Skægtrimmer test 2021 – Undgå langt skæg med disse skægtrimmer

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste skægtrimmere på markedet, Når man skal ud og købe en ny skægtrimmer, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte skægtrimmere, disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, pris, opladningstid, driftstid og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips MG7720 Multitrimmer

På en flot førsteplads kommer denne multitrimmer, der med en masse ekstraudstyr kan trimme behåringen på kroppen helt ned til 0,5 mm. Desuden er et det også en billig trimmer, i forhold til hvad man får for pengene, med en lang driftstid og kort opladningstid får du en optimal skægtrimmer.

[afp id=”95″]

Design

I et flot vaskbart design får du her en let skægtrimmer, med sine materialer i plastik og stærke selvslibende blade får du en optimal skægtrimmer. Den er desuden også designet så det er let at udskifte til et nyt hoved, hvilket gør den meget brugervenlig i dagligt brug uanset behov.

Pris

Hvis man sammenligner prisen på de forskellige, skægtrimmere på vores liste får du en del ekstraudstyr med for pengene. Hvilket gør den lave pris på 469 kr. til et overskueligt køb, som helt klar er pengene værd.

Opladningstid

Gennemsnittet på opladningstiden på vores liste, ligger på cirka 6 timer hvor denne har en opladningstid på kun 1 time, hvilket er meget hurtigere end den normale opladningstid.

Driftstid

Selvom opladningstiden er meget lavere end gennemsnittet, skulle man tro at driftstiden var kort, men frygt ej fordi det er den ikke. Philips MG7720 har en driftstid på hele 120 minutter, hvilket er dobbelt så høj som gennemsnittet.

Ekstraudstyr

Hvis man køber denne skægtrimmer, får man en del ekstraudstyr med i købet, såsom mange forskellige skærehovedet. Så du kan barbere dig alle steder på kroppen, uden at skulle bruge det samme hoved, den kommer med hoveder som er beregnet til de steder på kroppen.


Philips MG5730/15 Multitrimmer

Her får du en billig skægtrimmer, som uden problemer kan klare hverdagens behov, den kan trimme alle hår på kroppen. Du får en vaskbar skægtrimmer, der bliver leveret med 11 forskellige hoveder som kan skiftet, efter hvilket behov der er for at blive trimmet.

[afp id=”96″]

Design

Med sit skridsikre gummi på trimmeren undgår du at tabe den, hvis den bliver brugt i badet, den bliver leveret i plastik materiale. På den måde undgår du en tung skægtrimmer, den er desuden også udstyret med batterier så du ikke skal tænke på en irriterende ledning.

Pris

På andenpladsen af vores listen, får du her en billig skægtrimmer som ikke er dyr at købe ind, mens du også får en del ekstraudstyr med i købet. For en pris på kun 386 kr. får du en billig skægtrimmer, hvor der ikke er sparet på kvaliteten da den blev produceret.

Opladningstid

Gennemsnitstiden på en opladning af vores liste, ligger på cirka 6 timer i gennemsnit, hvor denne skægtrimmer har en lang opladningstid på hele 16 timer. Hvilket betyder at den er lang tid om at blive ladet op, det skal derfor opvejes om det er noget du kan bruge tiden på.

Driftstid

Driftstiden på Philips MG5730/15 ligger på omkring de 80 minutter, hvilket burde være rigeligt med tid at trimme hårene på kroppen med, da de fleste mennesker kan klare det på meget mindre tid. Det burde i hvert fald ikke være en umulig, opgave at kunne klare hverdagens trimning på den tid.

Ekstraudstyr

Når du køber denne skægtrimmer, får du 11 forskellige udskiftelige hoveder med i købet, hvilket gør at du selv kan vælge på kroppen, hvor du gerne vil barberes da de forskellige hoveder passer til alle steder.


Philips BT9297 skægtrimmer

Med et banebrydende design som med et laserlys, gør at du kan sikre dig at dit skæg bliver trimmet på præcis samme måde, på begge sider af ansigtet. Den klarer desuden også alt slags hår, da den med sin stærke motor og skarpe knive i rustfrit stål, som desuden også er selvslibende så du ikke skal vedligeholde den med olie.

[afp id=”97″]

Design

For at du hurtigt og let kan se hvilken afstand du trimmer, så er denne skægtrimmer designet med et LED-display, du kan desuden også se hvor meget strøm der er tilbage på maskinen. Det er muligt at trimme skæget med stor præcision, fra 0,2 mm op til 7 mm i længden.

