Segboard Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste segboards markedet, når man skal ud at købe et nyt segboard. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte segboards. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, kapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Hummer Segboard 3.0

Et segboard er et fantastisk stykke legetøj, som desuden også kan bruges, til at transportere dig rundt på. Hvor en model som den her, det er en af de bedste, du kan finde på den her liste. Den er godkendt under, meget specifikke sikkerhedskrav der, betyder at den er utrolig effektiv. Det tager lidt tid, for at lære at bruge den, men når det er lært, så er det meget sjovt at køre rundt på. Den har en meget kraftig motor, som kan give en høj hastighed, hvilket selvfølgelig øger chancen, hvis du skulle vælte for at komme til skade. Når det gælder den maksimale belastning, så er den rigtig høj, det betyder at selv helt fuldvoksne mænd kan prøve den. På grund af størrelsen, så er det muligt at, køre på græs eller lignede. Da den faktisk er terrængående, hvilket gør det hele en smule sjovere, når du skal køre på segboard. Prisen på produktet er dog, også en smule højere, hvilket godt kan virke skræmmende. Men frygt ej fordi, det vil helt klart, være dine penge værd at betale for, et segboard i rigtig høj kvalitet.

[afp id=” 1298″]

Motor

Det her segboard er et af, de kraftigste på hele den her liste, hvor den har en meget stærk motor. Hvilket giver den en tophastighed, der er på op til 15 kilometer i timen, hvilket går rigtig stærkt. Det kan den gøre, fordi den har en stor motor, som yder en effekt på hele 800 Watt.

Maksimal belastning

Det er et kraftigt segboard, som har en høj maksimal belastning, hvilket betyder at selv kraftige mennesker vil kunne bruge den. Hvis du har en vægt, der er til den tunge side, så er det ikke et problem. Hummer Segboard 3.0 har nemlig, en maksimal belastning der er, på hele 120 kg som maksimum.

Størrelse

Det her segboard kan, køre i stort set alt terræn, fordi den har nogle store hjul. Der er designet til at, kunne køre på græs eller grus, uden at produktet tager skade. Hjulene har en størrelse, der er på 8,5 tommer i størrelsen, så bunden af dit segboard, ikke skraber mod græsset eller gruset.

Pris

Fordi det er et segboard, der er i enorm høj kvalitet, som kan køre de fleste steder. Så er prisen også, en smule høj for nogle, men det er helt klart pengene værd. For at købe dette effektive segboard, der kan holde i mange år, skal du betale en pris der er på 2.995 kr.

Ekstraudstyr

Med en utrolig kort opladningstid, der kun er på 3 timer, kan du hurtigt komme ud at køre igen. Derudover kan du ændre lyset, med en tilhørende app, så den kan ændres når du er på farten.


Segboard Carbon Black

Hvis du gerne vil købe, et rigtig sjovt stykke legetøj, til din søn eller din datter. Så overvej et ekstra kig, på det her segboard fordi det er nemlig, et produkt som styrker balancen. Men også et produkt, der giver barnet med tillid til sig selv. For at styre den, skal du først lære at stille dig op på den, hvilket måske er det mest vanskelige. Med en kraftig motor, kommer du let op i fart, mens den oplades på utrolig kort tid. Det er vigtigt at kigge, på hvilken størrelse motoren har, før du vælger at købe et segboard. Det her er et segboard, som kan bruges af de fleste, netop fordi den har en høj maksimal belastning. Der er dog altid et maksimum, for hvilket som helst produkt, der er at finde på markedet. Størrelsen på dette segboard, skiller sig ikke meget ud, fra hvad man normalt ser på gaden. Størrelsen er meget gennemsnitlig, så du får en hyggelig stund, når du kører på vejen. For at købe et segboard, som det her så behøver du, faktisk slet ikke betale nogen høj pris for den.

[afp id=” 1299″]

Motor

Den er udstyret med en lidt mindre motor, men ikke noget som, har nogen betydning overhovedet. Fordi den kan stadigvæk, godt køre rimelig hurtigt, med en hastighed på op til 12 kilometer i timen. Det kan gøres fordi, motoren yder en effekt, der er på omkring 700 Watt.

Maksimal belastning

Det kan godt være at, den maksimale belastning ikke, er den største blandt disse 5 forskellige segboards. Den er dog stadig, i den høje ende af skalaen, så de fleste faktisk uden problemer kan anvende den. Det her segboard har, en maksimal belastning der er, på 100 kg hvilket er det højeste den kan bære.

