Siemens Opvaskemaskine Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste Siemens opvaskemaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny opvaskemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte Siemens opvaskemaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, vandforbrug, tørreevne, kuverter og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Siemens SN436S05IS

Er du på udkig efter en, opvaskemaskine som er i meget høj kvalitet, men som stadig ikke koster alt for mange penge. Her kommer en af, disse modeller fra Siemens ind, på en stærk førsteplads. Det er en billig opvaskemaskine, som ikke koster mange penge, den koster faktisk kun 3.499 kr. hvilket er en utrolig lav pris, for et produkt der er meget effektivt. Den har den bedste mulige energiklasse, som en opvaskemaskine kan have, så sparer du også mest muligt strøm. Derudover har den også et vandforbrug, som ikke er alt for højt, men sørger for at holde produktet billig i drift. Med topkarakter i tørreevne, bliver dit service mest muligt tør, når maskinen er færdig med at vaske. Sidst men ikke mindst, så er der plads til mange kuverter, så du behøver starte opvaskemaskinen hver dag.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.099,00 5.099,00 Til Butikken
5.099,00 5.099,00 Til Butikken
5.299,00 5.299,00 Til Butikken

Energiklasse

Denne opvaskemaskine fra Siemens, har en virkelig god energiklasse, som gør at du sparer penge i strøm. Med en energiklasse som er på A+++, er det ikke muligt at få bedre, det er nemlig den højeste energiklasse et produkt kan have. Den her energiklasse gør at, den kun bruger 234 kWh om året, der giver en elpris på kun 561 kr.

Vandforbrug

En stor fordel ved Siemens SN436S05IS, det er at den har et lavt vandforbrug, det koster i gennemsnit 0,6 kr. pr vask du foretager. Årligt bruger den i gennemsnit, omkring 2.660 liter vand som i sidste ende, betyder at den kun koster 178 kr. om året i ren vandforbrug.

Tørreevne

Det er vigtigt at have en god tørreevne, når det kommer til en opvaskemaskine, det afgør nemlig hvor hurtigt din service er tør. Når maskinen er færdig med at, gøre det beskidte rent, hvor den her model har en karakter på A. Det er den bedste karakter, som en opvaskemaskine kan have, når det kommer til tørreevne.

Kuverter

Med plads til hele 13 kuverter, har du ikke brug for at, starte den hver gang i har spist. Netop fordi der er plads, til 13 kuverter som er meget plads, så du roligt kan starte den hver anden dag, hvis det er nødvendigt.

Ekstraudstyr

Siemens SN436S05IS har 6 programmer, samt aquastop så du ikke risikere vandskade, der er desuden også udskudt start funktion.


Siemens SN436S05KS

Hvem har sagt at høj kvalitet, samt en holdbar opvaskemaskine, skal koste mange penge. I hvert fald ikke Siemens, de har nemlig produceret denne model, som er meget billig men stadig har høje funktioner. Den her model har en lav pris, som betyder at den kun koster, 3.299 kr. at købe hos en af nedenstående forhandlere. Den har også en høj energiklasse, faktisk en af de bedste som den kan have, hvilket gør at den er billig i strømforbrug. Derudover har den også et vandforbrug, som ikke er særlig højt, som på samme tid gør at den er billig i vandforbrug. Tørreevnen har en stor betydning, fordi det betyder hvor lang tid, du skal vente for at din service er helt tørt. Sidst men ikke mindst, har den plads til et gennemsnitligt antal, når det kommer til pladsen af kuverter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.199,00 5.199,00 Til Butikken
5.199,00 5.199,00 Til Butikken
5.399,00 5.399,00 Til Butikken

Energiklasse

Med en energiklasse som næsten er i top, kan du købe en opvaskemaskine, som ikke er alt for dyr i drift. Denne model har et årligt strømforbrug, som er på 262 kWh om året, hvilket giver en pris på 2,2 kr. hver gang du bruger den. Med et gennemsnitligt antal vaske på 280 om året, koster den i gennemsnit cirka 628 kr.

Vandforbrug

Selvom den ikke har den bedste energiklasse, så betyder det ikke at, vandforbruget er højere af den grund. Den her model har et vandforbrug, der kun ligger på 2.660 liter vand om året, hvilket koster 178 kr. i vand, mens hver vask koster cirka 0,6 kr. Dette vandforbrug er meget gennemsnitligt, når det kommer til opvaskemaskiner fra Siemens, i hvert fald disse 5 som bliver nævnt.