Pris

Dette innovative design med laserlys, gør at prisen er lidt højere end de to andre på listen før denne, dog stadig en pris der er til at holde til. For kun 688 kr. kan du erhverve Philips BT9297, som trimmer dit skæg præcist hver eneste gang du bruger den.

Opladningstid

Det er ikke ofte man ser en skægtrimmer, som har en længere driftstid end opladningstid, det ser vi dog her. Da den med en opladningstid på kun 60 minutter, betyder det at du får en skægtrimmer som hurtigt kan oplades, hvis den skulle løbe tør for strøm.

Driftstid

Med en driftstid på 80 minutter, får du en skægtrimmer der kan trimme længere tid, end den behøver at oplade. Hvilket gør den velegnet for de fleste mennesker, som ikke har tid til at bruge lang tid på at oplade.

Ekstraudstyr

Som nævnt er der et laserlys der sikrer dig, at du trimmer skægget på samme måde på begge sider.


Philips BT5200 skægtrimmer

Som en meget billig skægtrimmer, kommer denne stilrene skægtrimmer ind på en super flot femteplads. Du får en vandtæt skægtrimmer, som du uden problemer kan tage med i badet, uden at være bange for at den går i stykker fordi den får vand.

[afp id=”99″]

Design

Du får en simpel skægtrimmer, som har et stilrent design med en rulle på midten, hvor du kan ændre i længden som du gerne vil have dine hår skal trimmes til. Du kan indstille den til at trimme en længde imellem 0,4 mm og op til 10 mm, med en præcision helt ned til 0,2mm.

Pris

Som nævnt tidligere er dette en af de billigste på vores liste, for med en pris som er skruet helt ned, mens kvaliteten er skruet helt op. Kan du købe Philips BT5200 for kun 339 kr., som i øvrigt er billigt for en skægtrimmer i høj kvalitet.

Opladningstid

Som skægtrimmeren på fjerdepladsen, har denne også en opladningstid på kun 60 minutter, hvilket betyder at fra den er løbet tør for strøm, til den er ladet helt op. Kun skal bruge 60 minutter på at fylde batteriet helt op, dette gør den let at sætte til opladeren hvis du har glemt det en dag.

Driftstid

Med den lave opladningstid skulle man tro driftstiden er lav, det er slet ikke tilfældet her, da den har samme driftstid som opladningstid, hvilket er 60 minutter i drift før den går ud.

Ekstraudstyr

Denne udgave af skægtrimmer, kommer ikke med nogle former for ekstraudstyr, hvilket ikke betyder ret meget da du får en super god skægtrimmer.


Philips QP6520/20 Multitrimmer

Har med sit unikke design og innovative barberingsfunktion, vundet prisen Reddot design award i 2016, der er følger en præcisionskam med som kan indstilles til 14 forskellige længder. På den måde får du præcis den længde du gerne vil have, du kan desuden også tage den med i badet eller vælge at bruge den sammen med barberskum.

[afp id=”100″]

Design

Er en let og brugervenlig skægtrimmer, den er designet med gummigreb så du ikke taber den ved et uheld, der er et LED-display der gør at du nemt kan holde øje med hvor meget strøm der tilbage. Præcisionskammen har en stor drejeknap, som betyder at du kan indstille længden på trimmeren hurtigt.

Pris

Denne prisvindende skægtrimmer koster lidt mere end gennemsnittet af top 7, men du får en skægtrimmer der er af højeste kvalitet, som aldrig fejler når du skal trimme dine hår. Regner du prisen ud på de første 7 på vores liste, har de en gennemsnitspris på 608 kr. hvor denne kommer ind med en pris på kun 489 kr.

Opladningstid

Med en lynhurtig opladningstid som er kortere end driftstiden, betyder det at denne skægtrimmer går fra 0% strøm til 100% strøm på kun 60 minutter.

Driftstid

Det er vigtigt at have en høj driftstid når du skal købe en skægtrimmer, her kommer Philips QP6520/20med en høj driftstid på 90 super flot ind på vores liste.

Ekstraudstyr

Der desværre ikke andre hoveder med, så du kan bruge den andre steder på kroppen uden at risikere at få skægpest, dog kan der tilkøbes flere hovedet ved siden af.


Philips MG5720 Multitrimmer

Gør det let at designe dit skæg lige præcist som du gerne vil have det, om det skal skæres på en bestemt måde, eller du bare gerne vil have at det skal se trimmet ud.

