Sikkerhed på cyklen – både af din cykel og dig selv

De fleste af os ved, hvor vigtigt det er at være sikker i trafikken. Alligevel byder trafikken på en særligt sårbar trafikant, der mange gange har glemt én vigtig sikkerhedsforanstaltning. De har nemlig glemt cykelhjelmen. Undskyldningerne for den manglende cykelhjelm er mange, men dette betyder bestemt ikke at de mange undskyldninger er gode. De er grimme, det ser kikset ud at bruge cykelhjelm, de ødelægger frisuren, der er ikke en cykelhjelm der passer til min stil osv. Men der er faktisk en cykelhjelm til en hver smag, i forskellige former, farver til en hver smag, med og uden mønster, ja mulighederne er næsten uendelige. Pas på hovedet og find din nye cykelhjelm.

Når du har din egen sikkerhed på plads, må du ikke glemme cyklens

Som cyklist er det ikke kun din egen sikkerhed der er vigtig. Du skal selvfølgelig kunne stille dit transportmiddel fra dig, mens du er på arbejde, shopper eller bare er på et visit, uden frygt for at den ikke står der når du kommer tilbage. Desværre er virkeligheden den, at ikke alle kan kende forskel på dit og mit, derfor er det vigtigt du sikrer din cykel mod tyveri. Du har jo immervæk ikke købt cyklen for at glæde en anden med dit gode køb, vel? Udstyr din cykel med en sikker cykellås, så du er alene om at træde kilometer i pedalerne.

Pas på dig selv og din cykel

Nu mangler du bare at læne dig tilbage, med computeren i skødet eller mobilen i hånden, og finde den helt rigtige cykelhjelm til dig. Samtidigt kan du få en sikker cykellås, så du både passer på dit hoved og din cykel. Det er slet ikke kikset at være sikker, og den smarte frisure kan altid sættes igen.