Tørreevne

Når det kommer til tørreevne, så har Siemens SN436S05KS fået topkarakter, denne karakterskala går fra A til G. Den bedste karakter den kan have er A, mens den dårligste er G, hvor den her model selvfølgelig scoret karakteren A. Så dit service er så tørt som muligt, når din opvaskemaskine er færdig, med at vaske dit beskidte service.

Kuverter

Med en bestikbakke øverst i opvaskemaskinen, får du mere plads i bunden, så det er lettere at vaske store gryder. Netop fordi en bakke til bestik, ikke tager noget af pladsen, men giver dig plads til hele 13 kuverter at vaske. Dog kan du også let, putte meget store gryder i opvaskemaskinen, uden at være bange for om der er plads nok.

Ekstraudstyr

Med udskudt start kan du sætte den til at starte, når du er gået ud af døren, eller til at være færdig lige når du kommer hjem.


Siemens SN436W05IS

Det her er nok den model, som har været tættest på at, komme ind som en førsteplads. Den har nogle funktioner, som gør den til en stor konkurrent, mens den også er en af de billigste. En model som den her, har en meget lav pris, så de fleste kan være med. Når de skal ud og købe, en helt ny opvaskemaskine, så koster denne model kun 3.299 kr. Med en energiklasse som er helt i top, får du en opvaskemaskine, som er billig i drift når det kommer til strømforbrug. Mens den også har et gennemsnitlig vandforbrug, hvilket sørger for at holde prisen i drift, meget langt nede i både strømforbrug og vandforbrug. Selvfølgelig har denne model også, den bedste tørreevne som den kan have, på den måde undgår du at skulle tørre efter med et viskestykke. Den har et stærkt gennemsnitligt antal kuverter, som giver dig rigeligt med plads, til at uden problemer kan klare en middag for mange mennesker.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.299,00 3.299,00 Til Butikken
4.799,00 4.799,00 Til Butikken
4.999,00 4.999,00 Til Butikken

Energiklasse

Med en rigtig god energiklasse, kommer du ikke til at, bruge mange penge om året i strøm. Hvilket kan ses på energiklassen, som den her opvaskemaskine har, den har en energiklasse der er på A+++. Det er den bedste den kan have, årligt bruger den 234 kWh, som betyder at den kun koster 561 kr. om året i ren strømforbrug.

Vandforbrug

Der er ikke forskel på nogle, af disse opvaskemaskiner fra Siemens, når det kommer til vandforbruget om året. Det er en stor fordel, da du ikke skal kigge på forskellen, især når det kommer til vandforbrug. Den her billige model, som Siemens har produceret, bruger 2.660 liter vand om året, der giver en pris på 178 kr. i vand.

Tørreevne

Når det kommer til en god tørreevne, så er Siemens SN436W05IS ikke nogen undtagelse, den har faktisk en tørreevne som ligger på karakteren A. Derudover har den et lydniveau, som er i den lave ende, selv når den er under drift, så har den et lydniveau på kun 46 dB.

Kuverter

Med 6 programmer som passer, til alt fra gryder til almindelige glas, mens der også er en eco vask. Hvis du fylder maskinen helt, med det maksimale antal kuverter, som er på 13 kuverter, kan denne opvaskemaskine let klare det.

Ekstraudstyr

En god sikkerhedsforanstaltning som er aquastop, gør at du ikke risikere at, der kommer vandskade i huset. Derudover er der også udskudt start, så du selv bestemmer, når den skal starte din opvask.


Siemens SN436W05KS

Er din gamle opvaskemaskine, pludseligt gået i stykker, men du har ikke mange penge at købe en ny for. Så frygt ej fordi, selvom Siemens laver kvalitetsprodukter, så er den her opvaskemaskine stadig utrolig billig i indkøb. Du får en opvaskemaskine, som er i rigtig god kvalitet, mens den også er holdbar i mange år til en meget lav pris. Det er den billigste på denne liste, den her model har en lav pris, som betyder at den kun koster 2,799 kr. Med en god men samtidig god energiklasse, får du en opvaskemaskine, som ikke bare er effektiv men også billig i drift. Den har nemlig et lavt strømforbrug, mens den på samme tid, også har et meget lavt vandforbrug. Derudover har den også en god tørreevne, det er endda selvom den har plads til mange kuverter, som den her opvaskemaskine har plads til.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.899,00 4.899,00 Til Butikken
4.899,00 4.899,00 Til Butikken
5.099,00 5.099,00 Til Butikken

Energiklasse

Selvom den ikke har den bedste energiklasse, så er det stadig meget tæt på, da den kun har en enkelt karakter under den bedste energiklasse. Modellen her har en energiklasse, som der er på A++, hvilket giver et strømforbrug på 262 kWh om året. For en enkelt start af denne opvaskemaskine, koster den kun 2,2 kr. for en hel opvask, som årligt giver et beløb på 628 kr.

