bliver skåret i stykker fremfor presset.

Design

Kommer i et flot design i hvid, så den passer ind i de fleste hjem her i Danmark, mens de fleste dele er af plastik hvor frugten bliver puttet i. Der er desuden flere aftagelige dele som tåler opvaskemaskinen, så du sparer tid på rengøringen af denne slowjuicer, hvilket gør det meget attraktivt at købe en slowjuicer som denne.

Pris

På trods af at du får en stærk slowjuicer, som kan tage hele frugter men også har en del ekstraudstyr, så er Philips HR1887 utrolig billig. Den er faktisk blandt de billigste slowjuicere på vores liste, så dette er en stærk konkurrent hvis man er på udkig efter en ny slowjuicer.

Ekstraudstyr

Når du køber denne maskine, er der inkluderet drypstop, safetystop, juicekande og aftagelige dele der tåler opvaskemaskine.


Juicepresso WJPS-1

Ved at benytte en slowjuicer opnår du flest mulige vitaminer, da en slowjuicer presser safterne langsomt ud af grøntsagerne og frugterne, i stedet for som ved en centrifugal juicer som skærer frugten i stykker. På den måde får du både så meget juice som muligt, men også så mange vitaminer ud af frugten som muligt, dette kan spare dig for penge i frugt men du får også den sundeste juice. Den er blevet kåret som testvinder hos en tysk tester, den har en meget fin effekt, mens den er designet i gode materialer, samt har den en rigtig attraktiv pris.

Effekt

Selvom den kun har et omdrejningstal på 40 omdrejninger i minuttet, så har den en effekt på 150 Watt, hvilket betyder at hver omdrejning er kraftfuld så du let kan presse safterne ud af frugten. Gennemsnittet af vores liste målt i Watt, ligger på 183 Watt hvor den her har 150 Watt, dette er dog mere end rigeligt til et forbrug for en almindelig familie.

Rørstørrelse

Det er svært at finde nogle mål på rørstørrelsen, men det er ikke et af de største som så betyder at du skal skære frugten i mindre stykker, før du kan putte dem i maskinen for at presse saften ud af den. Dette kan dog godt tage noget tid, derfor er det en god ide at skære en stor portion om aftenen, så det er klar til om morgenen når du skal bruge frugten eller grøntsagerne.

Design

Der findes næsten ikke en mere brugervenlig slowjuicer end denne, derfor gør den sig velegnet til alle, den er meget simpel i design. Den er designet med 1 indgang og 2 udgange, hvor den ene udgang er hvor saften bliver presset ud, imens den anden udgang bliver brugt til resterne af frugten hvor saften er kommet ud af.

Pris

Som den billigste på vores liste, er Juicepresso WJPS-1 stadig en utrolig effektiv slowjuicer, blandt de forskellige modeller på vores liste. Den har et prisskilt som lyder på 1.049 kr., hvilket gør at de fleste selv med et mindre budget, kan finde pengene til at købe en model som denne.  

Ekstraudstyr

Bliver ikke leveret med noget ekstraudstyr, dog er de aftagelige dele velegnet til opvaskemaskinen, når de skal gøres rent efter brug.


Philips HR1949

Er du på udkig efter en slowjuicer, som har næsten alt ekstraudstyr på hele vores list, men som på samme tid er relativt billig i indkøb. Det er en slowjuicer som har fået utrolig flotte anmeldelser, fra både forbrugerne men også ekspert testerne, så er det her næsten et åbenlyst valg når du skal vælge imellem slowjuicere. Den har en stærk effekt som kan klare det meste, den har desuden også en stor rørstørrelse, mens den er designet så brugervenlig som muligt. Prisen er i den lidt høje ende mens der er inkluderet næsten alt ekstraudstyr.

Effekt

Er udstyret med en stærk motor som har en rigtig god effekt, som uden problemer vil kunne klare hele frugter, såsom æbler, gulerødder, tomater mm. Denne slowjuicer er baseret på moment, som betyder at omdrejningstallet ikke er højt, men har en stærk kraft som presser så meget juice ud af det du putter i den som overhovedet muligt.

