Skægtrimmer fra Philips Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste skægtrimmere fra Philips på markedet, når man skal ud og købe en ny skægtrimmer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte skægtrimmere fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, pris, opladningstid, driftstid og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips MG7720

Den første skægtrimmer fra Philips på vores liste, er denne super lækre model som er udstyret med meget ekstraudstyr, men som også har klaret sig rigtig flot i test blandt forbrugerne og eksperttesterne. Den maksimale længde som den kan trimme, er hele 16 millimeter imens det korteste er ned til 1 millimeter, med en præcision på kun 1 millimeter. Den har et meget flot og attraktivt design, som gør den meget flot at kigge på imens den ikke er i brug, derudover koster den faktisk ikke mange penge hvis du skal købe den. Ydermere har den en kort opladningstid, imens den har en lang driftstid som uden tvivl vil kunne klare, det behov som du har for en skægtrimmer.

[afp id=”371″]

Design

Philips levere altid høj kvalitet når det kommer til personligpleje, de producere kun produkter af holdbare materialer der kan holde i mange år, derfor kan en skægtrimmer fra Philips helt klart anbefales. Denne skægtrimmer er 100% vandtæt, som gør at du kan tage den med i badet, den bliver leveret i materialer af hård plastik og rustfrit stål. Fordi den bliver leveret i disse materialer, og du kan bruge den under bruseren, gør det at du ikke risikere at den ruster i længden.

Pris

Fordi den bliver leveret med alt ekstraudstyr, samt mange ekstra kamme til forskellige områder af kroppen, så er prisen også i den høje ende af vores liste. Hvis du skal ud og købe, skal du betale i omegnen af 419 kr. hos den billigste forhandler, dette beløb er ikke mange penge for så høj kvalitet af en skægtrimmer.

Opladningstid

Det er vigtigt at når du skal ud og købe en ny skægtrimmer, at du har så kort en opladningstid som overhovedet muligt, fordi det har betydning for hvor lang tid du skal vente. Philips MG7720 har en relativt kort opladningstid, som gør at den fra 0 % i strøm til den er fuldt opladet, kun tager cirka 60 minutter.

Driftstid

Det første du skal kigge på når du skal købe en ny skægtrimmer, det er driftstiden fordi det er afgørende, for hvor langtid du kan trimme dit skæg før den kræver en opladnings. Philips MG7720 har en lang driftstid, den er dobbelt så lang som opladningstiden, den har en driftstid på hele 120 minutter.

Ekstraudstyr

Denne maskine er udstyret med batteriindikator, den er 100% vandtæt og vaskbar, der medfølger desuden mange forskellige kamme til at trimme alle steder på kroppen hvis det er nødvendigt.


Philips MG5730

Kigger du efter en simpel skægtrimmer, som egentlig bare skal kunne gøre det som er beregnet, så kan den her model være et super godt valg. Den er udstyret med selvslibende knive, så du får en skarp og præcis trimning hver eneste gang, derudover har den et rigtigt flot og stilrent design. Den har en pris som er meget lav, der gør at de fleste kan være med på vognen, hvis de mangler en ny skægtrimmer. Den har desværre en meget lang opladningstid, som godt kan være en stor ulempe, imens driftstiden er meget gennemsnitlig og let kan klare opgaven. Det er ikke nødvendigt at skulle vedligeholde den her skægtrimmer, fordi den med sine selvslibende knive, ikke har brug for at få olie eller lignede.

[afp id=”372″]

Design

Det her er en simpel skægtrimmer, hvor der ikke er brug for meget fancy i udseende, dog er den udstyret med gummigreb over det hele. Ved at den er udstyret med gummigreb, giver den dig et bedre resultat fordi det bliver lettere at håndtere den, på den måde risikere du hellere ikke at trimme forkert ved et uheld.

Pris

Det her er en skægtrimmer som er billig i indkøb, den har en pris som kun lyder på 378 kr., denne lave pris gør at næsten uanset indkomst vil du have råd til at købe denne maskine. Selvom den er produceret i meget gode materialer af høj kvalitet, så er den utrolig billig hos de forskellige forhandlere, dette gør den særligt eftertragtet hos studerende eller lignede.