Størrelse

Det her er et meget gennemsnitligt segboard, når det kommer til størrelsen, så er den her model rigtig god. Det er måske en smule tungt, hvilket gør den svær at, løfte på for små børn. Hjulene har desuden en dimension, der er 6,5 tommer, så den ikke er for stor, eller er for lille.

Pris

Det her segboard er utrolig billigt, hvilket gør at de fleste, kan finde råd til at købe det. Prisen på Segboard Carbon Black, det er ikke noget højt beløb, du skal betale for det her produkt. Hvor prisen er på 1.595 kr. kan det hurtigt spares sammen til, selv hvis du studere eller lignede.

Ekstraudstyr

Der sidder lys på fronten, som lyser op når, du kører rundt på det. Det giver bare lige, det ekstra opmærksomhed, fordi det ser meget smart ud.

Hummer Segboard 2.0

Hvis du gerne vil købe, et segboard som kan holde, til at køre på grusvej eller græs. Så er et segboard fra Hummer, der er nogle segboards som, har fået rigtig gode anmeldelser af, både forbrugerne men også af eksperterne. Rækkevidden på denne model, det er en lang rækkevidde, så du kan køre op til 15 kilometer, på bare en enkelt opladning. Motoren på et segboard, som det her er ekstra kraftigt, mens den også har en lang batteritid. Topfarten er enormt høj, så du hurtigt kan køre, frem men også køre tilbage. Det er ikke et segboard, der har den største maksimale belastning, men den er dog stadig rigtig høj. Det betyder at en voksen person, godt kan vise sit barn, hvordan den bruges under drift. Med store hjul kan du uden problemer, køre over græs eller grus, fordi den har nogle store og stabile hjul. Når det gælder prisen, så er den ikke særlig høj, hvilket gør den til et billig segboard. Det betyder også at, kvaliteten er utrolig høj, fordi materialerne er meget stærke.

[afp id=” 1300″]

Motor

Denne model er en mindre, udgave af den første model, der er på den her liste. Det ændrer dog ikke på at, motoren stadig er rigtig kraftig, så den yder en høj effekt. Fra den er helt afladet, til den er fuldt opladt igen, så tager det kun 3 timer for dette. Derudover kan den, køre op til 15 kilometer i timen, da den har en motor på 800 Watt.

Maksimal belastning

Der er ikke ændret, særlig meget i konstruktionen, hvilket beretter i en høj maksimal belastning. Det er et kraftigt og stærkt segboard, som har en maksimal belastning, der er op til 100 kg. Hvis du ønsker et segboard, som de fleste kan bruge, så er det her modellen, som passer til dig.

Størrelse

Da det kan køre i terræn, så er det også et, segboard som er lidt højere. Det betyder også at, det er en lidt tungere model, når den skal løftes rundt på. Den har rigtig store hjul, så der ikke risikeres at, den skraber mod noget når du kører rundt på den. Disse hjul har en størrelses hjul, der er hele 8,5 tommer store.

Pris

Når man kigger på producenten, så siger det næsten sig selv at, kvaliteten er helt i top af alle segboards. Hvor du køber et segboard, der er enormt holdbart, mens det stadig er rigtig effektivt at anvende. Det betyder dog ikke at, prisen er alt for høj, Hummer Segboard 2.0 har nemlig kun en pris på 1.995 kr.

Ekstraudstyr

Det er et sikkerhedsgodkendt segboard, som sikrer dig at, det ikke bryder i brand fordi det bliver for varmt.


Segboard Multicolor 6.5

Vil du give dit barn, et segboard som har et design, der giver ekstra opmærksomhed. Designet på det her segboard, det er nemlig enormt flot. Der er enormt mange farver, samt mange forskellige mønstre, så det er let at få øje på. Det er et af de segboards, der er udstyret med, den største rækkevidde på hele den her liste over segboards. Det er bygget i kraftige materialer, så den kan holde til, dagligdagens slid som det vil få. Fordi den har en stor rækkevidde, betyder det at motoren, har en mindre størrelse mens, den stadig er rigtig effektiv at bruge. Med en mellemting når, det kommer til den maksimale belastning, så er den ikke for lav, hvilket gør mulighederne store. Når det her segboard, det skal flyttes rundt på, så er det heldigvis ikke noget tung segboard. Hjulene har desuden en størrelse, der gør den let at gemme væk, så det ikke fylder for meget. Selv om kvaliteten er rigtig høj, så skal du selvfølgelig ikke, betale nogen høj sum for at købe den.

