Fryser Fra Scandomestic Test 2021 – De bedste 5 kåret i test

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste frysere fra Scandomestic på markedet, når man skal ud og købe en ny fryser. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte frysere fra Scandomestic. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kapacitet, indfrysningskapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Scandomestic SB 650 Fryser

Er i en større familie, som har brug for, en fryser som er stor. Så kan en model, som denne være en god mulighed, da den er meget effektiv. Den er blevet rost rigtig meget, af både forbrugerne men, også af eksperterne som har foretaget specifikke test. Denne fryser har en god energiklasse, som gør at den er billig i strøm, hvilket er nødvendigt når den bliver brugt hele tiden. Derudover har den en kapacitet, som er rigtig høj, hvilket sikrer dig enormt meget plads. Den kan desuden også, fryse meget mad ned i døgnet, fordi den har en høj indfrysningskapacitet. Udover at være meget god, så er den faktisk heller ikke dyr at, købe hjem til husstanden som har brug for, en fryser der er meget god. Det er faktisk en fryser, som ikke larmer ret meget, når den står tændt hele tiden. Der har den nemlig, kun et lydniveau som, er på meget lave 50 dB.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 3.999,00 Til Butikken
4.199,00 4.199,00 Til Butikken
4.199,00 4.199,00 Til Butikken

Energiklasse

Fordi den her fryser, er den største på vores liste, så er energiforbruget også højere. Det er dog blevet holdt, så meget nede som muligt, med en energiklasse som ligger på A+. Den har et energiforbrug, der ligger på 423 kWh om året, som giver en total elpris på 1.015 kr. på din strømregning.

Kapacitet

Med en kapacitet som er meget højere, end nogle andre på vores liste, får du en meget stor kummefryser. Den gennemsnitlige kapacitet på den her liste, ligger på omkring 328 liter, hvor denne model har en kapacitet på hele 560 liter. Dette betyder at du, let kan købe ind til en hel uge, uden at være bekymret for om der er plads nok.

Indfrysningskapacitet

Det er vigtigt at når, du køber en helt ny fryser at, du køber en med en høj indfrysningskapacitet. Dette betyder nemlig at, du kan putte rigtig meget, i din nyindkøbte fryser, uden at temperaturen bliver påvirket. Scandomestic SB 650 Fryser har en, indfrysningskapacitet som ligger på, hele 26 kg i døgnet, uden at temperaturen bliver påvirket.

Pris

En af grundene til at, den her model har en lidt høj pris, når man sammenligner med de andre. Er fordi det er den største, fryser med den største kapacitet, hvilket også hæver prisen. Denne kummefryser fra Scandomestic, har en nypris der, ligger på 4.199 kr.

Ekstraudstyr

Det er muligt at låse den, samt den også har indvendig lys, så du kan skabe dig et hurtigt overblik.


SCANDOMESTIC SFS 206-1 Fryser

Dette er den første fryser, på vores liste som, ikke er en kummefryser men derimod en skabsfryser. Dette betyder at, du kan have den ståede, i køkkenet eller lignede. Det kan fungere i temperaturer, som er alt fra + 38 grader, samt helt ned til – 16 grader. Den vejer 45 kg, mens den også er 1.440 millimeter høj, 540 millimeter bred og har en dybde på 570 millimeter. En kæmpe fordel ved, denne fryser er den meget gode, energiklasse som gør den utrolig billig i strøm. Den har dog også, en kapacitet som er rigtig god, hvilket giver dig en god portion plads. Den har dog ikke den største indfrysningskapacitet, men den passer rigtig godt, sammen med selve kapaciteten. Denne fryser er heller ikke ret dyr, når det kommer til prisen, der er lav men ikke alt for billig.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.099,00 2.099,00 Til Butikken
2.099,00 2.099,00 Til Butikken
2.099,00 2.099,00 Til Butikken

Energiklasse

Med en af de bedste energiklasser, kan du her købe en, fryser som er utrolig billig i strøm. Fordi den har nemlig, kun et strømforbrug der ligger på 155 kWh om året, hvilket giver et beløb på kun 310 kr. Dette lave strømforbrug, er på grund af den gode energiklasse, som er på A++.

Kapacitet

Fordi det er en skabsfryser, så har den skuffer, hvilket gør kapaciteten mindre end en kummefryser. Dog har denne skabsfryser, stadig en god kapacitet, som er på hele 168 liter. Dette gør den velegnet, til en mindre familie, eller et par som handler stort ind. Det er en rigtig god kapacitet, som sparer dig tid, fordi du ikke skal handle kød ind hver dag, da du bare kan fryse det ned.