Vandforbrug

Et lavt vandforbrug er vigtigt, så når du skal ud og kigge, dig om efter en ny opvaskemaskine. Så skal en af dine prioriteringer, være at du kigger på vandforbruget, det skal helst være så lavt som muligt. Hvor den her model, har et lavt vandforbrug, den bruger årligt kun 2.660 liter vand.

Tørreevne

Når Siemens SN436W05KS er færdig med sit program, så begynder den at tørre indholdet, hvilket i nogle tilfælde godt kan tage lang tid. Derfor er en god tørreevne eftertragtet, tørreevnen bliver målt til hvor fugtig, din service er 30 minutter efter endt vask. I den her test, har Siemens SN436W05KS scoret topkarakter, hvor denne ligger på A som er det bedste.

Kuverter

Med plads til 13 kuverter, hvor bestikbakken er øverst i opvaskemaskinen, skal du ikke være urolig for om du har plads nok. 13 kuverter er en rigtig fin kapacitet, som let kan klare mere end et par dage, uden at den bliver startet.

Ekstraudstyr

Med aquastop og udskudt start, risikere du ikke vandskader, mens den er i gang med at køre, fordi du er ude at handle eller på arbejde.


Siemens SN478S16TS

Er du ligeglad med prisen, men du har brug for en opvaskemaskine, som har en stor kapacitet. Så er det den her model, fra Siemens som du skal tage, et ekstra kig på før du køber. Det er dog også en opvaskemaskine, som koster lidt mere i indkøb, en opvaskemaskine som den her koster 8.299 kr. Dog har den en vildt god energiklasse, som gør at du ikke bruger, særlig meget strøm hvert år. Den har desuden også et vandforbrug, som sikrer dig at du ikke spilder penge, på dit vandforbrug hvert år. Med den bedste tørreevne, vil du ikke spilde din tid, med at skulle bruge ekstra tid på at tørre. Den største fordel ved den her opvaskemaskine, det er at den har et stor kapacitet, til et stort antal kuverter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
9.199,00 9.199,00 Til Butikken
9.199,00 9.199,00 Til Butikken
9.299,00 9.299,00 Til Butikken

Energiklasse

Det er en af de større opvaskemaskiner, dette betyder dog ikke at, den bruger mere strøm end de andre. Fordi med en energiklasse, som er på A+++, hvilket er det højeste som den kan have. Med sit lave energiforbrug, bruger den 237 kWh som koster 568 kr. mens hver vask koster 2 kr.

Vandforbrug

Med en vandpris på 0,6 kr. pr vask, samt en årlig vandpris på 178 kr. ved 280 opvaske om året. Dette giver et totalt vandforbrug, på omkring 2.660 liter vand, som den bruger ved rigtig mange vaske. Selvom det er en stor opvaskemaskine, så har den stadig, et meget gennemsnitligt vandforbrug, hvilket mange forbrugere foretrækker.

Tørreevne

Tørreevne er meget god, hvor du undgår spildtid, med at skulle eftertørre. Men med en tørreevne, som er på A hvilket er det bedste, kommer du ikke til at skulle stå og eftertørre. Det er også grunden, til at man køber en opvaskemaskine, fordi man ikke vil stå og gøre det hele manuelt.

Kuverter

Den største grund til at købe Siemens SN478S16TS, det er kapaciteten på denne opvaskemaskine, som også hedder kuverter. Den skiller sig nemlig ud, fra de 4 andre som er nævnt, fordi den har en kapacitet på hele 14 kuverter.

Ekstraudstyr

Denne model har meget ekstraudstyr, hvor der kan nævnes indvendig belysning, wifi-kompatibel, aquastop, bestikbakke øverst og hele 8 programmer.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste Siemens opvaskemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, vandforbrug, tørreevne, kuverter, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige Siemens opvaskemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse Siemens opvaskemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige opvaskemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.