Opladningstid

En af de helt store ulemper ved denne skægtrimmer, det er opladningstiden fordi den er desværre meget lang, hvilket godt kan gøre at nogle måske ikke vil købe den. Philips MG5730 har en meget lang opladningstid på 960 minutter, hvis man omregner det til timer er det cirka 16 timer for en fuld opladning. Grunden til dette kan muligvis være batteriet som sidder i den, det er nemlig et NiMH batteri som godt kan tage tid at lade helt op.

Driftstid

På trods af den lange opladningstid, så har den en rigtig god driftstid på hele 80 minutter, fra den er helt opladet til der er brug for at den bliver opladet igen. Denne driftstid burde være mere end rigeligt, til at klare det behov som du har til en skægtrimmer, uanset om du skal bruge den over flere gange vil denne driftstid stadig være nok.

Ekstraudstyr

Udover at være selvslibende og vaskbar, så er der ikke noget ekstraudstyr med til den her maskine.


Philips QP6520

Er prisen for en skægtrimmer ikke nogen bekymring for dig, fordi du ønsker skægtrimmer som giver en meget skarp trimning, samt ikke skal bekymre dig om hvilken vej du bruger den. Den er nemlig udstyret med dobbeltsidet barberblad, så du ikke skal være bange for om den kan fjerne dine hår, den bliver desuden leveret med 14 forskellige længdeindstillinger. Den har et meget innovativt design, som ikke bare gør at den er meget effektiv til at trimme dit skæg, men som også gør den meget flot at se på. Den har en pris som ligger i den høje ende, du skal dog huske på kvalitet og pris ofte går hånd i hånd, den har en kort opladningstid hvilket er utrolig vigtigt. Ydermere har den en lang driftstid, så du ikke skal være bange for at den pludselig går ud midt i det hele, samt har den også meget forskelligt ekstraudstyr.

[afp id=”373″]

Design

Den her hårtrimmer har fået meget gode anmeldelser, for sit utrolige flotte udseende, men det gælder jo ikke bare udseendet. Den skal selvfølgelig også være effektiv, den kan trimme i 14 forskellige længdeindstillinger, med en præcision på kun 1 millimeter. Det korteste den kan trimme er helt ned til 0.4 millimeter, imens den maksimale længdeindstilling er hele 10 millimeter, imens den har et LCD-display på selve maskinen. Via LCD-displayet kan du let få et overblik, over hvilken længde du er ved at trimme dit hår, så du ikke risikere at trimme det ved en fejllængde.

Pris

Philips QP6520 har en pris som ligger i den høje ende, dog skal du ikke lade dig skræmme af dette, fordi du får en skægtrimmer af højeste kvalitet. Selvom den har en pris som ligger i den høje ende, så er det faktisk kun i den høje ende af denne liste, det er stadig en meget overkommelig pris. Hvis du gerne vil købe den her utrolige fine skægtrimmer, skal du kun betale i omegnen af 518 kr. hvilket ikke er mange penge, fordi den holder i mange år selv med dagligt brug.

Opladningstid

Med en lav opladningstid skal du ikke vente lang tid på den er ladet op, Philips QP6520 har en opladningstid på kun 60 minutter, hvilket er i den lave ende for en hårtrimmer. Du skal ikke vente i ret lang tid, hvis uheldet skulle være ude og den løb tør for strøm, hvilket altid er meget rart når man skal ud og købe en ny hårtrimmer.

Driftstid

Selvom den kun har en opladningstid på 60 minutter, så skulle man tro at driftstiden var kort, det er slet ikke tilfældet med denne model. Philips QP6520 har nemlig en driftstid på hele 90 minutter, hvilket er en lang driftstid for en hårtrimmer, hvilket også betyder at du let kan klare det den skal i løbet af 90 minutter.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med batteriindikator, den er desuden også vaskbar under en vandhane.


Philips BT5200

Som den sidste der bliver nævnt på vores liste, det betyder ikke at det er en dårlig skægtrimmer, bare fordi den ligger sidst på vores liste. Dette er en rigtig fin model til personen som ikke har et stort budget, men som stadig har brug for så høj kvalitet som muligt, derfor syntes jeg du burde læse med her for at høre om denne model. Den har et flot og stilrent design, som ikke har behov for at skille sig ud fra mængden blandt skægtrimmere, imens den stadig har en lav pris for høj kvalitet. Med en opladningstid som kun er en enkelt time, samt en driftstid som er længere end opladningstiden, ydermere er den udstyret med det ekstraudstyr som er vigtigt.