Indfrysningskapacitet

Fordi indfrysningskapaciteten kun er på 8 kg i døgnet, skulle man tro at, det var meget lavt. Dog passer denne indfrysningskapacitet, rigtig godt med selve kapaciteten på SCANDOMESTIC SFS 206-1 Fryser. Så du skal ikke være bange, for at købe stort ind, når du er ude at handle.

Pris

Denne skabsfryser er heldigvis, ikke en alt for dyr fryser, hvilket gør at selvom i er studerende, vil i stadig kunne finde råd til at købe den. SCANDOMESTIC SFS 206-1 Fryser, har en lav pris, der faktisk kun ligger på 2.099 kr. Så hvis du vil købe dig, en skabsfryser som kan stå i køkkenet, men også er billig så er det den her model, som du skal vælge at købe.

Ekstraudstyr

Der er ikke meget ekstraudstyr med, når du køber denne skabsfryser, dog er det stadig muligt at vende døren.


Scandomestic SB 300 Fryser

Har du ikke alt for meget plads, til at have en fryser til at, stå ude i garagen eller skuret. Fordi en kummefryser plejer, ofte at være ret store, så kan det være en god ide at købe en kummefryser, som ikke fylder alt for meget. Her kommer denne model, ind som en god mulighed, det er nemlig ikke den største, men heller ikke den mindste. Den har en rigtig god energiklasse, som sørger for at du, bruger mindst muligt strøm om året på driften. Kapaciteten er rigtig god, så du har plads til, mange madvarer så de kan være frossen ned i længere tid. Derudover har den også, en rigtig god indfrysningskapacitet, så temperaturen forbliver den samme. Prisen på denne kummefryser, er dog lidt høj, hvilket godt kan være en ulempe.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.399,00 2.399,00 Til Butikken
2.399,00 2.399,00 Til Butikken
2.399,00 2.399,00 Til Butikken
3.200,00 3.200,00 Til Butikken

Energiklasse

Når du skal handle en ny fryser, så er det vigtigt at, du kigger på energiklassen. Det er nemlig afgørende, for at du ikke får en strømregning, som er alt for høj hvert år. Her er denne model, med en energiklasse på A++, meget billig hvert år i strøm. Den har nemlig kun et forbrug, der er på 215 kWh om året, som giver en cirka pris på 430 kr.

Kapacitet

En af de bedste funktioner, ved at købe den her fryser, det er den høje kapacitet. Derudover fylder den ikke, alt for meget i størrelsen, den har en højde på 840 millimeter, en bredde på kun 1.270 millimeter, samt en dybde på 750 millimeter. Derudover er kapaciteten på 305 liter, enormt god da den giver meget plads, til næsten alt du har brug for at fryse ned.

Indfrysningskapacitet

Den har også en høj indfrysningskapacitet, som gør at du kan handle ind, til en hel uge. Så kan du putte kødet i fryseren, uden at risikere at temperaturen, stiger alt for meget. Hvilket den høje indfrysningskapacitet, på 16 kg i døgnet, er et meget godt bevis på.

Pris

Fordi det er den anden største, fryser som vi nævner, så har den også en pris der er lidt høj. Men stadig ikke en pris, som du vil fortryde, når du vælger at købe Scandomestic SB 300 Fryser. Prisen ligger på 3.299 kr. som faktisk ikke er mange penge, når du skal tænke på at den, holder i mange år.

Ekstraudstyr

Der er både lås på fryseren, mens der også er indvendig lys.


Scandomestic SB 100 Fryser

Bor du i et mindre hjem, som gør at du ikke, har ret meget plads. Derfor kan det godt, være et problem at have plads, til en fryser så du kan fryse din mad ned. Hvis du bor i en lille lejlighed, så kan en stor fryser godt, fylde alt for meget i hjemmet. Den her fryser måler, 845 millimeter i højden, 568 millimeter i bredden, 560 millimeter i dybden og vejer kun 31 kg. Denne fryser har en energiklasse, som er meget god og besparende, når det kommer til dit årlige strømforbrug. Den har en mindre kapacitet, men det kan man jo regne ud, hvis man kigger på størrelsen på fryseren. Selvom den ikke er særlig stor, så har den stadig, en rigtig god indfrysningskapacitet. Prikken over i’et ved denne model, det er helt klar prisen, som ikke er særlig høj.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.309,00 1.309,00 Til Butikken
1.399,00 1.399,00 Til Butikken
1.399,00 1.399,00 Til Butikken