[afp id=” 1301″]

Motor

Det batteri som er installeret i, det her segboard er et batteri, som har en utrolig lang rækkevidde. Det kan køre meget langt, på bare en enkelt opladning, som desuden kun tager 2-3 timer for en fuld opladning. Derudover kan du opnå, en tophastighed på hele 15 kilometer i timen, så det går hurtigt når du skal afsted.

Maksimal belastning

Med en gennemsnitlig maksimal belastning, behøver du ikke tænke over, om den kan holde til din vægt. Det er nemlig en rigtig høj maksimal belastning, der gør den særdeles god, så de fleste kan anvende den. Segboard Multicolor 6.5 har en maksimal belastning, der er på 110 kg, der er den største vægt den kan holde til.

Størrelse

Med en vægt der, kun er på 10 kg, så betyder det at, den er let at flytte rundt på. Det er bygget i robuste materialer, som uden problemer tåler, dagligdagens slid når den bliver brugt rigtig meget. Det er let at putte i et skab, i en skuffe, eller sætte under sengen, så du ikke falder over dit segboard.

Pris

Hvis du ikke har mange penge, når du skal købe et segboard, fordi dit gamle er gået i stykker. Så er den her model, måske lige noget for dig, det koster nemlig ikke særlig mange penge. Segboard Multicolor 6.5 har en pris, der kun er på 1.595 kr. Det er en pris, som de fleste kan, være med på når det skal købes.

Ekstraudstyr

Det er meget vigtigt at, du kigger på de forskellige godkendelser, før du køber noget segboard. Det har stor betydning, for hvor sikkert det helt nye segboard, det er når du bruger det.


Segboard 10″ DakarGrey

Det er let at, finde et meget billigt segboard, rundt omkring på nettet. Der er dog nogle ting, som du skal sikre dig, før du vælger at købe noget som helst. Dit nye segboard skal som minimum, være CE godkendt samt, RoHS certificeret så den er godkendt. Hvis dit segboard har disse mærkninger, så sikrer du dig selv at, du køber et sikkerhedsgodkendt segboard. Det her er et segboard, der er udstyret med 2 mindre motorer, som tilsammen giver en høj effekt. Med en af de største maksimale belastninger, behøver du ikke bekymre dig, om dit segboard pludselig knækker fordi, du vejer til den tunge ende. Det er kraftigt segboard, som gør den en smule tung, men også betyder at, det er utrolig holdbart at bruge. Det her rigtig flotte segboard, skal du ikke betale en bondegård for, det er nemlig ikke noget dyrt segboard.

[afp id=” 1302″]

Motor

Der er 2 forskellige motorer, i dette segboard som, aktiveres via trygpladerne på selve segboardet. Du skal kun bevæge, dig en lille smule for at, enten at køre frem eller tilbage. Disse 2 motorer yder, en effekt der er på 350 Watt, for hver motor så den i alt, har en effekt på 700 Watt.

Maksimal belastning

Med en af de største maksimale belastninger, vil du på ingen måde, opleve at den ikke kan holde til dig. Personer som har en kropsvægt, på op til 120 kg, kan faktisk uden problemer anvende, et segboard som det her. Derudover kan den uanset, vægt faktisk køre rigtig stærkt.

Størrelse

Det er et stort og smart segboard, der har et utrolig flot design, hvor hjulene er beskyttet fra toppen af. Derudover er den meget brugervenlig, så alle kan finde ud af at, bruge den efter meget få forsøg. Det vejer dog 14 kg, så den er tung at løfte rundt på.

Pris

Segboard 10″ DakarGrey er ikke noget alt for dyrt segboard, det koster selvfølgelig en smule, da kvaliteten er enormt god. Kvalitet og pris går ofte, hånd i hånd hvis, kvaliteten er tøj, så plejer prisen også at være lidt høj. Derfor koster et segboard, som det her 2.195 kr.

Ekstraudstyr

Med 10 tommer hjul, behøver du ikke være bange for, om du kan køre rundt omkring i byen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste segboards i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, kapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige segboards når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse segboards, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige segboards og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.