Rørstørrelse

Det kræver en stor rørstørrelse når du skal fylde den med hele frugter, det har Philips selvfølgelig også tænkt på, fordi den her model er udstyret med en rørstørrelse på 35 x 70 mm. Dette betyder at du sparer meget tid, på ikke at skulle skære frugten i mindre stykker, så du i stedet for kan putte det hele i på en gang i stedet for.

Design

Er en af de mest brugervenlige slowjuicere på vores liste, som gør at næsten alle kan finde ud af at bruge den, selvom de aldrig har brugt en slowjuicer før. Basen er designet i et flot rustfrit stål materiale, mens toppen er produceret i plastik, som er aftagelige og kan puttes i opvaskemaskinen for at blive rengjort.

Pris

Da den har en stærk og effektiv motor, samt nogle super gode funktioner, så er prisen også i den høje ende af vores liste. Dette betyder dog ikke at det er den dyreste på vores liste, men den ligger i den ende, da du får næsten alt ekstraudstyr med som er muligt. Philips HR1949 har en pris som lyder på 2.029 kr. som godt kan lyde som mange penge, men du får rigtig mange ting med i handlen.

Ekstraudstyr

Af næsten alt ekstraudstyr en slowjuicer kan have, så har denne model fra Philips det, der kan nævnes drypstop, juicekande, opskrifthæfte og aftagelige dele der tåler opvaskemaskine.


KitchenAid 111ECA

Du får en slowjuicer som er produceret af en meget anerkendt producent, der er velkendt for deres køkkenudstyr som er af højeste kvalitet, samt er letgenkendelige med deres røde farve. De er desuden også kendt for at holde i mange år, som gør at denne producent er meget eftertragtet, men deres produkter er også i den meget høje ende når man snakker pris. Den har en enorm stor effekt blandt denne liste, normal rørstørrelse, elegant design som er utrolig flot, prisen er den højeste på hele listen.

Effekt

KitchenAid er velkendt for deres meget holdbare køkkenmaskiner, uanset hvilken slags maskine det er, så er de udstyret med en kraftfuld motor som har en meget høj effekt. Dette betyder dog også at den koster mere i strøm, da en større motor har et større strømforbrug, der er denne model med en effekt på hele 250 Watt. Det er en model som nemt kan presse selv hårde frugter eller grønsager, hvis det er det man ønsker.

Rørstørrelse

Der er ikke nævnt nogen størrelse på røret, hvor man putter indholdet ned i, dog er den højst sandsynlig gennemsnitlig. Som betyder at du ikke har behov, for at skære frugt og grønsager i meget små stykker, før du begynder at presse saften ud. Dog er det en god ide at skrælle og rengøre frugterne, så du ikke risikere at få en ubehagelig smag i din juice, derfor er det vigtigt at vaske dem først.

Design

Er designet i formstøbt metal i højeste kvalitet, som desuden har sin velkendte røde farve, så man let kan genkende KitchenAids produkter ud fra mængden. Det er en meget flot maskine at have stående fremme, men det er også en tung model som vejer hele 11 kg, som gør at den ikke er så sjovt at flytte rundt på hvis det er nødvendigt.

Pris

KitchenAid 111ECA er den dyreste på vores liste, som ikke alle har råd til at gå ud og købe, men det er også en af grundene til at en model som denne kan koste mange penge. KitchenAid er nemlig kendt for at holde i utrolig mange år, uanset hvor ofte du bruger den om året, så kan de holde i mange år ud i fremtiden.

Ekstraudstyr

Et af de få ting som du får med når du køber denne slowjuicer er, en juicekande samt er der safetystop på maskinen, så du ikke kommer til skade når du er ved at bruge den.


Omega VSJ843

På en stærk førsteplads kommer denne super fine model fra Omega, som har fået de bedste anmeldelser af eksperterne, samt af forbrugerne ud fra de forskellige kriterier. Det er en meget simpel slowjuicer, som er brugervenlig i design og som alle vil kunne finde ud af at bruge. Har en fin og stærk effekt samt flot omdrejningstal, er super flot i design der står helt skarpt på alle punkter, prisen er i den meget høje ende af vores liste.

Effekt

For at du skal få et fint antal omdrejninger i minuttet, samt at du får en stærk motor som kan presse saft ud af alle slags frugter, så kræver det at du har en motor som har en rigtig god effekt. Det har Omega selvfølgelig tænkt på, der de i sin tid valgte at designe modellen her, de puttede en motor som kunne yde hele 150 Watt hvilket er rigeligt til det almene forbrug i hverdagen.  