Energiklasse

Med en god energiklasse sparer du penge, hvem vil ikke gerne det, da alle elektroniske ting koster penge i strøm. Så er det en god ide at, finde de produkter som, bruger mindst muligt strøm om året. Scandomestic SB 100 Fryser har et årligt strømforbrug, på 116 kWh hvilket kun koster dig, et beløb på 232 kr. i strøm. Dette er på grund af at, den har en energiklasse, som har fået karakteren A+.

Kapacitet

Kapaciteten er ikke den største, men stadig rigeligt til en, enkelt person eller et par som bor sammen. Derudover er en kummefryser, en rigtig god mulighed, fordi den skal åbnes i toppen. Kapaciteten ligger på 100 liter, så du får god plads, til et par personer.

Indfrysningskapacitet

Selvom den ikke er særlig stor, når det kommer til størrelsen, så har den faktisk en stor indfrysningskapacitet. Som betyder at den, kan fryse op til 10 kg ned i døgnet, uden at der bliver ændret på temperaturen i fryseren. Det er en kæmpe fordel, da du meget let, kan købe ind til flere dage ad gangen.

Pris

Det kommer nok som en overraskelse, når man kigger på, den her fryser så skulle man tro at, det er en dyr fryser. Det modbeviser den her fryser, da den faktisk er meget billig, med en nypris på 1.399 kr. er den en af de billigste, frysere på blandt disse 5 forskellige frysere fra Scandomestic.

Ekstraudstyr

Denne støvsuger har desværre ikke, noget ekstraudstyr udover en vendbar dør.


Scandomestic SFS 110 Fryser

Det her er den fryser, som er den mindste fryser, vi vil nævne blandt disse 5. Den fylder ikke særlig meget, dog har den også, nogle mindre funktioner hvilket siger sig selv. Den har dog en af, de bedste energiklasser som, en fryser kan modtage af karakter. Hvilket betyder at den er meget billig, når det kommer til strømforbruget, så den er velegnet til en enkelt person. Derudover har den også en mindre kapacitet, hvilket kan mærkes på størrelsen, dog er det stadig en rigtig fin kapacitet. Kapacitet og indfrysningskapacitet, går meget ofte hånd i hånd, det gør det også i dette tilfælde. Det er selvfølgelig også, en fryser som er ret billig at, købe for en studerende som bor i en mindre bolig.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.499,00 1.499,00 Til Butikken
1.499,00 1.499,00 Til Butikken
1.499,00 1.499,00 Til Butikken
1.869,00 1.869,00 Til Butikken

Energiklasse

Denne fryser har med sin energiklasse, som ligger på A++ en rigtig god energiklasse, hvilket selvfølgelig gør den billig i drift. Energiforbruget ligger på, et årligt strømforbrug på 131 kWh, hvilket gør at den kun koster 262 kr. i strøm.

Kapacitet

Med en kapacitet på 80 liter, er der ikke plads til alt, så du skal sørge for at holde styr på din fryser. Dog er kapaciteten på 80 liter, stadig en god kapacitet, hvilket en studerende vil have god gavn af. På den måde kan du gå, på tilbudsjagt når du går og mangler ting, som er beregnet til at blive frossen ned.

Indfrysningskapacitet

Scandomestic SFS 110 har ikke, den største indfrysningskapacitet, dog har den stadig en indfrysningskapacitet på 5kg. Med en indfrysningskapacitet, som er på 5 kg, kan du nedfryse 5 kg madvarer ned i døgnet.

Pris

Fordi denne fryser har skuffer, så er den også lidt dyrere, dog har den stadig en pris. Som gør at selvom, der ikke er en høj indtægt i husstanden, vil der stadig være mulighed, for at købe denne fryser. Scandomestic SFS 110 har en fair pris, der er på 1.399 kr. det er en rigtig god pris, for en god og effektiv fryser fra Scandomestic.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, dog kan lågen på fryseren vendes.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste frysere fra Scandomestic i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kapacitet, indfrysningskapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige frysere fra Scandomestic når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse frysere fra Scandomestic, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige frysere fra Scandomestic og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.