[afp id=”99″]

Design

Er en enkel og flot skægtrimmer at kigge på, derudover skal den selvfølgelig også være funktionel, det er den her maskine selvfølgelig også. Den er udstyret med en kam som kan ændres i længden, via en stor knap der kan drejes på midten af produktet, på knappen er der markeret længden som den trimmer i. Den kan trimme dit skæg helt ned til 0,4 millimeter, imens den kan trimme dit hår op til en maksimallængde på 7 millimeter, den har desuden en præcision på 0,2 millimeter.

Pris

Det her er ikke bare en meget effektiv og god skægtrimmer, det er også en meget billig skægtrimmer, det er faktisk den billigste på hele vores liste. Hvis du gerne vil købe den, skal du faktisk kun betale 289 kr. for Philips BT5200, det gør at uanset hvor stor indkomst du har, vil du have råd til at kunne købe den.

Opladningstid

Med en opladningstid på kun 60 minutter, tager det kun en enkelt time fra den er helt afladet, til at den er fuldt opladet igen. Derfor kan du roligt købe denne skægtrimmer, hvis du ikke har tid til at vente i lang tid på en skægtrimmer, hvor den skal bruge mange timer på at oplade helt færdig.

Driftstid

Udover at have en kort opladningstid, så har den også en rigtig fin driftstid, Philips BT5200 har en driftstid på 70 minutter. Det er ikke ofte man ser en skægtrimmer, som har en driftstid der er længere, end opladningstiden, det ses dog ofte ved produkter fra Philips.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med en ekstrafunktion, så du kan vaske den efter brug, imens der også er batteriindikator på maskinen så du kan holde øje med strømniveauet.


Philips BT5205

Det her er en skægtrimmer som er af rigtig høj kvalitet, den her skægtrimmer er udstyret med dobbeltskærpende knive så din trimning går meget hurtigere end normalt, den er desuden også rigtig god til at undgå hudirritationer. Der er ikke behov for at skifte en kam ud, når du skal trimme dit hår da den har en fast kam på selve maskinen, som gør at den er meget stilren i design. Den har en relativt lav pris, så de fleste kan være med når de skal købe en ny skægtrimmer, hvilket altid er meget dejligt når den gamle er gået i stykker. Den har en opladningstid som ikke er særlig lang, imens driftstiden er længere end opladningstiden, den er desuden udstyret med 17 forskellige længdeindstillinger.

[afp id=”98″]

Design

Det smarte ved den her hårtrimmer, det er at den har en fast kam på maskinen, som kan justeres i længden ved at dreje på en stor knap på midten. Derudover er den også vaskbar så den er let at rengøre, den har en præcision helt ned til 0,2 millimeter under trimning, den kan desuden trimme dit hår ned til 0,4 millimeter som er utrolig kort. Den maksimale længde som den her hårtrimmer, kan klare er op til 7 millimeter, som kan klares på meget kort tid fordi den trimmer dit hår meget hurtigt.

Pris

Hvis du som studerende godt kan lide at have et trimmet skæg, så er det vigtigt at den hårtrimmer som du skal købe er billig, det er den her model selvfølgelig også. Hvis du gerne vil købe den, skal du kun betale 439 kr. hvilket gør at alle kan finde råd til at købe den, fordi prisen nemlig ikke er særlig høj.

Opladningstid

Philips BT5205 har en kort opladningstid som er vigtig, især hvis man ikke gider at vente på den er ladet helt op, så skal du kigge efter en hårtrimmer som har så lav en opladningstid muligt. Den her maskine har fx kun en opladningstid på 60 minutter, hvilket gør den særligt attraktiv for stort set alle forbrugere.

Driftstid

Denne maskine har en driftstid som er lidt længere end opladningstiden, dette giver dig en driftstid på 70 minutter, hvor du har 70 minutter til at trimme dit skæg eller lignede. Driftstiden er vigtig at kigge på, hvis du skal ud og købe en ny skægtrimmer, da det betyder hvor lang tid den kan køre før den løber tør for strøm.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med batteriindikator, vaskbar, samt 2 års garanti.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste skægtrimmere fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, pris, opladningstid, driftstid, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige skægtrimmere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse skægtrimmere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige skægtrimmere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.