[afp id=”101″]

Design

Har et stilfuldt design der med sit elegante look, gør at den ikke behøves at blive pakket sammen, hver gang du har brugt den fordi den let kan stå fremme uden at skille sig ud fra mængden-
Pris
Som den billigste på vores liste, får du en billig skægtrimmer, men som stadig er produceret i høj kvalitet fra Philips.

Opladningstid

Med et gennemsnit på 6 timers opladning, kommer Philips MG5720 slet ikke i nærheden af det tal, da den har en opladningstid på hele 16 timer hvilket er et højt tal.

Driftstid

Har en høj driftstid men som kræver en del opladningstid, derfor skal man også opveje om man har tid til at vente på den er ladet fuldt op. Der er 80 minutter driftstid hvor du kan bruge skægtrimmeren på fuld styrke, før den mister strømmen og du skal lade den op igen.

Ekstraudstyr

Når du køber denne skægtrimmer, får du 8 forskellige hoveder som kan sættes på den, disse er lette at udskifte i løbet af en trimning. Du kan barbere alle hår på kroppen med disse forskellige hoveder, hvilket betyder at du ikke skal bruge penge, på flere forskellige maskiner.


Philips BT5205 skægtrimmer

Ønsker du en skægtrimmer som er billig, men som på samme tid kan trimme dit skæg med høj præcision, så er dette en meget god mulighed. Da den med et simpelt design, betyder at du ikke har brug for alt muligt ekstraudstyr, for at trimme skægget den samme længde hver gang. Den er desuden også vaskbar, så du ikke behøver at bruge lang tid på at gøre den ren efter brug.

[afp id=”98″]

Design

Kommer i et simpelt design, der med sit hjul på midten gør at du kan indstille trimmelængden, som er markeret med længden i millimeter. Du kan selv vælge om du vil bruge den med ledning, eller om du vil bruge den i badet uden ledning.

Pris

Philips BT5205 er en billig skægtrimmer at købe, hvilket betyder at du får en præcis skægtrimmer som ikke koster en bondegård, den koster kun 429 kr. som er få penge. Især hvis man tænker på at den er meget præcis, kan indstilles fra 0,4 mm op til 10 mm.

Opladningstid

Med en opladningstid på 60 minutter, kan du hurtigt begynde på at trimme dine hår, en fuld opladning burde være mere end rigeligt til et normalt behov for en almindelig person.

Driftstid

Med en fuld opladning kan du bruge denne skægtrimmer i 60 minutter, som betyder at opladningstiden og driftstiden er samme længde. Med 60 minutters driftstid, burde kunne dække det behov du har brug for.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr udover selvslibende knive, som gør at du aldrig selv skal behandle den med olie eller lignede.


Jaguar Tondeo ECO-XS

Er blevet designet til professionelle, dette kan også ses på prisen da den er markant højere end nogle af de andre på vores liste, derfor skal det kraftigt overvejes om det er den man skal købe til privat brug.

[afp id=”102″]

Design

Er simpel i udseende, da den skal kunne trimme skæg præcist og effektivt, med en total vægt på kun 128 gram gør det den optimal at bruge meget, da det næsten ikke kan mærkes at man løfter rundt på den.

Pris

Fordi det er en professionel skægtrimmer, så er prisen også derefter, hvilket gør det til den dyreste på vores liste med langt ned til nummer 2. Jaguar Tondeo ECO-XSkoster hele 1.750 kr. hvilket er mange penge, men hvis man som frisør skal bruge den dagligt, så kan det godt betale sig at købe denne.

Opladningstid

Når man bruger den i professionel sammenhæng, så bliver den sat til lader hver gang efter brug, dette gør at der altid er strøm på maskinen, på den måde skal man ikke bekymre sig om der er nok strøm på maskinen.

Driftstid

Når den er i brug er den uden ledning, hvor den har en stander den kan stå i og oplade sig, hvilket er praktisk da den man hurtigt kan sætte til ladning efter brug. Denne skægtrimmer har en driftstid på 50 minutter, som burde være mere end rigeligt for en trimning af skæg.

Ekstraudstyr

Som en professionel skægtrimmer, følger der ikke noget ekstraudstyr med da det skal købes ved siden af, det skal siges at det er en skægtrimmer som bliver benyttet af frisører og lignede.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste skægtrimmere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, pris, opladningstid, driftstid, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige skægtrimmere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse skægtrimmere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige skægtrimmere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.