Rørstørrelse

For at du sparer mest tid på at presse din frugt eller grøntsager, så kræver det at du har et rør som har en fin størrelse, så du ikke skal skære alt frugten ud i mindre stykker. Modellen her fra Omega har en rørstørrelse på 45×35 mm, som gør at du ikke behøver bruge lang tid på at skære din frugt ud, dog kan det være at du skal vurdere størrelse når har skåret den. Netop for at få en fornemmelse for hvor store eller små, de skal være når du skærer dem ud.

Design

Kommer i et utroligt flot design, som ikke kun indeholder en effektiv slowjuicer, men også er flot at kigge på. På grund af designet behøver du ikke pakke den væk, hver gang du har brugt den da den nemt kan stå fremme, uden at man bliver irriteret over den. Den er designet i materialer af rustfrit stål, samt plastik hvor du indsætter frugten for at det er lettere at rengøre efter brug.

Pris

Når vi snakker pris så ligger Omega VSJ843 i den helt tunge ende af listen, den kan sikkert godt findes på tilbud nogle steder, men den normale pris på en maskine som denne er 3.117 kr. dog har en af vores samarbejdspartnere den på tilbud, til en pris af kun 2.370 kr. som stadig godt kan lyde som en del penge. Men du skal huske på at du får en effektiv, samt meget holdbar slowjuicer, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Ekstraudstyr

En model som denne har ikke brug for særligt meget ekstraudstyr, derfor bliver den også kun leveret med drypstop og safetystop, så du undgår juice på bordet samt den stopper hvis du kommer til at stikke fingrene i møllen.


Philips HR1946

På vores andenplads kommer der en model, som nogle vil betegne som bedre end vores førsteplads, fordi den har bedre funktioner og er lettere at rengøre. Den har en høj effekt i forhold til de fleste på listen, samt en rørstørrelse som er meget stor. Den er designet i et stilrent og meget brugervenligt design som de fleste kan bruge, den har en pris som er inde for rimelighedens grænser, samt flere forskellige former for ekstraudstyr som vil blive nævnt herunder.

Effekt

Når man vurderer effekten på diverse maskiner, så bliver det målt i Watt som afgør hvor kraftfuld maskinen er, det både en fordel og en ulempe at have en høj effekt. Fordelen ved at have en høj effekt er at du får en kraftfuld motor, som ikke møder meget modstand når den skal presse safter ud af frugter eller grøntsager, som er en stor fordel når du køber en slowjuicer. Ulempen ved at have en høj effekt er strømforbruget, jo højere effekt du har, jo mere strøm kommer den til at bruge hvert år. Derfor er denne model udstyret med en effekt på 200 Watt, som gør at den både er kraftfuld, men heller ikke for dyr i drift.

Rørstørrelse

Med en rørstørrelse på 80 mm, kommer du til at spare meget tid ved at du ikke skal skære i frugterne, nogle maskiner kræver at du skal skære din frugt i meget små størrelser. Det vil denne ikke kræve, da røret er stort og du kan med god samvittighed undlade at skære for meget i frugterne.

Design

Det er ikke mange modeller som kan prale med at være så flot, det kan en model som denne da den utrolig smuk at kigge på, den har et ekstremt stilrent design. Det er en maskine som ikke er nødvendig at gemme af vejen, da den hurtigt kan fange folks blikke, når de træder ind i rummet og får øje på den.

Pris

På trods af at prisen er i den høje ende, skal du ikke være bange for at købe den, da det er en kraftfuld og utrolig let slowjuicer. Prisen på Philips HR1946 ligger på cirka 2.258 kr., som måske godt kan lyde som mange penge, men husk på at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd.

Ekstraudstyr

Når du køber denne model, så er alle aftagelige dele egnet til at komme i opvaskemaskinen, så du undgår at bruge meget tid på at rengøre den i hånden. Der medfølger desuden også en juicekande, samt er der drypstop så du ikke får juice på bordet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste slowjuicere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt. Rørstørrelse, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige slowjuicere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse slowjuicere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige slowjuicere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.